Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Cherie
Nimic... sau visez la cai verzi pe pereti! De cele mai multe ori, ma imbrac si plec la munca. lol.gif

Marca preferata de fond de ten, va rog!
michelle
Eu am Infailible de la L'Oreal, dar nu pot spune ca e preferat. Nu am incercat altceva mai bun (a se citi mai scump) pana acum.
Mie imi trebuie unul cu putere mare de acoperire, sa acopere si acneea si punctele si petele rosii rolleyes.gif

Astept si eu mai multe idei give_rose.gif
Cherie
Cele de la MaxFactor sunt bune. Si nici n-au preturi sa dai pe spate!
Sexymom
Eu Loreal si mai nou am descoperit unul aici marca Delyplus cand imi dau cu el pe fata e ca un casmir de fin.

-Cum iti alegi nuanta de fond de ten? la fel ca si restul pielii sau il iei o nuanta mai inchisa sau mai deschisa?
Tzutzi80
Il testez pe dosul palmei sa se intinda bine, sa fie uniform si sa nu faca nota discordanta cu restul pielii la nuanta.

V-ati face casa cu parintii sau separat?
Sexymom
Separat, fiecare cu mosia lui.

-Ti-ar mai place sa stai cu parintii ?
lucy
NU! NU! NU! bad.gif

Cum ai reactiona cand fiica(fiul) ti-ar spune ca a facut .... sex.gif?
NU GLUMESC!!!!!!!!!!1
Cherie
Depinde cum mi-ar zice, cand mi-ar zice, cu cine mi-ar zice, etc.
Datoria ta de parinte e sa ii zici ce sa nu faca, sa se protejeze, sa aiba grija, sa nu plece urekea la orice si la oricine. Grav n-ar fi sa-si inceapa viata sexuala, grav mi se pare sa ramana gravida si sa faca vreun avort sau doamne fereste vreo boala necrutatoare...Cu cat il vei stresa mai tare, cu atat mai rau va fi. Nu stiu cum sunt acum copiii, insa eu stiu ca am vorbit cu mama mea destul de devreme despre astfel de treburi, m-a invatat f. multe lucruri si am avut libertatea de decizie. Rezultatul? Nu m-am grabit prea tare... wink1.gif

Ramane, sa mai auzim si alte pareri.
Sexymom
Cred ca as fii surprinsa, dar as fii tare apropiata de ea, as intreba-o daca a folosit prezervativ, cum i sa parut, i-as spune ca e ceva normal, ca la inceput e mai ciudat si pe urma devine altceva, etc, etc, as sustine-o si as incuraja-o sa vb. deschis cu mine oricand, despre orice, si ca asta trebuia sa se intample mai devreme sau mai tarziu, ca asta este cursul vietii, as aburi-o cat ma pricep de bine.

-Dupa o saptamana de regim tinut la sange te rasfeti cu cate un capriciu? o inghetata de ex.?
Cherie
Din nefericire, cam da. Si atunci se duce d.r.a.c.u.l.u.i. totul angry2.gif

La ca varsta ti-ai inceput viata sexuala?
dany
La 18 ani si 17 zile )).gif )).gif

amintiri speciale legate de ziua in care ai implinit 18 ani ???
May
Am lesinat de 5 ori pe parcursul zilei din cauza unei caderi de calciu wacko.gif

I-ai spus mamei tale ca ti-ai inceput viata sexuala atunci cand ti-ai inceput-o? grin.gif
dany
nu !!!!! ( din motive.....personale ) ...
dar .... a facut-o prietenul meu de pe vremea aceea ( pentru ca vroia sa ne casatorim doh.gif ) si eu m-am ales cu o palma de la mama mea )).gif

ramane
May
Nici eu nu i-am spus din cauza ca este o persoana f pudica si niciodata nu a vorbit cu mine despre chestiile astea, cred ca daca ii spuneam se simtea ea mai incomod decat mine. Ea inca mai spera ca ma casatoresc virgina )).gif

Ramane wink1.gif
ambrapet
nici eu nu i-am spus in particular....
si ne-am casatorit!

mai ai trei zile de trait...........ce faci? sorry.gif
Cherie
Ma destrabalez: cheltui toti banii, nu mai dorm, ma intalnesc cu toti prietenii, imi iau ramas bun de la familie, ma imbat, mananc de rup si bag mult sex. lol.gif
Poate am uitat ceva...dar in acest moment nu-mi mai vine altceva in cap. E cam freaky intrebarea.

