Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La gura sobei
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
Cherie
Ce bradut adorabil! pupic.gif Si zapada, si sania si bradul de pe sanie!!! Superb!!! Asta da Craciun!
dany
Deciiii .... deci .... A . , iar te omoooor !!! )).gif

Supeeerrrbbb !!!! Totul !!!! Of , ce-as fugi pana acasa acum ... sau pana la tine )).gif sa ma tavalesc o tura prin zapada si sa vin inapoi .
Amazoana
Buna scumpelor.
Am venit si eu sa ma laud cu bradutul meu (am si poze, dar nu la mine).
Noi am cumparat "scumpetea" - ca asa ii spun eu, miercuri. Este cel mai frumos brad pe care l-am avut pana acum; l-am impodobit cu maaaaare drag, il alint si-i vorbesc in fiecare zi. Deocamdata ii lipsesc cadourile (scuzati cacofonia) dar vin ele in curand.
Cu aceasta ocazia ma laud ca am primit primul cadou de Craciun de la Luchi! Nu cred ca voi avea rabdare sa-l pastrez sa fie pe 24/25 sub brad, dar promit solemn ca-i fac poza si o pun aici.
G, bradul tau este o minunatie, la fel cum este toata zona unde locuiesti. Zapada mea este o actuala mocirla, iar "scumpetea" noastra sad.gif fata de al vostru pare chel. Dar sunt mandra de el, deoarece este primul brad din casuta mea cheer.gif Am facut poze cu parintii mei langa brad si bineinteles cu iubitel yahoo.gif
Andreea-Rodica
Ce minunatii citesc pe aici! Imi aduc aminte cu mare drag de bradutul de cand eram copil si mai ales de turtele de Craciun facute de Milala (asa o alintam noi pe bunica mea). Eu inca nu m-am pregatit de Sarbatori, dar incep pregatirea sufleteasca aici cu atatea povesti la gura sobei si poze incantatoare.
Mai trec pe aici ca-mi place. hug.gif
aki
Ganesa,ne omori ,draga,cu pozele astea doh.gif
Eu mai am pina pun bradul sorry.gif .Voi o sa bucurati inaintea mea de frumusetea lui rolleyes.gif
ganesha
Dany ma omoara ciclic - numa' cind ninge. Cind ploua i-s draga si ma iarta lol.gif

Dulci, si tu vorbesti cu bradul? Ahhh, cit te inteleg rolleyes.gif pupic.gif

Andreea-Rodica, pai sa mai treci, neaparat sa mai treci floare.gif

Akisorule, cite amintiri imi stirneste Craciunul asta pe stil vechi (asa i se zice pe la noi)... Am sa ma pun odata sa le povestesc, tare mi-s dragi. Chiar azi ma uitam cu bunicul meu in calendar si le-am depanat impreuna... tare fain mai fuse!

Am adus pe cineva sa va salute: trupa lu' papuc:

Imagine
julyalina
io nu pot sa spun decat Imagine deocamdata nu am timp dar o sa mai trec eu pe aici sa spun si eu una lata ca de citit v-am citit blum.gif
bubbles
Ziua .Dulci asteptam pozele hug.gif
G. e mortal bradutul dar la noi in Ro cred ca ajunge la 300-350 lei un brad de asta des si mare dry.gif Sunt curioasa .. ce perturi avei acolo la brazi? pupic.gif
ganesha
Alinus pupic.gif

Bubule, am dat 40 de CAD pe el, am facut conversia online si mi-a iesit 97.6 RON. SInt si mai ieftini, anul asta au inceput sa apara la alimentare, si acolo costa $19.99. DIferenta de preturi e mare, tatal meu locuieste in Germania, si mai vorbim de preturi citeodata, mai ales la cosmetice (dar nu numai: chirii, masini, haine, mobila, aparatura) eu imi pun miinile in cap. Da-s offtopic de-acum lol.gif

Bradul nostru e micutel, pentru ca a noastra casuta e micutica, de aia pare marisor, dar sint si brazi de $130, iar pretul chiar arata diferenta, eu am ramas w00t.gif cind i-am vazut. Dar ar fi ocupat toata camera la noi in casa lol.gif
Amazoana
Pozele promise:
Imagine
Imagine
Imagine
amalia0701
Ce frumosssssssssss!
Ioana nu vrea sa facem bradul pana in 24 seara.
Sa cantam colinde si sa miroase a sarmale in casa lol.gif lol.gif lol.gif
Trebuie sa fim neaparat toti 3.
Ieri mi-am cumparat Vasc cheer.gif cheer.gif cheer.gif , astept sa vina omul sa ne pupam )).gif
Amazoana
Eu nu am mai avut rabdare....si apoi daca il faceam pe 24 aveam parte de el doar vreo 4-5 zile, ca plecam 10 zile.
Unde ti-e sotul?
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 19-12-2007, 10:53 AM) *

Eu nu am mai avut rabdare....si apoi daca il faceam pe 24 aveam parte de el doar vreo 4-5 zile, ca plecam 10 zile.
Unde ti-e sotul?

In delegatzie, dar vine azi cheer.gif cheer.gif
Amazoana
Revedere placuta! naughty.gif
May
E randul meu )).gif

Imagine

Imagine

Imagine

ganesha
Am venit sa hug.gif

Dulci, May, tare fain cu brazii vostri!!!

May, am ramas w00t.gif , mosii aia de pe geam i-am avut si eu lipiti pe geam anul trecut. Fix identici!

Eu n-am mai continuat cu pusul decoratiilor in brad, l-am lasat asa cum e pe pagina anterioara, parca am prins drag de el asa, mai mult verde si mai putine decoratii. Oricum, daca ma razgindesc, mai am vreo citeva zile sa mai adaug )).gif
May
CITAT(ganesha @ 19-12-2007, 04:50 PM) *

May, am ramas w00t.gif , mosii aia de pe geam i-am avut si eu lipiti pe geam anul trecut. Fix identici!

Traiasca chinezii lol.gif hug.gif
aki
Doamne ma imbolnavesc cind intru pe aici doh.gif .Intru dupa ce fac bradul meu grin.gif
aki
SARBATORI FERICITE PENTRU TOTI ACEI CARE NU AM REUSIT SA VA FELICIT
LA MULTI ANI
Imagine
ganesha
Am venit cu colindu' si aici

Colinde, colinde,
E vremea colindelor,
Căci ghiața se 'ntinde
Asemeni oglinzilor.
Și tremură brazii
Mișcând ramurele,
Căci noaptea de azi-i
Când scântee stelele.

Se bucur copiii,
Copiii și fetele,
De dragul Mariei
Își piaptănă pletele...
De dragul Mariei
Și al Mântuitorului
Lucește pe ceruri
O stea călătorului.

Si cu o pozutza de-a bratutului aseara, batut de lumina semineului si-a luminitelor din el insusi:

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.