Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: indragostita sau...?
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
B81YUB
Fetelor imi place tare mult de un tip...si nu am curajul blushing.gif sa ii spun...i-am dat eu semnale give_rose.gif ca imi place de el, dar ...nu pot sa fac mai mult. De o vreme in coace nu stiu de ce nu mai pot zambi la baieti care imi atrag privirea sau chiar cei pe care ii cunosc si imi plac. Mi-am pierdut increderea in mine sau ce?
Atrag priviriea barbatilor, multe prietene imi spun asta si observ si eu asta...dar parca ma opreste ceva sa dau frau liber ....

HELPPPP floare.gif
anca veselie
cred ca ti-ai pierdut increderea in tine. probabil s-a intamplat ceva, ai avut o experienta neplacuta sau esti singura de prea mult timp si ti-e teama sa-ti manifesti sentimentele sau sa accepti sentimentele cuiva fata de tine. stai putin si gandeste-te de ce te comporti asa .
B81YUB
Am stat si m-am gandit, degaba, imi dau seama ca in momentu ala parca nu mai pot sa imi controlez miscarile, cand mai beau un pahar pe la club mai reusesc sa schitez ceva, da nici atunci ...
katty29
asta se intampla de obicei cand placi foarte mult pe cineva ( te fastacesti, te rosesti si ai impresia ca nu poti sa legi 2 cuvinte).
stai calma si gandeste-te ca viata este facuta si din greseli, iar daca gresesti nu este un capat de tara.
fruntea sus si abordeaza.
uneori o gresesala poate insemna o sansa pentru voi
iar daca merge totul bine de la inceput cu atat mai bine.
iulikutza
Acum intrebarea care se pune in privinta tipului care iti place f. mult... crezi ca e reciproca simpatia???? daca si el te place de ce sta ca fatalaul si nu face el primul pas???.. asa ar fi normal.... nu sa fi tu pusa in ipostaza penibila de a fi refuzata....
B81YUB
Tipu da semnale ca m-ar placea ... dar mai acum ceva vreme am aflat ca are o relatie cu cineva, de vreo 2 ani...asa ca am renuntat sa-l mai privesc ca pe un potential iubit, ci doar ca pe un amic foarte frumos biggrin.gif
Sexymom
Cred ca e normala timiditatea pana la o anumita limita, eu cred ca atunci cand vrei sa fii cu cineva, cu adevarat doresti acest lucru reusesti sa treci peste timiditate.
trebuie sa fii multumita de tine, de ce vezi in oglinda , si mai ales sa ai incredere in fortele proprii, sa nu te lasi intimidata de ceilalti.
Succes mult, e cineva si pt. tine. pupic.gif

WOW Ti-am vazut poza, cu ochii astia intepenesti orice barbat, zau asa. w00t.gif
B81YUB
Iti multumesc mult Sexymom...tot lucrez la aspectul asta dar nu prea imi reuseste! blush.gif
nicoleta
Sa stii k te kred! Sh yo am simtit ceve asemanator pentru un baiat. Dar fara s stiu sh lui ii placea d mine. Am fost totusi impreuna dar doar pentru nici macar o luna.Oricum am ramas amici si ne intelegem bine in continuare desi nu mai simtim nimic. PROBABIL... blushing.gif
last word
B81YUB faza cu tipu asta mi se pare intr-adevar destul de dificila....dar poti orice....au fost tipi care aveau relatii de 4 ani si si-au lasat iubitele pentru altcineva...gandete-te ca multi barbati care au relatii de genul le continua doar din obisnuinta,comoditate...s-au obisnuit sa fie siguri pe cineva...sa fie siguri ca dak vor o partida de sex marti la ora 2 noaptea...exista sigur cineva dispus sa-i ofere asta...pe cand intr-o relatie de 2-3 zile sau hai 2-3 luni nu ii garanteaza nimeni asta...si stii cum sunt barbatii...asta nu inseamna ca nu vor ceva nou,o alta relatie...doar k sunt prea comozi sa caute pe altcineva...asta nu te impiedica sa incerci...poate k si tipul asta se incadreaza la categoria de mai sus....ce ti se intampla dak incerci???te refuza...nu-ti taie capu...face gagiksa infarct...sa faca...u incearca....nu stii niciodata wink1.gif
B81YUB
Fetelor va multumesc frumos pt sfaturile voastre. Topicul nu mai este de actualitate, intre timp si-a facut "re"aparitia cel care stie cu adevarat sa ma faca fericita. Tipul in cauza a fost doar o adiere de vant care la aparitia yahoo.gif " Uraganului meu" a disparut va multumesc mult. floare.gif

consider acest topic inchis
last word
ma bucur mult pt tine yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.