Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La gura sobei
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
ganesha
La mine aici, in Victoria Park s-au aprins oficial beculetele in weekendul asta. Am fost simbata seara si m-am plimbat, tare feeric mai era... Asa arata acum

Imagine

Asta e poza de pe website-ul parcului, dar intentionez sa aduc si eu pozele mele, facute cu mina mea )).gif
ganesha
N-am mai putut edita post-ul anterior... asta e imaginea de fapt )).gif

Imagine
nusarich
Ce frumos!

May, ai facut turta dulce dupa reteta de pe culinar? Ca as vrea sa fac si eu de Mos Nicolae pentru la serviciu, ca eu tin post.
May
CITAT(nusarich @ 26-11-2007, 10:39 AM) *

May, ai facut turta dulce dupa reteta de pe culinar? Ca as vrea sa fac si eu de Mos Nicolae pentru la serviciu, ca eu tin post.

Dap, respectat cu sfintenie (fara ghimbir ca nu aveam) blum.gif
otilici
Offf...nu reusesc sad.gif ,vroiam sa pun o imagine care tare mi-a placut...
Imagine
ganesha
Otilici hug.gif , tare faina si linistitoare e!!!!

Povesti la gura sobei (ca tot a facut Oti focul wink1.gif ):
30 Vi Sfantul Apostol Andrei cel Intai chemat - Ocrotitorul Romaniei; Sfantul Frumentie

Alte povesti, despre obiceiuri, chiar daca Noaptea Sfintului Andrei a trecut deja... o sa mai fie si la anu' )).gif

Eu aduc o luminarica - facuta de al meu cupil crocodil anul trecut:

Imagine
ganesha
Am ratat in weekendul asta un tirg de Craciun, cu bunatati, decoratii si alte nebunii... asa-i cu responsabilitatile astea devil.gif

Mi-a ramas gindul la un magazin (de fapt doua) din Quebec City, magazine de decoratii de Craciun, ce-s deschise tot timpul anului.

Eu cu Mos Craciun in aprilie (anul asta):

Imagine

Intr-unul din magazine:

Imagine

Celalalt magazin:

Imagine

Eram asa de crunta in poze pentru ca era pe acolo o baba! Ca orice baba pazitoare isi facea datoria mult peste norma, umbla in spatele tau oriunde te-ai fi dus, cind te uitai mai atent la vreo decoratie incepea sa sisiie in ureche cum ca n-ai voie sa le atingi (e primul loc unde am auzit asa ceva de cind locuiesc in tara asta), cind a vazut ca am facut poza a sarit ca muscata de sarpe... si nu era numai un exemplar, erau mai multe, si toate erau asa zeloase!!! lol.gif
ganesha
Povesti la gura sobei:SfantulNicolae - Povestiri inlegatura cu Sfantul Nicolae

La noi Mosu' cel Nicolaie o sa vina chiar de ziua lui si nu in Ajun, pentru simplul motiv ca mami (subsemnata) e isterica si crizata de timp grin.gif Oricind ar fi, bucuria e aceeasi yahoo.gif

Asta e cadouasul primit de cupilu'-crocodilu' anul trecut (ursuletul).

Imagine

I-a placut tare mult, si abia asteapta sa vada ce-o primi anul asta wink1.gif Nu stiu altii cum sint )).gif , dar noi facem cadouase mici, gen "atentie" de Mos Nicolaie - de fapt de toate sarbatorile, pentru ca incercam sa tinem sarbatoarea in prim plan, ca tare frumoasa mai e. Logic, dulciurile sint nelipsite grin.gif

Hop si Mos Craciun la lucru lol.gif

Imagine
LadyEowin
Happy Saint Nicholas to you all!

Imi aduc aminte de cadouasul ornament de anul trecut, tare fain....anul asta ce a primit naughty.gif ?

Imi place la nebunie ideea de a face cadouase micutze, eventual hand-made, dar nush cum se face ca niciodata nu reusesc sa ma mobilizez sa confectionez, poate schimb lucrurile anul asta....

