Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
luchi
Ramona, ce ne-ai lovit. lol.gif

Aaaaa..greu. Sa zicem..ciorba de pui cu taietei de casa.

Ramane grin.gif
Sexymom
Pizza cu 5 feluri de branza sad.gif .

Ramane...
bibi
Cum de am nimerit sa raspund exact la o asemenea intrebare?!
Hmmm...ce sa zic: pilaf si paste de tot felul...mai ales facute de altii!!! De lene

Laptopul il luati in pat sau stati cuminti pe fotoliu...?
Sexymom
In pat, cu mancarea in poala )).gif .

Ramane..
michelle
In pat )).gif

De cate ori pe luna mergeti la cumparaturi pentru mancare?
Ramo
Cel putin de 4 ori doh.gif (adica o data pe saptamana).

Ramane.
bibi
CITAT(michelle @ 30-09-2008, 02:28 PM) *

In pat )).gif

De cate ori pe luna mergeti la cumparaturi pentru mancare?

Saptamanal sau cel mult 10 zile.La piata saptamanal.

Ce faceti ca sa nu vi se lase sanii?

younona
exercitii cu sticle apa, sau greutati.

Ce ai alege sa te muti la casa sau la bloc?
Ramo
Am posibilitatea sa stau si la casa si la bloc...dar imi place la bloc...poate deocamdata...mai tarziu, cine stie?
Tati tot vrea imi faca casa (de vreo 3 ani) si eu tot nu si nu.
doh.gif Ramane.
michelle
Si eu tot la bloc prefer.. deocamdata.
Cand mi se face pofta de mers desculta prin iarba merg la gratar sau la tzara... iar in concedii cu cortul.

Ramane
amalia0701
Stau la bloc, dar as prefera la casa cu piscina inchisa. Eventual acoperisul piscinei sa fie glisant, vara sa o descopar.
Undeva in visele mele, ma trezesc, innot pana imi sar balamalele, iau micul dejun in halat de prospo alb,beau cafeaua si apoi plec la job.
Daca fac si sex undeva printre el nu-mi displace lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Face-ti baie in cada, sau doar dusul rapid?
younona
Prefer dushul rapid, nu-mi place sa pierd timpul, tot timpul ma grabesc.
Sexymom
Si intrebarea????asta este regula jocului, raspunzi la o intrebare si pui alta..
younona

Prefer dushul rapid, nu-mi place sa pierd timpul, tot timpul ma grabesc.
Ce preferi sauna si masaj sau o baie fierbinte si masaj?

Sexymom
Suna la fel de bine amandoua. dry.gif Cred ca optez pt. sauna totusi.

-Cand stai la sauna , dupa 3 minute iti vine sa lesini?
younona
Poate dupa 30 min...

Le dai locul babelor cu fitze (rujate, ...) in mijloacele de transp in comun? sau te uiti pe geam in continuare?
Sexymom
Nu lol.gif , ma uit la peisaj )).gif .

-ramane intrebarea..
luchi
Babelor si femeilor in varsta, in general, le cedez locul, fie ca sunt rujate au ba.

Ce poftesti (sa mananci) fix in momentul asta? laugh.gif

Ramo
Orice ca imi e foame...dar nu am voie ca tocmai am venit de la dentist.....as manca o felie de pizza, o prajitura (cremes), cascaval pane...ceva din astea daca tot e vorba de pofte.

Ramane.
bibi
Un tort de ciocolata, multa, adica o felie!!

Ce faceti sa va aprecieze sefu?
ganesha
Imi fac treaba, ca de aia sint acolo, nu ca sa-mi impresionez maimarii.

Toate ceasurile din casa ta arata aceeasi ora?
Cherie
Nuuu!! doh.gif

Marca preferata de dulciuri naughty.gif naughty.gif
michelle
Dulciurile home-made

Ramane
Cherie
Kinder.

Ramane.
May
Si eu le prefer pe cele de casa drool.gif

Marca preferata de fast-food? lol.gif
Cherie
Meeeeeeeeec devil.gif

3 lucruri fara care nu ai putea trai (fara sot, copii, iubit, prieteni, parinti, etc)
bibi
Lumina soarelui (v-am spart!!), iarba taiata proaspat si susurul unui izvor...ce poeata am fost!!

Hai sa vad ce ziceti si voi...
May
Apa, gel de dus, prosop lol.gif

Next? lol.gif
dany
Sot , prieteni , tigari ( blushing.gif ) , inistea cand stau in gradina la lenevit .....( ar mai fii cateva dar am avut voie doar 3 ...chiar daca eu am pus 4 blum.gif ) ...

ramane
May
N-ai voie sot si prieteni, sac! tease.gif
dany
Asa , deci ? Sorryyyy....

Atunci .......raspuns nou : linistea unde locuiesc acum , apusurile de soare nemaipomenite de aici , marea care e la 15 km de mine......ar mai fii multe ....

