Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Cherie
Nici eu nu cred in superstitii insa am grija de cateva lucruri: sa nu ma intorc din drum si traiesc cu convingerea ca, asa cum incep o zi, saptamana, luna, an... asa imi va merge pana la sfarsitul lui )).gif

Cum va "tratati" impotriva SPM-ului? Exista oare vreun remediu? dry.gif
ganesha
Da, exista, numai ca sint atit de simple incit lumea nu le practica. grin.gif

Ce carte citesti acum? (literatura)
Cherie
CITAT(ganesha @ 08-05-2008, 03:07 PM) *

offtopic.gif : Like? Say it, say it, pleaseee!!! plecaciune.gif
ganesha
CITAT(Cherie @ 08-05-2008, 04:46 PM) *

CITAT(ganesha @ 08-05-2008, 03:07 PM) *

offtopic.gif : Like? Say it, say it, pleaseee!!! plecaciune.gif

offtopic.gif : daca de-acum il ai e cam greu, dar poti sa-l previi pentru lunile care urmeaza. Vitamina A si vitamina E (astea doua sint cruciale, iti iau raul cu mina), calciu, magneziu. Cardio. Da' sintem offtopic, tre' sa discutam in alta parte.
ALICE
Jose Silva:Autocontrol

Cum depasesti in general melancolia sarbatorilor?

Cherie
Reintorcandu-ma la serviciu )).gif

Care e cel mai urat lucru pe care l-ai facut?
Sexymom
Am barfit cateodata, am tras partz in public, am scuipat dupa geam, mi-am batut copii lol.gif lol.gif lol.gif , adica le-am mai tras cate o palmuta la fund sau le-am tras de cozi lol.gif .

Ramane ca e super intrebarea.

Off topic: sa vedem care mai indrazneste sa recunoasca cate ceva )).gif
ganesha
Am intrat pe forumuri de citeva ori de la servici. Am ridicat tonu' la copil cind nu pricepea problemele la mate (dar mi-am cerut scuze dupa). Nu-mi sun bunicii decit foarte foarte rar (si ma suna ei pe mine blushing.gif )

Ramine.
Cherie
Am fost rea cu diferite persoane (daaaaaar, meritau), am mai barfit si eu cu fetele, obisnuiam sa trisez la diete si dupa sa ma plang ca nu-s bune )).gif, mai ciupeam cate o repetare-doua la sala (right Ness?), am mai scapat cate o injuratura urata. Inca ma mai gandesc.

Ramane! devil.gif devil.gif devil.gif
ALICE
Mi-am facut planuri cum sa ma razbun pe cine mi-a facut rau, am bagat strambe, mi-am varsat nervii pe barbat, desi n-avea nici o vina..

Ramane! blush.gif
Mariana
O urasc pe soacra-mea in adevaratul sens al cuvantului.

Ramane.
Sexymom
offtopic.gif
CITAT(Mariana @ 12-05-2008, 02:32 PM) *

O urasc pe soacra-mea in adevaratul sens al cuvantului.

)).gif )).gif )).gif esti teroare )).gif )).gif

Ramane intrebarea.
silviuMarian
Multe rele am facut blum.gif, dar nu mai fac blum.gif

Credeti ca uni oameni sunt pe autopilot, urmand turma precum oaia ?
Mariana
Sigur sunt foarte multi care fac acest lucru cu sau fara motive.

Munca placuta si sal mai mic sau orice munca si bani mai multi?
Sexymom
Munca placuta, cred ca e important sa te duci la servici cu placere, chiar daca nu ai un salariu pe masura.Stiu pe cineva care are un salariu baban si uraste cand suna ceasul dimineata.

