Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
mathilde
Nu (le urasc grin.gif )

Un lucru care ti-a inseninat ziua? (cea de ieri, de azi, sau oricare alta)
ganesha
Liliacul!

Ce faci in weekend?
bubbles
Dau examene si fac naveta Gh - Piatra. dry.gif

Iesiti la gratar in week?
michelle
Da, am iesit sambata seara la gratar

Ce carte ati recomanda pentru citit? grin.gif
mathilde
CITAT(michelle @ 26-05-2008, 10:03 AM) *

Da, am iesit sambata seara la gratar

Ce carte ati recomanda pentru citit? grin.gif

Trei intr-o barca
Trei pe doua biciclete
Eu si ai mei
-Jerome K. Jerome

Sunt foarte potrivite pentru vacanta, si nu numai.

Ramane
ganesha
Hideous Kinky - Esther Freud

Ramine.
buretel
A murit Luchi grin.gif

Ramane )).gif
dany
CITAT(buretel @ 26-05-2008, 11:10 PM) *

A murit Luchi grin.gif

Ramane )).gif

offtopic.gif Sa-mi stea inima , nu alta doh.gif . Tu vorbesti de carti si eu m-am gandit la .... altceva doh.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 27-05-2008, 06:52 AM) *

CITAT(buretel @ 26-05-2008, 11:10 PM) *

A murit Luchi grin.gif

Ramane )).gif

offtopic.gif Sa-mi stea inima , nu alta doh.gif . Tu vorbesti de carti si eu m-am gandit la .... altceva doh.gif

offtopic.gif
pupic.gif Nuu, e vb de carte. Ok, intamplator naughty.gif cartea are legatura si cu persoana, dar in sensul bun pupic.gif (ea mi-a daruit-o blum.gif)
michelle
Mi-am procurat The Da Vinci Code in lb engleza.

Care e cel mai traznit lucru pe care l-ai facut?
dany
Am sarit cu parasuta .

ramane
Ramo
De fiecare data cand imi schimb masina vreau sa vad cat poate duce si apas acceleratia pana......cat se poate!!! Merg taaaare si de fiecare data zic ca nu mai fac din astea!!!

Ce culori va plac la masini?
ALICE
Visiniu, negru.Depinde de marca.Mie mi se pare ca unor marci li se potriveste o culoare anume.

Ce faceti daca cineva va priveste foate insistent?
Ramo
Fac si eu acelasi lucru )).gif

Ramane.
Sexymom
Depinde de cine ma priveste.Daca e un mos il ignor, daca e un brunet gen Banderas ii zambesc )).gif

-Ce faci cand esti intre ciocan si nicovala?
ALICE
Ma stresez vreo 2 zile in continuu.Ma apuc sa analizez situatia, sa vad care sunt consecintele, ce avantaje am............
P.S.: De aia fac eu atacuri de panica sad.gif

Ramane
Sexymom
CITAT(ALICE @ 29-05-2008, 09:25 AM) *

P.S.: De aia fac eu atacuri de panica sad.gif

Off Topic : Si eu la fel sad.gif

Ramane intrebarea de mai sus.
Nessie
Ma opresc, analizez, gandesc, intorc situatia pe toate partile, ma rog si aleg raul cel mai mic.

Vezi pe strada un strain cu slitul desfacut. Ce faci?
michelle
Ma uit in alta parte )).gif Nu spun decat cunoscutilor daca au slitul desfacut grin.gif

Ramane
Mariana
Acelasi raspuns.
Ramane.
Sexymom
CITAT(Nessie @ 29-05-2008, 11:24 AM) *

Vezi pe strada un strain cu slitul desfacut. Ce faci?

Inseamna ca e sotul meu lol.gif lol.gif lol.gif sa mor io daca nu pleaca mereu cu el desfacut, si asta nu ca alearga dupa mine lol.gif lol.gif lol.gif

-Ce spuneti de barbati care fac pipi asezandu-se in fund pe capacul de la wc????

Off: ce intrebare inteligenta lol.gif lol.gif
dany
Stand pe capacul de la wc ???? sau ai vrut sa spui colacul de la wc ?

