Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
daconst
Bmw good.gif !

Ce-ai mancat in seara asta la cina? naughty.gif
Dumbo
Perlute de branza cu iaurt si 2 rosii.
Si am mai baut si o cana de lapte (pe care nu cred ca trebuia sa o mai beau).

Ramane intrebarea.
May
Ciorbita de os cu smantana si ardei iute drool.gif

Ramane blum.gif

bubbles
Piure cu 100g sunca si gogosmecheri lol.gif

Sunteti de acord cu taxa de inmatriculare?
lucy
NU! Si asa sunt prea multe taxe! Sa ne mai scuteasca!

Va place muzica latino?
emu
Nu.

Despre ce taxa de inmatriculare vorbiti?
Cherie
Taxa de prima inmatriculare

De cati ani aveti permisul de conducere?
emu
CITAT(MissDiorCherie @ 06-02-2008, 12:25 PM) *

Offtopic: w00t.gif eu propun sa nu-si mai cumpere nimeni masina in Romania! wacko.gif

Sa raspund la intrebare: inca mai circul cu permis de invatacel.

Faža iti tradeaza sentimentele sau poti sa mentii o mina constanta chiar si in cele mai provocante situatii? smile.gif
dany
CITAT(emu @ 06-02-2008, 08:11 PM) *

Faža iti tradeaza sentimentele sau poti sa mentii o mina constanta chiar si in cele mai provocante situatii? smile.gif

Nu pot ascunde nimic .... se vede repede pe fata mea totul doh.gif

cand simti ca ceva nu e in regula cu o persoana apropiata , incerci sa afli ce se intampla sau astepti ca totul sa vina de la sine ?
daconst
Nu am rabdare sa astept sa vina de la sine,asa ca il fac sa-mi spuna cit mai repede. huh.gif

Cum te influenteaza luna plina?
Cherie
In absolut nici un fel! tease.gif

Ramane.
bubbles
Nu pot dormi de cele mai multe ori si dimineata sunt o epava blink.gif

Considerati ca e adevarat ca luna influenteaza si slabitul?(fazele lunii blum.gif )
Nessie
CITAT(bubbles @ 07-02-2008, 03:40 PM) *
Considerati ca e adevarat ca luna influenteaza si slabitul?(fazele lunii blum.gif )
Nu, cred ca luna nu ne influenteaza deloc.

Te deranjeaza daca cineva isi cumpara o haina ca a ta? Sau daca la serviciu va imbracati din greseala 2 asemanator?
Ramo
Categoric DA!!!! Ma duc si ma schimb, fac ceva.....noroc ca nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva!

Ramane.
Cherie
Da, simt ca-mi vine sa (o)mor !!! lol.gif

Cel mai penibil moment petrecut la job! naughty.gif
Sexymom
O balbaiala de moare lumea, cum eram in prima zi de munca nu puteam pronunta cuvantul penalizacion am incercat odata, de 2 ori si in final i-am spus clientului ca nu pot pronunta cuvantul lol.gif dar ca ii pot explica ce inseamna lol.gif , ca sunt o romanca stresata in prima zi de munca, a inceput sa rada si el )).gif

-Ce planuri ai pt. la vara?
lucy
Imi doresc sa plecam tot familionul la MARE!

RAMANE
Cherie
Imi doresc sa termin cu bine cu licenta, apoi sa plec pe la mare naughty.gif

Ramane!

axe10
Vacanta la turci...cu familia si prieteni cu copii si relaxare dupa ca pleaca copilul la mama...

Ramane intrebarea.
May
Si eu tot la turci smile.gif

Ramane naughty.gif
honey79
Una sau doua saptamani in New Jersey... din Texas...calatorie cu masina ..alegem o ruta dus... si alta intors.

Ramane.
axe10
CITAT(honey79 @ 10-02-2008, 10:00 AM) *

Una sau doua saptamani in New Jersey... din Texas...calatorie cu masina ..alegem o ruta dus... si alta intors.

Ramane.

offtopic.gif Cu bb-ul dupa voi?

honey79
CITAT(axe10 @ 10-02-2008, 03:13 PM) *
CITAT(honey79 @ 10-02-2008, 10:00 AM) *

Ramane.

offtopic.gif Cu bb-ul dupa voi?

Hihi....da. naughty.gif

Sexymom
-Cum te-ai trezit azi dimineata? pregatita de o noua saptamana sau ai fii vrut sa mai lenevesti un pic?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 11-02-2008, 01:18 PM) *

-Cum te-ai trezit azi dimineata? pregatita de o noua saptamana sau ai fii vrut sa mai lenevesti un pic?

