Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Din cand in cand avem nevoie de ordine in viata...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2
LadyEowin
Hello

M-am decis imi deschid un nou jurnal, am nevoie de el...e un fel de dependenta i-as putea zice, dar e o dependenta placuta...si inocenta as putea zice....

Sa ma prezint wink1.gif unele dintre voi ma stiti altele nu...pai sunt din Ploiesti, sunt studenta inca, ultimul an, ma chinui cu multele proiecte pentru facultate si desigur most of all proiectul de diploma...in acelasi timp activez intr-o asociatie studenteasca care imi face bine la self esteem ca sa zic asa....fac aikido de 3 ori pe saptamana si mai noi pilates in restul de 2 seri, in we imi iau pauza...smile.gif

Nu am un regim in momentul de fata, dar incerc din tot sufletul sa mananc 3 mese pe zi si 2 gustari si sa mananc mancare sanatoasa....nu stiu cand voi incepe sa postez meniurile mele, dar voi incepe la un moment dat....

In alta ordine de idei, ma simt la un moment de raspantie, adica facultatea se termina in curand si nu prea stiu incotro sa ma indrept, am mii de idei, dar nu stiu cui sa ii dau curs...

la capitolul dependenta in ultimul timp...mentionez "Sex and the city" si niste cizmulite negre pe langa care trec in fiecare zi, sunt in vitrina unui magazin, sunt 2 modele, pe negru si pe rosu, inima imi spune sa imi iau rosu, ratiunea negru....nu stiu de care sa ascult....aici eram la partea shallow a mea....

Aici inchei povestioara din seara asta....

Sper sa ma vizitati si sa ma incurajati sau din contra....

zbye
Nessie
flowers1.gif Bine ai venit printre jurnaliste, Lady! Eu cred ca te cunosc, dar nu bag mana in foc. Imi dau eu seama pe parcurs. wink1.gif

Cat sport faci! Si periculos pe deasupra! naughty.gif Sunt curioasa cate kile ai si la ce inaltime!

La ce facultate esti? In ce oras? Iti setezi un target legat de corp sau alimentatie? Sa stim cand e cazul sa te aplaudam sau sa scoatem joarda. blum.gif

Am intrebat cam multe, dar tu decizi daca raspunzi. tease.gif
LadyEowin
CITAT(Nessie @ 23-11-2007, 08:24 PM) *

flowers1.gif Bine ai venit printre jurnaliste, Lady! Eu cred ca te cunosc, dar nu bag mana in foc. Imi dau eu seama pe parcurs. wink1.gif

Cat sport faci! Si periculos pe deasupra! naughty.gif Sunt curioasa cate kile ai si la ce inaltime!

La ce facultate esti? In ce oras? Iti setezi un target legat de corp sau alimentatie? Sa stim cand e cazul sa te aplaudam sau sa scoatem joarda. blum.gif

Am intrebat cam multe, dar tu decizi daca raspunzi. tease.gif

hello nessie,

si eu am o vaga impresie ca te cunosc, dar e ok ne cunoastem pe parcurs wink1.gif

sa incep sa iti raspund la intrebari: well nu fac atat de mult sport pe cat mi-ar placea, dar asta e timpul e limitat, am 1.65 inaltime si 67 de kg la ultima cantarire, adica acum cateva zile.

Sunt la Inginerie Economica in Domeniul Mecanic in Ploiesti.

Nu m-am decis inca sa imi setez un scop legat de kg, dar vreau sa arat altfel si asta pot sa o fac prin a manca mai sanatos, adica mai putine porcarele, si deasemeni mai ordonat....nu stiu daca de sapt viitoare, dar in curand o sa pun fix ce mananc eu intr-o zi....si asa ca si chestie care mi-ar placea...well...mi-ar placea sa ajung la 60 kg rolleyes.gif , dar asta in timp....

poti sa intrebi cate in luna si in stele, I'm here pupic.gif

May
Si eu sunt din Ploiesti cheer.gif. Multa bafta in ceea ce ti-ai propus floare.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Bine ai venit!
Ce moment fain din viatza ta. Nu ai grija decat a studiului, ai o infinitate de optziuni.
Totul e alegerea, trebuie sa te hotarasti ce vrei si o sa fie bine.
E tare fain ca faci atat sport floare.gif
ganesha
give_rose.gif Scumpa mea, tare ma bucur ca te pui iar pe scris, imi place tare sa te citesc si mi-ai lipsit. Si eu sint intr-un moment mare de rascruce, termin si eu scoala intr-o luna, ma iau de cap cind ma gindesc pe unde sa o apuc, la mine e mai aiurea, sint baba )).gif la tine e firesc si frumos, ca esti la virsta la care trebuie sa simti asta, pentru ca are farmec. Stiu ca tu ai sa alegi bine, ca tare esti inteleapta.
Te pupic.gif cu drag!
LadyEowin
Hello, hello

