Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal Ca3la
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2
ca3la
Am facut primul pas,asa ca de maine incepe noua mea viata .Sugestii?
michelle
Bine ai venit printre jurnaliste give_rose.gif

Pai urmatorul pas ar fi sa scapi de ce e interzis de prin camara si frigider )).gif
ca3la
CITAT(michelle @ 24-10-2007, 04:34 PM) *

Bine ai venit printre jurnaliste give_rose.gif

Pai urmatorul pas ar fi sa scapi de ce e interzis de prin camara si frigider )).gif

da ai dreptate dar este cam dificil, daca arunc tot ce este interzis din camara si frigider probabil ca sotul v-a ajunge tooot mai tarziu pe acasa iar copilul v-a manca pe la vecini , iar de soacra scap sigur. cheer.gif
michelle
In cazul asta trebuie sa ai o vointa de fier.. Eu cand tineam dieta imi gateam separat mie fara zahar, ulei, fara prajeli etc

Majoritatea dintre noi tin Monti sau WW. Poti sa incepi sa te documentezi si sa vezi ce crezi ca ti s-ar potrivi mai bine. Pentru asta poti sa intri la Diete. Pt Monti, aici, pt WW aici

Succes!
Nessie
flowers1.gif pentru casa noua! Michelle ti-a dat locurile de unde pto citi materiale, tu trebuie sa te decizi asupra unei diete acum si sa iti faci un plan de bataie. Citeste pentru inspiratie si jurnalele celorlalte fete. wink1.gif
ca3la
CITAT(michelle @ 24-10-2007, 04:46 PM) *

In cazul asta trebuie sa ai o vointa de fier.. Eu cand tineam dieta imi gateam separat mie fara zahar, ulei, fara prajeli etc

Majoritatea dintre noi tin Monti sau WW. Poti sa incepi sa te documentezi si sa vezi ce crezi ca ti s-ar potrivi mai bine. Pentru asta poti sa intri la Diete. Pt Monti, aici, pt WW aici

Succes!

clar de maine WW ma cheama.am mai citit despre acest regim ...............doar ca pana acum nu stiam cata nevoie am de el.Dar niciodata nu e prea tarziu.Am sa imi fac meniul pentru maine dupa ce voi citi retetele scrise de voi , si da voi gati separat......ca altfel ma mut....glumeam devil.gif
Sexymom
In jurnalul meu sa nu treci ca eu te trag la fund blushing.gif dar Amalia e un model, a slabit mult, si mai sunt si la neuroni cateva fete care au o ambitie de fier.
Sa ne scrii la cate kg vrei sa ajungi. pupic.gif
Besos si mult succes.
ca3la
CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 05:04 PM) *

In jurnalul meu sa nu treci ca eu te trag la fund blushing.gif dar Amalia e un model, a slabit mult, si mai sunt si la neuroni cateva fete care au o ambitie de fier.
Sa ne scrii la cate kg vrei sa ajungi. pupic.gif
Besos si mult succes.

Esti tare draguta. Pai nu indraznesc sa ma gandesc la cate kg. vreau sa ajung ci doar la faptul ca vreau sa pot sa respir mai usor si sa las lumina aprinsa .....cand e momentul de tandreturi. floare.gif
May
Ca sa te acomodezi mai bine cu gasca, noi la ``tandreturi`` spunem ca ``facem fursecuri`` si la barbati le zicem ``babuini`` )).gif
ca3la
CITAT(Maybeline @ 24-10-2007, 05:15 PM) *

Ca sa te acomodezi mai bine cu gasca, noi la ``tandreturi`` spunem ca ``facem fursecuri`` si la barbati le zicem ``babuini`` )).gif

Da, se zice ca fursecurile ingrasa, nu?Multumesc pentru pont. biggrin.gif
Sexymom
Deja stricam fata cu prostii, )).gif sa stii ca noi suntem femei serioase si ne tinem de treaba, pupic.gif de ex. Maybeline a slabit mult cu ww.O cunosc personal si se vad rezultatele.
May
da, da, da femei serioase rau lol.gif o sa iti dai seama singura ca nu prea suntem cu toate tiglele pe casa )).gif
ca3la
CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 05:25 PM) *

