Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnalul unui scolar
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
nicoleta
Buna am devenit sh yo in sfarsit funicutza naughty.gif , asa ca de bucurie am venit repede si mi-am facut si eu un jurnal de bord.
Aici vreu sa va vorbesc despre unele probleme cu care se infrunta o mare parte din adolescenti, dar si bucuriile si lucrurile care-i fac fericiti deasemenea... laugh.gif
May
Eu sunt proaspat iesita din adolescenta si imi vine sa plang sorry.gif cand a trecut timpul? Bucura-te cat mai mult de acesti ani lipsiti de griji majore floare.gif
nicoleta
Mercik! Yo ma plang ca nu mai sunt copilash k era foarte usor p atunci, iar cand eram mica ma plangeam ca nu sunt mai mare si asa mai departe... baby.gif
May
Cred ca asa e firea omului: alearga mereu dupa viitor si plange dupa trecut dry.gif
nicoleta
Si cu cat ai mai moolt cu atat vrei si mai moolt.
Am invatat ceva la civica care suna cam asa ''puterea corupe iar puterea absoluta corupe in mod absolut''
Nessie
Sa-ti fie de bine cu noua casuta! floare.gif Chiar daca suntem din generatii diferite, sa stii o sa te citesc si o sa ma bag in discutii de genul "pe vremea mea..." tease.gif . Hai ca glumesc, nu te supara. pupic.gif Te asteptam sa ne spui cum decurge viata de zi cu zi a unui adolescent normal si daca te putem ajuta cu un sfat, o facem cu mare drag.

PS: O rugaminte mare! give_rose.gif Imi e foarte greu sa citesc in modul "messenger" cu prescurtari, "k", "sh" etc. Te rog daca poti sa scrii normal pentru unele mai inaintate in varsta! hug.gif Multam fain!
Sexymom
Ce ma bucur ca ti-ai facut jurnal Nicoleta pupic.gif .
Asa aflu si eu mai multe din viata unui adolescent, eu am o fetita de 11 ani care e din ce in ce mai ciufuta si greu de stapanit. )).gif
nicoleta
Scuze pentru prescurtarile mele; mam obisnuit asa... Promit ca nu o sa mai fac, promit, promit!!! sorry.gif
otilici
Deja arata mult mai bine wink1.gif
pupic.gif
nicoleta
Mai stiti de anuntul meu cu cainele pe care vroiam sa-l vand, pey chiar l-am vandut, iar acum ii simt dorul catelusei. O VREAU INAPOI!!!!!!! sad.gif
lucy
IUBITA MEA, stiu ca ai crescut,dar tu inca mai ai inocenta unui copil baby.gif si DA ne intelegem SUPER BINE!!! Sper sa fie asa mereu. ceea ce ma supara la tine e privirea aia sarcastica wacko.gif pe care o ai de la o vreme si care parca zice:"Las'ca stiu eu, tu nu stii nimic". Da sa stii ca te iubesc neconditionat hug.gif ,si sora ta tot asa hug.gif ! Si pe tati il iubesc !TE PUP pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Aci imi suna a ceva ciudat )).gif . e o legatura stransa intre voi nu? ma vad pe mine in relatia cu fiica cea mare.Nu e asa ca e minunat sa ai un copil adolescent? Eu am iesit asta seara cu Bianca in Carefour sa iau un cadou pt sor-sa, ca merge la o onomastica, si am vb. cate in luna si in stele, si Bianca era super incantata ca vb. atat de deschis, ca nu ma ascund de ea, ca ii vb. cu : stai fata, lasa-ma fata in pace, nu stiu fata, ce vrei fata de la mine?? etc, etc, o consider prietena mea, vb de gagici, de par lung si balsamuri de toale si crema de fata pt cosuri. Ador sa fiu mama, mai ales a lor pupic.gif
nicoleta
Chiar ca exista o relatie foarte stransa intre noi. Mama mea m-a invatat sa fiu deschisa in fata ei si eu incerc sa fiu pe cat pot. Desi stiu ca are incredere in mine se ingrijoreaza uneori prea moolt. Eu sunt deschisa in fata ei la fel ca si sora mea. Ma simt norocoasa intr-o astfel de familie pentru ca, parerea mea, stim sa comunicam... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Mami a ta e o femeie pe cinste, ma bucur ca a reusit sa faca sta, si sper din tot sufletul sa ma invete si pe mine lucrul asta.Sa ii transmiti multe pupicuri din partea mea. Si tu esti o copila tare buna.Cum spun spaniolii : Me caes muy bien chica pupic.gif
nicoleta
Mercik mult. Yo nu stiu daca o sa mai am timp sa intru ca vin tezele, iar vineri dau simulare la mate.Luni dau testare la franceza, miercuri dau teza la geografie, iar joi dau lucrare la istorie. Iar peste doua saptamani, marti dau teza la romana. wacko.gif wacko.gif wacko.gif Cam mult, dar daca trebuie incerc sa fac fata! smile.gif
Imagine
Nessie
Wow, cat ai! Multa bafta la toate examenele si spor la invatat! pupic.gif
nicoleta
Mercik mult! Am repetat la mate,pentru ca maine dau simulare. Sunt cu sufletul la gura. Sper sa fac ceva...
nicoleta
In sfarsit am dat teza la mate... wacko.gif wacko.gif
A fost zupper usor. biggrin.gif
Mai am marti la geografie, apoi la romana vinerea de saptamana viitoare.
MOOOOR!!! wacko.gif wacko.gif
Imagine
lucy
CITAT(nicoleta @ 06-12-2007, 11:12 PM) *

