Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sa incepem dimineata jucandu-ne !
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
dany
Bueyyyy, alta era intrebarea ... La aia s-a raspuns deja ( deh , daca esti cu gandul la fursecuri )).gif )
axe10
Si eu la care raspund..?..am uitat oricum de ghilimele...trebuia "vulpe" sau "sarpe"..?.la caractere ma refeream....

Sunt f sociabila .

Ramane intrebarea mea!!!
Sexymom
Hai ca m-ati bulibasit de tot. lol.gif
La ce mai raspund????
Daca iau initiativa in pat, raspunsul este ca nu avem nevoie de initiativa, cine se scoala primul are prioritate.
Acusi la intrebarea lui Axe am raspuns, d.p.m de vedere.sarpe si vulpe asociat cu acesoriile pe care le am eu in casa )).gif

-Vrei o pisica in casa care sa doarma cu tine in acelasi pat?
dany
Am avut o pisica ( birmaneza ) care dormea cu mine in pat ( deasupra , pe plapuma ) si care a murit .....Nu cred ca mai vreau una .....

ramenem la subiect : tu vrei animal de casa , al tau sotz la fel dar intervine problema timpului alocat animalutzului . Ce faci ? Iei animalutz sau renunti ?
ganesha
L-am luat deja (eu adicatelea )).gif ca nu m-am lasat)... si desi ne dam cu capul de pereti, daca as da timpul inapoi, tot asa as face.

Cine alege bradul? Tu, el, amindoi, copilu' sau cu totii?
julyalina
depinde cine merge la cumparaturi . daca merg eu cu el, atunci eu. daca merge singur, el )).gif

te machezi ? zilnic sau doar la ocazii?
viky
zilnic
speli cu mana sau spala masina?
anca veselie
masina, clar!

folosesti demachiant + tonic sau gel de curatare?
axe10
CITAT(anca veselie @ 16-11-2007, 10:02 AM) *

masina, clar!

folosesti demachiant + tonic sau gel de curatare?

Demachiant plus tonic...o fi bine?

Purtati tanga cand sunt rusii pe la voi?
B81YUB
da blum.gif

cum iti dai seama de iubirea adevarata?
axe10
Habar nu am....

esti indragostita acum?
B81YUB
da

exista iubire adevarata? cum iti dai seama de asta?
anca veselie
ce inseamna iubire adevarata? orice iubire e adevarata, atata timp cat exista sentimentele. daca se termina, nu poti spune ca nu a fost iubire adevarata, dar... s-a terminat. nu toate cuplurile se potrivesc si nu toti oamenii sunt dispusi sa faca compromisuri si sa renunte la diverse lucruri.

ai iubit de mai multe ori pana acum?
peach
CITAT(B81YUB @ 16-11-2007, 01:12 PM) *

da

exista iubire adevarata? cum iti dai seama de asta?

crezi ca poti iubi fals sau partial? ..iubesti..da sau nu ..simplu
cind esti convinsa ca viata ta nu are sens fara el

3 lucruri la care nu renunti nicodata?
ganesha
(raspund la intrebarea lu' Anca): da naughty.gif

(la rind e intrebarea lu' peach): 3 lucruri la care nu renunti nicodata?
daconst
Trei lucruri la care nu renunt cind plec de acasa:portofelul,mobilul si un elastic de prins parul. lol.gif
Iti plac boxerii sau chilotul tip slip,la barbati? naughty.gif
ganesha
Nu-mi plac boxerii la barbati, dar in schimb mi se par super cute si sexy la femei naughty.gif

Porti pijamalute colarate?
daconst
Da,de satin. grin.gif

Ti se pare de bun gust sa porti tocuri de 10cm pe strada sau la cumparaturi? naughty.gif
Nessie
CITAT(daconst @ 16-11-2007, 07:21 PM) *
Ti se pare de bun gust sa porti tocuri de 10cm pe strada sau la cumparaturi? naughty.gif
In primul rand mi se pare inuman. lol.gif Apoi daca trebuie sa mergi undeva super dichisita, n-ai de ales. Bunul gust mi se pare ca tine si de haine.

