Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Instructor pilates
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Ora de sport
zoridezi0011
La anu urmeaza sa-mi iau atestat de instructor de aerobic. As vrea sa ma specializez pe pilates intrucat la mine in oras nu siu sa se practice asa ceva si vroiam sa stiu daca imi terbuie vre-o hartie ceva, drepturi de autor sau ceva ca nu ma pricep prea bine. Ma poate ajuta cineva cu vre-o informatie va rog? hug.gif
Nessie
E doar o specializare, nu ai nevoie de drepturi de autor. Ai in schimb nevoie de asta daca vrei sa folosesti casetele lui X, mare instructor.

Eu as fi interesata daca ne poti da cateva detalii despre ce ai facut sa iei atestatul de instructor. give_rose.gif
zoridezi0011
CITAT(Nessie @ 23-10-2007, 12:52 PM) *

E doar o specializare, nu ai nevoie de drepturi de autor. Ai in schimb nevoie de asta daca vrei sa folosesti casetele lui X, mare instructor.

Eu as fi interesata daca ne poti da cateva detalii despre ce ai facut sa iei atestatul de instructor. give_rose.gif

E un pic mai altfel grin.gif . Lucrez in MIRA si este un curs organizat de ei.
zoridezi0011
Oricum, pentru cine e interesat cred ca se organizeaza anual la Federatia Romana de Sport diverse cursuri de instructori. Posibil sa gasiti mai multe informatii http://www.cnfpa-sna.ro/
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.