Pupici....
ganesha
Am reusit sa nu uit aseara sa iau camera dupa mine la plimbarea de seara a lu' catel si am pozat niscaiva casute de pe stradutele inconjuratoare. Nu multe ca n-avea catel rabdare. Si nici nu-s cele mai reusite poze, ca tragea catel in lesa lol.gif Dar mie-mi merg la suflet, si visez la vremurile cind am sa am si eu timp sa fac asa ceva... ehhh.... rolleyes.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

axe10
Ce-mi plac casutzele decorate.....intr-o alta viata o sa am si eu una cu curte!
May
ganesha ma uitam la pozele din magazn si pt o clipa am zis: what??? deja i-a crescut parul? w00t.gif de abia apoi am citit ca sunt din aprilie lol.gif pupic.gif
dany
Am voie sa te .....omor ( in gluma ca , deh , suntem in Post ) ????? Ce zapada aveti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa sa tot simti ca vin Sarbatorile !!! La noi .... nema zapada .....Poate vine ceva de Paste ( ca de obicei ) si atunci doar pentru 1-2 zile mad.gif mad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-12-2007, 12:34 AM) *

Am voie sa te .....omor ( in gluma ca , deh , suntem in Post ) ????? Ce zapada aveti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa sa tot simti ca vin Sarbatorile !!! La noi .... nema zapada .....Poate vine ceva de Paste ( ca de obicei ) si atunci doar pentru 1-2 zile mad.gif mad.gif

Sa-nteleg ca dupa ce trece postu' ma omori de-adevaratelea? Ca sa stiu si io... cum sa impart averea la urmasi lol.gif

Apropo de Paste... poate am sa postez odata o poza de la noi de pe... 28 Aprilie acum 2 ani, era zapada mai mare ca in pozele de-acu' lol.gif lol.gif

Later edit: anul trecut si acum doi ani n-am avut zapada DELOC, da' DELOC, DELOC, DELOC... a fost putin la inceput de decembrie si apoi... pauza... Da' Mosu' tot a venit, i-a cam scirtiit sania pe asfalt, da' nu s-a descurajat lol.gif
dany
HA , deci nu sunt singura fara zapada ( cateodata ) iarna cheer.gif . Cu chestia asta te-ai scos si ai si scapat de omor . Sa nu las cupilu`crocodilu` fara mama )).gif

Aici, fiind la mare , e normal sa nu avem zapada ca lumea dar .... eu fiind nascuta in Brasov ... bineinteles ca sunt invatata cu iarna serioasa si cu zapada si cu dat cu patinele si cu dat cu schiurile si cu bulgarit si cu tavalit in zapada ......etc . D`aia ma apuca pe mine amocu` in perioada asta sad.gif sad.gif . Aranjez casutza , fac planuri de Craciun ( papa & co ) si de Revelion si ...stiu ca ori va fii ploaie , ori furtuna , ori ambele amandoua . Sa nu-ti vina sa te dai cu , capul de tot ce prinzi in cale ????? Zii si tu ... sad.gif
buretel
rolleyes.gif Frumos tare acest topic...Insa nu stiu de ce, dar eu anul asta nu simt deloc magia sarbatorilor sad.gif blushing.gif
dany
CITAT(buretel @ 10-12-2007, 12:49 AM) *

rolleyes.gif Frumos tare acest topic...Insa nu stiu de ce, dar eu anul asta nu simt deloc magia sarbatorilor sad.gif blushing.gif

Daca mi-am decorat casa nu inseamna ca simt ceva .....Asa ca ...nu esti singura !! hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-12-2007, 01:53 AM) *

CITAT(buretel @ 10-12-2007, 12:49 AM) *

Daca mi-am decorat casa nu inseamna ca simt ceva .....Asa ca ...nu esti singura !! hug.gif

Nu stiu, dragelor, ce sa va spun... hug.gif Pentru mine magia sarbatorilor este daca vreau eu sa fie, si nu e daca nu vreau... Craciunul oricum se intimpla, acum ma gindesc ca depinde de mine daca vreau sa ma bucur de el. Si aleg sa ma bucur, pentru ca e un prag de mare insemnatate pentru crestinatate, il serbam pentru ca s-a nascut Iisus, in fond si la urma urmei.