Deja stricam fata cu prostii, )).gif sa sti ca noi suntem femei serioase si ne tinem de treaba, pupic.gif de ex. Maybeline a slabit mult cu ww.O cunosc personal si se vad rezultatele.

uite cum am gasit eu niste tipe de treaba............internetul sa traiasca.Ma pun sa citesc din retete ca de maine mananc sanatos. Va pup. CARLA floare.gif floare.gif floare.gif

CITAT(Maybeline @ 24-10-2007, 05:35 PM) *

da, da, da femei serioase rau lol.gif o sa iti dai seama singura ca nu prea suntem cu toate tiglele pe casa )).gif

SUNTETI TARI. Sincer ma bucur ca am dat de voi cheer.gif
dany
Ti-am adus si eu o Imagine de casa noua ! Bine ai venit !!!

Am vazut ca nici n-ai aparut bine si deja fetele te invata la prostii )).gif Fursecurile noastre nu ingrasa , din contra ....

Deci ...WW scrie pe tine cheer.gif Poate iti pui si un ticker cu o greutate intermediara celei la care vrei sa ajungi . Nu iti pune ca punct final greutatea pe care o doresti .... ia-o incet-incet .

Asteptam intrebari , nelamuriri si.... bafta multa la gatitul separat ! Sa nu te lasi induplecata de sot sa mananci ce mananca el ca iei bataie )).gif Noi suntem fete bune dar daca calci aiurea sarim pe tine )).gif Te-am speriat ? sper ca nu give_rose.gif

Poate ne spui mai multe despre tine : de unde esti , cati ani , ce lucrezi .....sot si copil am observat ca ai ...Ce mai ai in dotare ? Catel , purcel , pisica ...... )).gif
May
Amant? )).gif
axe10
Deja ti-am urat bun venit dincolo asa ca trec deja la "atac":

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 04:41 PM) *

iar de soacra scap sigur. cheer.gif

Niciodata nu-i prea devreme, sau prea tarziu....multe dintre noi isi iubesc soacrele...

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:08 PM) *

Esti tare draguta. Pai nu indraznesc sa ma gandesc la cate kg. vreau sa ajung ci doar la faptul ca vreau sa pot sa respir mai usor si sa las lumina aprinsa .....cand e momentul de tandreturi. floare.gif

Zi si tu deocamdata ca s-a taiat curentul...dar si cand vine galeata de curent ...vei arata super....

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:38 PM) *

Deja stricam fata cu prostii, )).gif sa sti ca noi suntem femei serioase si ne tinem de treaba, pupic.gif de ex. Maybeline a slabit mult cu ww.O cunosc personal si se vad rezultatele.

uite cum am gasit eu niste tipe de treaba............internetul sa traiasca.Ma pun sa citesc din retete ca de maine mananc sanatos. Va pup. CARLA floare.gif floare.gif floare.gif

Sexy e cap de lista tease.gif ...urmam noi cardul de gashte... wacko.gif wacko.gif

Nu te ambala ca au mai zis si altele ca suntem de treaba( chiar acum cateva zile a aparut cineva nou pe aici si s-a lasat pagubasa)....incetul cu incetul...

Si suntem tari la oase ca pe deasupra mai gasesti si celulita...ati auzit voi ca ar fi tare?!

In final:spor la treaba, scrie ce mananci ca sa te certam si sa te indrumam.
floare.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:22 PM) *

Poate ne spui mai multe despre tine : de unde esti , cati ani , ce lucrezi .....sot si copil am observat ca ai ...Ce mai ai in dotare ? Catel , purcel , pisica ...... )).gif

...sau vreun vecin dragutz, care iti tine usa din cand in cand... tease.gif

Bine ai venit si spor la slabeala!
ca3la
CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:22 PM) *

Ti-am adus si eu o Imagine de casa noua ! Bine ai venit !!!

Am vazut ca nici n-ai aparut bine si deja fetele te invata la prostii )).gif Fursecurile noastre nu ingrasa , din contra ....

Deci ...WW scrie pe tine cheer.gif Poate iti pui si un ticker cu o greutate intermediara celei la care vrei sa ajungi . Nu iti pune ca punct final greutatea pe care o doresti .... ia-o incet-incet .

