Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cum sunt colegii de serviciu?
OneDen.com > Relatia cu colegii > Locul de munca
Sexymom
Pt. astazi propun subiectiul: Cum sunt colegii de serviciu?

Ceva barfe? cine te deranjeaza si de ce? secretara ca are bustul mare si fusta scurta, e si blonda pe deasupra, sau colegul de langa ca are pile???
otilici
Sefa grin.gif ,ca e domnisoara batrana si e tipicara si rautacioasa foc,in plus crede ca nu exista/nu e important nimic pe lume decat orele petrecute la serviciu devil.gif .
Ella79
Vreo 2 pustoaice tupeiste, angajate in mai (primul job din viata lor) si care ma sapa asa pe fata si jena. Azi am descoperit pe memory stick-ul uneia dintre ele ca isi copiase tot ce aveam eu in calculator.

CITAT(otilici @ 22-10-2007, 03:16 PM) *

Sefa grin.gif ,ca e domnisoara batrana si e tipicara si rautacioasa foc,in plus crede ca nu exista/nu e important nimic pe lume decat orele petrecute la serviciu devil.gif .

Otilici, gaseste-i un amant si fa-i "intamplator" cunostinta cu el. naughty.gif
axe10
Eu sunt intr-o sala mare in care suntem multi...putem fi chiar si 25 intr-o zi...vreo 3 colective. Pe mine nu ma deranjeaza nici unul, sunt placuta de toti pt ca ma tin de glume, am unii care imi tin isonul...cateodata, aia mai linistiti zic...azi o sa fie super funny ca sunt 2 nebuni la servici (Lavi si inca unul...)...deci, ma simt f bine!!
otilici
Ella,eu nu am de gand sa-i gasesc pt.ca nu ma inteleg oricum cu ea,deci o ignor si trec mai departe grin.gif ,dar ma rog intens sa-si gaseasca unul cat mai repede lol.gif lol.gif
Pisik
Ma enerveaza colegii de la vanzari ca au o nesimtire care depaseste limitele normalului, ma deranjeaza colegul de birou ca face remarci rautacioase, nu ma ajuta cand e de carat, m-a sapat in trecut (sper ca a incetat) si mi se uita in monitor....
Eu.
Am 3 in firma care ma calca pe bataturi:
- o catza la vreo 40 si ceva de ani, mica, grasa si a dracului, barfitoare si inventatoare de povesti aiurea (antipatie reciproca)
- un lingau cu pozitie buna, care freaca menta toata ziua si cand ai nevoie sa iti furnizeze informatii te paseaza mai departe cei de la Praga sau Budapesta
- una careia de cand a plecat din receptie ca asistenta de departament nu-i mai ajungi cu prajina la nas si trateaza pe cei cu o pozitie mai jos ca pe niste slugi

al 4-lea nu merita mentionat (HR-istul cu care am mai avut altercatii), deoarece azi e ultima lui zi aici- si-a dat demisia yahoo.gif
axe10
CITAT(Eu. @ 26-10-2007, 02:01 PM) *

al 4-lea nu merita mentionat (HR-istul cu care am mai avut altercatii), deoarece azi e ultima lui zi aici- si-a dat demisia yahoo.gif [/color]

I s-a infundat??.... yahoo.gif
Eu.
CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 09:14 PM) *

CITAT(Eu. @ 26-10-2007, 02:01 PM) *

al 4-lea nu merita mentionat (HR-istul cu care am mai avut altercatii), deoarece azi e ultima lui zi aici- si-a dat demisia yahoo.gif [/color]

I s-a infundat??.... yahoo.gif

lol.gif nu i s-a infundat, dar cred ca l-au ajuns blestemele tuturor celor cu care a vut de a face lol.gif lol.gif a plecat de buna-voie
PaperHeart
[poate cum sunt aia de sc][zo0per tari][: biggrin.gif ][mie mila de directoare de cate ori i'am spart capu] devil.gif
romanitza
CITAT(PaperHeart @ 31-10-2007, 11:20 AM) *

