Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: salutari
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
lucy
Buna, eu sunt noua in acest forum si adevarul e ca nu stiu ce subiect sa abordez.Asa ca o sa va spun cate ceva despre mine.Sunt o mamica implinita,asa zic eu,m-i se pare ca asta e singurul lucru bun pe care l-am reusit in viata asta jalnica pe care o duc.am 2 fete frumusele.Una are 16 ani si e deje plina de fitze,da incerc sa discut cu ea si ma descurc binisor.Cealalta are 14 ani si inca e copil insa mie imi place asa cum e.Amandoua invata la Licul de Arta.Cea mare e in clasa a 10-a la arhitectura,cealalta e a8-a la balet.Imi este foarte greu sa le asigur tot ce trebuie,da asta e.Nu stiu daca o sa fac fata la subiectele puse in discutie de voi pentru ca eu sunt o femeie simpla,iar voi aveti o CARIERA si nu stiu daca voi face fata unor teme elaborate.Adevarul e ca fata m-a inscris in acest forum ca sa ma relaxez vorbind cu voi.Eu am foarte multe probleme,dar nu cred ca ar putea sa va intereseze prea mult.Nu va suparati ca am spus asa ceva, insa asta simt eu in momentul asta.PAPAPAPAPA floare.gif floare.gif
aki
Buna draga lucy.Bine ai venit printre noi.Foru,ul nu este compus doar din carieriste,dar e compus din prietene care tinem foarte mult una la alta.Sper sa ni te alturi si tu noua cu un jurnal la JURNAL DE BORD pupic.gif
lucy
floare.gif Salutari mamico! Si eu sper sa te integrezi cu succes si bine ai venit! welcome.gif
nicoleta
oops.gif Scz mamy, nu am fost atenta sh am dat mesajul crezand ca sunt intrata pe adresa mea! doh.gif oops.gif
aki
CITAT(nicoleta @ 19-11-2007, 12:48 AM) *

oops.gif Scz mamy, nu am fost atenta sh am dat mesajul crezand ca sunt intrata pe adresa mea! doh.gif oops.gif

Dar tu Nicoleta de mult esti cu noi? w00t.gif Ce bine ca ti-ai adus mamica la noi hug.gif
Dar tu Lucy spune-ne toata problemele tale ca ne intereseaza,poate te ajutam cu un sfat bun cu o vorba dulce pupic.gif
nicoleta
blushing.gif Am vrut sai fac o primire calduroasa...Dar blushing.gif , nu prea mi-a iesit.... doh.gif
dulcikatty
Neata Lucy, bine ai venit printe noi! floare.gif
Nessie
Bine ai venit, Lucy! floare.gif Aici suntem fetei de diferite varste cu diferite preocupari, dar avem atatea in comun.... Si apoi, tocmai diferentele fac discutiile mai interesante wink1.gif

Nu-ti face griji ca nu te vei integra, ca nu e cazul. blum.gif Daca iti place sa stai la discutii, e perfect, esti de-a noastra! yahoo.gif
danyhoney
Lucy , bine ai venit printre noi ! give_rose.gif

Poti discuta despre ce vrei tu cu noi , cand simti nevoia !! Poate iti faci un jurnal ca sa te putem gasi mai usor .

Aici gaseste fete zapacite dar care pot fii si serioase cand trebuie )).gif

CITAT(nicoleta @ 18-11-2007, 11:13 PM) *

blushing.gif Am vrut sai fac o primire calduroasa...Dar blushing.gif , nu prea mi-a iesit.... doh.gif

Hai ca ti-a iesit !
nicoleta
BUNA FETELOR biggrin.gif Multumesc pentru ca m-ati acceptat si sunteti receptive la problemele altora.In cursul saptamanii nu prea am timp de taclale ,da duminica sper sa-mi fac putin loc (de fete).Apropo am un car de probleme.SUNTETI PREGATITE? floare.gif
lucy
Iarasi am gresit doh.gif , aqm eram p nicoleta si n am fost atenta s ma autentific cu numele meu
danyhoney
CITAT(nicoleta @ 19-11-2007, 10:35 AM) *

BUNA FETELOR biggrin.gif Multumesc pentru ca m-ati acceptat si sunteti receptive la problemele altora.In cursul saptamanii nu prea am timp de taclale ,da duminica sper sa-mi fac putin loc (de fete).Apropo am un car de probleme.SUNTETI PREGATITE? floare.gif

Pregatite suntem mereu )).gif

Pentru inceput ar fii bine sa incerci sa te loghezi cu numele tau ca sa nu ne induci in eroare lol.gif give_rose.gif

Nessie
Nico, Lucy, ca sa nu va incurcati in nume va propun sa folositi 2 browsere diferite: de exemplu una sa stea logata pe Internet Explorer si alta pe Firefox. wink1.gif
aki
Si deci pina duminica nu te vedem/auzim. blink.gif
nicoleta
Mamy meu n kre k are d gand s mai apara.... dry.gif
Da o imbarlig yo s mai intre p net, k n se mai poate.
Yo am inscris-o p forum s n se mai plictiseasca si s nu m biggrin.gif ai incerce sa-si inece amarul singurica..... sad.gif
aki
Citi ani are mamica ta?Daca nu e secret... blushing.gif
I-ar sta mult mai usor daca ar povesti si si-ar deschide inima noua,am juta-o cu un sfat.Mai roag-o sa intre,ca daca intra cu noi in discutii nu mai vezi tu calc. grin.gif .O sa fie dependenta de noi.Chiar am vrea sa-i auzim povestile pupic.gif
nicoleta
hug.gif Mamy meu are 40 ani, da e un copilash d om.... baby.gif Sh m int bene bene bene q ea sh sper k sh ya ma int pupic.gif
dulcikatty
CITAT(nicoleta @ 20-11-2007, 01:25 AM) *

hug.gif Mamy meu are 40 ani, da e un copilash d om.... baby.gif Sh m int bene bene bene q ea sh sper k sh ya ma int pupic.gif

Nico, te rog nu te supara pe mine, dar te rog sa scrii cuvintele intregi ca sincer nu prea inteleg ce vrei sa ne spui. hug.gif
Sa-ti traiasca mamicuta, este chiar tanara.
Hai poate o convingi sa ne viziteze curand.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.