Asteptam intrebari , nelamuriri si.... bafta multa la gatitul separat ! Sa nu te lasi induplecata de sot sa mananci ce mananca el ca iei bataie )).gif Noi suntem fete bune dar daca calci aiurea sarim pe tine )).gif Te-am speriat ? sper ca nu give_rose.gif

Sarutmana ptr.floricica.Ma gandesc sa pun ticker-ul dupa primele 3 kg date jos,cel putin asa simt eu acum ca ar fi bine.Binenteles ca m-am gandit la o greutate la care vreau sa ajung, de la 109 ........pe la 80 si sunt super bine.Dar deocamdata visez frumos.Intrebari am multe, insa o sa vi le pun la momentul cand am nevoie.Iar despre mine pot sa va spun ca sunt din Timisoara,am 34 de ani(baba) un sot super , o fetita de 9 ani si 7 luni, o soacra model pe care chiar o iubesc si 3 catei nebuni : o cokerita, un pekinez pitic si un labrador cat un vitel.Pe langa m-am lipit si de 2 zebre australiene (pasari de colivie).PISICA AM AVUT DAR MI-AU KILERIT-O.Pot sa le tin pe toate ptr. ca locuiesc la casa si au loc de desafasurare.In privinta ocupatiei, lucrez intr-o scoala cu juma de norma, ma mai ocup si de o fundatie umanitara, ajut sotul pentru firma proprie si .................pictez.

CITAT(Maybeline @ 24-10-2007, 07:01 PM) *

Amant? )).gif

iar amanti.............stau la coada o gramada , dar cu sotul beton pe care il am cine mai are nevoie de ei ?

CITAT(axe10 @ 24-10-2007, 07:18 PM) *

Deja ti-am urat bun venit dincolo asa ca trec deja la "atac":

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 04:41 PM) *

iar de soacra scap sigur. cheer.gif

Niciodata nu-i prea devreme, sau prea tarziu....multe dintre noi isi iubesc soacrele...

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:08 PM) *

Zi si tu deocamdata ca s-a taiat curentul...dar si cand vine galeata de curent ...vei arata super....

CITAT(ca3la @ 24-10-2007, 05:38 PM) *

Sexy e cap de lista tease.gif ...urmam noi cardul de gashte... wacko.gif wacko.gif

Nu te ambala ca au mai zis si altele ca suntem de treaba( chiar acum cateva zile a aparut cineva nou pe aici si s-a lasat pagubasa)....incetul cu incetul...

Si suntem tari la oase ca pe deasupra mai gasesti si celulita...ati auzit voi ca ar fi tare?!

In final:spor la treaba, scrie ce mananci ca sa te certam si sa te indrumam.
floare.gif

deci am inceput ziua de azi cu o portie de stuguri la micul dejun, cafea nu consum niciodata asa ca imi voi face un ceai.Pentru pranz mi-am pregatit de aseara file de peste pe care il voi gati la aburi cu lamaie si o portie de legume tot la aburi, nu stiu insa ce sa mananc la cina nu ma inspira nimic
julyalina
bine ai venit printre noi carla ! floare.gif

fetelor, din cate stiu eu parca karin era din timiosara huh.gif dar din pacate ea nu a mai intrat pe aici sad.gif
ca3la
CITAT(julyalina @ 25-10-2007, 08:43 AM) *

bine ai venit printre noi carla ! floare.gif

fetelor, din cate stiu eu parca karin era din timiosara huh.gif dar din pacate ea nu a mai intrat pe aici sad.gif

sa inteleg ca numai una mai era din Timisoara?pacat, speram la o colega de suferinta pentru mers la sala baby.gif
May
Si bpaula era din Timisoara smile.gif

Neatza pupic.gif
ca3la
CITAT(Maybeline @ 25-10-2007, 10:22 AM) *

Si bpaula era din Timisoara smile.gif

Neatza pupic.gif

BUNA DIMINEATA,SOARE
May
Neatza pictorito naughty.gif
ca3la
CITAT(Maybeline @ 25-10-2007, 10:41 AM) *

CAND MAI PRIND CEVA CURAJ O SA VA DAU SI ADRESA MEA DE SITE SA VEDETI CE PICTEZ, DAR MAI INCOLO CA ACUMA MI-E RUSINE blushing.gif

CITAT(Maybeline @ 25-10-2007, 10:41 AM) *

SI APROPO CE MANCATI VOI SEARA? SI LA CAT E ULTIMA MASA? baby.gif
Nessie
'Neata, artisto!

