Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ALICE
Cu siguranta!
Nu de alta, dar chiar s-au batut unii mai demult ca noi sa avem dreptul asta.

Credeti in corectitudinea voturilor?
amalia0701
Cred in ce pun io stampila )).gif , nu neaparat in ce iese.

Mergeti la vot in turul II?
Ramo
La noi nu se merge in turul II!!! cheer.gif

Aur sau argint?
anca veselie
argint sau aur alb (de care nu am inca sad.gif )

ramane
buretel
Argint, cu siguranta grin.gif Si aur alb ocazional (la verigheta, pe care nu o port lol.gif )

Ramane.
michelle
Aur doar la verigheta si inel de logodna.
In rest, orice: aur alb, argint, alte tinichele si accesorii plasticate si multicolore grin.gif

Ramane
nusarich
Aur (galben) aproape mereu. Rar de tot argint (nu ii merge bine pe pielea mea) si si mai rar alte chestii. Dar imi plac de mor!

Ramane
honey79
Aur acum (galben),de cand cu verigheta.
Nu-mi place aurul alb. Mai bine porti direct argint.
Argint care, imi place de numa' (am aproape 1kg Ag in bijuterii:inele, cercei, pandative, bratari,lantisoare) dar de cand m-am casatorit si am verigheta pe deget, nu am mai purtat. Mi se pare aiurea si aur si argint pe maini.

Imi mai plac la nebunie chestiile plasticate:cercei de toate modelele si culorile, ineluse, bratarici,etc.

Ramane.
Sexymom
Mie imi plac zorzoanele din lemn, fildes si pietre.Rar imi pun ceva de aur.

-In ce iti place sa investesti bani? mie imi place sa cumpar incaltaminte, sunt fan )).gif
ALICE
Haine si pantofi de vara
Ramane
Mariana
Haine.

Cantaretul preferat?
Sexymom
Miguel Bosse

Ramane
ALICE
Chris Norman

Ramane
Cherie
Nu am un cantaret preferat, imi plac mai multi.

Unde ati petrecut cel mai frumos concediu? In ce tara?
dany
Egipt .

ramane
Sexymom
In Spania -Asturias.

-Ramane
buretel
Danemarca rolleyes.gif

Ramane
Mariana
Romania -Baile Herculane.

Ramane.
honey79
In SUA - New Jersey,New York,Atlantic City, Pennsylvania in 2006

Ramane intrebarea.
little angel
CITAT(honey79 @ 05-06-2008, 11:03 PM) *

In SUA - New Jersey,New York,Atlantic City, Pennsylvania in 2006

Ramane intrebarea.

romania-muntii apuseni
ramane of course
Sexymom
-O prietena da o petrecere, te invita dar nu ai chef de zarva si zgomot asa ca gasesti o minciuna si nu te duci. sad.gif
-Te simti vinovata ca ai mintit-o stiind ca ea te iubeste neconditionat? sad.gif
dany
Eu i-as spune adevaratul motiv , stiind ca imi e prietena .

ramane
May
Si eu spun adevarul daca e vorba despre o prietena, ma va intelege cu siguranta smile.gif

Ramane
anca veselie
spui adevarul si eviti sa te simti atat de vinovata. si da, m-as simti vinovata stiind ca am mintit o prietena buna, mai ales dintr-un motiv atat de mic smile.gif

ramane

Nessie
Daca o min, da ma simt vinovata, dar as incerca sa ii spun ca nu ma simt bine, ca nu pot sta in galagie si agitatie si ca mai bine ne vedem noi 2 la o cafea sa sarbatorim ce era de sarbatorit.

Q: O colega te sapa pe la spate de fiecare data cand prinde ocazia, dar in fata e numai lapte si miere, mereu cu zambetul pe buze si binevoitoare. Cum abordezi problema? doh.gif
nusarich
De obicei se da singura de gol cumva. Eu nu sunt genul certaret, incerc sa aplanez conflictele si sa inteleg ce se intampla. Dar de cele mai multe ori colega se da singura de gol cumva. Cel putin mie asa mi se intampla. Oricum, atata timp cat nu stiu nimic, nu am cum sa pun problema pe tapet. Pentru ca si daca aflu ceva, aflu de la persoane care imi spun ce si cum pentru ca tin la mine. Si nu vreau sa le creez lor complicatii.