Imi doresc ca aceasta saptamana sa nu se termine...(pleaca B sambata sau duminica... sorry.gif )

Cum te motivezi pt a incepe o dieta?
Sexymom
1.Ma dezbrac si ma uit in oglinda din profil lol.gif imi cade fata )).gif
2. Imbrac lucrurile de acum 1 an si iar ma intristez
3.Ma uit la pozele de la mare sad.gif
4.Imi aud consortul spunandu-mi ca am fundul mare si ca imi place sa mananc dulciuri si sa beau bere. doh.gif
5.Vine luna Mai si trebuie sa cobor la piscina si imi e rusine
6.Bia ma intreaba ce mi-a crescut pe picior (adica un strat de grasime lol.gif ) care inainte nu il aveam doh.gif
7.Miru spune ca nu mai avem loc toti 4 in baie, etc, etc...

-Iti place sa stai pana tarziu la televizor sa se termine filmul preferat sau dai mai multa importanta odihnei?
Cherie
In ultima vreme, prefer sa invat dry.gif
Dar daca e ceva frumos la TV (desi nu ma omor dupa stat la TV), nu ratez naughty.gif

Cate kg ai reusit sa slabesti cel mai mult?
axe10
17 kg

Cand pleci de acasa...lasi mereu ordine ca poate te intorci cu un musafir...sau lasi cum iti vine mai usor...?
emu
Las casa asa cum e smile.gif

Ramane...
Sexymom
Eu am grija sa am ordine in casa, paturile facute, ca si cand as astepta musafiri tot timpul. )).gif

-Mai tii minte tot ce ai invatat la matematica pana in clasa a XII-a? toate formulele si toate ecuatiile?
Cherie
Ultimele ore de matematica le-am avut in clasa a 10-a (am fost la uman cheer.gif) insa stiu ca am facut matricele si da, mai stiu cum se aplica naughty.gif

Ce melodie te-a incantat azi?
anca veselie
Citizen Cope - Brother Lee

ramane
michelle
Buonanotte fiorellino

Ramane grin.gif
michelle
Ok, si asta Carlo - Danziamo blum.gif

Cum iti petreci timpul dupa serviciu?
Cherie
Lately, invat, merg la sala. In mod normal, ies in oras, ma plimb, ma odihnesc dry.gif

Ramane!
anca veselie
merg la sala, eventual mai ies la un teatru, frec menta pe net si ma uit la anatomia lui grey

ramane
Ramo
Curatenie, shopping, net, rasfatare cu bai, masti, peeling....si cam atat!

Ramane.
Dumbo
In ultima vreme sunt un biropat, vorba reclamei. Plec la 7 de acasa si vin la 20-21:00. Asa ca nu mai fac nimic decat ma adorm in fata televizorului.

Ramane.
axe10
Acuma depinde in ce tura lucrez...de obicei treburile casei, cumparaturi, stat cu copilul, jucat si cand am timp mai stau si pe net. La TV am ajuns sa vad cate un episod de vreun serial de la 22 la 23 si gata...somn de voie.

Ramane intrebarea.
Sexymom
Stau mult cu fetele in parc, vin acasa, facem temele si ne uitam impreuna la cate un film sau la desene animate, daca nu ma joc cu ele diverse jocuri.
Mai si gatesc , pregatim masa in familie si sam la barfa.

-Ce iti place sa bei cel mai mult cand esti la regim? ce crezi ca iti face bine la psihic si taie foamea?
bubbles
De obicei beau cola fara zahar dar am vazut ca au scos si fanta zero cheer.gif .Macar am impresia ca e dulce )).gif

Ce ati luat cadou sotilor/prietenilor de Sf Valentin?
emu
Nimic material. O sa fie eu pachet pe avion in ziua aia )).gif

Iti place mai mult o salata de la restaurantul preferat ori una facuta de tine acasa?
Cherie
Nush de ce, dar imi plac mai mult cele de la restaurant! yahoo.gif

Accesoriul preferat!
axe10
Inelul de a doua cerere in casatorie primit de ziua mea, anul trecut!

Porti esarfe?
Cherie
Nuuu!!! Nu suport nimic la gat...

Par prins sau lasat liber? )).gif
May
Cu pleata-n vant )).gif

In timp ce va periati dintii lasati apa sa curga sau o opriti? smile.gif
honey79
Las apa sa curga.

Va sperie ..."necunoscutul" ?
axe10
Depinde ce necunoscut:o persoana,nu;un loc...hmmmm stau sa ma gandesc;o situatie, nu prea...deci sunt adepta necunoscutelor....ca-mi placea matematica la scoala... lol.gif lol.gif

Folositi detergent solid sau lichid de rufe....? (Am auzit ca ala lichid ar fi mai ecologic huh.gif )
honey79
Doar lichid....de vreo 3 ani.
Cel solid nu-mi place, mai ales cand spal cu apa rece sau calduta doar, caci nu se dizolva bine.

Aveti o zi, a voastra si numai a voastra...in care sa va rasfatati,sa dedicati timp doar bunei voastre dispozitii? (de ex: trimis tati si copilu prin parc, la film, etc...doar pt a avea timp pt voi).
Tzutzi80
Acum nu, pe vremuri da! Era ziua mea de manichiura, pedichiura si cosmetica cu masca pe fata!

Ce faceti cand va e lene?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.