De aceea, ramane.
Sexymom
Ma bucur din plin de familia si copii mei.

-Ce faci cand transpiri mult la sub brat?si nu te ajuta nici un deodorant sau spray?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 18-02-2008, 05:06 PM) *

Ma bucur din plin de familia si copii mei.

-Ce faci cand transpiri mult la sub brat?si nu te ajuta nici un deodorant sau spray?

Bicarbonatul ajuta mult.

Ramane
Sexymom
Pudra de talc mentolata poate fii o solutie?
Cherie
Nush. Pentru mine, Rexona rocks! cheer.gif
May
Pe mine ma rezolva Nivea cheer.gif
emu
Pe mine nu ma ajuta decat Men's Speedstick - de vreo cativa ani numai d-asta folosesc, pt ca de la cele feminine folosite inainte (Nivea, Dove, Lady Speedstick) ma mananca pielea rau, dupa doar o zi (max 2) de folosinta.

Te-ai tunde la chelie daca nu ai fi ingradita de normele societatii (in special de faptul ca slujba/cariera depinde de felul in care arati, ca o prima judecata emisa de angajator/investitor a capabilitatii tale de a-ti duce la indeplinire sarcinile)?
axe10
CITAT(emu @ 18-02-2008, 08:40 PM) *

Pe mine nu ma ajuta decat Men's Speedstick - de vreo cativa ani numai d-asta folosesc, pt ca de la cele feminine folosite inainte (Nivea, Dove, Lady Speedstick) ma mananca pielea rau, dupa doar o zi (max 2) de folosinta.

Te-ai tunde la chelie daca nu ai fi ingradita de normele societatii (in special de faptul ca slujba/cariera depinde de felul in care arati, ca o prima judecata emisa de angajator/investitor a capabilitatii tale de a-ti duce la indeplinire sarcinile)?

Daca mi s-ar oferi un rol in vreun film...ca altfel nu vad sensul...

La ce te gandesti cand faci s.e.x?
bubbles
La Clive Owen naughty.gif .Glumesc.Sincer nu stiu la ce ma gandesc pe moment eusa_think.gif

Ramane...
Sexymom
La placerea care mi-o ofera El si la ceea ce simt.Sau la cat de mult il iubesc si cat sunt de norocoasa ca il am mereu langa mine.

-Ce alimente baloneaza rau si ar trebui sa le evitam?
axe10
Fasolea, sfecla...si sucurile acidulate au efectul asta la mine!

Cu ce-ti vindeci starea proasta?
Ella79
Cu shopping!

Ce ti-ai dori sa primesti cadou de ziua ta?
Sexymom
Un stepper.

-Cum obisnuiesti sa sarbatoresti aniversarile?
axe10
Cu prietenii..sau in familie.

Mananci destule legume si fructe?
Sexymom
Cam 400 g fructe si 400 g legume pe zi , sub forma de salate asortate.

-Unde ai vrea sa fii in momentul asta?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 02:25 PM) *

Cam 400 g fructe si 400 g legume pe zi , sub forma de salate asortate.

-Unde ai vrea sa fii in momentul asta?

In brate la iubitul meu.

Ramane!
Sexymom
In pat cu o carte in mana.

Ramane.
Cherie
Pe plaja sau la munte, undeva linistit... Sa nu-mi sune telefonul, sa nu ma streseze nimeni... Numai eu cu iubi giggle.gif

Unde lucrezi?
Sexymom
La o campanie de telefonie mobil numita Yoigo.

Voi?
Ramo
La propria mea firma....de f multe ori mi-as dori sa lucrez altundeva, sa am program fix si atunci cand plec de la munca sa am timp si chef doar pt mine, ceea ce nu prea se intampla cand lucrezi in propria ta firma.....

V-ati introduce un inel gastric in stomac?
axe10
Nu e cazul...dar probabil daca as ajunge la 150 de kile, as lua in considerare optiunea asta!

Ramane intrebarea
Sexymom
Da, as manca si vreo 3 tenii in perioada asta de platou lol.gif .

