CITAT(Nessie @ 21-11-2007, 02:39 PM)

M-am inspirat din subiectul
La gura sobei si ma gandeam cat de frumos era in copilarie cand faceam singura diferite ornamente pentru brad si pentru casa. Pe vremea aia
nici nu prea gaseai sa cumperi ornamente ca acum, dar parca cele la care muncesti cu mana ta au o valoare mai mare si pot fi cadouri frumoase pentru cei dragi.
Vreau sa strangem idei despre cum sa impodobim casa de Craciun si cum sa facem ornamentele cu mana noastra.

La mine sint nelipiste ornamentele "ce pot face doua miini dibace", indiferent de se gasesc sau nu ornamente de cumparat. Astea sint... bonus si au farmecul lor aparte (si mirosul lor aparte

)Numa' ca eu am sa ramin sa le pun pe ale mele (trecute, prezente si viitoare) la gura sobei, pentru ca ideea pe care am avut-o in minte a fost (citez de acolo)
"Sa povestim despre tot ce ne trece prin minte, de copilarie, de nuci, de cozonaci, de portocale, de scortisoara si de turta dulce, de martipan, de
decoratii, de jucarii, de fulgi de nea, de luminite, de Mos Neculai, de obiceiuri, pregatiri, de cadouri, de planuri, de vise, de cetini, de ghirlande, de ciocolata calda, de impodobit, de toate-mpreuna sau pe rind!"
Iar eu nu pot rupe asteptatul Craciunului de ornamente (sau de restul ingredientelor) asa ca... de nu va e cu suparare, pe ale mele am sa le mesteresc la gura sobei, ca e cald si bine
Later edit: sau... eventual pot pune aici detaliile ...tehnice acolo unde este cazul