am venit sa sterg praful pe aici...n-am mai scris de secole, cam de la inceputul anului cred, dar ieri am luat o decizie, sa fiu proactiva, daca sunt lucruri pe care vreau sa le fac, sa le fac si punct....
am mai intrat pe aici, am mai citit prin jurnale, dar am stat asa pitita, nu simteam nevoia sa vorbesc, sa scriu, nu puteam...
noutati despre mine... pai am trecut de un semestru in care mi-am facut proiectul de licenta pe care l-am sustinut si am absolvit cu 9,83...apoi am mers la interviuri, dar nimic concret...a fost o firma la care eram aproape angajata, dar s-au decis pe ultima suta de metri ca nu vor inginerie economica asa ca au spus pas .... si acum caut...sunt proaspat absolventa sau proaspat somera .... c'est la vie...
am fost un pic la mare, a fost frumos, adica marea e frumoasa mereu, e magica, dar oamenii...in fine....am mai fost un pic pe la munte, in doua randuri si acum ma ocup de reorganizat , de strans hartii, de facut ordine si de inceput o viata noua...
ieri m-am uitat in oglinda si m-am urcat si pe cantar si nu stiu cum am ajuns aici...adica 3 kg in plus, aveam 65 la inceputul anului, sau pe acolo si acum am 68...si nu mai e definit nimic si asa si nu e bine, asa ca mi-am propus sa fiu atenta la ce mananc si sa fac sport...pana una alta pe principiul bate fierul cat e cald am facut azi 20 min pillates si mai am planificat un antrenament cu greutati, nu stiu cat de cu cap lucrez acum, insa de luni merg din nou la sala, am zis...si tot de luni o sa tin si post ca na piata e plina de legume si fructe, legume si fructe, mai mare placerea sa le privesti
in rest, citesc, ma plimb si mai cumpar una alta...ma gandesc la master, si vreau sa ma angajez...undeva la job-ul ideal daca s-ar putea, sau un fine, la un job ok....
pupici...