merci mult de vizite....ganesha, amalia, may, nessie pupic.gif

eu....pai am fost in we la ai mei si...am mancat ca a facut maica-mea si d'alea si d'alelalte si na pofta mare, chestii, dar acum mi-am propus un target, adica pe 18 ian avem balul de terminare a facultatii si cum acum cantarul meu arata in jur de , ma rog variaza intre 66 si 68...am zis ca pana atunci sa am in jur de 60, ceea ce cred eu ca e realizabil....
In seara asta o sa imi schitez un plan de bataie, oricum ideea mai putine dulciuri si mai multe fructe si legume rullz:)

In alta ordine de idei mi-am schitat un alt plan de bataie pentru rezolvarea proiectelor pe semestrul asta si nu suna foarte linistitor, dar in fine...o sa le rezolv eu pana la urma...

si ca tot suntem la capitolul ce ma enerveaza profesorii care nu vin la ore in conditiile in care eu ma chinui sa ajung si nu fac alte chestii ca sa fiu acolo si sa ma plimb pe drumuri...ceea e naspa...

ma gandeam sambata sa merg la teatru: "D'ale carnavalului" suna fain, sper sa si reusesc....

acum ma duc sa mai strang nishte chestii prin casa si apoi trebuie sa fug la activitati cu asociatia studenteasca si apoi acasa, aikido si apoi pe la noua calculat adaosuri de prelucrare la un proiect....c'est la vie....

cred ca de sapt viitoare o sa scriu si eu meniuri si chestii, acum ma reobisnuiesc sa mananc 3 mese pe zi si 2 gustari....

Pupici
Pisik
Bine ai venit Lady!
Spor la lupta cu kg!
Si sotul meu face aikido, foarte greu de inteles sport pt mine, acu m-am obisnuit si am inteles, dar cand am fost la prima examinare imi venea sa rad incontinuu, mi se parea in ignoranta mea, ca oamenii aia danseaza de-aiurea, erau asa haiosi...nu m-am apucat si eu, nu e de mine, dar il sustin pe sotulica; are centura albastra )).gif
LadyEowin
hello,

pisik, bine ai venit pe la mine...sper sa mai poposesti...biggrin.gif

azi...zi nebuna, cursuri, deadline-uri la proiecte care se apropie si ma sperie...ma rog, nu am inceput ziua bine de dimineata...si s-a continuat asa....

in schimb aseara la aikido a fost demential, am simtit ca nush ca am o mare energie in mine care se revarsa si care ramane totusi....

planuri pe seara asta...chestii administrative care se vor concretiza cu un alt mare iesit din casa si apoi pus ce am facut pana acum la un proiectzel intr-o forma mai omeneasca....si apoi baita si timp pentru sufletelul meu....

by the way...reusesc sa am 3 mese pe zi, cu gustarile stau mai prost, adica am din gand in gand dar atunci bad for me, ca azi...pateu cu mocacino not good, dar am zis sa scriu aici ca sa stiu, sa am o evolutie....

pupici...si o seara cat mai calma si relaxanta doresc la toata lumea
Sexymom
Besitos, si sper sa ajungi acolo unde ti-ai propus pupic.gif
LadyEowin
buna fetelor,

momentan am niste zile in care incerc sa imi dau seama pe ce drum sa o iau, moment de rascruce ca sa ii zic asa...nu o sa zic prea multe pana cand voi lua o decizie....dar am primit un mail de la o prietena cu o povestioara care mi-a infrumusetat seara si am decis sa o postez aici poate mai ajuta pe cineva cum m-a ajutat pe mine sa zambesc.

So, here it goes....

"Acu' douazeci de ani lucram ca si taximetrist ca sa ma intretin. Cand am ajuns, la 2:30 AM, cladirea era acoperita in intuneric, cu exceptia unei singure lumini la o fereastra de la parter... In asemenea circumstante, multi taximetristi ar claxona o data sau de doua ori, ar astepta un minut si apoi ar pleca. Dar am vazut prea multi oameni care depindeau de taxi ca fiind singurul lor mod de transport.

