Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Sexymom
Eu planific o iesire la Paris de 3 zile.

Ramane intrebarea.
May
Nu stiu ce cadouri o sa fac dar sper sa primesc un stairmaster, adica sa mi-l cumpar singura mai bine zis lol.gif

Daca ati avea o casa care v-ar permite sa va amenajati o camera numai pt voi, v-ati face dressing sau o mini sala de gimnastica? Sa va vad.. naughty.gif
ganesha
Nu-mi trebuie camera speciala ca sa sportez, si asa o fac pe unde o apuc. In schimb as face-o atelier, ca sa-mi pot intinde culorile si sevaletul si tot... cu asta mi-e cel mai cel mai greu, sint sechestrate intr-un colt.

La film (acasa sau cinema) e musai sa rontai ceva (popcorn, etc)? Sau merge si fara?
axe10
Merge si fara , dar mai bine e cu...nenorocirea este ca nu merge cu morcovi!!

Visezi mult (la chestii irealizabile...)...sau esti mai realista din fire?
anca veselie
sunt mai realista si in acelasi timp visez naughty.gif

ramane
emu
Nu exista vise irealizabile blum.gif

Ati vazut filmul Black Snake Moan? Daca da, pe o scala de la 1 la 5, cat de mult v-a placut?
axe10
Nu l-am vazut.....dar nu e timpul pierdut.

Filmul preferat...?...ca sa raman in ton...
Cherie
Cruel Intentions I ( Tentatia seductiei) si Men of honor.

Ati citit Bridget Jones? V-ati regasit vreun moment in povestirile ei? (Eu da lol.gif)
anca veselie
si eu )).gif este foarte haioasa!

filmul care v-a displacut total
daconst
Mie daca nu-mi place,nu ma mai uit pina la final.Asa ca nici nu-mi amintesc care a fost cel mai naspa. tease.gif

Daca ai face Top3 al emisiunilor la care te uiti cu placere,care ar fi ele?
Cherie
Dansez pt tine
Mondenii
Skimb de mame
lol.gif

Ramane!
dany
CSI Miami ( de fapt toate de la CSI )
Criminal Intent
Crossing Jordan )).gif

= ramane =
axe10
Dany, era vorba de emisiuni... grin.gif ...dar bune si serialele de care ai vorbit...

Eu ma uit cu placere la Dansez pt tine, rad cu pofta la Mondenii si la Carcotasi...dar mi-a placut si Big Brother...de ce nu mai fac astia oare?

Pepenele galben e mai ingrashacios decat ala verde?
Cherie
Da, din pacate dry.gif
Oricum, amandoi sunt buni naughty.gif

Inghetata sau ciocolata? devil.gif
anca veselie
inghetataaaaa!!!!!!!

capsuni sau cirese?
axe10
Capsuni in cantitati industriale....

Ce credeti ca ar trebui sa se intample ca Romania sa devina o tara "normala"?
Sexymom
Imi place sa visez, sa imi fac planuri de viitor, etc, etc.

-Cum te distrezi cel mai bine?

Cu familia si copii sau cu prietenii?

Sa se termine cu coruptia, sa inteleaga toti romanii ca nu trebuie sa dea spaga la medic, postas si la scoala.
Ramane intrebarea..
Cherie
Si cu familia, dar si cu prietenii!!!

Ramane!
axe10
Mai mult cu familia...

Melodia preferata?
Cherie
Fat boy Slim - Praise U
Nelly - My place

And many, many more...

Ramane.
Sexymom
Morena Mia -Miguel Bosse

-Te demachezi si seara si dimineata?
anca veselie
din pacate nu intotdeauna.

ce alegi: o iesire cu prietenii sau un somn bun?
Sexymom
Cu prietenii )).gif

-Ce faci week-end-ul asta?
May
Prestez dublu S, adica... shopping si sex )).gif

Ce crema de corp folosesti? rolleyes.gif
bubbles
CITAT(Maybeline @ 01-02-2008, 08:03 PM) *

Prestez dublu S, adica... shopping si sex )).gif

Ce crema de corp folosesti? rolleyes.gif

Off topic offtopic.gif No nici la faza asta nu m-as fi gandit lol.gif lol.gif lol.gif

Crema de corp .. mai nou imi place la nebunie untul de corp cu nuca de cocos Fennel.L-a dat gata si pe babu ca miros ca o prajiturica cu cocos grin.gif sex.gif

Folositi gel de dus normal sau scrub (pt o mai buna exfoliere a pielii) ?
dany
De regula scrub-ul de la Dove .... Dar mai am cateva geluri de dus cu miros de cioco sau cocos sau menta si le folosesc din cand in cand .

Ce parere aveti de cremele anticelulitice ? Ajuta intr-adevar sau e doar gura de ele ? Sau exista anumite creme care sunt fff bune ? ( scuze ,cam multe intrebari )...
Cherie
Parere absolut personala: sunt cam un mare fas, o frectie reala la un picior de lemn si mai real, si unde mai pui si cu celulita! doh.gif Dieta, sport (asta face minunile) si eventual masaj anticelulitic si alte metode de salon. Insa in combinatie. Separat nu fac minuni. Si nici nu au efecte pe termen lung!

