Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Ramo
FAMILIA!!!!!

Asteptati sa treaca (,) caldurile?
aki
Nu asteptam,mergem cu ea tease.gif
Concediu la mare sau la munte?
Ramo
La mare (nu si anul asta )).gif ).

Ramane.
michelle
La mare si la munte, intotdeauna.

In concediu: vizitati sau leneviti?
onushca85
Daca este un loc nou vizitez, daca am fost de mai multe ori acolo mai mult lenevesc si ce mi-a placut foarte mult vizitez din nou.
Ramane
Cherie
Leneveala, clar naughty.gif

Ce faceti atunci cand simtiti ca ati epuizat toate metodele si aproape toate resursele atunci cand nu va tineti de slabeala? blushing.gif
ganesha
Ma infing in colectia mea de Oxygen si Shape si Runner's World, iar daca nu-s acasa atunci ma duc la un stand de reviste si ma cufund in ele )).gif Si/sau ma cufund in blogurile/paginile muzelor mele rolleyes.gif Dar de obicei ma autooblig, imi convine sau nu, asta e lol.gif

Ramine.
onushca85
Ies din casa cat mai mult, ma duc in locuri care imi plac biggrin.gif nu de alta dar trebuie sa nu fiu in casa langa frigider )).gif

In perioada de stagnare cand nu mai dati jos nici un gram cum reusiti sa faceti fata?
Ramo
Cum o sa reusesti si tu. Mai scazi din calorii. Fetele mai constiincioase (nu ca mine) se apuca si de sport, eu nu sad.gif

Purtati bijuterii in fiecare zi sau doar la ocazii?
Sexymom
Port zi de zi gablonturi din lemn, fildes, plastic, care sunt de efect, vesele si imi dau un alt tonus.De cercei nu ma lipsesc nici macar o zi.

-Purtati genti colorate , galbene, verzi, mov, fara sa aveti pantofi de aceiasi culoare?
Ramo
OBLIGATORIU sa nu fie aceeasi culoare. Nu se mai poarta geanta la fel cu pantofii, asortate da, dar nu la fel. Oricum, eu nu purtam nici cand era la moda, nu imi placea.

Ramane.

onushca85
Nici eu nu port, sunt o mare fana geanta neagra. Una singura am verde si o port din joi in paste

Ramane
Sexymom
Eu am genti toate culorile (in afara de galben si mov), am vazut acum in targ genti culorile astea, dar ma gandeam ca ma costa cam mult sa iau si pantofi de aceiasi culoare.
Colegele mele le asorteaza cu esarfe sau curele.
Eu mereu mi-am cumparat genti cu pantofi cu tot.
Cred ca o sa schimb obiceiul asta si dau fuguta sa imi iau cele 2, 3 genti la care ma gandesc de duminica.

-Ce faci cand colega de munca te invata ceva grasit si a doua zi nu recunoaste ?
onushca85
Eu zic ca este invidioasa si rea dar o las in pace in fata altora dar o prind eu fata in fata si sa vezi ce o mascaresc atunci smile.gif

Ramane
SARA
pai ,daca imi dau seama de greseala ,fac asa cum vreau eu ,iar cand o intalnesc ii dau cu tifla peste nas blushing.gif

intrebare;
cum ar fi sa-ti poti satisface toate capriciile? pupic.gif
May
Ar fi extraordinar pe moment dar apoi cred ca m-as plictisi.... daca pot sa imi satisfac orice dorinta, atunci nu mai am la ce sa visez rolleyes.gif

Ramane
Cherie
Eu zic ca ar fi senzational. Sa punem un termen, sa zicem ca timp de o luna ne-am putea satisface toate capriciile, e mai ok asa??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Ramane ! cheer.gif
Ramo
Doar pe termen scurt!

Aveti permis de conducere? De cat timp? Sofatzi zilnic?
Cherie
Nu, nu am. dry.gif

Spuneti-ne cate ceva despre prima dragoste. naughty.gif
Sexymom
M-am intalnit cu prima dragoste anul trecut, la mama lol.gif De unde a fost dragoste la prima vedere (, o dragoste nebuna )).gif a durat 8 ani, dar ce e mult strica )).gif )).gif )nu l-am recunoscut lol.gif .In schimb el a spus ca sunt mai frumoasa si neschimbata , ca atunci cand ne-am despartit.Asta inseamna ca a doua dragoste a fost si mai nebuna.. si imi prieste de minune.

Ramane intrebarea..

dany
Inalt , ochi albastri , buze senzuale , iubaretz , zapacit ... As fii vrut sa-l revad cand am fost in tara dar n-am reusit .
Oricum tot al meu sotz e mai bun naughty.gif

= ramane intrebarea =
Panda
prima mea dragoste ... a fost ...... sotul meu... am fost norocoasa consider eu.

credeti in dragoste la prima vedere?
Ramo
DA!!!

Cum preferati manichiura? French sau oja?
Panda
CITAT(ramonavlas @ 26-08-2008, 11:50 AM) *

DA!!!

Cum preferati manichiura? French sau oja?

french.... si cu un model mic pe o unghie/ doua.

ramane
Sexymom
In general prefer unghiile micute, cam de 1 mm, taiate rotund si date cu lac .

Ramane...
onushca85
french, atunci cand imi rezite unghiile si nu se rup si cu lac atunci cand sunt micutze.

