Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ganesha
Cu o floare nu se face primavara, un Leg Master e doar o... unealta careia i se face reclama. Ca sa shape up trebuie mult mai mult.

Planuri de weekend?
Cherie
Maine seara ma duc la teatru, fac curatenie, mai invat pt duminica, la examen dry.gif. Duminica, vreau sa lenevesc cheer.gif

Ramane intrebarea!

Leg Master, chiar ca unealta! Ce tampenii scot si astia... mai aparusera fluturasii aia de pus pe abdomen, de curgeau dupa sesizarile la OPC ca electrocutau lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 25-01-2008, 08:08 PM) *

Planuri de weekend?

Maine la o onomastica .... duminica leneveala si poate o plimbare la mare ( tare fain e cand e furtuna ) ..

ramane intrebarea
ganesha
Diseara ma duc la un meci de hockey, simbata... deocamdata nu stiu ce fac inafara de programul normal (sport, chestii trestii) - probabil o cafea, ar trebui sa merg sa-mi iau cizme pentru ca trebuie, da' nu vreau sa-mi stric w/e prin magazine bad.gif , duminica merg la un workshop cheer.gif tinut de prof-a noastra de dans, care e si directoarea trupei. Workshop-ul e la ea acasa si abia astept sa ma vad cu fetele cheer.gif
In rest... quality time cu ai mei.

Ramine intrebarea.
bubbles
Maine dimineata la piatra la examene blink.gif .Apoi seara poate venim inapoi ca e ziua uneia din nase ,iar duminica cred ca ne vom reveni din mahmureala lol.gif

Ramane intrebarea ...
dany
( OFF TOPIC : A. , pot veni si eu la dansuri cu tine ??? Asa sigur fac miscare si imi si place )).gif )

continuati,va rog smile.gif
Cherie
Tot OFF TOPIC Nu ma mai duck la teatru, biletele sunt epuizate de vreo sapt si ceva, ne-am trezit prea tarziu dry.gif

Deci, voi invata acest weekend si ramane leneveala de maine, cu pauze de invatat naughty.gif

Ce flori aveti acum in casa?
axe10

Doar un bambus mi-a mai ramas dupa expedierea florii de Craciun la mama (oare o mai avea vreo frunza?!)...

Reusiti sa va vopsiti singure sau asteptati ajutoare? (apropos de asta...de abia astept sa creasca fica-mea....)
Deea
Singura...si imi vopsesc si prietenele si mama.

Casa ramanem in zona... Reusiti sa va coafati singure pt. o petrecere/nunta/botez etc...sau mergeti la coafor?
Dumbo
Nu am mers la coafor decat la nunta mea. In rest, am parul scurt si il aranjez eu cumva...

Ramane intrebarea poate sunt alte fete mai harnice.
Sexymom
Ma coafez singura )).gif .

-Ce dulciuri mananci cel mai des?
Cherie
mai nou ciocolata, Rum Kokos (i love these naughty.gif) si alte bomboane, snickers, croissante cu cioco, produse de patiserie si altele dry.gif

Ramane!
May
Ciocolata neagra, batoane cu muesli, inghetata )).gif

Cand erati mica, ce va doreati sa va faceti? naughty.gif
Cherie
Sa fiu creatoare de moda cool.gif
Inca mai am dosare, caiete, bibliorafturi cu desenele mele...

Ramane... tease.gif
Dumbo
Hot de buzunare. Nu glumesc, chiar exersam incercand sa ii scot lui taica'miu portofelul din buzunar. Si maica'mea urla la el ca isi tine portofelul asa de aiurea ca pana si eu reusesc sa il fur. Mi se parea o meserie frumoasa si banoasa.

Ramane intrebarea.
May
Invatatoare.... deja visam ca stau la catedra si pe ala pe care il vad mai crispat si mai bagat pe sub banca, il ascult la lectie! lol.gif

Ramane naughty.gif
lucy
Aveam 2 variante.Doream sa fiu insotitoare de bord sau medic da din cauza ca parintii mi-au murit amandoi in adolescenta,am devenit confectionera bad.gif

ramane intrebarea
michelle
Inginer..

De cate ori gatesti pe saptamana?
bubbles
Depinde cat stau pe acasa )).gif si de ce vrea babuinul sa manance dry.gif .Pt mine gatesc WW cam la 2 zile grin.gif

Care este felul preferat de mancare?
Cherie
Salata de vinete cu ceapa si maioneza facuta de mama mea naughty.gif

Cu ce parfum esti data azi?
anca veselie
vaaaai, am uitat sa ma dau cu parfum doh.gif

ramane intrebarea
Cherie
Ange ou Demon - Givenchy

Ramane!
bubbles
Celine Dion blum.gif

Cate parfumuri aveti in colectia persoanala?
Cherie
Vreo 15 grin.gif

Ramane!
emu
Unul.

