Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Nessie
CITAT(bibi @ 09-10-2008, 12:29 PM) *
Ce se consuma cel mai mult la tine in casa?
Curent electric. laugh.gif Acum serios....cel mai mult se consuma apa, cam 10l la saptamana beau singura.

- Ramane -
onushca85
Ciorba, dar sa aiba afumatura
Ramane
May
Hartia igienica laugh.gif

Ramane biggrin.gif
BuFy
Cartofi si hartia de bucatarie biggrin.gif

Ramane biggrin.gif
bibi

CITAT(May @ 09-10-2008, 04:31 PM) *

Hartia igienica laugh.gif

Ramane biggrin.gif

Nu pot sa nu zic ca sunteti cam..stii tu cum se zice...bai si la mine parca se taie cate un copac pe luna pt c.u.rul nostru lol.gif lol.gif

Rame sa raspundeti in continuare.
luchi
Alimente: apa, lapte, iaurt/branza.

Consumabile: hartie (nu numai igienica laugh.gif ), apaaa .

Ce ai in geanta? (nu stiu daca a mai fost)
Nessie
La cerere, am mutat mesajele cu ce avem in genti la un subiect separat: Ce ai in geanta?

Pentru continuarea jocului de aici, pun intrebarea: ce duceti cand sunteti invitat acasa la un coleg pentru masa. (fara alcool)
amalia0701
Pai daca ma invita la masa se presupune ca pune el ceva pe ea.
lol.gif lol.gif lol.gif
Acu serios, daca e doar coleg ceva de baut alcool, sau niste ducliri la copii,. flori doamei.
Daca-i priten intreb meniul, exact ce e, comunic ce regim tzin si vad io ce completez )).gif , in general duc remi pentru canasta ca al meu e cel mai mare )).gif

Unde te ascunzi cand nu vrei sa dai ochi cu lumea?
ganesha
In mine insami si doar ma fac ca privesc blushing.gif

Ramine.
Cherie
CITAT(ganesha @ 11-10-2008, 07:46 PM) *

In mine insami si doar ma fac ca privesc blushing.gif

Idem.

Acolo ma simt cel mai in siguranta smile.gif

Ce job aveti in acest moment?
Ramo
Unul de care sunt multimuita si imi place....hotel&restaurant manager naughty.gif

Ce breloc aveti la chei?
Cherie
Unul din ala cu nume (din ala cu copilasi) pe care mi l-a luat iubi laugh.gif

Stiti sa skiati? (Eu nu blushing.gif )
Ramo
Nu si nici nu ma pasioneaza...insa imi place mult sa patinez, si asta DA, stiu!! Mai stiu sa ma dau si cu sania, se pune? )).gif

Ramane!
bibi
Cel mai bine sky-ez pe lopatica...adica pe jos. lol.gif lol.gif lol.gif

Ce ai pe masa de la bucatarie?...nu mancare.
dany
N-am masa blum.gif

ramane
ganesha
Nici eu n-am masa )).gif

Da' ramine!
May
Nici eu nu am masa si daca o tinem tot asa aflam ca nu se mai poarta masa in bucatarie )).gif

Ai poze in portofel? rolleyes.gif
BuFy
Da am ...cu bitu meu , fratiorul meu (unul dintre ei) si cu tata (Dzeu sa il ierte sad.gif ) aaa si una cu mine care imi place cum am iesit ....de cand am terminat liceu blum.gif wink1.gif

Ramane!
amalia0701
Am cu Ioana mica si cu Sys cand a terminat liceul.

Ai facut tot ce ti-ai propus anul asta, mai sunt doar 2 luni.
Cherie
Sincer, NU, au ramas acolo unele lucruri nepunctate, care ma cam sacaie sorry.gif

Ramane...
dany
Nici eu n-am reusit ....a ramas ceva ce nu cred ca voi rezolva ....

ramane
bibi
Nu mi-am propus ceva deosebit asa ca..zic ca da.