-Crezi ca dupa o anumita varsta (in cazul meu 37 ani) nu iti mai poti permite sa porti anumite lucruri? de ex.culorii vii, fuste scurte si stramte, maneci decoltate, etc....
anca veselie
nu cred asta. depinde de fiecare cum isi pastreaza spiritul tanar. atata timp cat arata bine pe tine, poti purta orice la orice varsta.

ramane
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 05:31 PM) *

Da, as manca si vreo 3 tenii in perioada asta de platou lol.gif .

-Crezi ca dupa o anumita varsta (in cazul meu 37 ani) nu iti mai poti permite sa porti anumite lucruri? de ex.culorii vii, fuste scurte si stramte, maneci decoltate, etc....

CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 05:39 PM) *

nu cred asta. depinde de fiecare cum isi pastreaza spiritul tanar. atata timp cat arata bine pe tine, poti purta orice la orice varsta.

ramane

Sunt de acord cu tine Anca, insa parca imi par ridicole babele imbracate in fuste mini roz si cu palarioara.....
Pot sa raspund si la intrebarea cu slabeala si inelu'?????? blum.gif

Pastrati legatura cu vechii colegi? (din liceu, de ex.)
Sexymom
Da, vb cu ei mereu pe mess si pe mail( ne trimitem si poze sa vedem care ramane vescnic tanar si cat par mai avem in cap) lol.gif

-Ramane intrebarea.
Cherie
Cu unii dintre ei decat...

Ramane.
Tzutzi80
Doar cu 2. Dar asta pentru ca ne-am imprastiat prin lume....nici noi nu mai stim pe unde.

Ce te faci cand te apuca frica de a calatori.....si totusi ai bilet de avion in 12 ore????
anca veselie
nu cred ca m-ar apuca, nu mi s-a intamplat niciodata. imi place sa calatoresc! asa ca m-as sui in avion!

ce faci cand vb cu tine o persoana total neinteresanta pt tine, care iti spune lucruri care-ti sunt mai mult decat indiferente?
Sexymom
II raspund frumos si ii zambesc.Asa e politicos. )).gif

-Ai zile in care radiezi de fericire fara motiv?
Ramo
Da, si mi-as dori sa fie cat mai multe astfel de zile )).gif

Folositi PC sau laptop?
michelle
PC la serviciu, PC si laptop acasa (simultan grin.gif )

Descrie un meniu sanatos (meniul ideal pentru o zi)
Acum sa va vad naughty.gif
Sexymom
UFFFF doh.gif scriu meniul meu huh.gif

md.iaurt cu cereale si o cafea cu lapte
gustare.un fruct sau un iaurt degresat
pranz: supa de legume cu putin ulei de maslina, 200 g gratar slab si salata asortata
gustare.un fruct sau un baton energetic
cina: 200 g carne slaba, legume la abur, 100 g branza de vaci si o felie de paine integrala.
Sa vedem concuziile smile.gif

-Cum vi se pare meniul?Ce trebuie adaugat si ce trebuie scos?
Ramo
CITAT(Sexymom @ 20-02-2008, 02:00 PM) *

UFFFF doh.gif scriu meniul meu huh.gif

md.iaurt cu cereale si o cafea cu lapte
gustare.un fruct sau un iaurt degresat
pranz: supa de legume cu putin ulei de maslina, 200 g gratar slab si salata asortata
gustare.un fruct sau un baton energetic
cina: 200 g carne slaba, legume la abur, 100 g branza de vaci si o felie de paine integrala.
Sa vedem concuziile smile.gif

-Cum vi se pare meniul?Ce trebuie adaugat si ce trebuie scos?

Mie chiar mi place meniul tau. La cina cred ca as renunta ori la branza ori la paine...caloric, cea mai "bogata" masa e cina. Sper ca nu te superi pe mine.

Hai ca incerc si eu un meniu;.
MD. 1 iaurt si un gref;
P. ciuperci la gratar, carne slaba, perle de branza, varza murata.
C. carne slaba, legume chinezesti, iaurt.

Eu cam asta am de gand sa mananc, din pacate stau f prost la capitolul 'GUSTARI"
anca veselie
mi se pare ca stai prost si la capitolul md, eu as mai adauga ceva

si as muta perlele de branza ca gustare, inainte de pranz
Ramo
Da, as face si eu mai multe doar ca....am zis ca stau prost cu gustarile, iar ca sa mananc dimineata...inca trebuie sa ma obisnuiesc....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.