Intrebare: prietenul sau sotzul(dupa caz) iti face viata grea, pana unde esti dispusa sa il ierti?
May
Depinde ce inseamna pt fiecare ``viata grea``. Daca te referi la situatia ta iti spun f sincer ca eu nu iert nimic, cu cat accepti mai mult comportament lui cu atat situatia se va inrautatii. Daca nu sunt fericita eu nu stau, o viata am si nu o sa mi-o irosesc alaturi de cineva care nu merita. Nu conteaza cati ani sunt la mijloc, prefer sa las in urma 7 ani de relatie decat sa ma tresezc la batranete ca am lasat in urma o viata. Sub deviza ``viata bate filmul``, la faze d-astea mintea trebuie sa bata inima wink1.gif

Ramane
Nessie
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 03:57 PM) *
Intrebare: prietenul sau sotzul(dupa caz) iti face viata grea, pana unde esti dispusa sa il ierti?
Iert o greseala, ce se intampla o singura data. Deja daca iti face viata grea, inseamna ca asta e. Nu se va indrepta niciodata si nu sunt dispusa sa imi pierd viata langa cine nu merita. Intr-o relatie imi doresc sa primesc la fel de mult cat ofer si nu accept mai putin.

Ramane
Panda
se pot ierta chestii care nu sunt de importanta capitala ; adulter nu as ierta niciodata...
lucrurile mici le iert daca nu se repeta si cel care greseste e dispus sa se schimbe.
e valabil pt amandoi... si noi am discutat asta de la inceput.
la fel nu accept jigniri de nici un fel...nici macar la nervi... nu asa se traieste intr-un cuplu.

ramane
bibi
Iert de cele mai multe ori...dar nu uit...si nu suport jignirile de nici un fel.

Ce faci sa castigi prietenia cuiva?
Ramo
Nimik deosebit....sunt absolut naturala!!!

Ramane.
schweppes
Incerc sa ii demonstrez ca se poate baza pe mine in orice situatie. In orice caz, sunt naturala.

Ramane. smile.gif
Sexymom
Nu incerc sa castig prietenia cuiva, asta vine cu timpul si de la sine.

-Regreti ca a trecut vara?
ganesha
Inca n-a trecut, mai sint 18 zile de vara oficiala. Dar nu, nu regret nimic ce tine de manifestarile naturii, le iubesc pe toate la fel!!!

Ce ciudatenii mincai cind erai mica?
(exemple: radiere, capete de la creioane, PIC, mine de 0.5, lipici, etcetcetc )).gif )
Cherie
Si acum rod pixuri, la un telefon mi-am ros antena. Si cand eram mica muscam din pahare si mancam varul de pe pereti lol.gif lol.gif lol.gif

Ramane cheer.gif
schweppes
Daca v-as spune ce mancam, cre-ca ati vomita pe tastatura. M..uci. )).gif Probabil ca aveau un gust destul de bun din moment ce ii mancam cu atata pofta. Pana si azi rade mama de mine.

Ramane.
luchi
Telemea cu dulceata de visine si inghetata cu castraveti murati grin.gif .

Intrebare: Ce ti-a inveselit ziua, astazi?
Sexymom
Faptul ca ai scris tu intrebarea de mai sus( asta inseamna ca esti bine , ceea ce ma bucura nespus). pupic.gif

-Iti vine vreodata sa lasi munca vreo luna si sa stai numai in pat toata ziua cu carti de jur imprejur si telecomanda in mana?
dany
Cu carti daaaa......fara telecomanda ..

ramane
nusarich
Da, dar daca s-ar putea vreo 2-3 luni ar fi si mai bine. Dupa asta pot incepe serviciul fara probleme.

ramane
michelle
Nuu...
In schimb imi vine un dor de ducaaaaa doh.gif Si abia am venit din concediu de o luna

Ati inceput sa cautati oferte pentru Revelion? grin.gif
Sexymom
Nu, eu caut oferte pt. concediul meu din noiembrie.

Ramane intrebarea...
ganesha
N-am facut niciodata Revelionul cu oferte blushing.gif asa ca: nu, nu m-am apucat sa caut )).gif

Ramine.
George
Revelionul l-am facut intotdeauna acasa, si acest revelion se prevede la fel. A si ultimele 2 revelioane le-am petrecut singur doar eu tv-ul si internetul. Mama era plecata sa sarbatoreasca revelionul cu altcineva fara sa ma ia si pe mine.
Ce sa zic, m-as fi asteptat sa fie mai multi ca mine dar si cele mai incarcate forumuri pe timp de noapte cu utilizatri nocturni, in noaptea dintre ani erau pustii. Asa se prevede si anul asta. Revelionul tot acasa. Dar sper sa existe un revelion in care sa sparg traditia.

Daca a-ti fi fost bogati v-ati fi plimbat chiar in fiecare weekend intr-o alta tara? Astfel sa vizitati cate 52 tari pe an? smile.gif
SARA
ce idee grozava! dar nu cred ca mi-ar ajunge un wekend sa vizitez o tara! naughty.gif

ramane.
ganesha
O tara nu, dar la un oras pe w/e n-as zice nu naughty.gif

Daca ar fi sa poti merge in momentul asta undeva, oriunde, absolut oriunde, ce destinatie ai alege si de ce?
Sexymom
As pleca in Asturias, acolo am sarbatorit acum 2 ani 11 ani de casnicie, a fost o noapte sublima, pe malul unui lac, luna plina, mancare in cosulet, felele jucanduse langa noi.....

Ramane intrebarea...
luchi
Timisoara, ca sa simt in palma zvacnirile viitorului meu copil spiritual wub.gif

Ramane.
bubbles
Eu as pleca oriunde cu sotul.numai sa ne simtim mai liberi de grigile cotidiene...doar sa fim noi doi .

Ramane...
SARA
tot ce mi-a trecut prin cap in momentul asta a fost ''palma de majorca''(nu stiu daca am scris bine ,dar asta e) sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.