Cu decoratiile e un cerc vicios - ele in sine ma fac sa ma simt bine, iar cind ma simt bine, imi place sa ma uit la ele si eventual sa mai adaug/fac/daruiesc.
Magia pentru mine e atunci cind ma trezesc dimineata si dau cu ochii de crangutele de brad de la capul patului, sau de suportul de luminarele in forma de iglu, cind vad o portocala rotunda si vesel de portocalie... si tot asa.

Incerc sa las deoparte viata si al ei balast, si sa nu amestec Craciunul cu ea, le las in ograzi diferite. Daca ar fi sa o iau logic, in nici un an n-as fi avut prea multe motive sa ma bucur de sarbatoare, si asta incepind de acum muuuulti ani. Mereu au fost probleme, boli, morti, dureri, necazuri, neplaceri de zi cu zi... am incercat sa pun un gard maaaare, si sa-mi pazesc cu voinicie sarbatoarea in sufletul meu.

Va hug.gif cald de tot!
Dumbo
Buretel, parca as fi postat eu. Chiar asta voiam sa scriu si eu, dar nu voiam sa stric cheful fetelor.

Cum sa va explic? Am nevoie de o stare cel putin de veselie ca sa ma apuc de ornat casa. Si intr-adevar cand ma apuc parca nu ma mai opresc. Si intru si eu intr-o hora.
Dar parca anul asta s-au adunat prea multe. Parca vreau sa ma bucur de o zi insorita, o plimbare, o iesire cu prietenii.
Anul asta s-au adunat parca prea multe, a fost prea mare oboseala, a fost un an mult prea trist.
Nici macar vremea nu ma ajuta deloc. E cald, ploua continuu...
ganesha
Dumbo, hug.gif lasa, pofta vine mincind... Si lasa vremea, ca aia n-are a face, cei de la tropice, Australia... Texas... ei ce sa mai zica? lol.gif lol.gif

Pozele de care ziceam, cu ce mi s-a lipit de mina azi:

Instalatia - care, dupa cum se vede, inca n-a ajuns pe geam. Cealalta, luata acum 3 ani, e la loc de cinste deja, am s-o trag si pe ea in poza )).gif

Imagine

Fata de masa - renul cel verde cu fata timpa m-a vrajit atit de tare, incit am uitat ca eu nu suport fetele de masa si m-a cuprins euforia de-am luat-o. Dupa ce debarasez masa de hirtoage si carti, am s-o instalez:

Imagine
LadyEowin
hallo

mi-a placut mult ce ai zis ganesha de craciun, ca el oricum trece fie ca il simtim fie ca nu, in concluzie, azi magazin, luat zapada artificiala si brad artificial sa montez in apartament...si bradutul e absolut superb, pacat ca nu miroase a brad...la spary-ul ala de zapada mi-au dat si forme so...ce am facut eu azi? pai...am spat geamurile, am decupat, am desenat si am impodobit geamurile, n-am reusit decat la sufragerie, dar....acum is posesoarea, unui bradut, reni si om de zapada pe geam biggrin.gif

tot in euforie, am luat scena nativitatii si am pus-o pe televizor si am pus globulete pe oglinda

deja m-a prins si nu mai scap si is tare fericita de asta...

frumoasa fata aia de masa si ornamentatia luminoasa g.

pup pe toate fetele....wink1.gif

ganesha
Lady, hug.gif tare fain suna ce zici tu acolo!!! Pozici rolleyes.gif ?