Seara eu incerc sa mananc proteine si grasimi, adica ceva carne. Ultima masa nu e batuta in cuie, mai ales ca modul de viata difera de la o persoana la alta.

Cas linie generala eu urmaresc sa manana cu cel putin 3-4 ore inainte de somn. Daca vezi ca dupa o perioada de dieta nu slabesti cu intervalul asta, mai mareste-l. wink1.gif

Off topic! te rog mult sa nu mai folosesti doar litere mari. In limbajul internetului asta inseamna ca tipi. Merci! give_rose.gif

CITAT(ca3la @ 25-10-2007, 10:59 AM) *
CAND MAI PRIND CEVA CURAJ O SA VA DAU SI ADRESA MEA DE SITE SA VEDETI CE PICTEZ, DAR MAI INCOLO CA ACUMA MI-E RUSINE blushing.gif

Vrem adresa! w00t.gif De ce sa-ti fie rusine? pupic.gif
May
Asteptam adresa naughty.gif

Eu, de obicei, ultima masa o iau pana in ora 20.00 si ma culc cel mai devreme la 1 dimineata. Incerc sa mananc ceva usor, in special pui pupic.gif
ca3la
CITAT(Nessie @ 25-10-2007, 11:05 AM) *

'Neata, artisto!

Seara eu incerc sa mananc proteine si grasimi, adica ceva carne. Ultima masa nu e batuta in cuie, mai ales ca modul de viata difera de la o persoana la alta.

Cas linie generala eu urmaresc sa manana cu cel putin 3-4 ore inainte de somn. Daca vezi ca dupa o perioada de dieta nu slabesti cu intervalul asta, mai mareste-l. wink1.gif

Off topic! te rog mult sa nu mai folosesti doar litere mari. In limbajul internetului asta inseamna ca tipi. Merci! give_rose.gif

CITAT(ca3la @ 25-10-2007, 10:59 AM) *

Vrem adresa! w00t.gif De ce sa-ti fie rusine? pupic.gif

MAI , nu fii rea ca incerc sa fac mai multe lucruri deodata conversez cu voi, scriu contracte de sponsorizare pentru niste copii, si mai vorbesc si la telefon. Ce sa fac asta e. floare.gif floare.gif floare.gif

CITAT(Maybeline @ 25-10-2007, 11:07 AM) *

Asteptam adresa naughty.gif

Eu, de obicei, ultima masa o iau pana in ora 20.00 si ma culc cel mai devreme la 1 dimineata. Incerc sa mananc ceva usor, in special pui pupic.gif

Va dau adresa da daca rade vreuna..............dati-va cu parerea ca ma intereseaza,serios
adresa este www.mypaint.ro give_rose.gif
May
w00t.gif Chiar te pricepi! Super clap.gif
axe10
Vazut site. Eu nu ma pricep la pictura dar mi-a placut ce am vazut...Suflet pierdut cred ca cel mai tare...ca idee.
Felicitari ca te relaxezi in felul asta.
Eu am mari probleme cu desenul, am o fiica de 4 ani si cateva luni care ma pune sa-i desenez si eu habar nu am....ca la clasa intai desenez nu alta!

May
Mie mi-a placut evolutie rolleyes.gif
ca3la
[quote name='Maybeline' date='25-10-2007, 11:22 AM' post='96876']
Mie mi-a placut evolutie rolleyes.gif

ma bucur ca v-au placut,daca nu pictam probabil ca eram de mult pe campii
michelle
Mie ingemanare.. plus florile!.. si Different ways, si Visuri... Aia cu zodiacul, berbec m-a dat pe spate. Superbe!
dany
Buna dimineata !!