Ramane
romanitza
apa,lumina si caldura cheer.gif

v-ati tratat cu homeopatia?daca da,cu ce rezultate?
tigereyes
CITAT(romanitza @ 03-10-2008, 02:44 AM) *

apa,lumina si caldura cheer.gif

v-ati tratat cu homeopatia?daca da,cu ce rezultate?

da,am avut rezultate bune dar in cazul unei boli mai grave nu m-as baza doar pe homeopatie.
care e fantezia ta?
bibi
Sa pot calatori peste tot in lume...alaturi de persoane cu care sa nu ma plictisesc niciodata.

A voastra?
Sexymom
Sa castig la loterie.

-Ai confundat vreodata o persoana cu alta?
May
Nu numai ca am confundat-o, dar am si tras persoana respectiva de par ( in gluma) crezand ca este o prietena wacko.gif

Cum reactionezi cand esti intr-o incapere si iti dai seama ca un grup format din 2 sau mai multe persoane din aceeasi incapere vorbesc despre tine ( persoane straine)?

dany
Le intreb direct si politicos cu ce le deranjez . Asa sunt eu ...

= ramane =
bibi
Nu stiu unde as putea fi ca sa ma vorbeasca nesimtitii pe fata...dar nu cred ca as fi acolo.Daca aud insa, reactionez.

Cati bani ai in mod normal in cash in portofel? (sa dau si eu un pont, na! lol.gif )

Sexymom
Intre 50 si 70 de euro.

-Ramane ...
bubbles
Depinde de zile si de ce cumparaturi am de facut.CAnd stiu ca nu ies am 10-20 de lei dar cand stiu ca am de facut cumparaturi majore iau la mine pana in 300 de lei (nu mai mult ca is cam toanta si mai pierd portofelul lol.gif )

ramane...
May
Presupun ca bibi a intrebat cati bani ai intr-o zi normala, nu intr-una in care stii ca ai cumparaturi de facut unsure.gif

Eu am in jur de 10 euro si macar jumatate dintre ei neaparat monede rolleyes.gif

Ramane floare.gif
bibi
CITAT(May @ 08-10-2008, 04:43 PM) *

Presupun ca bibi a intrebat cati bani ai intr-o zi normala, nu intr-una in care stii ca ai cumparaturi de facut unsure.gif

Eu am in jur de 10 euro si macar jumatate dintre ei neaparat monede rolleyes.gif

Ramane floare.gif

Eu nu raspund ca am pus intrebarea...dar mi-a placut cum gandesti tu in monede... lol.gif lol.gif

Deci, mai astept raspunsuri.. blum.gif
ganesha
$2.50 [ca atita costa autobuzul daca platesc inauntru, asta in caz ca ramin in pana de bilete]

ramine (ca e bibi curioasa tease.gif hug.gif )
onushca85
Eu imi iau in jur de 10-20 de RON ca daca iau mai mult ii fac praf in secunda urmatoare pe cine stie ce prostie smile.gif

Ramane, bibi e curioasa in continuare wink1.gif
Sexymom
Deci, eu am bani la mine mereu (50-70 eur), numai ca nu ii cheltui decat pe paine, asa ca raman o saptamana in jurul aceiasi sume.Painea e 50 de centimos, si eu sunt o econoama.

-Cu ce esti imbracata azi?
luchi
Ugg negri, tricotati, ciorapi negri grosi, fusta jeans, bluza pe gat gri si pulover negru. Plus ceas asortat si nelipsitii cercei laugh.gif

Ramane. Sa vedem cat de frig e pe la altii laugh.gif . Sau nu.
onushca85
eu blugi adidasi un pulovarash cu maneca 3/4 si o jacheta pe deasupra pentru cand ies afara.

Ramane
Sexymom
CITAT(luchi @ 09-10-2008, 10:27 AM) *

Ugg negri, tricotati, ciorapi negri grosi, fusta jeans, bluza pe gat gri si pulover negru. Plus ceas asortat si nelipsitii cercei laugh.gif

Off Topic: izmenele iti lipsesc la cat esti de infofolita. lol.gif

Eu sunt imbracata in pantaloni negrii clasici, o bluza gri sobolan, jacheta cambrata gri , pantofi negrii si sosete in 2 culori: in piciorul stang am una culoarea piciorului, si in cel drept una neagra.Deh...dimineata pareau negre amandoua.

Ramane...
bibi
offtopic.gif Ce, ma, am vrut si eu sa vad cum stati voi cu banii in buzunar.Eu am bani mereu, dar nu-i cheltui...ca altii...
Super tare G..

Am o bluza culoarea ciresii , blugi si un fel de jacheta de blugi ambele albastre si niste mocasini .Nu am sosete de 2 zile ca e mai cald.

Am iesit afara si e destul de cald.

Ce se consuma cel mai mult la tine in casa?
Sexymom
Laptele si inghetata.

ramane intrebarea...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.