Esti fericita acum?
anca veselie
nu. dar mi se mai intampla din cand in cand )).gif

ganesha, ma refer la mai multi barbati blum.gif

ce iti place sa faci de obicei vineri seara?
daconst
(La intrebarea la care a raspuns Nessie,ma refeream sa iesi asa in oras la plimbare,nu doar in drum spre o petrecere sau moment festiv.Cred ca am formulat gresit. doh.gif )

Sa ma uit la "Dansez pentru tine!" lol.gif

Care va fi scorul la meciul de maine? huh.gif

bubbles
Nu conteaza scorul ca oricum "mamaligarii" (cum am fost numiti de bulgari) s-au calificat..cu sau fara victoria de maine cheer.gif

Care este varsta potrivita pt a face un copil?
daconst
Niciodata nu e aia care crezi tu. lol.gif

Pina la ce varsta poti purta fuste mini? w00t.gif
ganesha
Pina cind ti se potrivesc. Am vazut niste babe trasnet care purtau naughty.gif Si la fel de bine si pustioaice de 16 ani carora nu li e potrivea.

(anca, stiu ca la barbati te-ai referit tease.gif )

Iti place sa ai castile pe/in urechi cind mergi pe strada?
viky
nu
crezi ca e bine sa ajuti copiii la teme?
daconst
Da,cred ca e bine,dar nu sa le faci tu tema.Ca asa nu-i ajuti deloc.sa le arati cum,dar s-o faca singuri. wink1.gif

Ai gastrita? unsure.gif
axe10
CITAT(viky @ 17-11-2007, 07:51 AM) *

nu
crezi ca e bine sa ajuti copiii la teme?

E bine sa-i indrepti pe drumul cel bun nu sa le dictezi ce sa scrie.

Rasfatz=ceva dulce sau ceva intezis dar nu dulce?
daconst
Axe,am raspuns in acelasi timp. blum.gif

Raspund eu la intrebarea ta si o las pe a mea la urmatorul.

Rasfatz la mine nu inseamna nici ceva dulce,dar nici interzis. tease.gif
viky
n-am gastrita\
rasfat= cava interzis dar cand merita

faceti singura curatenie in casa sau cu ajutor?
daconst
Aici fac singura curatenia,dar in Ro aveam femeie care ma ajuta. biggrin.gif

Esti diplomata,cind te certi?sau spui ce-ti vine la gura in momentul ala?
axe10
Nu ma caracterizeaza diplomatia...deloc.

Ce va place sa faceti in casa (e intrebare aiurea, stiu...): curatenie, spalat geamuri, bucatareala....?

viky
CITAT(axe10 @ 17-11-2007, 11:20 AM) *

Nu ma caracterizeaza diplomatia...deloc.

Ce va place sa faceti in casa (e intrebare aiurea, stiu...): curatenie, spalat geamuri, bucatareala....?

sa stau pe net...se pune?
aceeasi intrebare
bubbles
In casa imi place sa fac cam orice .. in afara de .. spalat geamuri bang.gif .Urasc sa le spal )).gif

Ati avut momente cand ati vrut sa plecati in lume si sa uitati de tot si toate?
May
Daaaaaa imi vine cateodata sa ma duc noua mii de ani ( cum zicea mama cand o suparam lol.gif )

Cel mai frumos oras pe care l-ai vizitat?
Sexymom
Trebuie sa ma hotarasc intre 2 sad.gif .[/b]Barcelona si Salamanca Aleg Salamanca[b].

-Cum te simti cand iubi al tau pleaca si ramai singura ?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 18-11-2007, 03:58 PM) *

-Cum te simti cand iubi al tau pleaca si ramai singura ?

Pustiita, trista... sad.gif
Cactusi sau palmieri?
bubbles
Cactusi ca nu au probleme in caz ca uiti sa ii uzi )).gif .