Daca nu mi se parea un pericol, intotdeauna mergeam la usa . Deci am mers si-am batut la usa . "Doar un minut" raspunse o voce firava, a unei persoane mai in varsta. Auzeam ceva fiind tras de-a lungul pardoselii. Dupa o pauza lunga, usa s-a deschis. O femeie mica de statura, in jur de vreo 80 de ani statea in fata mea. Purta o rochie colorata si o palarie mare cu un material de catifea prins pe ea, ca si o femeie dintr-un film din anii '40. Langa ea era o valiza mica de nailon. Apartamentul arata ca si cum nimeni n-ar mai fi locuit acolo de ani de zile. Tot mobilierul era acoperit cu cearsafuri. Nu gaseai nici un ceas pe pereti, nici bibelori sau alte lucruri pe rafturi. Intr-un colt era un panou plin cu poze peste care era pus un suport de
sticla.
"Ati putea sa imi duceti bagajul pana la masina?" zise ea.
Am dus valiza la masina si apoi m-am intors sa sa o ajut pe femeie. Ea m-a luat de brat si am mers incet spre masina. A continuat sa-mi multumeasca pentru amabilitatea mea.
"Nu e mare lucru" I-am zis eu. "Doar incerc sa-mi tratez pasagerii in felul in care as vrea ca mama mea sa fie tratata"
"Oh, sunteti un baiat asa de bun!" zise ea.
Cand am intrat in masina, mi-a dat o adresa, si apoi m-a intrebat: "Ai putea sa conduci prin centrul orasului?"
"Nu este calea cea mai scurta" am raspuns eu rapid.
"Oh, nu conteaza" spuse ea. "Nu ma grabesc. Eu acum merg spre azil..."
M-am uitat in oglinda retrovizoare. Ochii ei erau scanteitori...
" Nu mi-a mai ramas nimeni din familie..." a continuat ea. "Doctorul spune ca nu mai am mult timp..."
In tacere am cautat ceasul de taxare si l-am oprit.
"Pe ce ruta ati vrea sa merg?" Am intrebat.
Pentru urmatoarele doua ore am condus prin oras. Mi-a aratat cladirea unde odata ea lucrase ca si operator pe lift. Am condus prin cartierul unde ea si sotul ei au locuit cand erau proaspat casatoriti. M-a dus in fata unui magazin cu mobila care odata fusese o sala de bal unde obisnuia sa mearga la dans pe vremea cand era fata. Cateodata ma ruga sa opresc in fata unor cladiri sau colturi de strada si sa staau cu ea acolo in intuneric, contempland in tacere. Cum prima aluzie de soare s-a aratat pe orizont, mi-a spus dintr-odata:
"Sunt obosita... Hai sa mergem."
Am condus in tacere spre adresa pe care mi-o daduse. Era o cladire ieftina, ca si o casa mica , cu un drum de parcare care trecea pe sub o portita. Doi oameni au venit spre taxi cum am si ajuns acolo. Erau ateniti si concentrati aspura fiecarei miscari pe care o facea femeia. Am deschis portbagajul si am dus micuta valiza pana la usa . Femeia fusese deja asezata intr-un scaun cu rotile.
"Cat va datorez?" a intrebat ea, in timp ce-si cauta portmoneul.
"Nimic" am zis eu.
"Dar trebuie si tu sa te intretii."
"Nu va faceti griji...sunt si alti pasageri" am raspuns eu.
Aproape fara sa ma gandesc m-am aplecat si i-am dat o imbratisare. Ea m-a strans cu putere..
"Ai facut unei femei in varsta un mic moment de bucurie" spuse ea.
"Multumesc."
I-am strans mana si apoi am plecat in lumina diminetii.
In spatele meu, o usa se inchisese... Era ca si sunetul de incheiere a unei vieti... Nu am mai luat alti pasageri in tura aceea de lucru. Am condus pierdut in ganduri... Pentru restul zile de-abia puteam vorbi. Ce ar fi fost daca femeia aceea ar fi dat peste un taximetrist manios, sau unul care ar fi fost nerabdator sa-si termine tura?...Ce-ar fi fost daca as fi refuzat sa iau comanda, sau doar sa claxonez o data si apoi sa plec?.. Uitandu-ma in urma. nu cred ca am facut ceva mai important in intreaga mea viata. Suntem conditionati sa credem ca vietile noastre se invart in jurul unor momente marete. Dar adesea aceste momente marete ne iau prin
surprindere- frumos impachetate in ceea ce altii ar considera ceva putin, ceva neinsemnat. OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!
Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat timp suntem aici putem de asemenea sa dansam. In fiecare dimineata cand imi deschid ochii, imi spun: "Ziua de azi este o zi speciala!" Amintiti-va asta, prietenii mei: nu ne mai putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul Show pe care il jucam.
Trateaza oamenii in felul in care ai vrea TU sa fii tratat!!!!!!!!!!"