Buey, dar ai talent !! Bravo !!!

ca3la

din pacate pe site nu apar cele vandute si mai am vreo 6 lucrari noi dar nu am timp sa le pun pe site, in curand. Si oricum multumesc din suflet pentru aprecieri , ma ajuta sa continui floare.gif
ca3la
trebuie sa dispar ca am mult de lucru , va doresc o zi buna cu multe reusite...........poate si niste fursecuri.pa-pa floare.gif
Sexymom
Hola si de la mine. pupic.gif
In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare lol.gif lol.gif
In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_?
In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline).
Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. pupic.gif
ca3la
CITAT(Sexymom @ 25-10-2007, 01:15 PM) *

Hola si de la mine. pupic.gif
In primul rand : imi place mult ce pictezi, ai talent, nu ca vecina mea de la et. 3 care e pictorita declarata si cu studii inalte pe la toate scolile de arta din Spania si copiaza pe foaie de ceapa dupa calendare lol.gif lol.gif
In al doilea rand : daca tu esti baba la 34 de ani eu ce mai sunt la 3_?
In al treilea rand : seara eu mananc mereu salate asortate( salata verde cu rosie, ceapa, 50 g sunca, 5o g br. rasa, 10 masline), sau salata de sfecla cu paste, piept de pui si usturoi , gratar slab de pui sau vita (preferata mea), cand nu vreau sa gatesc mananc 2 iaurturi in care pun 100 g sunca , are un gust bun de tot, sau mananc fructe diverse cu frisca degresata.Sau legume la gratar (ardei capia, vinete, dovlecei, sparagus, rosii la gratar , pe care le stropesc cu ulei de masline).
Succes in continuare, vad ca ai si tu un program super incarcat, asa ca al meu. pupic.gif

Buna dimineata,tuturor.am mai studiat retetele si am gasit multe care imi plac si pot sa le gatesc si celor din casa fara sa strambe din nas, asa ca DOAMNE AJUTA, merg inainte.Am inceput a doua zi fara sa mananc ciocolata, ieri am lucrat toata ziua la birou cu o ciocolata pe masa..........si totusi nu am sarit pe ea. Mi-ar place sa stiu si despre voi mai multe, asa ca astept informatii. floare.gif
Andreea-Rodica
Bine ai venit printre noi! floare.gif
Mi-au placut multe din picturile tale, mai ales Floarea Soarelui.
Iti urez spor la dieta (pe la mine prin jurnal nu prea am curaj sa te invit ca eu sunt intr-o pauza care vad ca nu se termina curand blush.gif )
hug.gif
Sexymom
Despre mine: am 36 de ani trecuti de ceva timp...am 2 fete minunate de 11 si 7 ani, sunt in Madrid, bucuresteanca la origine, am 65 de kile si 1,70 inaltime, sunt frumoasa, desteapta si din cand in cand devreme acasa la cine se nimereste. Ajut pe toata lumea, am multi prieteni langa mine, imi caut job, am terminat un ASE in 97, imi iubesc sotul din tot sufletul, si pe fetele dupa Onden , pe multe din ele le cunosc personal , ne-am intalnit de cateva ori in vacanta...si ma chinui sa slabesc, vreau sa ajung la 60 de kg.
Sunt dezorganizata, ahtiata dupa dulciuri, paste, bere, sucuri cu bule si cat mai dulci...
In alta ordine de idei..sunt o mama exigenta, serioasa, care se sacrifica pt. copii si familia ei, face eforturi mari sa scoata familia inainte...o sa ma cunosti pe parcurs mai bine.
Besos

Te-am convins? )).gif
Nessie
Buna! Fiecare scriem in jurnalul ei ce face, cum este, chestii-trestii...asa ca te invitam sa ne vizitezi. smile.gif

Felicitari pentru cioco! Sunt curioasa ce ai mancat si cum ai socotit! wink1.gif
ca3la

buna fetelor,ieri am avut o zi nebuna la propriu.scuze ca nu v-am raspuns mai repede blushing.gif m-a gandeam ca fiind la inceputul dietei sa nu tai tot din start ,asa ca am planificat prima saptamana astfel: am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.In plus nu mai mananc dupa ora 18 .Ma gandeam ca din saptamana a doua sa incep sa calculez punctele consumate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum?pupici pupic.gif
dany
Neata !