Ramane.
Sexymom
O iau deoparte si stau de vb. cu ea, ii dau de inteles ca nu e bine ce face si sunt f. dura in exprimare in asa fel incat sa se simta un pic agitata (amentintata)in prezenta mea.

Ramane.
Cherie
Am grija sa nu dau apa la moara celor la care m-ar sapa sa le dovedesc ca acea colega e o imbecila. Cat despre ea, am si mai multa grija. Sa-i fac zile fripte. Nu as aborda o atitudine calma, impaciuitoare. devil.gif

Ce culoare preferati la costumul de baie?
Sexymom
Eu am peste 20 de costume de baie toate culorile posibile, dar preferatul meu ramane unul care are culorile curcubeului.

Ramane.
nusarich
Preferatul meu e ultimul achizitionat, e turquoise cu putin alb.

Ramane.
little angel
CITAT(nusarich @ 14-06-2008, 09:00 PM) *

Preferatul meu e ultimul achizitionat, e turquoise cu putin alb.

Ramane.

2 bucati....galben cu flori portocalii si verde cu alb...cu cel galben minte lumea ca sunt in trend
Ramo
Nu am unul preferat...da o sa mi-l achizitionez acum din concediu cheer.gif

Tineti post?
nusarich
Ultimele doua posturi mari le-am tinut.

ramane.
dany
Din pacate nu prea reusesc sa tin post sad.gif

Ce planuri de concediu aveti anul asta ?
honey79
Noi plecam saptamana viitoare in New Jersey, la bunica.
Trecem insa prin 5 state.... si ne vom opri in fiecvare stat, sa vizitam/vedem cate ceva.
Sper ca in 3 - 4 zile sa si ajungem la bunica.
PS: Mi-e dor de Marea noastra Neagra.... dar anul acesta, slabe sanse sa ajungem s-o vedem. Poate la anul, cine stie.

Ramane.
Sexymom
-Ce program ai in concediu?Cand te scoli, ce iti place sa mananci, cat lenevesti...
daconst
In concediu nu am program. tease.gif lol.gif
Cine cistiga finala,Spania sau Germania? naughty.gif
Me_Teo
Germania, asa simt cheer.gif

Care sport este preferatul tau?
lourdess
Butonatul telecomenzii! )).gif )).gif
Serios acum, atletismul!

Ce apreciezi cel mai mult la o persoana?
Me_Teo
Bunatatea (nu fizica, ci sufleteasca) )).gif

Cati litri de apa bei pe caldurile astea? baby.gif
Nessie
Cam 5l.

ramane
bubbles
Depinde .La Piatra unde e cald bine ajung la 5-6 L de ceai + apa pe zi smile.gif iar la Gheorgheni cam 2-3 L desi nu e asa cald wink1.gif

Cand plecati in concediu uitati de dieta ?
Cherie
Surprinzator, sunt f. constiincioasa. In real life am cam uitat de dieta blushing.gif bag.gif

Cate zile de concediu va veti lua vara asta?
Mariana
7, atat imi da de la serviciu.

Ramane.
Me_Teo
Niciuna, nu cred ca mergem undeva. sad.gif

Ai castigat vreodata la Loto, cat de putin?
Panda
CITAT(Me_Teo @ 02-07-2008, 06:22 PM) *

Niciuna, nu cred ca mergem undeva. sad.gif

Ai castigat vreodata la Loto, cat de putin?

NICI MACAR ODATA..... DE AIA NICI NU PREA JOC

va uitati la "netza cu razvan si dani" ?
Ramo
In timpul emisiunii ma machiez.

Ramane,\.
Me_Teo
nu ma uit, nici nush la ce ora e )).gif

itzi plc cum arata Dulce Maria?
Ramo
Cine e Dulce Maria?
Me_Teo
O cantareatza si actritza. Uite o poza ca sa-ti faci o parere:
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.