-Ce faci cu copila adolescenta in perioada de revolutie???o lasi in pace sau schimbi foaia radical?
silviuMarian
Mommy happy.gif, sti cum e cu viata, dc. suntem aci ? pentru a invata lecti, pentru a evolua, nu tre sa fie ca la carte totul, ii dau libertate sau sunt radicala, nu, uneori tre sa suferi si sentimental ca sa intelegi anumite lecti, eu zic sa te imprietenesti cu ea, nu sa ii impui, atunci cand impui cuiva ceva, crede ca ii iei libertatea, si cand sfieste regurile se simte asa bine ca te-a sfiat, si continua sa o faca.
Un exemplu, atunci cand parintele ii interzice copilului sa fumeze, copilul o sa aiba tinta asta sa isi depaseasca impunerile, iar cand o sa fumeze prin WC-uri se simte cel mai bn si liber, nu neaparat ca a fumat ci ca incalcat regurile si si-a dovedit el ca e liber, e o chestie psihologica, dak ii explici la coplil complicatile care poate aduce tigarea, si vb despre chestia asta deshis, dc fumeaza omul, pentru ca eventual sa ajunga sa depinda de asta, si poti sa ii dai exemple de bonlavi de plamani care nu mai poate alerga, si nu ii impui, sa nu fumezi, dar nici nu ii zici fumeaza, ci ii spui ca nu e bine, atunci el se va gandi mai bn, tentatia de langa exista dar dak are respect de sine si de tine, atunci nu va fuma, cel putin sansele sunt mai mici decat in cazul in care ii vei impune.
E o chestie in natura umana sa isi doreasca libertatea. Deci cand tu ii impui ca acea fata ii vrea raul, ea dc sa te creada pe cuvant ? ba chiar iti face in ciuda, si crede ca ea are dreptate, o vede pe fata aia cool... vede ca ea controleaza majoritatea, las-o, dak Maria o va rani sentimental si tu ai avetizat-o e ok, apoi va veni la tine si tu o vei alina si ii va trece pana la urma, macar are o alinare, pe tine, iti castiga si increderea, ti-am spus nu intodeauna trebe chestile facute ca la carte, urmand turma precum oaia, fa ce crezi tu ca e mai bn... ce iti spune inima, deaia traim si avem sentimente si suflet, sa ne spuna ce sa facem, altfel am lasa un om masina care auto-invata de la alti si aplica chestile ca la carte, nop, eu iti doresc sa iti deschida Dumnezeu inima si mintea, si sa va dea bucurie si sanatate si nu uita sa o lasi sa experimenteze lectile, si sa ii castigi increderea, si sa nu te increzi in toti "priceputi" inclusiv eu happy.gif, increde-te in ce iti spune sufletul, mai vb noi pupic.gif
Peace and looove! biggrin.gif
Sexymom
Off topic :Silviu, iti multumesc mult ca m-ai ascultat si ca m-ai inteles.O sa incerc sa ma port cu ea exact asa cum ai scris tu, caci si eu simt ca asta trebuie sa fac. pupic.gif Ma bucur ca esti intre noi.

Si acum sa continuam jocul nostru.

-Iti vine sa razi ca vaca la poarta noua cand iti aduci aminte de ceva nostim ce ti s-a intamplat? si sa razi pe strada? sa te vada lumea?
silviuMarian
Frum intrebarea^_^cand eram mai mic mi se intampla =))) dupa ce am studiat psihologia in timpul liber am invatat sa ma controlez blum.gif stiu cum functioneaza in mare parte happy.gif cum e vorba prostu rade de ce isi aduce aminte =)))amuzant

Credeti ca iubirea neconditionata este scopul in viata efemera ? este ea la baza si fundamentul vieti ?
Cory
Nu cred. Iubire neconditionata iti ofera doar cainele din dotare. Omul nu cred ca este capabil de asa ceva. Poate si parintii, care orice s-ar intampla ramai copilul lor, dar si aici sunt exceptii. Eu cred ca fundamentul unei vieti fericite este comunicarea, cu tine si cu cei din jur. Si ceea ce cauti, scopul vietii, este armonia, echilibrul etc.

De ce sunt femeile mai responsabile decat barbatii? daca sunt.... )).gif
ALICE
Eu cred ca pentru noi a fost un defect de prototip si a fost lansat asa in fabricatie.Ghinionul nostru.Asa ne nastem, cu caracteristica asta in plus.Ca n-aveam destule..........

Ramane! wink1.gif
silviuMarian
Heh, eu zic ca exista multa naivitate blum.gif, eu zic ca toti ne nastem EGALI, cea ce se intampla pe parcurs ne formeaza, si nu va nasteti poc deodata cu responsabilitati mai mari, practic stiu barbati MULT mai responsabili ca unele femei si invers nu e totul pe o foaie.
Rasp meu nu va nasteti responsabile, va este impusa aceasta caracteristica de catre mediu inconjurator,

Off: Ba eu chiar cred ca asta e scopul pentru care traim, sa oferi dragoste neconditionata chiar si dusmanului, cea ce va fi greu, deci pamantul va mai exista destul pana invatam asta uffff ... din cate stiu un singur Om fiul Omului, Isus Hristos a ajuns la stadiul asta, noi fiind in chipul si asemanarea Lui nu este imposibil sa ajungem la stadiul ala, de Iubire neconditionata, dar nu e deloc usor, si da... caini iti ofera asta, practic caini sunt mai dezvoltati sufleteste ca noi ...
De fapt nu prea cred ca in viata comunicarea si bla bla e importante, eu cred ca trairea, iubirea, invatarea lectilor, si dezvoltarea. pt ca dupa ce dai ortu' popi' nu iei cu tine comunicarea si bla. bla. dar ma rog raul a infectat prea multe minti, nu poa sa iti impuna nimeni scopul. tre sa te decizi tu, eu zic sa te mai gandesti la acel scop

intrebarea biggrin.gif

Credeti in principile Newtoniene, si teoria materiei fiind predispusa predeterminari, si ca libera alegere a omului este doar o iluzie ?
Cory
CITAT(silviuMarian @ 13-05-2008, 02:05 PM) *