Tii minte ce plati ai de facut sau iti notezi?
amalia0701
Strang facturi, dar inainte de salar imi fac lista si cand am platit le bifez, altfel uit blushing.gif

Cand ai citit ultima data povesti nemuritoare? Pe mine ma relaxeaza )).gif
Sexymom
Aseara. )).gif

-Care a fost cartea ta preferata in copilarie? (Eu am citit Barzaun si restul lumii de vreo 20 de ori, si Albina Maia la fel).

Crissa
CITAT(bubbles @ 27-03-2008, 10:44 AM) *

Epilator iar inghinal .. sper sa imi fac curaj sa ma duc sa ma fac cu ceara ca pana acum m-am facut numai cu lama sorry.gif

Ce regim tineti in momentul de fata?

Hai ca raspund si la intrebarea anterioara! Nu va supi! Eu am folosit si lama si epilatorul, insa nimik nu se compara cu ceara! Chiar lunea asta am avut prima experienta si e bestial! Va recomand din suflet! Nu doare asa de rau cum se spune!

Nu tin un regim anume, incerc doar sa pap mai putin cantitativ(3 mese si 2 gustari) si mai mult calitativ, fara eternele tentatii: praji, cola, fast-food.

Cred ca m-am zapacit de tot...

"Aventurile lui Habarnam" Nu plecam la gradi fara ca mama sa-mi citeasca cate ceva... devil.gif

Ce ati face daca ati avea ziua de ieri?
Sexymom
As sta mai mult in parc cu fetele, si as trage chiului de la calcat.

-Ce este mai important? sa ai un tel mobil ultima generatie intr-o companie scumpa unde pretul convorbirii este imens sau sa ai un mobil mai depasit si o tarifa ieftina ?
bubbles
Eu una nu dau doi bani pe telefoane scumpe asa ca raman la a doua optiune wink1.gif

Ramane
George
Realitatea este ca telefonul meu era de ultima generatie cand l-am cumparat (ma refer strict la marca lui) ca daca e sa luam in considerae si alte marci erau unele mai performante. Iar pe convorbiri dau foarte putin.
Dar ca sa raspund acum la joc ar fi mai bine un telefon depasit cu preturile convorbirilor mici.

Daca ai intalni intr-o zi 2 baieti: un print si unul care are o situatie materiala egala cu a ta, si printul ti-ar propune o masa imbelsugata plina de tot felul de bunatati la care ai visat tu iar cel cu situatia materiala egala cu a ta, o pizza vegetariana la pizzeria din colt, la care i-ai accepta invitatia?
Ramo
Buna intrebare...eu l-as alege pe printz, dar tot la pizza m-as duce. Printz in sensul de "aratare", ca barbatii, daca au situatie financiara cum am eu sunt cam fitzoshi...cel putin eu doar asa am intalnit.

Ramane!!
dany
Nu prea conteaza situatia financiara pentru mine ( bine , nici sa fie unul fara loc de munca si lenes ! ) .... mai mult sufletul . Si ca sa-mi dau seama de asta imi trebuie ceva timp ....Deci nici masa imbelsugata nici pizza nu ma fac sa aleg dintre cei 2.

ramane
bibi
Hmmmm...ca sa stiu ca e printz sau "cersetor"trebuie sa-i cunosc dinainte, nu? Ca doar nu scrie pe frunte...
Daca si ei m-ar cunoaste ar sti ca nu banii ma conduc, deci oricare s-ar purta asa cum imi place ar fi alesul..

Te simti sexy dezbracata? (na, ca am luat si eu intrebarea de la o emisiune de pe Euforia...)
Sexymom
In costum de baie da, ma simt sexy, fara nimic pe mine nu stiu ce sa spun, o sa imi intreb sotul. naughty.gif

Ramane intrebarea.
bubbles
Nu deloc !!! Mi-e rusine de cum arat, mai ales de picioae sorry.gif .

ramane...
Ramo
Daca sug burta si strang din fese, DA, imi place de mine give_rose.gif

