Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Casa de piatra Michelle!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
Pisik
Miha, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de cea mai frumoasa nunta posibila, sa nu fie frig, sa nu ploua, sa nu ai emotii, sa nu ti se strice coafura, machiajul, etc. Si chiar daca toate astea se vor intampla, sa nu uiti nici o clipa ca este cea mai frumoasa zi din viata ta si nimic nu iti va umbri fericirea.

Noi, prietenele tale virtuale, suntem alaturi de tine si te pupicim dulce pupic.gif give_rose.gif
Amazoana
CASA DE PIATRA!!!!!!!! Iti urez tot binele din lume si sunt convinsa ca maine vei arata superb. Astept cu nerabdare fotografiile si impresiile.
Distractie placuta si nu lasa nimic si pe nimeni sa-ti umbreasca ziua. pupic.gif
Nessie
Michell, stiu ca esti in febra pregatirilor si o sa vezi mesajele noastre poate abia luni laugh.gif , dar sa stii ca suntem alaturi de tine toate!

Casa de piatra iti doresc si o vreme superba! flowers1.gif
buretel
Casa de Piatra Michelle! Iti doresc o nunta ca in povesti give_rose.gif

Imagine
May
Casa de piatra si sa iasa totul asa cum iti doresti! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
Casa de piatra, o nunta mai frumoasa ca-n povesti, si multa iubire in caminul vostru! Daca sunteti sanatosi si va iubiti, restul nu mai conteaza prea mult. floare.gif
Sexymom
[b]Iti doresc sa ai o nunta de vis, sa incepi noua viata cu dreptul, sa va bucurati unul de celalalt, sa va respectati, sa va iubiti, sa fiti impreuna si la bine si la rau,si nu in ultimul caz: sa ai cel putin 2 copii pupic.gif

Maine o sa fiu alaturi de tine, promit. pupic.gif
romanitza

iti doresc o casnicie fericita alaturi de cel iubit,Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va faca sa intilniti numai oameni buni pe drumul vietii!
bubbles
Casa de piatra miha hug.gif Sa ai parte de o nunta ca in povesti si sa fii fericita alaturi de cel pe care l-ai ales sa iti traiesti toata viata de acum inainte hug.gif
nusarich
Miha, iti urez sa ai o nunta asa cum ai visat si o casnicie plina de iubire, intelegere si incredere reciproca!

Casa de piatra si multa fericire!
Eu.
Miha, noi cele mai vechi stim ca tu si nessie ati fost si veti fi intotdeauna sufletelul acestei comunitati mai mult sau mai putin virtuale; ne-ai fost intotdeauna alaturi la bine si la mai putin bine, ai stiut mereu sa spui o vorba potrivita la momentul potrivit, sa calmezi spiritele incinse, sa incurajezi, sa sustii, sa scoti jordita pentru chiulangii )).gif ... pe scurt, sa fii Miha. Am avut sansa sa te intalnesc o singura data, scurt, la o farfurie de ciorba, si sa-mi intaresc parerea deja formata despre tine.

Pentru toate astea si pentru atatea altele pe care nu le mai mentionez aici, pentru atatea altele pe care poate nici nu le stiu, iti doresc din tot sufletul numai bine, sa te bucuri din toata inima in ziua nuntii tale si la fel pentru tot restul vietii, alaturi de cel iubit.

Casa de piatra!
daconst
Miha,eu ti-o spun ca la noi in Ardeal:Casa de kkt,ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea! pupic.gif

Sa fii iubita,fericita si toate visele sa vi se indeplineasca! floare.gif floare.gif floare.gif
Te pup,cu drag! pupic.gif
julyalina
Casa de piatra Michelle ! give_rose.gif
ina_ceva
Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sa va iubiti!!!
luchi

Casa de piatra, Mihaela si Catalin!

Imagine
dany
CASA DE PIATRA , O NUNTA CA-N POVESTI SI MUUUUUUUUUULLLLTTTTAAAA FERICIRE , MIHA !!!!!!