De fapt nu prea cred ca in viata comunicarea si bla bla e importante, eu cred ca trairea, iubirea, invatarea lectilor, si dezvoltarea. pt ca dupa ce dai ortu' popi' nu iei cu tine comunicarea si bla. bla. dar ma rog raul a infectat prea multe minti, nu poa sa iti impuna nimeni scopul. tre sa te decizi tu, eu zic sa te mai gandesti la acel scop

Marian, crezi ca mintea mea e infectata de rau? devil.gif Da cand dai ortu popii iei cu tine iubirea neconditionata? nu cred... conteaza ce ramane in urma ta, impresia si impactul, sa speram bun, pe care l-ai avut asupra apropiatilor, si nu faci asta decat prin comunicare, care crezi sau nu crezi este o arta, si nu turui ca masina langa femeia ta pana pleaca aia saraca de acasa. Comunicarea duce la intelegere, la toleranta, la cunoasterea de sine si a celor din jur, si duce si la iubirea celui de langa tine, pe care ajungi sa il cunosti cu adevarat, si il poti ajuta, deoarece prin comunicare ii oferi o poarta deschisa, prin care iti poate cere ajutorul de care are nevoie. Comunicarea elimina confuziile, frustrarile, indoielile, nesiguranta etc. Daca tu iubesti o persoana neconditionat, in tacere, de nu te stie nimeni, dar tu o iubesti cu adevarat, ce bine ai facut lumii? niciunul.... asa ca te invit eu pe tine sa te mai gandesti.

dar in acelasi timp, ca sa fie valabil ce am spus mai sus, mai tre sa ai si ce sa le comunici... asa ca, nu mai stiu ce sa mai spun..... fiecare dupa cum simte si poate.
Sexymom
Silviu cred ca raspunsurile tale sunt cam acide, si cum eu sunt moderatoarea acestui forum te rog sa te limitezi la a urma regulile jocului fara a face observatii aditionale.
Cory pune te rog o intrebare ca sa nu tinem jocul in loc.

Va multumesc de intelegere .
Cory
scuze sexymom give_rose.gif

ramane ultima intrebare.
Sexymom
-Esti mereu imbracata in pas cu moda?
anca veselie
depinde de moda. de ex: nu imi plac pantalonii pana si nu port. ma imbrac cu haine care imi stau bine.

ramane
Ramo
Nuuuu, ma imbrac doar cu ce imi place si imi sta bine. Nu conteaza daca mai e la moda sau nu.

Ramane.
ALICE
Imi cumpar haine foarte des, dar nu ma intereseaza ce e la moda.Cumpar ce-mi place.

Cui ati donat cei 2% din impozit?
michelle
Nu platesc impozit, dar daca as plati, i-as dona unui caz umanitar (fetita bolnava de autism a prietenei mele)

Ramane
lilianab
Pentru SMURD

ramane

Ramo
Tot pt SMURD!

Aveti datorii??? ( nu la banca)
ganesha
Am imprumutul de student, rata la masina, rata la casa. La asta te refereai? Sau la... datorii morale? lol.gif lol.gif

Intrebare pentru persoanele cu animale in casa si/sau copii mici mici:

Va imbracati/dezbracati/schimbati hainele daca sint animalele voastre (ciine, pisica, etc) sau copii mici mici (sub 6 luni) in camera?
Sexymom
Eu una nu am fost de acord sa am animale in casa langa copil mic.Pisica-toxoplasmoza, caine...etc...etc...cel putin asa spuneau medicii..

-Te simti bine cand e ziua ta sau te deprima ca ai un an in plus si se duce tineretea?
ganesha
CITAT(Sexymom @ 16-05-2008, 09:56 PM) *

Eu una nu am fost de acord sa am animale in casa langa copil mic.Pisica-toxoplasmoza, caine...etc...etc...cel putin asa spuneau medicii..

Ce legatura are? blink.gif Eu am intrebat daca TE DEZBRACI in camera cu un animal de casa SAU cu un copil mic!!!!
(eu una nu ma pot schimba daca e ciinele meu in camera, il dau afara din camera, mi se pare ca... se uita la mine )).gif si voiam sa aflu si alte pareri)
Sexymom
Am inteles acum lol.gif eu ma dezbrac oricum lol.gif si i fata copiilor si in fata Lisei )).gif
Hai fata ca nu ai de ce sa fii asa de timida )).gif

Ramane intrebarea de mai sus.
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif
pe mine ma urmareste mereu pisica atunci cand fac baie.