Alimentul (alimentele) care nu va lipsesc NICIODATA din frigider. (dupa cum stiti, la mine e ....ati ghicit, iaurtul )).gif )
tigereyes
laptele
ai accepta o relatie cu un barbat mai tanar?
Cherie
De ce nu? Am si avut o data un prieten cu vreo 2 ani mai mic decat mine, n-am nici un fel de problema cu asta, nici idei preconcepute. Daca as intalni si unul cu 10 ani mai mic, n-as avea nici o problema ( in acest moment ar insemna sa aibe 13 ani lol.gif lol.gif lol.gif )

Ramanem la acelasi domeniu smile.gif

May
Prima mea dragoste avea cu 8 luni mai putin decat mine si pe vremea aia era destul de problematic pt ca eram atat de mici incat contau si lunile care ne desparteau lol.gif ( eu aveam 12 ani, el 11 lol.gif ). Deja, dupa 20 de ani nu cred ca mai este vreo problema )).gif

Ramane
Sexymom
Daca nu as fii maritata as raspunde ca da.Cu toate ca mereu mi-au placut puritanii, toti fosti au avut cu 7,8 ani mai mult ca mine. )).gif

Ramane intrebarea.
bibi
Hmmmm, ca si sexy, daca nu as fi maritata...DAAAAA.
Un suflu tanar nu strica niciodata.

De ce numai femeile care umbla cu barbati tineri sunt " condamnate" si barbatii sunt priviti cu admiratie in acelasi caz?
ALICE
Pentru ca femeile n-or sa aiba niciodata acelasi statut ca barbatii.Pacat ca n-o sa mai traiesc sa prind epoca matriarhala.Ca presimt ca o sa se schimbe muult lucrurile....

Daca nu va razbunati imediat, ce inseamna?ca ati iertat?Sau ca asteptati sa va razbunati crunt? blush.gif
Mariana
Cred ca astept sa ma razbun crunt, asta depinde si pe ce sau cine trebuie sa ma razbun grin.gif naughty.gif .

Ramane.
Ramo
Din pacate sunt o fire razbunatoare sad.gif , deci daca nu ma razbun pe moment, sigur vine timpul....... sad.gif

La ce ora incepeti munca la servici?
bibi
La 7 dar nu ajung intotdeauna la fix ca nu se intampla nimik deosebit...pot sa ajung si pe la 8.

Ce culoare ai la lenjerie azi?
amalia0701
Negru cu danteluzte, ca vroiams a ma simt sexi de dimineatza blushing.gif

Si pentru ca m-ati provocat aveti vibrator( george tu nu trebuie sa raspunzi), daca nu v-ati dori naughty.gif
bibi
lol.gif lol.gif lol.gif

da,
dar nu il folosesc, a fost doar o toana sau o curiozitate la mom respectiv...nici nu stiti cat m-am chinuit unde sa-l ascund de copil... doh.gif

ramane sa vedem cine mai are curaj...
amalia0701
CITAT(bibi @ 21-10-2008, 02:27 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

da,
dar nu il folosesc, a fost doar o toana sau o curiozitate la mom respectiv...nici nu stiti cat m-am chinuit unde sa-l ascund de copil... doh.gif

ramane sa vedem cine mai are curaj...

lol.gif lol.gif lol.gif In congelator copiii nu cauta nicodata )).gif
Ramo
lol.gif Cred ca e cea mai "tare" intrebare de pana acum. Nu, nu am si nici nu m-am gandit vreodata sa imi achizitionez.

Hai ca ramane intrebarea ca e buna raaaaaau lol.gif
Sexymom
Nu am, dar nici nu ar strica unul in casa lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ramane intrebarea.
romanitza
nu am dar as vrea unu'...sint curioasa,dar n-am curaj sa intru in sexyshop sa-mi iau unu...si mi-ar fi si rusine de sot .. blushing.gif

ramine...
bibi
CITAT(romanitza @ 21-10-2008, 08:22 PM) *

nu am dar as vrea unu'...sint curioasa,dar n-am curaj sa intru in sexyshop sa-mi iau unu...si mi-ar fi si rusine de sot .. blushing.gif

ramine...

Se pot comanda pe internet... naughty.gif naughty.gif

Pai cu aprobarea lui...asa e corect...

Continuati raspunsurile, eu m-am bagat asa, in doara, pe aici..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.