Cat e ceasul? )).gif
michelle
21.13

Cate puncte de dulciuri mancati pe saptamana? Acu sa va vad tease.gif
daconst
Saptamana asta au fost vreo 25 cu siguranta. blushing.gif

Ce fel de posete/genti iti plac?
ganesha
Cind sint in civil evit pe cit posibil sa port, imi place sa fiu cit mai libera sau cel mult port traiste, din cele ce spun povesti.

La servici/ scoala port numa din alea oversize, ca sa-mi incapa tot, ca eu-s ca melcu (apogeul a fost in perioada in care cupilu' avea ore de patinat si plecam direct de la servici, il luam de la scoala si ii caram patinele si hainele de iarna dupa mine lol.gif )

Prajituri de casa sau dulciuri cumparate? Sau... de ambele? )).gif
emu
Le prefer pe cele de casa.

Ramane intrebarea...
Cherie
Depinde, cred ca amandoua give_rose.gif

Ramane!
michelle
De casa..

Ce flori aveti in casa?
Dumbo
2 bambusi, 1 tuia, si inca vre-o 3 pe care nu le stiu pe nume. Am avut si 3 cactusi dar mi s-au uscat. lol.gif Am uitat sa ii ud si am tot uitat si ... au cedat.

Ramane intrebarea.
anca veselie
imi plac f tare florile, asa ca am mai multe: 1 bambus, o calanceea, vreo 4 violete de parma, un trandafir japonez si inca cateva care nu stiu cum se numesc

ramane intrebarea
Sexymom

Acum am casa plina de lalele, rosii si galbene, buchete enorme. floare.gif

-Ce faci cand nu mai mergi cu placere la scarbici?
Cherie
Imi dau demisia lol.gif

Ramane tease.gif
emu
Eu n-am optiunea demisiei )).gif Asa ca ma inarmez cu rabdare si primele nshpe ore ale zilei le petrec rezolvand ce probleme apar.

Intrebare pt cele care nu merg cu placere la servici: Ce cauzeaza neplacerea? Colectivul sau domeniul in care lucrezi?
Cherie
In cazul meu, o anumita persoana din colectiv dry.gif

Ai vreun prieten/a bun/a printre colegii de la munca?
ganesha
De obicei evit sa ma imprietenesc la munca, dar asta vara am avut o studenta care mi-a picat cu tronc si ne-am facut prietene.

Lucrezi cu publicul la servici?
Cherie
In proportie de 50%

De ce ti-e pofta in acest moment?
bubbles
Nu stiu nici eu exact.Nu prea mi-e pofta de nimic grin.gif .Poate de nsite Nuttela drool.gif

Exagerezi cu mancarea la nervi?
Cherie
Nu mereu cheer.gif

Ramane!
Dumbo
DAAAAAAAAAAAA, cand sunt nervoasa uit cat si ce mananc si ... uf...

Ramane intrebarea.
daconst
Eu nu mananc la nervi,mananc cind ma simt bine. lol.gif

Ce creator de moda din Ro iti place?
Cherie
Laura Olteanu

Unde vrei sa pleci in concediu anul acesta?
bubbles
Undeva in afara dar inca nu stim unde lol.gif .Pe la Paste ne hotaram si noi .Daca ar fi dupa mine .. in cat mai multe locuri grin.gif

Cand plecati in excursii mai tineti cont de dieta sau mancati orice?
anca veselie
depinde de inspiratie blum.gif daca merg f mult, pot sa mananc fara sa ma ingras. daca stau cu burta la soare, situatia e si mai naspa devil.gif

ramane intrebarea
Cherie
Asta vara, de exemplu, am tinut oarecum cont si m-am intors din concediu cu 0,8kg in plus, asta in conditiile in care lumea se intorcea cu minim 2 kg cheer.gif

Ramane!
axe10
Tin si nu prea...adica nu ma abtin de la a manca ceva ce-mi face cu ochiul...mai ales ceva nou...dar ma abtin la altele...

Se zice ca se poarta anul asta fustele scurte sau pana la jumatatea genunchiului...care crezi ca-ti vine mai bine?
Sexymom
Ambele blum.gif si cu talie cat mai joasa sa se vada buricul. salut.gif

-Porti bluze mulate?
michelle
Da, talia e singurul avantaj pe care il am la corpul meu

Va ganditi la Valentine's Day? Planuri, idei, cadouri etc
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.