In ultima vreme ma deprima si ziua mea si sarbatorile si anul nou... cred ca imbatranesc.

Ramane intrebarea.
Mariana
Inca nu ma deprima dar stau si ma gandesc acum ca poate cu trecera anilor..............

Ramane
michelle
R: Pe mine nu ma deprima nimic.. inca!

I: Ce planuri aveti pentru concediul din vara?

CITAT(ganesha @ 17-05-2008, 12:04 AM) *

CITAT(Sexymom @ 16-05-2008, 09:56 PM) *

Ce legatura are? blink.gif Eu am intrebat daca TE DEZBRACI in camera cu un animal de casa SAU cu un copil mic!!!!
(eu una nu ma pot schimba daca e ciinele meu in camera, il dau afara din camera, mi se pare ca... se uita la mine )).gif si voiam sa aflu si alte pareri)

offtopic.gif
Contaminare
Toxoplasma gondii poate fi transmisa in mai multe moduri:

1.prin ingestia de carne infectata insuficient pregatita termic
2.prin ingestia de oocite -o forma a parazitului pe care pisicile pot sa o elimine prin excremente. Oamenii pot ingera aceste oocite fie prin contactul cu fecalele pisicii (prin gradinarit, de exemplu), fie consumand legume sau fructe nespalate.
3.gravida infestata poate contamina fetusul prin placenta.

Prevenirea contaminarii

Infestarea cu Toxoplasma gondii poate fi prevenita prin adoptarea unor masuri simple:
- pregatind alimentele la o temperatura destul de ridicata pentru a distruge parazitul
- indepartand coaja fructele si legumelor inainte de consum, sau spalandu-le foarte bine
- curatand suprafetele si ustensilele pentru gatit dupa ce au intrat in contact cu carne cruda de pui, peste, fructe de mare sau fructe si legume nespalate
- femeile insarcinate trebuie sa evite contactul cu fecalele pisicii, folosind manusi pentru a schimba nisipul din litiera pisicii, apoi spalandu-si foarte bine mainile
nu se recomanda hranirea pisicilor cu carne cruda sau insuficient pregatita.
De asemenea pisicile trebuie tinute in casa pentru a evita infestarea acestora cu parazitul care provoaca toxoplasmoza.
Ramo
Inca nu am planuri da ca in fiecare an de 26 incoace, sigur ajung la o mare.

Va place melodia din partea Romaniei la Eurovision?
mathilde
CITAT(ramonavlas @ 21-05-2008, 07:50 PM) *

Va place melodia din partea Romaniei la Eurovision?

Nu-mi place, not my style.

Mergi pe strada, si in fata ta, cineva arunca o hartie pe jos. Ce faci? O ridici si o pui in cosul de gunoi, ii atragi atentia persoanei ca i-a cazut ceva sau..mergi mai departe?
Nessie
CITAT(mathilde @ 21-05-2008, 09:09 PM) *
Mergi pe strada, si in fata ta, cineva arunca o hartie pe jos. Ce faci? O ridici si o pui in cosul de gunoi, ii atragi atentia persoanei ca i-a cazut ceva sau..mergi mai departe?
O ridic si o pun in cos. Ar trebui sa ii spun sa si-o ia singur, dar mi-e teama sa nu fie vreun badaran. wacko.gif

Ramanem la aceeasi tema. smile.gif Nu gasesti cos pe strada si tu ai o hartie murdara in mana (ai mancat ceva). Ce faci?
Ramo
O bag in geanta sau in ce am la indemana si cand gesesc un cos o arunc.

Ramane.
anca veselie
la fel

ramane
michelle
La fel

Ce gatiti rapid pt masa de seara?
nusarich
CITAT(michelle @ 23-05-2008, 10:13 AM) *

La fel

Ce gatiti rapid pt masa de seara?

Cartofi sub diverse forme. Fara friptura, de regula cu branza rasa deasupra.

ramane.
Ramo
Legume chinezesti (sau de orice fel) cu orez sau cartofi.

Ce mancati la micul dejun de dieta daca tineti si post?
michelle
Salata orientala de post (cartofi fierti cu masline, gogosari), tofu sau pate vegetal cu legume (catraveti, ridichi)

Ramane
nusarich
Masline verzi sau humus.

ramane
anca veselie
zacusca sau salata de vinete cu paine cat mai putina si rosii, ardei

ramane
May
Paine prajita cu dulceata si ceai blum.gif

Aveti bibelouri? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.