Am si eu o curiozitate: in afara de Sexy si May,care stiu ca sunt in Spania, restul fetelor prin ce colturi ale lumii se afla? give_rose.gif
axe10
Sa fac eu un rezumat cu info care le am :Dany, Dana-Germania, Peach-Elvetia, Aky-Moldova, Emu,Honey79-USA, Ganesha-Canada, Buretel momentan nu stiu dar nu e in tara, Monic-lucreaza la Budapesta....cam atat

Cum treceti mai usor de oboseala....?
michelle
Daca ma atinge oboseala nu ma pot preface ca sunt fresh. Ochii arata totul doh.gif
In general daca nu pot sa dorm cand sunt obosita, folosesc cafea, ceai verde sau alte energizante (chiar si Red Bull blushing.gif )

Ramane
bubbles
Off topic offtopic.gif Aki e din Chisinau wink1.gif

Daca mi-e somn si nu ajung rapid la somn .. imi trece oboseala si nu mai pot adormii decat foarte greu apoi.Nu folosesc cafeaua ca mai tare mi-e somn de la ea.Mai deschid geamul sa intre aer rece sau ma spal cu apa rece pe ochi )).gif .

Ramane intrebarea.
Dumbo
Numai somnul ma vindeca de oboseala. Precedat de o baie fierbinte cu multa spuma.

Ramane intrebarea
Cherie
Da, mult somn, desi e tare adevarat ca cu cat esti mai obosit, cu atat mai greu te ia somnul. Eu una, asa patesc. dry.gif

Ce sampon/balsam folositi?

offtopic.gif Multumesc pt lamuriri Axe si Bubu! pupic.gif
daconst
Mie-mi plac cele de la Loreal!

Ce sarbatoare e azi? huh.gif
ganesha
CITAT(daconst @ 03-02-2008, 01:20 AM) *

Mie-mi plac cele de la Loreal!

Ce sarbatoare e azi? huh.gif

Pe 2 februarie? E Intimpinarea Domnului.

Descrie o zi ideala de duminica rolleyes.gif
bubbles
O zi ideala ... muuuulta leneveala.Sa nu am absolut nimic de strans, sters si facut mancare dar .. azi nu va fi ziua aia ca ma duc acasa si tb sa ma pregatesc intens sufleteste pt ce voi gasi acolo dry.gif .Un copil mic mi-ar mai lipsi pe langa cel mare A.K.A. babuinus lol.gif

Ramane intrebarea smile.gif .
axe10
Sculat mai tarziu, baut cafeaua in liniste, iesit pe afara cu copilul si sotul....o masa de pranz pregatita de altul, eventual la restaurant, intors acasa, somn dupa masa, sau un film in timp ce doarme copilul. Seara jocuri in familie si culcare devreme ca sa fim fresh a doua zi!!!

E prea mult?

Ramane intrebarea.
Cherie
Ah... leneveala muuulta! Eu acum mi-as dori o duminica la mare, pe un sezlong, sa iau masa intr-un loc racoros, pe malul marii, dupa care balaceala iar... cheer.gif
I miss summer! sad.gif

Ramane!
anca veselie
pai... trezit in bratele iubitului - pe care nu-l am )).gif ; o partida buuuna de s.e.x, mancat un mic dejun fantastic, plecat la plimbare, revenit acasa, o partida buuuna de s.e.x, lenevit si uitat la filme.
sau ce a spus miss dior, ador marea, cu completarea ca ar trebui sa prind rasaritul, care-i momentul meu favorit al zilei la mare

ramane
Sexymom
Cand sunt obosita dorm mult sau beau multa caca cola.

-Esti mai nervoasa cand tii un regim?
Cherie
Cateodata naughty.gif Daca se suprapune cu vreo perioada mai agitata. In rest sunt destul de calma. De foame cred tease.gif

Ce-ai mancat/vei manca la pranz?
daconst
Varza cu bacon la cuptor si cu mamaliga. blum.gif

Ai insomnii daca mananci mai putin seara? huh.gif
Sexymom
Nu, cand mananc mult ma simt rau si dorm prost.
-La ce ora iei cina?
Cherie
N-am o ora fixa si nu-i neaparat nevoie sa iau cina. Sunt zile in care iau cina, zile in care nu, zile in care cina e prima masa dry.gif , etc.

Ramane.
emu
De obicei incerc sa am cina gata pana-n 7 PM. Nu imi reuseste intotdeauna.

Ce animalute de casa va doriti?
Nessie
CITAT(emu @ 04-02-2008, 06:34 PM) *
Ce animalute de casa va doriti?
)).gif In primul rand mi-as dori o casa pentru cate animalute imi doresc, dar as fi fericita doar cu un catel si un pisoi. blum.gif

Credeti ca exista o varsta potrivita pentru fiecare lucru sau ca fiecare decide pentru el? De ex: sa faci scoala pana la X ani, sa te casatoresti pana la Y ani, sa ai copii pana la Z ani ...
Cherie
NU! Nu am astfel de ganduri, le consider mai mult prejudecati dry.gif

Ramane!
ganesha
Da, cred in virsta biologica, e sttintific demonstrata, pentru a avea copii. Probabilitatea de defecte creste, dar Doamne Doamne stie el ce-i mai bine pentru toti.

Cu restul... age is a matter of mind- if you don't mind, it doesn't matter , cum frumos zicea cineva ilustru.

Ramine.
daconst
Eu cred ca fiecare decide pentru el,ce si cind e momentul potrivit pentru toate.

Formatia(trupa) preferata din Ro?
Cherie
Morandi si Simplu. blush.gif

Ziua preferata a saptamanii?
Sexymom
Vineri )).gif

-Marca preferata de masina?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.