Si imi suna tare fain ideea cu decoratul cu spray pe geamuri, eu n-am incercat niciodata, nu stiu de ce. In schimb, folosesc chestiuni din astea:

ImagineImagineImagine

Acum mi-ai facut pofta, parca as incerca si eu anul asta! Gata, am doua chestii de investigat: viscu' cu care m-a m stirnit la Dany, si desenele pe geam cu care m-a stirnit Lady. Notat!!!!
nusarich
Si eu am inceput sa ma pregatesc de sarbatori, evident cu curatenia intai si-ntai. Adica spalat geamuri (mai am doua, in we asta) si rearanjat dulapuri. Macar pe astea le-am bifat. Trecem tot in we viitor la aspirat ore-dupa-ore covoare si mochete si spalat restul de geamuri. Si intre timp(i) coc prajiturele (din cele care rezista 4-6 saptamani) pentru noi si pentru cei pe care ii vom vizita.
LadyEowin
hello

dupa cum ziceam am intrat in christmas spirit...

acum aduc aici pozutze care sa certifice asta...wink1.gif

zapada pe geamuri cu sablon

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

sper sa va placa...there is more to come

it continues....

scena nativitatii de pe telvizor....

Imagine

bradutz smile.gif

Imagine

si acum...zapada pe oglinda

Imagine

pupici si sper sa va placa...
ganesha
Laaady, e supeeeeeeeeerb!!! hug.gif Pot sa vin si eu in vizita? blum.gif

Eu ma duc sa caut prelungitor sa se aprinda si la mine luminile din geam, ca ele-s puse, da' cine sa mai si caute prelungitorul? lol.gif
Dumbo
cheer.gif Lady, ti-a pus moshu un fier de calcat sub brad ? lol.gif lol.gif lol.gif
Era o gluma, arata super zapada si desenele. Si bradutu. Eu pusesem zapada si pe bradut, dar dupa aia nu am putut sa il mai curat doh.gif doh.gif doh.gif
ganesha
Lady, m-am mai uitat o data la geamurile tale blum.gif

Nusa, ce harnicuta esti! Cum mai merge?

Am reusit sa bat si eu cale lunga pina in dulap si-am pus prelungitorul. Dar am apucat sa pozez geamul de la hol (pe dinauntru, ca doar de') si cel din camera de crocodil. Geamul de la birou, cu instalatie-tzurtzuri si ingeras au ramas pe alta data, din cauza motivului pentru care am ramas fara baterii la camera.

Deci:

ImagineImagine

Pe la noi pe-aici ii da cu ploaie de noiembrie... jester.gif
nusarich
Ganesha, ieri am luat pauza de prajituri, am pus niste sarmalute de post la cuptor, dar pana le-am asezat mi-a luat toata seara. Mai intarziasem si sa platim rovigneta si un pic prin piata dupa varza murata, asa ca... azi prajiturim si facem pachetele (o mica parte) pentru tata si sorela. hug.gif
amalia0701
Nici eu nu intrasem pama ieri in atmosfera sarbatorilor.
Am avut mult de munca, mari probleme la serviciu, etc.........
Ieri nu aveam chef de sarbatori, dar aseara am fost la un concert jazz intr-un bar.
Era aranjat de Craciun, cantau frumos, vinul fiertt mirosea a scortzisoara, grogul a rom )).gif , noi ne-am relaxat si ner-am bucurat. Am intrata acoilo crispatzi, stresatzi si am ioesi razand in hohote( iar io chiar bausem ceai), pusi pe sotii si cu sarbatoarea in suflet.
Deci luatzi o pauza, incercati sa rupeti ritualurile cotidiene si o sa regasitzi bucuria in voi, de abia asteapta sa ii da-ti drumul )).gif
SARBATORI FERICITE!
ganesha
Da, Amelie, ca bine zici. Eu cum mi-s acum in recuperari somnice, parca numa' cind trec pe linga decoratiile alea cu luminite (ale mele sau ale vecinilor, nu conteaza ale cui) ma simt mai odihnita. Imi da un mare sut si mare energie sa vad magazine, case si curti decorate. Saptamian trecuta cind eram dusa rau cu pluta de stres si nesomn si nervi ma duceam la bradul impodobit de la scoala si ma puneam cu fundu' pe ceva si stateaaaam si ma uitam la el, ca ma energiza.

