Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Cherie
N-am o ora fixa! blum.gif

Ce planuri ai pentru Paste? Pleci intr-o mica vacanta (daca da, unde?) sau ramai acasa, cu familia, prietenii? pupic.gif
Sexymom
Eu o sa lucrez in fiecare zi.La noi a trecut Semana Santa.Deci sunt aici pe baricade.

Ramane intrebarea.
ganesha
Cam complicat... simbata pica aniversarea casatoriei noastre, duminica prima zi de Paste... si ne si mutam in saptamina aia. Asa ca probabil o sa deschidem o sampanie pt 2 din evenimente si separat o sa incercam sa pastram linistea si meditatia Pastelui intre galeti cu var. )).gif

Ramine.
bubbles
De Paste vin ai mei acasa doh.gif si cred ca vom fi inca in reparatii dupa ce saptamana viitoare vin oamenii sa monteze usile si geamurile bang.gif .Sper totusi sa fie un paste linistit doh.gif .

De Paste mancati orice sau va ganditi ca e pacat sa dati cu piciorul la ce ati realizat pana atunci (ma refer la slabeala blum.gif )
Ramo
Mananc din toate dar incerc sa mananc cu limita.

Ramane.
Cherie
Subscriu! smile.gif

Cate kg ai in acest moment?
Ramo
86-87 doh.gif

ramane
Dumbo
69. grin.gif
ramane
gaby_mp
95,1 imbracata dar dimineata aveam 94,0

Cand tii dieta, cedezi mai degraba unor produse sarate gen: covrig, macedonie cu branza sarata sau in fata dulciurilor: prajituri, bomboane, tort? Eu una cedez mai degraba la sarat...
bubbles
Eu cedez la chestii sarate si la ... mancare gatita: doh.gif .

Ramane.
Ramo
La sarat!!!

Guma mentolata sau cu gust de fructe, scortisoara, etc?
Cherie
Fructe sau scortisoara, clar!!! Mai ales scortisoara, o ador wub.gif

Carne de pui sau peste?
Ramo
PUI!!! Peste nu pot sa mananc (nu imi place) decat cum il face mami (in faina si ulei). biggrin.gif

Ciuperci champignon sau pleurotus?
Cherie
De nici un fel, nu-mi plac ciupercile bad.gif

Cola sau fresh de portocale? fingers.gif
Sexymom
Cola light bineinteles )).gif .

-Ai trimis vreodata un mail altei persoane ? din grasala?
Cherie
Nu, dar am trimis un mail fara atasament unei cliente. Si vorbeam in mail despre oferta, cum ca ii stau la dispozitie, etc. Si ma suna. Si am dat in balbaiala, mi-era asa rusine )).gif

Dar de sunat pe altcineva? Ati patit? (Ca la mine, e ceva la ordinea zilei doh.gif )
Nessie
Da )).gif . Cand am mai multe persoane cu acelasi prenume in telefon. De obicei imi dau seama in timpul conversatiei ca nu prea se leaga si nu stiu cum sa o mai dau la intors.

Cat timp din programul de munca de la serviciu faci alte treburi (personale)? naughty.gif
Cherie
Aici, in Unirea, cam 95% din timp, fara misto! )).gif
In agentie, nu prea am timp, dar macar apreciez ca nu simt cand zboara timpul... )).gif

Care a fost ultima abatere de la dieta? devil.gif
May
Adica ce am mancat? ... piftie si mici, aseara devil.gif doh.gif

Casa sau apartament? huh.gif
Cherie
Casa, clar!

Alb sau negru?
Ramo
Alb SI negru.

va place combinatia de rosu cu negru? (mie DELOC wacko.gif )
Cherie
Nici mie!

Parfumul preferat! (sau parfumurile naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif )
Ramo
Premier Jour - Nina Ricci

Ce mancati azi la micul dejun?
Cherie
2 aspirin + vitamina C de la Bayer & 1 tigara lol.gif

Cu ce medicamente iti tratezi raceala?
Ramo
Nu iau nimik cand sunt racita. Nu iau medicamente deloc.

