Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Aerul conditionat
OneDen.com > Etc > Babilon
Floricica
Ce parere aveti? Poate fi periculos pentru sanatate? De ce unii acuza dureri in gat si inflamarea ochilor, iar altii pot sta ore intregi fara sa aiba ceva?
Am auzit ca in aparatele de aer conditionate (cele industriale, adevarat) se formeaza virusul Legionarilor care e fatal pentru om. unsure.gif
Si trecand peste aceste aspecte, presupunand ca decid sa accept riscul ca as putea avea ochii umflati sau plamanii plini de "legionari" de unde stiu care e cel mai bun, mai ieftin si mai fiabil? biggrin.gif
Bubble
Virusul legionarilor parca a disparut prin '90. Am auzit si eu ca a fost o problema mare in anii '80, dar nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Si chiar daca ar mai exista, se dezvolta doar in rezervoarele cu apa de racire, care ar trebui sa fie descoperite si incalzite la nush ce temperatura. Pentru AE de apartament nu e cazul.

Cat priveste caracteristicile, stiu ca sunt de diferite capacitati. Daca vrei sa il folosesti pentru 2 camere ar trebui sa-ti iei de 12000 (nu-stiu-ce). Pentru o singura camera poti sa iei si de 9000 (nu-stiu-ce) care e mai ieftin. Mai difera pretul in functie de model si functii (incalzire, racire, dezumidificare, si climatizare).
A! Fii atenta la instalare! Daca nu e gratis, mai socoteste 2-3 milioane.
Grace
Eu am AC si e super. cool.gif Cand vreau fac frig de tremur, chiar vara. blum.gif Ok, exagerez, dar e tare bine cand intri in casa si te loveste racoarea, iar pe strada simti ca ti se lipeste asfaltul pe talpi.
tmanbone
eu votez pt. aer
smile.gif
diana.triscau
M-am distrat copios cu articolul ala!!! roll2.gif Multumesc mult!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.