[poate cum sunt aia de sc][zo0per tari][: biggrin.gif ][mie mila de directoare de cate ori i'am spart capu] devil.gif

eu la servici ma izbesc de vorbaria colegelor...mamaaaaaaaaa...tare mai vorbesc mult si degeaba..si cind termina argumentul...il iau de la capat inca o data....in rest is toate de treaba si dragutze...si cele care nu sint...le ignor...noroc ca lucrez in ture si pe tura mea sint numai eu si o alta...de obicei...am fost norocoasa.. prin alte parti aici rasismul e in floare....mai ales acum de cind cu nenorocirile astea care se intimpla cu romani delincventi...
Sexymom
Am si eu colegi de serviciu. cheer.gif
Seful e poreclit Vampirul, ca da afara pe cine i se scoala fara preaviz.
Am 2 colegi langa mine, superbi naughty.gif .Unul are cel mai frumos par din lume, il invidiez si mi-l prind in coada in momentul in care intra in birou. Are parul precum cele din reclama de la Loreal, lung, ondulat, des, stralucitor, si miroase a balsam. a spus ca la fiecare 2 zile il hidrateaza. Pe scurt: un obsedat de frumusete, de karate si de chimie. Are 19 ani si a spus ca ii place mult de mine ca seman cu mama lui lol.gif .Are un nume superb. julian Rodriguez Martinez.El e in dreapta mea.Cel din stanga e Ruben, un tip si mai frumos ca Julian, dar a fost crescut tip Danone si s-a transformat in Petit Suite, dupa 14 ani nu a mai crescut in inaltime, e frumos rau de tot, si la fel de scund.
Io sunt intre ei naughty.gif si mereu ma ajuta cu ce pot, sunt saritorti, vorbareti, dornici dsa ma ajute, imi sunt dragi , deocamdata ( am spus ca ii stiu de 1 zi????).
Seful are o fata enervanta rau, cand ii aud vocea imi vine sa ma scarpin : reactie alergica.
May
Petit suite fiind Danonino lol.gif
ina_ceva
Mama ce specimene de babuini sorry.gif
Nu stiu cum face Sexy de are atat de mult noroc dry.gif

Bine ca te ajuta si nu te iau peste picior grin.gif
Sexymom
CITAT(ina_ceva @ 03-11-2007, 12:28 AM) *

Ina, sa ii vezi pe vecinii mei la piscina naughty.gif w00t.gif

Revin la colegi.
Am o colega Dolores ( Lola) care ma formeaza, e un as in materie, imi e draga rau, si are o rabdare cu mine de nedescris.
Pe urma vine Rosa ( o tipa la 60 de ani,) foarte obosita , de cate ori grasesc ceva imi spune ca e ceva normal.....
romanitza
CITAT(Sexymom @ 03-11-2007, 02:10 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-11-2007, 12:28 AM) *

Ina, sa ii vezi pe vecinii mei la piscina naughty.gif w00t.gif

Revin la colegi.
Am o colega Dolores ( Lola) care ma formeaza, e un as in materie, imi e draga rau, si are o rabdare cu mine de nedescris.
Pe urma vine Rosa ( o tipa la 60 de ani,) foarte obosita , de cate ori grasesc ceva imi spune ca e ceva normal.....

sexy,unde lucrezi?
Sexymom
Lucrez la o companie de telefonie mobila numita YOIGO.
Aici poti vedea mai multe detalii: www.yoigo.com, www.yoigo.es

Besos fata frumoasa pupic.gif
f1cvb
As vrea si eu sa descriu o colega de serviciu,care ,are un vocabular foarte pestrit,care ar trebui dus la reciclat ,vorbeste de-a dreptul vulgar ,si nu ma suporta deloc,eu o verific la o parte din lucrari,si ea este mai veche ,si este si cam "expirata" ,eu am poreclit-o "Cita Cracacita" (scuzati limbajul ,dar fara sa vreau ma cobor la nivelul ei ),astazi a stranutat si a spus ca are alergie la o anumita persoana din birou,adica la mine ! Imi este foarte greu sa o suport,si de obicei sare calul,pt.ca are sustinere (are spate),eu banuiesc ca o pun cei din conducere ....eu sunt o persoana incomoda ....Am sa incerc sa o filmez ,ca sa vedeti si voi ,ce caricatura de colega am .
Cherie
CITAT(f1cvb @ 31-03-2008, 09:44 AM) *