Cafea ness sau espresso?
Cherie
Nici una, nici cafeaua nu-mi place cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ciocolata calda sau capuccino? naughty.gif
Sexymom
Nimic din cele doua.

-O sa va uitati la Eurovison?
Cherie
Nuuuuuuuuu!!!

Ce-ati mancat la pranz? blum.gif
bubbles
Supa de pui si piure cu 2 piftele cu sos .Doar cu 1/2 de felie de paine la supa grin.gif .

La cat luati cina diseara si ce mancati? blum.gif
ganesha
Pastai si nitica salata de castreveti cu iaurt (mi-era pofta de aseara, car aseara mi-a fost prea lene) )).gif Pe la 7 jumate azi, ca iau copilul de la karate. De obicei la 6 si ceva e cina.

Cite snack-uri ai avut azi si ce-ai servit? blum.gif
gaby_mp
Nici un snack, ca tin daneza si o tin strict biggrin.gif JUR! Dar visez la un fibrobar ;;)

Ce meserie ai fi preferat in locul celei pe care o ai acum?
Ramo
Designer vestimentar.

Ramane.
Cherie
Designer, am muuuuuuulte planse cu haine acasa, facute in timpul liceului... Le voi scana odata, cand o sa am timp si scanner blum.gif

Ramane!
ganesha
Nicialta, imi iubesc meseria ca pe ochii din cap. Da' mi-ar place sa am afacerea mea si mi-ar place sa mai am un job part-time pe linga asta.
Da' daca ar fi sa visez cu ochii deschisi mi-ar place sa fiu cartograf sau cosmonaut. grin.gif

Ramine.
michelle
Nutritionist, antrenor sau arhitect

Ramane
mathilde
Ca si Ganesha, imi iubesc meseria, si tot asta mi-as alege-o. Daaar, totusi, cred ca mi-ar fi placut sa fiu antropolog. grin.gif

Intrebare: Te ajuta, in drumul spre silueta dorita, faptul ca scrii pe forum? Cum anume?

off topic: Bine v-am gasit! floare.gif
Cherie
Pe mine una, da, ma ajuta, e un fel de terapie de grup pupic.gif

Cumparati cadouri celor dragi pt Paste?
Ramo
De Paste nu obisnuim sa ne facem cadouri. Dar eu si fratele meu primim de la iepurasul mami ceva simbolic (bani cheer.gif )

Pt vara, sandale cu toc sau platforma?
anca veselie
platforma si papucei!

fusta scurta sau pantaloni scurti?
mathilde
fusta scurta.

Mancare gatita sau fast food?
Sexymom
Nici una nici alta, imi plac salatele proaspete, branzeturile, mezelurile, rar mananc ceva gatit.

-Ce preferi ? sa lasi mama /soacra/socrul sa aiba grija de copii sau preferi pe cineva din afara familiei care pleaca imediat ce se termina programul?
Ramo
Nu stiu, nu am fost si nu sunt inca intr-o astfel de situatie.

Ce viteza maxima ati atins cu masina? naughty.gif Eu, recunosc, muuult peste limita admisa doh.gif
Cherie
Nici eu nu am fost intr-o astfel de situatie, nu am carnet )).gif

De cati ani sunteti cu sotul/prietenul?
michelle
5 ani jumate

Ramane
ganesha
Aniversam 9 ani de casnicie chiar de Paste )).gif

Ramine.
Andreea-Rodica
Pe 28 aprilie aniversam 1 an de casnicie, iar in martie s-au implinit 10 ani de cand suntem impreuna. dance2.gif
book.gif Care este ultima carte pe care ati citit-o?
Cherie
Jane Eyre (pt a `nspea mia oara, dar imi place la nebunie) grin.gif

Ramane!
mathilde
Vin americanii -Bogdan Barbu

ramane
ganesha
Lady Chatterley's Lover - D.H.Lawrence (varianta necenzurata naughty.gif )

Ramine.

(off topic: hihi cite aniversari de casatorie se aduna in aprilie!)
emu
A 3-a carte a Cronicilor din Magravandia "The Way Of Light" - Storm Constantine... pe langa alte 3 carti despre copii )).gif

Ce carte cititi acum?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.