Sa va auzim cat mai curand ca aveti casuta voastra si ca ai burtica ! give_rose.gif
stardust
Astazi este ziua cea mare, zi pentru care te-ai pregatit de multa vreme: sunt sigura ca nu vei fi dezamagita!

Chiar daca sunt foarte departe fizic de tine, sufleteste iti sunt alaturi in aceasta zi minunata. floare.gif De astazi veti fi un tot unitar nu numai in fata noastra dar si in fata lui Dumnezeu. Va doresc sanatate, iubiri, intelegere si mult curaj.

Astept cu nerabdare pozele si povestile tale give_rose.gif pupic.gif
lilianab
CASA DE PIATRA MICHELLE!DACA TOT PLOUA,SA PLOUA CA AZI SI IN VIATA VOASTRA:CU FERICIRE,RESPECT SI INTELEGERE.TOATE VISELE SA VA DEVINA RAND PE RAND REALITATE SI INTRE VOI SA NU INCAPA NIMENI SI NIMIC,DE-A LUNGUL VIETII, IN AFARA DE DRAGOSTEA CE VA LEAGA!
Imagine
Ama.ro
Imagine
Casa de piatra, Michelle! pupic.gif
Monic
Miha, ma gandesc la Tine(cand scriu mesajul petrecerea de la Nunta ta tocmai a inceput) si iti doresc Casa de piatra, multa fericire, iubire si cati mai multi baby.gif blum.gif
Tulip
Miha,va doresc o viata frumoasa,plina de dragoste,bucurii si copii frumosi blum.gif Si multa-multa sanatate!
Imagine
peach
Miha casa e piatra! Sa aveti parte de iubire intelegere, sanatate si respect!

Imagine
viky
Imagine

Imagine
michelle
Va multumesc din suflet pentru toate urarile si vorbele frumoase, mi-au mers la suflet pupic.gif wub.gif
Pozici aici
nusarich
CITAT(michelle @ 11-11-2007, 10:10 PM) *

Va multumesc din suflet pentru toate urarile si vorbele frumoase, mi-au mers la suflet pupic.gif wub.gif
Pozici aici

Absolut superb!
Ati fost niste frumosi si se vede ca v-ati distrat. Foarte frumos! pupic.gif
Deea
Buna seara DOAMNA! pupic.gif

Casa de piatra! Sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase! give_rose.gif

Ce frumosi sunteti amandoi! Coafura mi-a placut foarte mult, din poze se pare ca ati avut o nunta frumoasa si ca a fost multa distractie....asteptam si povesti

P.S. Sper ca din saptamana de miere sa rezulte si o burticuta baby.gif pupic.gif
daconst
Hahaha,Miha,te asteptam cu butic inapoi,dar nu de la ingrascioase! lol.gif
alex25
Casa de piatra Michelle!
alina
Casa de piatra!Sa va iubiti si respectati!
michelle
Multumesc din suflet tuturor! pupic.gif

Au mai pus niste prieteni poze aici.
Sexymom
Michelle, am vazut pozele, sunt frumoase, rochia de printesa, buchetul foarte reusit, tu relaxata, nasii foarte tineri....dar un lucru m-a facut sa zambesc )).gif scuze ca iti spun: in biserica iubi al tau era cu o mana in buzunar si cu alta tinea o lumanare )).gif

Michelle, nu stiu daca ai scris: unde plecati in luna de miere?
Amazoana
Foarte frumoase pozele. Mi-a placut ca ai fost zambareata peste tot. Iar buchetele, lumanarile, aranjamentele, rochita, voalul si coafura sunt pe gustul meu.
Inca ceva, cand ma uitam la pozele facute de prietenii tai, parca vedeam una dintre petrecerile noastre. Seamana dansurile si schemele. )).gif
Va urez numai bine si sa fie intr-un ceas bun!
ina_ceva
Ai fost superba!! give_rose.gif
Mi-a placut f mult coafura wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.