O seara cat mai placuta va doresc...pupici....
ganesha
hug.gif give_rose.gif
LadyEowin
hello all,

desi vremea de afara este neprielnica oricarei activitati, vremea din sufletul meu tinde sa se schimbe, se arata soarele, se rasfrang norii...

incep sa se aseze lucrurile, sa se contureze proiectele si parca tot zbatutul asta "din aripi" ca sa se intample asta a fost aiurea, adica puteam sa imi vad linistita de viata fara sa imi mai fac zece mii de idei in legatura cu asta si tot se rezolvau...smile.gif

chestii pe care le-am facut in ultima vreme: mi-am luat cizme fix asa cum voiam si cu vreo 100 lei mai putin decat preconizam, si is asa de frumoase si imi dau increderea aia pe care doar tocurile pot sa ti-o dea; am descoperit un cizmar super(pentru reparatul cizmelor vechi, ca parca am petrecut prea multe momente placute impreuna smile.gif ), cand intrii in camaruta aia, zici ca te intorci in timp, totul e din brad facut acolo si toate cizmele de inapoiat sunt asezate frumos pe rafturi, atata ordine te inconjoara acolo ca simti asa o chestie faina inside.... ; am reusit sa merg la fotograf sa fac poza aia cu toata familia, o aveam pe calc si aveam o rama frumoasa si trebuia folosita si acum ta na na na....

chestii de facut pe viitor: am gasit pe net un site unde scria despre biblioteci care au nevoie de carti si am scotocit prin biblioteca mea si am gasit carticele de care nu mai are cine sa se bucure, sau cine sa le foloseasca la mine si am zis sa fac o mica bucurie altor copii, imi aduc aminte atunci cand eram mica si mergeam la biblioteca si ma pierdeam acolo printre rafturi, era un sentiment de magic si de siguranta....asa ca voi dona cartile astea bibliotecilor care au nevoie de ele wink1.gif , asta e activitatea mea de dupa ce vin de la aikido in seara asta, pe langa schitatul unui plan de afaceri, caci am facut intr-un final rost de datele de care aveam nevoie....

chestii pe care mi le-am propus: gimnastica in fiecare zi, cremuiala in fiecare seara, ca am observat ca daca nu am grija cum trebuie de mine nu ma simt bine in pielea mea si nu asta e scopul...si mi-am mai propus ceva, sa imi las unghiile lungi....

stiu ca astea suna poate destul de superficial, dar nu sunt, sunt mici lucruri pe care le pot face pentru mine....

aseara am facut salata waldorf si a iesit super faina....azi o sa fac salata de sfecla rosie si o sa iasa si mai faina....smile.gif

pupici ....si see u around
amalia0701
pupic.gif
LadyEowin
hallo,

merci de pupici si de vizita amalia...

ce v-a adus mosul? a fost darnic? cu mine da...a fost o zi frumoasa azi, mosul mi-a adus dulciuri, ca na asa aduce mosul blum.gif si o canita din aia de la milka faina rau pentru baut laptic din ea...

de ajutat l-am mai ajutat si eu pe mos si mi-am cumparat un sutien rosu si 2 perechi boxeri, un pulover, ulei de masaj si un ceai absolut superb cu aroma de mango......absolut superb....

acum am in plan experimentarea unei retete, paste cu brocoli, ca na am si paste si brocoli...si apoi mai vedem...

pupici si o seara de 6 decembrie fantastica...

ganesha
Gata, stiu, la tine ma infiintez anu' viitor, poate scapa si la mine, ca bine stie sa le nimereasca. naughty.gif

Eu mi-am luat azi ceaiul meu preferat de wild berry, ma unge la suflet...

Te pupic.gif si astept raportul detaliat in urma experimentului brocolic )).gif
ganesha
Lady? unknw.gif Am trecut sa te pupic.gif
LadyEowin
hallo

am venit sa fac curatenie de craciun si prin jurnalul meu ca de cand n-am mai fost s-a asternut praful

ganesha,de craciun esti bine venita sa iti aduca mosul cadouri la mine smile.gif

in alta ordine de idei, is happy, foarte happy ca a nins, a nins in seara asta cu fulgi mari si grosi si pufosi si am facut cateva pozutze, nu cele mai reusite dar pozutze

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

si ieri mi-am luat un tweety mic si galben cu o inima mare in brate pentru telefonul mobil smile.gif

Imagine

acum pup fetele....
ina_ceva
Buna floare.gif !

Si la mine acasa a nins, pacat ca nu am facut poze dry.gif

De unde ai cumparat tweety ala micu? Vreau de mult sa-mi iau si eu unul dar nu gasesc cu chestia aia care clipeste cand te suna cineva.