Schiat sau sanius?
Sexymom
Ski, ador sa skierz si abia astept sa plec in Navacerada la ski.

-Tocuri sa fii in pas cu moda sau incaltari comode?
anca veselie
incaltari comode! e greu sa ai super tocuri daca mergi cu metroul!

vin fiert sau tuica fiarta? grin.gif
B81YUB
vin fiert haninoroc.gif

ce surpriza frumoasa sa ii fac lui?
Sexymom
Imbraca-te intr-o lenjerie sexy, neagra, cu portjartier, si fardeaza-te provocator. naughty.gif

-ce pasiune ai?
peach
CITAT(Sexymom @ 19-11-2007, 05:27 PM) *

Imbraca-te intr-o lenjerie sexy, neagra, cu portjartier, si fardeaza-te provocator. naughty.gif

-ce pasiune ai?

ca nu ma pot abtine: si ce sa ma tot aranjez pt el sexy ca nu mi-a mai adus o floare de mai bine de 2 ani..macar una de pe marginea drumului sorry.gif

imi place sa joc tenis si sa skiez, umorul negru grin.gif

mamaliga cu brinza telemea sau de burduf?
Sexymom
CITAT(peach @ 19-11-2007, 09:37 PM) *

[ca nu ma pot abtine: si ce sa ma tot aranjez pt el sexy ca nu mi-a mai adus o floare de mai bine de 2 ani..macar una de pe marginea drumului sorry.gif

mamaliga cu brinza telemea sau de burduf?

Foarte urat Peach, sotul meu mereu imi cumpara flori, sia sta de cand l-am cunoscut, mereu am casa plina de margarete galbene, trandafiri si papadii (adunate dupa marginea santului de catre fete )).gif )

Imi place branza de burduf mult de tot.
Si ca sa ramanem la branza intreb si eu?

-Iti place branza Brie? sau Azul cu mucegai?
axe10
Nici una nici alta!...telemeaua de oaie is the best!!!

Cum te manifesti cand tu ai nervi si el ia pozitia mutului?
dany
Imi manifest nervii in continuare )).gif ( dupa cel mult 3 minute vine si ma pupa si zice ceva care ma face sa rad si .... asa trec toti nervii )

ce faci cand tu ai nervi , el are nervi .....fiecare da din gura ..... cedezi prima sau dai in continuare din gura pana cedeaza el ?
B81YUB
depinde cine are dreptate, daca am eu dreptate ( si intotdeauna am) o tin pana in panzele albe, dk are el o termin cu un " du-te`[****]" si gata blum.gif

vi s-a intamplat cand ajungeti intr-un anume loc, sa inceapa sa va doara ceafa? sad.gif
dany
CITAT(B81YUB @ 20-11-2007, 08:02 AM) *

depinde cine are dreptate, daca am eu dreptate ( si intotdeauna am) o tin pana in panzele albe, dk are el o termin cu un " du-te`n [****]" si gata blum.gif

vi s-a intamplat cand ajungeti intr-un anume loc, sa inceapa sa va doara ceafa? sad.gif

Se pare ca unora nu le-a placut raspunsul tau( ma numar printre ei / ele ) ...sau intrebarea ta.....

NU mi s-a intamplat sa ma doara ceafa

Intrebare : va decorati casa de Sarbatori in mod " traditional " ( ghirlanda la usa , ghirlanda in casa , etc ... ) sau aveti doar cateva lumanarele pe masa ?
ganesha
Luminite in geamuri, fundite rosii, luminite in jurul usii, clopotei, scortisoara, portocale... ghirlande mai rar, de obicei imbrac suportul de pom in ele.

Aceeasi tema, Craciunul: Decorezi dupa suflet sau dupa... moda?
viky
decorez dupa cum am idee sau imi fac un plan mai inainte
nici nu stiu ce moda ar fi blushing.gif

decorezi singura sau cu intreaga familie?
daconst
Pina acum decoram singura,dar de acum o sa ma ajute si fi-miu. lol.gif

Brad colorat sau bicolor?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.