Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Iodarea
OneDen.com > Societatea > Acum in lume
julyalina
tocmai am citit articolul asta si nu mai stiu ce sa cred sad.gif am realizat ca , de fapt , in supemarketuri nu mai gasesti sare neiodata blink.gif
Nessie
La sfarsitul articolului este o nota: sarea grunjoasa nu contine iod, la fel si cea care se vinde la magazinele tip Plafar.

Pe langa astea, stiu ca sarea de mare sau cea de import, chiar daca este mai scumpa, este neiodata.
May
Eu tocmai am avut un soc, eu stiam si asa m-au invatat toti ca sarea iodata este mai buna decat cea normala, pt ca iodul face bine blink.gif. In consecinta, ma uit expres dupa sare iodata atunci cand vine vremea sa cumpar blink.gif Si ce imi vad ochii acum? swoon.gif
Nessie
Da, si eu stiam la fel. In soala ne invatau profele de bio si chimie sa luam sare iodata ca sa prevenim gusa.
Amazoana
Tare interesant articol. De ce nu ni se ofera posibilitatea de a alege? Este dreptul omului, nu? dry.gif
nicoleta
Yo am auzit deasemenea k sarea iodata e mai buna dar nu am stiut k asta s gaseste mai moolt. Oricum l sare nu mia pasat niciodata cum e iodata/neiodata. smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.