WE placut!!
amalia0701
Super ai orant geamurile.
Io nu am apucat sa impodobesc casa, dar imi palce ideea ta pupic.gif
ganesha
Lady, am vanit sa las si la tine o mare hug.gif ! Astept povesti...
LadyEowin
hello

pupic.gif toate fetele care mi-au trecut pragul casutei....

povesti...da am povesti...am avut un week-end foarte activ, cum n-a mai fost de mult

sambata vorbisem cu o prietena sa mergem la busteni sa ne plimbam si zis si facut mergem noi la gara sa luam trenul si acolo ne intalnim cu o alta prietena sa zic asa care pleca cu un grup de oameni la predeal sa urce la garbova si sa se bucure de zapadasi decidem noi sa mergem cu ei

so, am ajuns la predeal, am urcat la garbova, nu am mai urcat niciodata pe zapada, dar in fine nici nu a fost foarte greu urcusul, dar a fost frumos, atat de frumos, zapada pana la genunchi si ce sa zic frumos rau, cand am ajuns la cabana se auzeau colinde zici ca ne asteptau pe noi, a fost ca in povesti, am luat un vin fiert si am stat afara pe o banca sa mancam sandvisuri si sa bem vin fiert si am cantat la un moment dat last christmas toti, a fost fain, apoi ne-am dat pe zapada cu sacul, sania si alte nebunii din astea....cand m-am intors acasa eram obosita cum n-am mai fost de mult, dar tare fericita

duminica a fost alumnizarea in AIESEC si am fost acolo, a fost emotionant sa vad oamenii care au pus pe picioare AIESEC Ploiesti si apoi am dansat roll call-uri a fost fain rau, de mult nu m-am mai simtit asa cu oamenii din asociatie....apoi am fost la un suc si am stat pana pe la 10 si apoi am plecat cu masina cu mai multi sa merg acasa, dar dupa ce i-a lasat pe ceilalti, tipul care conducea masina avea chef de vorba, eu nu aveam nimic de facut, asa ca am palavragit pana pe la 12 in masina in fata blocului si a fost fain, am vazut entuziasm in el, l-am ascultat, a fost fain rau....

ce ma nemultumeste totusi e facultatea, simt ca ma pierd de ea, ca ma detasez, si asta nu e asa merry dar...asta e....

aseara am bucatarit, am facut mazare cu ciuperci si taitei chinezesti dupa reteta ganeshei, au iesit gustosi....

azi imi propun sa fac gimnastica, sa aspir casa si sa merg sa iau acadele colorate pentru brad de la metro, pe seara am o sedinta pe care m-a anuntat ippu ca o s-o tin eu, am ceva emotii, dar sper sa fie bine....

ieri am aflat ceva care m-a intristat, a murit bunicul fostului meu prieten si sincer mi s-a rupt inima cand am auzit, nu l-am cunoscut foarte bine, dar stiu ca era un om minunat, care avea multe povesti de spus si sincer imi pare foarte rau ca s-a dus....dar asta e....

viata merge inainte...

va pup si o sa revin cu povesti...
LadyEowin
am revenit sa pun niste poze de sambata si duminica

so...

http://img263.imageshack.us/slideshow/play...7967761wlz.smil

asta e slideshow-ul de sambata de la predeal

urma sa pun si slideshow-ul de la alumnizare, dar tb sa fug acum, o sa il pun mai pe urma...pupici
aki
Imagine
LA MULTI ANI,DRAGA LadyEowin
lucy
Draga LADYEOWIN iti doresc un CRACIUN FERICIT! pupic.gif floare.gif
ganesha
Lady, mai vreau povesti give_rose.gif Tare te mai admir si te iubesc eu pe tine rolleyes.gif
crissy
Craciun fericit!
LadyEowin
'seara buna, seara de Craciun....

Merci tuturor celor care m-au vizitat si mi-au lasat gandurile lor de bine, am intrat si eu ca sa le daruiesc pe ale mele, din pacate logistica nu ma ajuta sa scriu prea mult (scriu de la un laptop care nu mai are multa baterie) dar tineam sa fac asta....

Deci, un Craciun Fericit cum n-a mai fost niciodata si cum nu va mai fii niciodata si un An Nou mai Special ca nicicand va doresc....

