Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Audiobook
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Carti si filme
amalia0701
Azi e prima data cand ascult un audiobook.
E ceva ciudat.
Imi mai zboara mintea, nu sunt obisnuita sa nu imi folosesc si ochii.
Noroc ca pot sa revin acolo unde am pierdut firul )).gif
Nessie
Mi se par ciudate audiobook-urile, dar au totusi o utilitate: le poti ascula pe drum la un MP3 player. wink1.gif
amalia0701
Gazda mea de la Londra le imprumuta de la biblioteca si facea traba in casa, sofa cu castile pe urechi.
Cred ca o sa imi cumpar si io unMP3player )).gif , poate poate m-oi apuca de treaba, poate de sport. Vad ca desi stau mult pe site-ul asta mancand ducliuri nu slabesc ci din contra ma fac cow.gif angry2.gif
zoridezi0011
Audio-book-uri romanesti unde se pot gasi?
amalia0701
CITAT(zoridezi0011 @ 25-10-2007, 08:57 PM) *

La librarie exemplu
Sau pe net
alex25
Am citit de curand o carte The Kite Runner - Khaled Hosseini si acum am gasit si versiunea audio si o ascult pe metrou. E mult mai impresionant cand citesti cartea decat cand o asculti. Pentru ca in minte poti reda mult mai multe nuante auditive decat cea pe care o ofera cititorul. Cred ca doar volumele de poezii merita ascultate in loc de a fi citite.

M-a ajutat, totusi, sa-mi dau seama cum se citesc anumite cuvinte proprii (cartea e in engleza, dar e cu si drespre afgani, asa ca cele mai multe nume proprii sunt specifice), mai ales ca in versiunea cartii audio pe care o am eu, cititorul e chiar autorul.

CITAT(zoridezi0011 @ 25-10-2007, 07:57 PM) *

Eu am gasit cateva pe hub-uri romanesti DC++ (odc, strongdc++, depinde ce soft ai): Andrei Plesu si Mircea Cartarescu.
inka
salut...as avea si eu nevoie de un audiobook de unde sa fac rost k nu gasesc nicunde..ceva link sau un id de mess sa imi trimita cineva?va rog mult...multumesc unsure.gif unsure.gif
michelle
Spune-ne ce audiobook cauti, poate te ajutam noi..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.