CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:22 PM)

Ti-am adus si eu o

de casa noua ! Bine ai venit !!!
Am vazut ca nici n-ai aparut bine si deja fetele te invata la prostii
Fursecurile noastre nu ingrasa , din contra ....
Deci ...WW scrie pe tine

Poate iti pui si un ticker cu o greutate intermediara celei la care vrei sa ajungi . Nu iti pune ca punct final greutatea pe care o doresti .... ia-o incet-incet .
Asteptam intrebari , nelamuriri si.... bafta multa la gatitul separat ! Sa nu te lasi induplecata de sot sa mananci ce mananca el ca iei bataie
).gif)
Noi suntem fete bune dar daca calci aiurea sarim pe tine
).gif)
Te-am speriat ? sper ca nu
Poate ne spui mai multe despre tine : de unde esti , cati ani , ce lucrezi .....sot si copil am observat ca ai ...Ce mai ai in dotare ? Catel , purcel , pisica ......
).gif)
Sarutmana ptr.floricica.Ma gandesc sa pun ticker-ul dupa primele 3 kg date jos,cel putin asa simt eu acum ca ar fi bine.Binenteles ca m-am gandit la o greutate la care vreau sa ajung, de la 109 ........pe la 80 si sunt super bine.Dar deocamdata visez frumos.Intrebari am multe, insa o sa vi le pun la momentul cand am nevoie.Iar despre mine pot sa va spun ca sunt din Timisoara,am 34 de ani(baba) un sot super , o fetita de 9 ani si 7 luni, o soacra model pe care chiar o iubesc si 3 catei nebuni : o cokerita, un pekinez pitic si un labrador cat un vitel.Pe langa m-am lipit si de 2 zebre australiene (pasari de colivie).PISICA AM AVUT DAR MI-AU KILERIT-O.Pot sa le tin pe toate ptr. ca locuiesc la casa si au loc de desafasurare.In privinta ocupatiei, lucrez intr-o scoala cu juma de norma, ma mai ocup si de o fundatie umanitara, ajut sotul pentru firma proprie si .................pictez.
CITAT(Maybeline @ 24-10-2007, 07:01 PM)

Amant?
).gif)
iar amanti.............stau la coada o gramada , dar cu sotul beton pe care il am cine mai are nevoie de ei ?
CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:18 PM)

Deja ti-am urat bun venit dincolo asa ca trec deja la "atac":
CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 04:41 PM)

iar de soacra scap sigur.

Niciodata nu-i prea devreme, sau prea tarziu....multe dintre noi isi iubesc soacrele...
CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:08 PM)

Esti tare draguta. Pai nu indraznesc sa ma gandesc la cate kg. vreau sa ajung ci doar la faptul ca vreau sa pot sa respir mai usor si sa las lumina aprinsa .....cand e momentul de tandreturi.

Zi si tu deocamdata ca s-a taiat curentul...dar si cand vine galeata de curent ...vei arata super....
CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:38 PM)

CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 05:25 PM)

Deja stricam fata cu prostii,
).gif)
sa sti ca
noi suntem femei serioase si ne tinem de treaba,

de ex. Maybeline a slabit mult cu ww.O cunosc personal si se vad rezultatele.
uite cum am gasit eu niste tipe de treaba............internetul sa traiasca.Ma pun sa citesc din retete ca de maine mananc sanatos. Va pup. CARLA

SUNTETI TARI. Sincer ma bucur ca am dat de voi

Sexy e cap de lista

...urmam noi cardul de gashte...
Nu te ambala ca au mai zis si altele ca suntem de treaba( chiar acum cateva zile a aparut cineva nou pe aici si s-a lasat pagubasa)....incetul cu incetul...
Si suntem tari la oase ca pe deasupra mai gasesti si celulita...ati auzit voi ca ar fi tare?!
In final:spor la treaba, scrie ce mananci ca sa te certam si sa te indrumam.

deci am inceput ziua de azi cu o portie de stuguri la micul dejun, cafea nu consum niciodata asa ca imi voi face un ceai.Pentru pranz mi-am pregatit de aseara file de peste pe care il voi gati la aburi cu lamaie si o portie de legume tot la aburi, nu stiu insa ce sa mananc la cina nu ma inspira nimic