Mii de pupici mici mici ca stelutzele din brad si numai ganduri bune....

brenna
Seara de Crăciun să-ți fie veselă și luminoasă!
Am venit în vizită la tine în căsuță... și chiar dacă am întărziat o zi, ți-am adus ce mi-a lăsat Moșul pentru tine...
ganesha
Am intrat sa ma mai uit o data la pozele tale (m-am mai uitat si intre timp blum.gif ). Abia te-astept cu noutati! Un an minunat sa ai, sa continui sa faci lucruri minunate ca si pina acum! hug.gif
butterfly
am venit sa te pup wink1.gif) atata tot..zau asa )).gif
LadyEowin
happy new year to all of you smile.gif

merci mult de vizite si ca ati mai venit sa mai intretineti suflul casutei mele wink1.gif

deci, am inceput un an nou...am facut revelionul cu valer la slanic la el, vreo 3 zile si ceva...a fost frumos, chiar foarte frumos, nu a fost la ce ma asteptam, adica nu s-a concretizat nimic, dar in sufletul meu stiu ca simt ceva pentru el, acum ramane sa aflu daca si el simte ceva, inima mea imi zice ca da...dar is si momente cand simt ca nu, dar am decis sa aflu si apoi sa zic ce voi face, pana atunci ma voi concentra pe chestiile din viata mea...

o chestie frumoasa, a fost ca..fix pe 1, am luat micul dejul singuri singurei si apoi am stat in pat si ne-am uitat la film pana s-a sculat lumea, ma rog totul asa foarte friendly, dar...a fost un inceput de an frumos...

pentru prima data la rev am simtit gelozie, pentru prima data in viata mea, adica nu mi s-a mai intamplat niciodata sa simt asta, era acolo o tipa care se tot lipea si lipea de oricine si ma scotea din sarite....

in alta ordine de idei, m-am hotarat sa ma las de aikido si sa ma reapuc de sala, sa ma las de fumat, de maine in 2 saptamani, in perioada asta o sa le mai raresc, o sa le fumez doar pe cele pe care le consider absolut necesare...tot peste 2 sapt tb sa ma apuc de impartit mancarea in 5 portii, bine o sa incerc si pana atunci,dar nu cred ca o sa reusesc suficient de bine...atunci o sa fac asta gandit wink1.gif si m-am mai hotarat de studiat serios germana si engleza, la engleza vreau sa dau ielts si toefl, ma gandeam sa fac un master prin strainatate, ca suna bine, si cred ca is capabila....si bineinteles sa imi iau toate verificarile si proiectele si sa termin semestrul cu bine....

azi trebuia sa ma vad cu valer, dar nu poate si a dat sms ca ii pare rau ca nu poate, dar dupa sesiune mergem 5 zile la ski, suna al [*****] de bine....si nu ar fi facut asta pentru o simpla amica, nu?

oricum...viata e frumoasa....foarte frumoasa....

pupici

butterfly
vai ce-mi place de tine asa optimista :x
ganesha
Buna hotarire ai tu pe lista acolo, merita galerie cheer.gif (stii tu care naughty.gif ). Prin ce meleaguri vrei sa masterezi?
pupic.gif
LadyEowin
hola,

butterfly,ganesha pupic.gif

da, incerc sa imi pastrez entuziasmul, g. voi merita galerie in momentul in care voi putea zice, da de o luna n-am mai fumat...dar va veni si momentul ala...

pana la urma, am ajuns eu la o concluzie....faimosul bal care se va desfasura pe 18 ianuarie, bal de terminare a facultatii are nevoie de constumatie pe masura, adica rochie sau fust si bluza....si ca sa ma simt bine in ele, le voi cumpara miercurea sau joia viitoare...am nevoie sa slabest 2 kg pana atunci....si am zis asa...o sa scriu fix ce mananc in fiecare zi pana atunci...

deci azi 7.01.2008

MD 3felii muschi file,2 crenvursti, 1 felie de paine cu miere, 1 cafea

gustare 1: 1 mocacino

gustare 2: 1 felie placinta cu mac

pranz: 1 portie mancare mazare; 1 felie friptura de vita la teflon; 2 felii de paine; 1 mandarina+1 felie placinta cu mac

gustare 3: 1 mandarina

cina: 1 felie tort : piscoturi+mascarpone+crema de cacao

Stiu ca nu e un meniu k de loc, dar e fix ce am mancat azi si am zis ca e important sa il scriu, chiar daca e un mare fix mare exemplu de asa nu....

asa ca...ce mi-am propus: maxim 3 felii de paine(micutze)/zi, fara dulciuri si mezeluri; ca si sport 50 abdomene normale/zi +25 abdomene semi/zi +10 flotari+50 genuflexiuni , am inceput de azi.

maine o sa ma cantaresc de dimineata si voi incerca sa ajung la o greutate mai mica cu 2 kg ca acum....

