Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
bubbles
Eu ma vopseam cu sparyuri care se duc la spalat si am fost:roz,mov,verde fosforescent si alba grin.gif .

Ce ati vrea sa primiti de 8 martie?
Sexymom
Un set de creme anti-rid de la Loreal.

Ramane intrebarea.
Amazoana
Eu nu am de la cine sa primesc, asa ca nu-mi doresc nimic. Poate sa-mi iau eu ceva....
Ramane.
dany
CITAT(ramonavlas @ 05-03-2008, 09:58 AM) *

Da, stiu si eu acele rimenuri, din pacate nu se mai gasesc in comert. sad.gif

offtopic.gif Ce pacat ca nu se mai gasesc !!!!! Nici aici n-am gasit sad.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 12:20 PM) *

Ce ati vrea sa primiti de 8 martie?

Aici Ziua Mamei /Femeii e prin luna mai asa ca nu se stie obiceiul si nici nu m-am agitat sa il invat pe al meu cu asta ...deci ....voi primi ce imi voi cumpara eu ( adica mi-am luat azi deja ceva ) tease.gif

= ramane =
Ramo
Intrebare.
Ce ti-ai luat? )).gif
michelle
Mi-am luat o bluzita cu bleu si nuante de crem/maro, un hanorac, farduri, oja, demachiant grin.gif Dar sunt in cautare de pantofi tease.gif

Ramane
Dumbo
Si eu cred ca imi voi cumpara ceva dragut. Cand e vorba de cadouri prea putin ii las libertate sotului sa aleaga el cadoul.

Ramane intrebarea.
Sexymom
Eu nu o sa imi cumpar nimic deocamdata, ca sunt smechera lol.gif , am vb. cu fetele in baie si m-am vaitat ca nu mai am creme Loreal antirid, sa vedem daca s-au prins unde bat )).gif

-Ce faceti maine, ce planuri aveti?
dany
Aici nu se stie de ziua femeii pe 8 Martie asa ca .... Vom monta usa de la cabina de dus si apoi vom comanda ceva de mancare ( vin cumnatii la noi ) , apoi ceva joaca pe WII si cam atat .

= ramane =
michelle
Merg la mama, la bunici, mananci mucenici (sfintisori) grin.gif

Ramane
Ramo
Sunt pe drumuri, dimineata Predeal-Bucuresti, seara Bucuresti-Prdeal, iar intre timp la o expozitie si la shopping...probabil.

Ramane
Amazoana
Merg la o petrecere organizata in Mamaia la o casuta, cu lautari....nu am mai fost pana acum. Cum e la o petrecere numai cu femei????

Ramane
Ramo
Intrebare!!

Aveti de gand sa numarati maine? (la dieta ma refer, in general)
anca veselie
da!
deja am anuntat-o pe mama ce mananc eu!
dar seara probabil voi consuma ceva alccol blushing.gif

ramane
dany
Maine , fiind sambata , e ziua mea fara numarat puncte ( chiar daca cantarul se incapataneaza ) asa ca " papa comandata de la grec " ( ca avem musafiri ) scrie pe mine ...yummmyyyyy

= ramane =
bubbles
Eu azi mananc iaurt si portocale ca ma pastrez pentru diseara ca mergem la restaurant grin.gif dar sper ca nici acolo sa nu fac abuz de incredere lol.gif

Ramane blum.gif
Cherie
Nu, n-am numarat/calculat absolut nimic. M-am destrabalat in voie yahoo.gif Meritam si eu naughty.gif
Ma indoiesc ca s-a tinut azi cineva de treaba, sper sa nu supar pe nimeni give_rose.gif

Ce-ati primit azi? Hai sa facem bilantul impreuna naughty.gif naughty.gif naughty.gif
michelle
O esarfa de la mama, dulciuri, flori

Ramane
lucy
Eu am primit flor de la fete. give_rose.gif De la sot urari si atat fiindca lucreaza momentan la Bucuresti

ramane
anca veselie
am primit niste bani naughty.gif

ramane
Ramo
O gramada de flori de la babuin, frate, angajati......si o pijamalutza din bumbac (numaidin astea port) cu maneca scurta si pantloni 3/4 )).gif

ramane.
Sexymom
Am primit multe lalele galbene si rosii , o pereche de pantofi negrii, alta pereche culoarea mustarului - o minunatie, treb sa le fac poze , si o invitatie la restaurant.Florile si invitatia de la sotul meu, pantofii de la prietena mea Simona, cea cu care am iesit sambata. )).gif

Ramane intrebarea.
emu
R: Un sut in fund - la figurat.

