Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Arhivare mesaje pm
OneDen.com > Administratie > Cutia de propuneri si reclamatii
axe10
Am facut o arhiva a mesajelor si le-am pus pe mail.Nu stiu daca am facut bine dand formatul text nu html ca acum sunt de necitit....stie cineva cum sa fac sa le pot citi?
alex25
Hello!

Am testat si eu optiunea de arhivare a mesajelor... se pare ca e incompatibila cu Yahoo Mail. Din ce ai scris tu inteleg ca ai ales optiunea "Fisier Excel" pentru export. Deci intr-un final vei obtine un fisier Microsoft Excel (mai exact un CSV - comma separated values - care este un tip de fisier ce poate fi deschis cu Excel). Insa pentru a ajunge la acest pas este mai complicat.

Ti-as explica cum sa faci sa il obtii dar nu cred ca te-ar ajuta, ai avea nevoie de cateva cunostinte de programare... cel mai usor ar fi sa imi dai un Forward la email si eu iti voi trimite inapoi fisierul Excel. Scrie-mi un mesaj privat daca te intereseaza...
axe10
CITAT(alex25 @ 16-11-2007, 04:16 PM) *

Hello!

Am testat si eu optiunea de arhivare a mesajelor... se pare ca e incompatibila cu Yahoo Mail. Din ce ai scris tu inteleg ca ai ales optiunea "Fisier Excel" pentru export. Deci intr-un final vei obtine un fisier Microsoft Excel (mai exact un CSV - comma separated values - care este un tip de fisier ce poate fi deschis cu Excel). Insa pentru a ajunge la acest pas este mai complicat.

Ti-as explica cum sa faci sa il obtii dar nu cred ca te-ar ajuta, ai avea nevoie de cateva cunostinte de programare... cel mai usor ar fi sa imi dai un Forward la email si eu iti voi trimite inapoi fisierul Excel. Scrie-mi un mesaj privat daca te intereseaza...

Merci Alex...da-l [***] ca nu erau lucruri de care nu ma puteam debarasa...doar am facut o incercare sa vad cum merge!
Am constatat ca merge nu si o sa incerc cealalta varianta cu fisier html sa vad cum functioneaza...
Varianta asta ai incercat-o?
axe10
Am facut proba cu hotmail si e perfect!

Deja mi-am golit casutza!
Nessie
Am testat si merge si pe Gmail, dar folositi varianta HTML.
axe10
HTML am probat si eu....e brici!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.