Chiar ca inteligenta intrebarea lol.gif grin.gif

= ramane =
Sexymom
lol.gif lol.gif Fata.. pe chestia aia de plastic alba care se ia in jurul fundului lol.gif lol.gif

OFFFF: macar asa va vad razand )).gif ca alte intrebari nu imi vin in capul meu de intelectuala si cu diplome omologate )).gif
nusarich
Sexy, pare ciudat, dar mi s-a spus (de catre o doamna) ca e recomandat ca barbatii sa faca pipi asezati (pe colac, nu pe capac, nah...) si nu din picioare. E ceva care are legatura cu prostata si pastrarea ei in conditii optime de functionare. N-am inteles eu toata explicatia, dar m-a mirat si pe mine.

Ce cadouri faceti nasilor?
Ramo
Nu fac cadouri nasilor de botez, altfel de nasi (de cununie) inca nu am. Da ma gandesc ca se fac mai mult cadouri pt casa....

Care a fost primul vostru job?? Sau din ce ati castigat primii bani?
May
Babysitting smile.gif

Ramane
Cherie
Casier intr-un raion de electrocasnice. Avea un salariu impresionant de 350 lei, in 2004. Munceam de-mi sareau okii din cap, dar eu ma duceam cu f. multa placere. Era primul meu job, aveam niste colegii f. de treaba. Din primul salariu mi-am cumparat epilator lol.gif

Ramane!

offtopic.gif Am citit si eu candva, de mult, cartea cu Luchi si mi-a placut mult. O imprumutasem de la biblioteca, eram la scoala. Am vrut sa o iau un an mai tarziu, si nu mai era. Daca stiti vreun loc de unde o pot cumpara, anuntati-ma si pe mine va rog.
ALICE
Ce tare!!!!!! lol.gif
Lucram in facultate la o firma de curierat.Cica 4 ore pe zi.Veneam dimineata si plecam seara.Si asta pe 1,5 milioane.
Ramane
buretel
Sondaje pt IRSOP: despre Coca-Cola, despre politica, programe TV, introducerea cartelei la metrou in loc de fise (mai tineti minte? smile.gif ). Am castigat o multime de bani, si i-am tocat toti pe iesiri in we, haine si inghetata Dove lol.gif

Ramane

offtopic.gif Pt Cherie http://www.polirom.ro/catalog/carte/a-murit-luchi--1574/ Intreaba la orice librarie in oras, eventual Diverta. Este reeditata de Polirom.
Ma bucur ca ti-a placut pupic.gif
Cherie
Off: Multumesc Buretelule! hug.gif
Ma bucur ca eu reeditat o carte atat de frumoasa intr-o lume a copilariei in care Cartoon Network rulz! cheer.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 29-05-2008, 08:42 PM) *

Care a fost primul vostru job?? Sau din ce ati castigat primii bani?

Primii bani probabil i-am cistigat cu uratu' sau cu "iti dau 5 lei du' si cumpara nustiuce" (de la bunica, matusa, etcetc) lol.gif

Primul job... cind am terminat liceul, agent de export/manager la o firma de intermedieri USA-RO... 1998-2002.

Ramine.
Sexymom
Primul job: intr-un depart. de marketing-export , traduceam oferte din italiana in romana.Am ramas acolo 6 ani. )).gif

-Ce iti place sa faci cel mai mult ?
bubbles
Sa scriu la calculator in Office sau Word.Multa lume mi-a zis ca mie mi s-ar potrivi de minune un astfel de job ca Op Calc grin.gif

Sper sa nu dati cu pietre in mine vava.gif tomato.gif .
Cand mergeti la un restaurant, pub etc cand mergeti la baie .. Va urcati cu picioarele pe WC sau incercati din picioare stand aplecat sa nimeriti gaura? lol.gif Sper ca ati inteles intrebarea blum.gif
Ramo
lol.gif Tare intrebarea!
Nu ma asez pe colac, dar nici nu ma urc cu picioarele....incerc sa nimeresc gaura )).gif
Nessie
Mi se pare total nepoliticos sa te urci cu picioarele pe ... munca altuia. Stiu ca cineva e responsabil cu curatenia acolo si daca la mine acasa prefer ca oaspetii sa nu se urce cu picioarele pe wc, nu ma urc nici eu, indiferent unde sunt. Prefer sa nu folosesc toaletele in locurile publice, dar daca trebuie, fac muschi si nu ma asej deloc.
Prin Bucuresti sunt localuri care au un sistem de acoperire a colacului cu hartie de unica folosinta. Fiecare isi pune hartie si o arunca dupa folosire. grin.gif