I: Ti-ar placea sa faci parte din prima colonie pe luna?
lucy
DAAAAAAAAA! Insa cred ca o sa ma umflu ca un balon din cauza lipsei de gravitatie lol.gif lol.gif

Ramane
Dumbo
Daaaa... mai ales cand ma gandesc la lipsa gravitatiei. O sa am niste sani tare tantoshi.

Ramane.
Ramo
Nu cred.....

Daca ar fi sa alegeti sexul copilului, ce ati vrea s fie?
Sexymom
Baiat.(Dar sunt super fericita ca am fete. )).gif )

-Ce ai vrea sa schimbi la tine ?
Ramo
Incapatanarea!

Ramane
dany
"gura mare " in momente nepotrivite doh.gif

= ramane =
emu
sa nu mai fiu atat de stresata

- ramane
Dumbo
Fizic: sanii (ii vreau mai mici).
In rest as vrea sa fiu mai diplomata dar nu reusesc.

Ramane.
Cherie
Multeee. Trecand peste kg in plus, as vrea un fund bombat, de brazilianca, picioare mai lungi, parul sa-mi creasca peste noapte. Si as mai vrea sa nu mai fiu atat de visatoare, sa nu mai cred ca toata lumea e buna, asa cum vreau si stiu eu ca trebuie sa fie.

De ce ti-e frica cel mai tare?
bubbles
De Dumnezeu .

ramane .
Dumbo
De oase rupte (fracturi) si desi am avut accident de masina si m-am ales cu o fractura inca imi e frica.

Ratiune sau simtire? (puneti sentimentele in fata ratiunii sau ratiunea in fata sentimentelor?)
lucy
Cred ca varianta a doua,dar acum daca sunt sentimentala e ceva gresit?Inseamna ca nu sunt rationala huh.gif ?

RAMANE.....Ma intereseaza ce veti spune voi pupic.gif
hannahmiriam
de foarte multe ori pun sentimentele in fata ratiunii....nu e prea bine?? unsure.gif
Dumbo
Eu pun intotdeauna ratiunea in fata sentimentelor. Si nici asa nu e bine.

Care a fost (va fi) cel mai fericit moment din viata?
Cherie
Nu vreau sa nominalizez nimic. Prefer sa fie toate cele mai frumoase!!!

Ce metoda de epilat folositi?
lucy
EPILATOR...........dar niciodata nu m-am epilat inghinal.Dau cu lama blushing.gif si e urat acolo wacko.gif

ramane
bubbles
Epilator iar inghinal .. sper sa imi fac curaj sa ma duc sa ma fac cu ceara ca pana acum m-am facut numai cu lama sorry.gif

Ce regim tineti in momentul de fata?
viky
fara zahar, grasimi, prajeli, cat mai putine E-uri(daca se poate)
ati vrea sa fie week end-ul mai lung?
Cherie
Ideal ar fi sa se schimbe proportiile: 2 zile lucratoare si 5 de weekend laugh.gif

Ce meserie aveti?
Sexymom
Economizda lol.gif

Tu?
Cherie
offtopic.gif economizda lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Agent de turism & asigurari

Ramane!
Nessie
sunt tot economista, dar lucrez in IT acum...aproximativ. )).gif Mereu am dificultati sa raspund scurt la intrebarea asta.

Ramane
Dumbo
Am privirea inteligenta si ma exprim mai greu. Sunt inginer intr-o firma de productie de electronice.

Ramane intrebarea.
michelle
Software developer

Ramane
Sexymom
Ce preferi cand ai liber? Sa lenevesti in fata tv-ului sau sa iesi in parc sa asculti cum canta pasarelele?
michelle
La tv nu prefer niciodata sa stau. Daca prind un film e ok, sau daca am vreun film nou proaspat procurat grin.gif Dar astea le pot reprograma in favoarea unei iesiri in oras/ parc wink1.gif

La ce ora mananci cina?
Nessie
9-10 seara

Ramane
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.