Nusa, cum pastrezi prajituricile pe care le faci de devreme? In cutii din alea etanse de tabla? Eu am o maaare obsesie, iar al meu EL si mai mare, mi se pare ca tot ce sta mai mult de 3-4 zile trebuie aruncat doh.gif Parjituricile eu le-am facut mereu pe 23 seara sau 24 dimineata, chiar daca erau gen biscuitei (cookies) si n-aveau crema deloc deloc. Stiu ca suna aberant... )).gif da' nu ma pot abtine. Deci... revenind, unde si cum le tii? floare.gif
nusarich
Ganesha, da, teoretic se tin in cutii de tabla etanse. Zic teoretic pen'ca ale mele nu stiu cat de etanse sunt, dar tot in cutii de alea le tin. Adica ele (cutiile) tot prajiturici au avut in ale la momentul cumpararii, asa ca si eu tot asa le folosesc. De prajituricile cu creme sau de genul, si eu ma cam feresc sa le tin mai mult de 3-4 zile, si cum am un mare mancator de dulciuri in casa, nici nu trebuie sa-mi fac probleme. Norocul meu, nu? Eu fac prajituri de genul tartelor mai des, si de-astea duc si in dar pe la parinti sau pe la serviciu si de toate datile au fost foarte apreciate, pentru ca de, sunt mai usurele, cu fructe, si norocul meu, mi-au si iesit.
dany
A. , in primul rand :superbe casele fotografiate de tine !!!!!!!! La voi e moda cu beculetele colorate ...la noi nu ! Arata , oricum , superb !!!! De zapada nu mai zic nimic ca ma enervozez si vin la tin sa fur cateva galeti )).gif )).gif

Si eu tin prajiturelele in cutie metalica DAR pun un servetel de hartie dedesubt si unul deasupra prajiturelelor . Daca ai mai multe prajiturele ....pune cate un servetel intre fiecare strat de prajituri ....Asa stiu eu de aici !

PiEs : ai un avatar superb !!!!!!! Vreau si eu un caine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif
aki
Foarte frumos w00t.gif
Vin sarbatorileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
dany
Aki , voi cand sarbatoriti Craciunul ??? In ianuarie ?? sad.gif
ganesha
Draga Dany dulce, n-ai decit sa vii cu galeata cu tot, ca furi doo galeti de ploaie naughty.gif Si ploaie cre-ca nu-ti mai trebuie. Acum a (re)inceput sa fulguiasca... nu stiu cit va tine.

Sper sa mai apuc sa pozez case, ca sint citeva pur si simplu rupte din povesti, da' pe ploaie si cu dihania care n-are stare, e cam complicat (dar nu imposibil, stiu, stiu blum.gif ).

Si, eventual, sa mai pozez si alte geamuri de-ale casei mele proprii!!

Va pup pe toatele, eu mai am un hop miine, si apoi sper sa apuc niste timp de pregatiri, cadouri (deja as avea citeva in plan), etc... pupic.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 14-12-2007, 01:53 AM) *

Noi sarbatorim Craciunul pe 7 ianuarie hug.gif

CITAT(ganesha @ 14-12-2007, 02:15 AM) *

da' pe ploaie si cu dihania care n-are stare, e cam complicat (dar nu imposibil, stiu, stiu blum.gif ).

hop miine, si apoi sper sa apuc niste timp de pregatiri, cadouri (deja as avea citeva in plan), etc... pupic.gif

Ce faci cu el cind il aduci in casa de afara?Direct cu el in cada? grin.gif
dany
Ok , A. , nu mai vin cu galezile sad.gif( sad.gif( Plaoie am si eu destula sad.gif sad.gif Ma anunti cand vine zapada mare, daaaaa give_rose.gif give_rose.gif

Hai , fata , fa-ti timp ca te asteptam cu povesti de Craciun linistitoare si cu poze !!!!! hug.gif

CITAT(aki @ 14-12-2007, 12:36 AM) *

CITAT(danyhoney @ 14-12-2007, 01:53 AM) *

Noi sarbatorim Craciunul pe 7 ianuarie hug.gif

Ohhh...si cum e !!! La fel ca si la noi sau e ceva deosebit ? M-as bucura sa ne spui obiceiurile de la voi , daca vrei !
ganesha
Vin vin, acusha vin!!!!