Q: Unde iti faci concediul vara asta?
Sexymom
In Torrevieja , 15 zile in iulie, si in Franta (sper cel putin) 10 zile in noiembrie.

Ramane.
Ramo
Los Angeles, Grecia, Costinesti!

Ce gatiti maine pt amiaza?
ganesha
Nimiiiiiic, merg cu familia la restaurant, avem restante la sarbatorit evenimente! cheer.gif

La ce ora te trezesti duminica?
amalia0701
Maine( ca si in toate zilele in care muncesc) la 5:30 devil.gif devil.gif devil.gif

Te simti vinovata cand lenevesti, cand te alinti, nu faci ceea ce trebuie si amani pentru alta zi?
honey79
Da.

Te aranjezi in fiecare zi, inainte de-a merge la munca, sau....??
anca veselie
depinde de dispozitie, cateodata imi dau cu creion si rimel la ochi, iar de cand mi-am cumparat ruj care rezista aproape toata ziua nu mai ies nerujata din casa.

va deranjeaza daca uitati sa va puneti cercei?
amalia0701
Parca nu am o mana, cerceii si inelul de pe degetul mare de la mana dreapta sunt brand )).gif

Iesi din casa fara fond de ten?( cosmeticiana mea zice ca e ca si cand ai iesi fara chilotzi )).gif )).gif
Sexymom
OFFF Topic

CITAT(amalia0701 @ 31-05-2008, 06:11 PM) *

Te simti vinovata cand lenevesti, cand te alinti, nu faci ceea ce trebuie si amani pentru alta zi?

Nu stiu de ce ne simtim vinovate? si eu ma simt vinovata si in fond e dreptul meu sa ma odihnesc din cand in cand ca sunt si eu om.

Si acum raspund la intrebarea Amaliei.

Ies mereu fara fond de ten, rar folosesc.Prefer sa stau un pic la soare sa prind culoare.

-Ramane intrebarea.
bubbles
Nici eu nu ma dau decat foarte rar cu fond de ten...Doar pe la vreo petrecere si doar daca am ceva de mascat (daca am ceva pe fata )).gif ) ca in rest nu ma dau wink1.gif

Ramane
buretel
Eu ies din casa si fara cercei, si nemachiata, si fara fond de ten blushing.gif Doar la cine stie ce ocazie se intampla 'minuni', dar oricum, cercei poate port 1-2/an, desi am blushing.gif Sa-mi fie rusine!

Ramane biggrin.gif
michelle
Si eu ieseam nemachiata, dar de mai bine de un an de cand am inceput sa folosesc fond de ten, nu prea se mai intampla sa ies fara sa ma dau cu fond de ten si cu un pic de contur la ochi. Buzele le mai fac in lift sau in masina daca sunt pe fuga )).gif

Ramane
ALICE
De luni-vineri machiata cu tus, rimel,ruj.Fond de ten, doar cand am o fata naspa.In weekend e pauza de asa ceva.

Dupa o cearta, tineti supararea?Sau dupa furtuna se calmeaza lucrurile?
bubbles
Depinde de situatie si cum ma simt wink1.gif .de obicei prefer sa stau in camera si sa ascult muzica si asa ma calmez grin.gif

Mergeti la strand vara? ( offtopic.gif daca aveti drum in Piatra Neamt intrati la strand sa vedeti cat de frumos e facut swoon.gif ca e primul pe tara wink1.gif )
michelle
Da, abia astept sa merg la strand.
Il stiu pe cel din Piatra, e super! Am fost anul trecut

Ramane
Ramo
Nu merg la strand, merg la ai mei la piscina cu gasca.

Ati fost la vot?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.