Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Help, am nevoie de ajutor sa ma ingras!!!!
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
nicoleta
Vreau sh yo s ma ingrash putzin, da fara sa fac celulita.
Eu fac si sport, si sunt destul d subtzirik....
Am mai incercat s pun p mn da tot la fel. Ma ingrasam n tocmai uniform, si faceam celulita...
Poate cnv s m ajute sh p mn? blushing.gif
Sexymom
Iubire mica, la varsta ta nu trebuie sa te gandesti la celulita si la ce mananci, esti tare frageda, eu te sfatuiesc sa te bucuri din plin de tot. pupic.gif
nicoleta
Da oriqm ar fi poate vreau sa iau sh yo o fusta ceva p mn vara. Nu vreau s se vada urat.
Nessie
Si de ingrasat frumos, e la fel de greu ca de slabit, daca nu mai greu. wacko.gif Ce sport faci tu si care ar fi meniul tau intr-o zi normala? E important sa stim si ore, cantitati, nu doar ce mananci.
nicoleta
Yo sunt la clsa de balet, fac si dans popular ca optzional si faceam si dans sportiv...Aqm n mai fac. Baletul si popularul sunt ore ca materie, dar dansul spotiv il faceam eu din placere. grin.gif

cheer.gif Pey,yo inv dup'amiaza, iar joia si vinerea am baletu' cate 3 ore p zi. dansul popular il fac doar vinerea, 2 ore exact dupa balet. Dimineatza mananc oua ochiuri, sau mananc inainte s plec la scoala o ciorbitza sau ce face mama, la scoala imi iau ceva in pauze; un snacks, ceva, iar knd vin acasa, mananc p l ora 8 ce face mamytzika. blum.gif
dannay
CITAT(nicoleta @ 15-11-2007, 11:21 PM) *

Yo sunt la clsa de balet, fac si dans popular ca optzional si faceam si dans sportiv...Aqm n mai fac. Baletul si popularul sunt ore ca materie, dar dansul spotiv il faceam eu din placere. grin.gif

cheer.gif Pey,yo inv dup'amiaza, iar joia si vinerea am baletu' cate 3 ore p zi. dansul popular il fac doar vinerea, 2 ore exact dupa balet. Dimineatza mananc oua ochiuri, sau mananc inainte s plec la scoala o ciorbitza sau ce face mama, la scoala imi iau ceva in pauze; un snacks, ceva, iar knd vin acasa, mananc p l ora 8 ce face mamytzika. blum.gif

Buna ,Pentru faptul ca faci balet ai intr-adevar nevoie de un echilibru nutritional.Cunosc niste produse naturiste sub forma unui supliment proteic numit Forever Lite care ajuta enorm la imbunatatirea echilibrului in organism si mai ales atunci cand este vorba de mentinerea unei bune conditii fizice.Eu am o fetita care este autista si care mananca foarte putin si este foarte slabuta.chiar subnutrita.Cu ajutorul acestui produs am reusit sa o aduc la o greutate normala pentru varsta ei si a inceput sa aiba pofta de mancare si sa se ingrase.Daca vrei detalii scrie-mi la danyfree35@yahoo.com
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.