Mommy

, sti cum e cu viata, dc. suntem aci ? pentru a invata lecti, pentru a evolua, nu tre sa fie ca la carte totul, ii dau libertate sau sunt radicala, nu, uneori tre sa suferi si sentimental ca sa intelegi anumite lecti, eu zic sa te imprietenesti cu ea, nu sa ii impui, atunci cand impui cuiva ceva, crede ca ii iei libertatea, si cand sfieste regurile se simte asa bine ca te-a sfiat, si continua sa o faca.
Un exemplu, atunci cand parintele ii interzice copilului sa fumeze, copilul o sa aiba tinta asta sa isi depaseasca impunerile, iar cand o sa fumeze prin WC-uri se simte cel mai bn si liber, nu neaparat ca a fumat ci ca incalcat regurile si si-a dovedit el ca e liber, e o chestie psihologica, dak ii explici la coplil complicatile care poate aduce tigarea, si vb despre chestia asta deshis, dc fumeaza omul, pentru ca eventual sa ajunga sa depinda de asta, si poti sa ii dai exemple de bonlavi de plamani care nu mai poate alerga, si nu ii impui, sa nu fumezi, dar nici nu ii zici fumeaza, ci ii spui ca nu e bine, atunci el se va gandi mai bn, tentatia de langa exista dar dak are respect de sine si de tine, atunci nu va fuma, cel putin sansele sunt mai mici decat in cazul in care ii vei impune.
E o chestie in natura umana sa isi doreasca libertatea. Deci cand tu ii impui ca acea fata ii vrea raul, ea dc sa te creada pe cuvant ? ba chiar iti face in ciuda, si crede ca ea are dreptate, o vede pe fata aia cool... vede ca ea controleaza majoritatea, las-o, dak Maria o va rani sentimental si tu ai avetizat-o e ok, apoi va veni la tine si tu o vei alina si ii va trece pana la urma, macar are o alinare, pe tine, iti castiga si increderea, ti-am spus nu intodeauna trebe chestile facute ca la carte, urmand turma precum oaia, fa ce crezi tu ca e mai bn... ce iti spune inima, deaia traim si avem sentimente si suflet, sa ne spuna ce sa facem, altfel am lasa un om masina care auto-invata de la alti si aplica chestile ca la carte, nop, eu iti doresc sa iti deschida Dumnezeu inima si mintea, si sa va dea bucurie si sanatate si nu uita sa o lasi sa experimenteze lectile, si sa ii castigi increderea, si sa nu te increzi in toti "priceputi" inclusiv eu

, increde-te in ce iti spune sufletul, mai vb noi
Peace and looove!