Dany, e atita de fain la ei in Moldova de Craciun!!!! Am nimerit si eu in vreo 2 ani - deci m-am ales cu 2 seturi de sarbatori: unul in tara si unul acolo. Taaare fain a mai fost. Bine, a fost boem tare, intre scriitori, cu bunicul meu (el fuse invitat) dar s-a mers cu colinda, s-a facut pomul, si au o gramada de obiceiuri magice si frumoase! hug.gif
dany
Astept povestile tale cu sufletul la gura !!!!!!

Apropo de Craciun frumos ...ca " la noi acasa " ....: tatal meu e nascut undeva langa Cluj ...acum cativa ani ( multi ca eram cam mica ca sa am voie sa beau alcool )).gif ) .... merg eu cu ai mei parinti la Cluj ( unde locuiesc frati de ai tatalui meu ) .....Toate bune pana ... se apuica lumea sa se pregateasca de mers cu " colindatul " ...Noi , copiii mai " in varsta " am avut voie sa mergem cu ei ...Ok ... se pleaca de la unchiul meu ...se merge la o alta familie ....si apoi mai departe ( adunand ce am gasit in cale - ma refer la persoane ) si la ultimul s-a facvut chef . Magic a fost felul in care au colindat si au petrecut !!
A fost magnific pentru mine in acel an !!!!!!! Am incercat sa intretin acest obicei si in Brasov ...am reusit dar ....apoi am plecat din tara si .....de 7 ani nu mai simt ca am Craciun !!! Trist !!!

Ca sa nu mai zic de un Craciun alb !!! Nici o sansa sad.gif( De aceea le invideiez pe cele care au zapada in aceasta perioada !!! Am decorat casa dar ...ce farmec are fara zapada ???? Nici unul sad.gif
ganesha
Hehe, frumoasa poveste! hug.gif

Eu nu am avut parte de prea multa actiune niciodata de Craciun. La noi a fost mai mult in suflet si in liniste, nu s-au facut chefuri, nu s-a mers nicaieri (si nici la tara n-am fost vreodata de nici o sarbatoare mare baby.gif ). Poate din cauza asta nu simt nici o diferenta intre Craciunurile din tara si cele de aici. Atita timp cit sint cu sufletul pregatit de sarbatoarea Nasterii Domnului, pentru mine nu conteaza punctul geografic in care ma aflu. Imi plac obiceiurile, insa, imi place sa ascult povesti, imi place sa particip la ele...

Mi-e dor, in schimb, de Craciunurile copilariei, cind totul era frumos, toata lumea era acasa (asta era o mare chestie la noi, pentru ca atit bunicii cit si parintii mei au fost workaholici, mereu in delegatii, mereu cu raspundere mare - nu ca m-as fi simtit vreodata singura, Doamne fereste, mereu era cite cineva, dar de sarbatori erau TOTI). Parintii mei erau nespus de tineri si frumosi, bunicii mei erau si ei, in floarea virstei lor, frumosi si iubiti de toata lumea, se adunau oameni muuuulti pe la ei in vizite intre Craciun si revelion...

Daca mi-e dor de ceva, mi-e dor de ATUNCI. Dar "atunci" asta nu are cum sa mai vina inapoi, oamenii dusi dintre noi ne-au ramas doar in suflete... Portocalele umplute cu spuma de ciocolata ale bunicii mele le mai am doar in gind....