in alta ordine de idei...imi dau seama ca imi e dor rau de EL dar nu vreau sa ii arat asta, vreau sa il las sa nici nu stiu ce vreau, stiu doar ca vreau de la el semne, semne ca simte si el ok...si astept sa apara....ma gandeam sa il invit sa vina la cursul meu festiv...nu stiu cat de k ar fi, dar suntem amici pana la urma, nu? ar trebui sa fie ok....

well...viata e frumoasa oricum

va pup si ma intorc la cursul meu de ingineria calitatii....

sa aveti o seara cat mai calma si faina....
Nessie
Ce zicea cantarul de dimineata? Ai apucat sa-l intrebi? Daca meniul de ieri il trecem cu vedere, azi poate pui unul mai de dieta, ce zici? biggrin.gif

Cu EL e complicat, la fel cum e cu toti EI-i. wacko.gif Eu zic sa nu astepti semne de la el, ca sunt sanse mici sa apara. Am observat ca de obicei barbatii considera ca daca nu spun/nu fac nimic, e de bine. Cand nu le convine, atunci spun. Nu te asptepta sa ai parte de gesturi sau declaratii din filme, ca alea sunt doar in filme. Cel mai bine este sa nu te astepti la nimic si atunci nu vei fi dezamagita niciodata. give_rose.gif Nu cred ca o fac intentionat sa ne raneasca, ci ca pur si simplu nu isi dau seama ca noi am vrea sa ne spuna ce simt pentru noi.

Te pup si tine-ne la curent. pupic.gif
LadyEowin
holla,

azi am comunicat cu Mr. Cantar, arata 68 kg, deci target-ul e 66 pana pe 18 dimineata, azi nu m-am atins de dulciuri si de paine, ceea ce e bine, zic eu...o sa pun meniul mai pe seara, ca acum invat...am maine verificare....

meniul de ieri, am zis clar ca e exemplu de asa nu ,dar l-am pus ca sa vad de unde am pornit...wink1.gif

cu EL, well vreau sa aflu exact daca ii place de mine, sau e totul in mintea mea, si avand in vedere ca e la bucuresti si e si el in presesiune, trebuie sa astept si asta ma enerveaza, oricum am zis ca atunci cand ne vom intalni, o sa fac ceva ca sa aflu, nu stiu exact ce, am mai multe planuri in minte, dar o sa fac ceva....

punctez prezent si la capitolul sport...50 abdomene lungi, 25 scurte, 10 flotari, 50 genuflexiuni, ma gandeam ca intr-o pauza de invatat sa mai bag o serie din asta, stiu ca nu e mult, dar...am deja febra la abdomen, ceea ce se cheama ca e bine, maine bag si niste gantere pentru tonifierea mainilor....

pupici...

lilistiuca
Buna!!! pupic.gif

ma bag si eu in seama la jurnalul tau!!!!

la cit mai putine kg!!!!

te admir ca faci sport, eu si in tinerete am fost lenesa, acum sunt dezastru....ii dau un exemplu tare prost fiica-mi care cu regret si disperare de mama, constat ca are deja citeva vergeturi si putina celulita de la 14 ani.....si copilul e armonios dezvoltat, adica are 1,58 si 42 kg...e chiar subtirica, dar lipsa de miscare si probabil hormonii isi spun cuvintu sad.gif l.....

am auzit ca s-a deschis un club nou in Pantelimon, care are si bazin de inot si poate ma mobilizez sa ma duc cu ea acolo....
ganesha
Ce-ai mai facut? Cum iti mai merge? Sa nu uiti sa pui poze cind iti iei hainutele naughty.gif
Ganterele-s o idee super buna, si nu numai pentru miini. Daca ai nevoie de idei de exercitii da un strigat.

Te hug.gif cald de tot!
butterfly
dc dau eu un strigat se pune?)).gif

iar tu, stapana jurnalului, sa treci la atac cu al tau EL ca sa te lamuresti ce si cum wink1.gif) pupic.gif
LadyEowin
holla holla

as fi dat si eu strigatul ala, ca am nevoie de idei, dar abia am avut timp sa mai intru asa un picutz pe aici sa citesc, o saptamana nebuna s-a incheiat, nu am postat meniuri, ca timp=0, adica, da pentru somn si cam atat...dar saptamana concretizata cu 2 proiecte predate si 3 verificari date si 3 de 10 biggrin.gif

totusi, la capitolul mancare m-am rezumat la 3 felii de paine pe zi, mici si uneori nici alea si mancare gatita in casa destul de dietetic de mama, ca eu de bucatarie nu m-am apropiat ca n-am avut timp si fara dulciuri, ca si sport, abdomene, flotari, genuflexiuni, mers pe jos, ca ajungeam mai repede decat cu autobuzul si masina mi-era lene sa o raschetez de dimineata la -17 grade....cu ganterele nu m-am jucat inca, dar m-am gendit sa fac asa: ridicari la piept, ridicari laterale, ridicari din stand jos din lateral in perpendicular pe piept si aici m-a lasat inspiratie....so...acum dau si eu strigatul....