As vrea si eu sa descriu o colega de serviciu,care ,are un vocabular foarte pestrit,care ar trebui dus la reciclat ,vorbeste de-a dreptul vulgar ,si nu ma suporta deloc,eu o verific la o parte din lucrari,si ea este mai veche ,si este si cam "expirata" ,eu am poreclit-o "Cita Cracacita" (scuzati limbajul ,dar fara sa vreau ma cobor la nivelul ei ),astazi a stranutat si a spus ca are alergie la o anumita persoana din birou,adica la mine ! Imi este foarte greu sa o suport,si de obicei sare calul,pt.ca are sustinere (are spate),eu banuiesc ca o pun cei din conducere ....eu sunt o persoana incomoda ....Am sa incerc sa o filmez ,ca sa vedeti si voi ,ce caricatura de colega am .

Chiar ca specimen, fereasca Dumnezeu de asa colegi dry.gif
aki
Eu de data aceasta am noroc de cei mai buni colegi si cel mai bun sef.Sunt foarte cumsecade hug.gif Sper sa nu se schimbe si sa-si arate adevarata fata sorry.gif
Sexymom
Astazi am facut 6 luni de cand lucrez in aceasta firma, colegii au ramas la fel de super, sefii nu s-au schimbat deloc, raman constanti, ma bucur ca am un colectiv atat de misto.Si cand te gandesti ca suntem cam 30 intr-un birou )).gif )).gif
vanillaz
CITAT(Sexymom @ 02-11-2007, 01:21 AM) *

Am si eu colegi de serviciu. cheer.gif
Seful e poreclit Vampirul, ca da afara pe cine i se scoala fara preaviz.
Am 2 colegi langa mine, superbi naughty.gif .Unul are cel mai frumos par din lume, il invidiez si mi-l prind in coada in momentul in care intra in birou. Are parul precum cele din reclama de la Loreal, lung, ondulat, des, stralucitor, si miroase a balsam. a spus ca la fiecare 2 zile il hidrateaza. Pe scurt: un obsedat de frumusete, de karate si de chimie. Are 19 ani si a spus ca ii place mult de mine ca seman cu mama lui lol.gif .Are un nume superb. julian Rodriguez Martinez.El e in dreapta mea.Cel din stanga e Ruben, un tip si mai frumos ca Julian, dar a fost crescut tip Danone si s-a transformat in Petit Suite, dupa 14 ani nu a mai crescut in inaltime, e frumos rau de tot, si la fel de scund.
Io sunt intre ei naughty.gif si mereu ma ajuta cu ce pot, sunt saritorti, vorbareti, dornici dsa ma ajute, imi sunt dragi , deocamdata ( am spus ca ii stiu de 1 zi????).
Seful are o fata enervanta rau, cand ii aud vocea imi vine sa ma scarpin : reactie alergica.

Dar unde lucrezi? w00t.gif am picat pe spate blum.gif man_in_love.gif man_in_love.gif cred ca te duci la serviciu de placere!!
Eu nu am un coleg, am tip neutru, foarte casatorit....si fara..aer barbatesc, in achimb in firma noastra de 5 persoane sunt inconjurata de inca 2 pestoaice..si ne intelgem de minune, cu mici exceptii .. cand fiecare isi etaleaza nebuneala yahoo.gif

Iar sefa...nu prea e sefa, ii spunem Elena, asa ne-a instruit!! floare.gif
Sexymom
Vanillaz, asta a fost inainte, acum 3 luni, sefii au plecat in alta parte, avem un nou coordinator, ne monitorizeaza si cele 5 min de iesit la pipi, a plecat si Julian, colegul meu drag, pe langa el au mai plecat si altii din cauza tensiunii in care ne aflam mereu.
Si cred ca si eu voi face aripi in curand, nu mai este atmosfera asa de destinsa, vad ca toti suntem nervosi , stresati.

Am uitat sa adaug ceva : si mincinosi, ne duc cu vorba luna de luna ca primim comisioane si de cand sunt eu aici (aproape 10 luni) am luat comision numai in ianuarie si ala de 250 de euro.Deci......asta spune multe despre credibilitatea maretei firme unde lucrez .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.