Incerc sa las cotidianu' deoparte cind e vorba de Sarbatori, iara daca nu-mi vine, atunci imi impun! Iac-asa, pentru ca nu mi-ar ierta-o copilul din mine, daca n-as face-o. Si pofta vine mincind... decoratii, mirosul de brad, portocale aiurea ratacite prin casa, buchet de cetina de brad la capul patului, liniste...Lucruri marunte care adunate fac o comoara maaaare!

aki
Foarte frumos povestiti.Si la noi era frumos cind eram eu mica.Acum parca se mai trece din farmec.Parca li-i rusine oamenilor sa mai umble cu uratul cui ceata de baieti pe la casele gospodarilor.Cind eram mica umblam si eu cu colinda.Cu steau nu-mi dadeau voie ca ziceau ai mei ca umbla numai tiganii. wink1.gif
Veneau baieti la noi cu instrumente muzicale si ne urau,apoi tata ii lua in casa si ii cinstea si le dadea bani.Era foarte costisitor sa primesti o ceata de uratori care era compusa din maturi.Dar noi aveam noroc in fiecare an de ei.Asa ce ne gateam de fiecare data ca stiam ca o sa vin baietii.Au venit cu uratu pina s-au insurat baietii si apoi s-a terminat sorry.gif .Am crescut si noi mari wink1.gif
dany
Hai sa pun si aici cateva poze cu , casutza mea ......

Imagine

Imagine

Imagine

Ei , ce zici , A. ??? Te-am lovit cu felinarele ? )).gif
ganesha
hug.gif Suuuupeeeer! Tare-mi place! Felinarul (sau felinarele?) place tare! Eu am atirnate de gard, da' din 3 au ramas 2 la ultima furtuna, unul e pe jos pe undeva, da' nici ca ma duc acu' dupa el - sa vina el de i-e dor de mine lol.gif

Gata, ma leg cu legamint sa pozez si eu geamurile cu decoratii!
amalia0701
Ningeeeeeeeee!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
E o feerie afara.
ganesha
Si la mine ningeeeee, chiar fuse si furtuna (ca asa e la noi intre lacuri, normalitate nu se stie, ori te darima furtuna, ori e calm - calm mai putin, totusi lol.gif ).

Ieri dimi erau -17 cu feels like -23 din cauza vintului. Acum e mai caldut, si ne-au cazut din cer 40 cm de zapada (dupa cum zic astia de la meteo) si o sa mai cada inca 10-15 (tot ei zic). yahoo.gif

Azi cumpar si braaaaad!!! cheer.gif
butterfly
a nins si la noi!!!in sfaaarsiiit!putin dar totusi a nins :x
bubbles
Si la noi ninge.Sper sa nu raman inzapezita pe aici sorry.gif
Cherie
Ce frumos bubbles cheer.gif
Eu una, mi-as dori sa raman inzapezita, vreo luna, sa am mancare, caldurica si pe iubi, si nu m-as supara lol.gif As suna la munca si as anunta pe un ton pierdut, ca nu am cum sa ajung, conditii meteo nefavorabile lol.gif lol.gif lol.gif
Chiar, cand impodobiti bradul? hug.gif
ganesha
Am luat bradul azi, a fost tare fain. Erau nameti mari, am luat saniile si-am purces. Am mers eu cu al meu EL si prietena mea. Cupilu' a ramas la bunica-sa, n-a avut chef.

Booon, ningea cu galeata... noi cu saniile, magazinu' de brazi (pe timp de iarna, vara e un magazin de flori-de-pus-in-gradina) e cam la 10 minute mers agale, dar din cauza nametilor am facut de 3 ori mai mult grin.gif

La magazin, printre brazi:

Imagine

Imagine

Naratoarea printre brazi:

Imagine

Casutele noastre vazute de pe dealul din curtea scolii (pe unde ne era drumu' spre/de la magazin):

Imagine

Bradutul tras cu sania:

Imagine

Bradutul adus acasa:

Imagine

Bradutul in curs de impodobire:

Imagine

(ma rog, nu-i chiar.. bradututul, ca e pina in tavan, da-l alint si eu lol.gif )

amalia0701
Super fain, vreau si ioooooooo
Noi ( adica familia Brinzan) de ieri negociem cum sa facem de sarbatori, io vreau la Deva, iaona Nu iar marius nu vrea nimic )).gif , adica vrea orice, asa ca inca negociem lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.