Parerea mea ...proprie si personala .... e ca te-ai gandit bine . Asa ai timp sa te mai documentezi in prinvinta WW . Scoti si prajelile ,da ? Poate nici nu vei astepta o saptamana si ti se va pune pata sa incepi mai repede ...cine stie .
bubbles
Ziua.Eu de fiecare data cand m-am apucat sau reapucat de WW .. am tinut o saptamana de acomodare wink1.gif .Cat despre mancatul dupa ora 18 .. cel mai bine e sa iti dai seama cam la ce ora te bagi tu in pat .. ca dupa ultima masa trebuie ca macar 4 ore sa mai faci cat de cat miscare wink1.gif .Eu am zile cand e babuinul acasa si stiu ca ne bagam mai repede in pat si nu mai mananc dupa 5 dar am si zile cand mananc si la 8 ca stiu ca mai am treaba pe putin 3 ore prin casa.A..si am remarcat ca daca nu mai mananc seara tarziu...chiar se duc kg hug.gif
Sexymom
Bubbles, nu mi se pare normal sa nu mananci dupa ora 17. Ce faci vara cand stai pana la 23 ?
Cred ca si la 20 e bine sa mananci, chiar daca numai un fruct sau o salata mare.Eu una nu as rezista sa nu mai mananc nicic dupa 17. sad.gif
bubbles
Mda .. Sexy scz..am uitat sa specific blum.gif .Vara mananc si mai atrziu mai ales cand ziua se prelungeste pana la ora 23 si mai ca nu iti vine sa intrii in casa .. doar iarna mananc pe la 5-6 ca daca e frig si innourat etc pe la 8-9 deja ma bag in patut la caldura wink1.gif
buretel
Bine ai venit, Carla give_rose.gif
Eu sunt un dezastru la capitolul diete, asa ca nu am ce sa spun prea multe despre mine )).gif
PS: foarte frumoase picturile tale wink1.gif
ina_ceva
CITAT(ca3la @ 27-10-2007, 11:29 AM) *

am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum?

E bine ca ai luat masuri din timp, mai ales cu bicicleta wink1.gif

La calculat puncte ar trebui sa-tzi lasi o saptaman de acomodare, in care sa nu renunti, chiar daca nu te-ai incadrat in pcte. Daca intr-o zi depasesti f mult si nu mai poti recupera, a doua zi ia-o de la capat cu dieta wink1.gif.

Spor la numarat!
ca3la
CITAT(ina_ceva @ 29-10-2007, 08:50 AM) *

CITAT(ca3la @ 27-10-2007, 11:29 AM) *

am scos painea din meniu, nu mai mananc ciocolata si am redus portiile obisnuite la jumatate.de azi am scos si bicicleta de la naftalina, si incep sa ma plimb seara pe jos cam o ora.Daca nu e bine ce fac va rog sa ma atentionati.Credeti ca ar trebuii sa incep cu calculatul punctelor de acum?

E bine ca ai luat masuri din timp, mai ales cu bicicleta wink1.gif

La calculat puncte ar trebui sa-tzi lasi o saptaman de acomodare, in care sa nu renunti, chiar daca nu te-ai incadrat in pcte. Daca intr-o zi depasesti f mult si nu mai poti recupera, a doua zi ia-o de la capat cu dieta wink1.gif.

Spor la numarat!

buna dimineata,ce fac fetele vesele?
vreau sa va intreb ce ceaiuri beti voi,eu nu beau cafea asa ca nu trebuie sa o inlocuiesc, iar ceaiul chiar imi place. aveti unul preferat si care va ajuta si la slabit? floare.gif
buretel
CITAT(ca3la @ 29-10-2007, 09:20 AM) *
buna dimineata,ce fac fetele vesele?
vreau sa va intreb ce ceaiuri beti voi,eu nu beau cafea asa ca nu trebuie sa o inlocuiesc, iar ceaiul chiar imi place. aveti unul preferat si care va ajuta si la slabit? floare.gif

Eu nu beau ceai negru, de printzipiu )).gif Beau ceai de tei sau de fructe. Dar beau si cafea blushing.gif Maxim o ceasca pe zi, fara zahar, fara lapte doh.gif
Ca si ceai pt slabit, demuuult l-am incercat pe cel verde, chinezesc. Dar am renuntat la timp, e o porcarie devil.gif
luchi
Buna dimineata si bine ai venit printre noi!

CITAT(ca3la @ 29-10-2007, 08:20 AM) *

Aaa..eu beau ceai verde. Imi place cel de la lipton, cu diverse arome (green orient si green mint sunt pe primul loc). Nu stiu cat ajuta la slabit, da' stiu ca ceaiul verde e sanatos.

Click sa vezi atasamentul

Click sa vezi atasamentul

Spor in toate!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.