azi am fost la pensat, trebuie sa ajung la tuns si ma gandeam si la un vopsit saptamana viitoare pana joi seara cel tarziu, ca vineri am banchet si tb sa fiu mumoasa.mai trebuie sa imi iau si costumatie, m-am gandit la o fusta neagra mai lunga cu combinatii de material, portiuni mai scurte, altele mai lungi, mai hippy asa, mi-ar fi placut un lant ceva micut si finut care sa fie pus acolo pe fusta, am vazut mai demult ceva, dar ieri cand m-am plimbat prin oras n-am vazut asa ceva...si in sus, un top ceva, mai mulat sau mai strans, dar care sa vina bine...si cizmele 3/4 cu varf ascutit, toc si negre....chestia e ca eu cred ca pot sa fac chestia asta sa arate interesant si elegant, ca altfel nu m-as vedea imbracata....

saptaman viitoare ma asteapta un partial, un proiect de predat, un colocviu de sustinut si cam atat....parca erau mai multe, dar memoria mea nu ma ajuta....acum....

va pup pe toate....si un we cat mai fain....
ganesha
CITAT(LadyEowin @ 12-01-2008, 11:53 AM) *

saptaman viitoare ma asteapta un partial, un proiect de predat, un colocviu de sustinut si cam atat....parca erau mai multe, dar memoria mea nu ma ajuta....acum....

Bafta la toate, scumpa! Sa zici cum a fost, eu tin pumnii! hug.gif

CITAT
aici m-a lasat inspiratie....so...acum dau si eu strigatul....

Acusa cind fac o pauza am sa pun exercitiile mele preferate cu ganterele. Cel mai probabil ca faci deja din ele... da' na, poate te inspira. pupic.gif

Sper ca ti-a inceput saptamina cu bine!
ganesha
Uite aici un workout simpatic, am dat peste el acum vreo 2 saptamini, l-am incercat de citeva ori, nu e asa simplu pe cum pare. Ti-l recomand cu caldura. Mai pun si alte idei, numa' sa mi le aduc aminte.

Tot incerc sa caut al meu exercitiu preferat, da' nu-l gasesc in imagini, si daca-l explic in cuvinte sint convinsa ca o sa se inteleaga o mare varza lol.gif
LadyEowin
sarumana! acuma il incerc, ca eram tare curioasa cum ii!

tu cate repetari faci din fiecare? sau ma rog cu cate ar fi ok sa incep? sa fac mai multe serii? cam asta ma framanta acum biggrin.gif
ganesha
E destul de inselator, eu as face o serie din fiecare azi, si in functie de o eventuala febra musculara as mari miine. Eu asa fac daca e ceva care implica miscari pe care nu le fac in mod uzual in antrenamente. De obicei si in general (nu neaparat numai in cazul de fata) fac 3 serii a cite 11 repetari.

Dar am incercat workoutul asta, si de exemplu n-am reusit nici pina acum sa fac 3 serii de cite 11 repetari la penultimul exercitiu. laugh.gif

Spor! cheer.gif
ganesha
Any news? rolleyes.gif
ironmissy
pupic.gif LadyEowin!

Ira here...
Te asteptam cu noutati si mult succes in sesiune!
LadyEowin
buna tuturor,

pupic.gif amy si bine ai venit ira...ti-am vazut jurnalul si m-am bucurat tare ca esti si tu aici ca mi-era dor sa "te citesc"

eu...trec printr-o perioada in care simt ca se darama castele de nisip in jurul meu...si lumea se schimba si nu in bine si nu pot sa exteriorizez asta...nu acum....

in rest mananc aiurea, de sapt viitoare ma duc la sala si sper ca de atunci sa o iau pe un drum mai clar asa cum zice titlul jurnalului mei....

si mai sper sa am energia sa termin un proiect pana vineri cu toate castele astea care se darama si nu ma lasa sa gandesc....

va pup mult....
ganesha
hug.gif Lady, hai ca-mi iau si eu caldarusa si-ti tin companie la refacut castele de nisip. Un gind cald iti trimit hug.gif
lucy
HAI DRAGA LADY, pupic.gif PE UNDE UMBLI!? floare.gif
Ne e dor de tine!! hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.