In sfarsit am dat teza la mate... wacko.gif wacko.gif
A fost zupper usor. biggrin.gif
Mai am marti la geografie, apoi la romana vinerea de saptamana viitoare.
MOOOOR!!! wacko.gif wacko.gif
Imagine

Stiu ca ai emotii,da si eu am sad.gif insa cred in tine smile.gif si stiu ca vei reusi!TE PUPA MAMI pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif !!!!!!!
Nessie
Felicitari ca ai trecut cu bine de prima teza! cheer.gif Mult succes si la urmatoarele si ai grija de tine! pupic.gif
otilici
Iti tinem pumnii sa mearga totul bine smile.gif
floare.gif
Andreea-Rodica
Cum a fost teza la mate? As fi incantata sa aud niste impresii ale unor elevi despre subiecte.
Bafta si la celelalte teze!
nicoleta
CITAT(Andreea-Rodica @ 07-12-2007, 10:03 PM) *

Cum a fost teza la mate? As fi incantata sa aud niste impresii ale unor elevi despre subiecte.
Bafta si la celelalte teze!

Scuze ca n-am mai scris. Acum in legatura cu teza, la mate mi s-a parut nu foarte grea. Cel mai greu cred ca o sa fie la geografie in primul rand pentru ca este ceva nou si nu este ceva sa zic, ca la mate, cand nu ai cum sa uiti formulele.(parerea mea)
lucy
Am dat tezele. Am luat 9 la toate. Cred ca puteam mai mult dar asta este...
Sper ca urmatorul semestru sa iau mai mult.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nicoleta
Scuze...Iar am uitat s ma autentific................. doh.gif
Andreea-Rodica
Bravo! In vacanta te si odihnesti si semetrul al doilea o sa fie mai bine.
Desi azi e abia luni, iti urez vacanta placuta! Eu abia astept vacantaaaaa! floare.gif
lucy
laugh.gif Si yo la fel.
In ultimul timp m-am simtit mai obosita ca niciodata.Yo care am o energie ca-i ametesc pe ceilelti din jur.....
Da' vacanta asta e foaaaaaaaarte binevenita... laugh.gif
aki
Imagine
LA MULTI ANI DRAGA,nicoleta
lucy
IUBITA MEA ITI DORESC VACANTA PLACUTA, si daca asta e o perioada mai naspa pt tine si te simti obosita.mie imi este frica de ceea ce va urma.Tu si acum esti plina de energie,OBOSITOARE chiar,toata ziua dansezi cheer.gif ,razi lol.gif vorbesti si iei foc din orice motiv. bang.gif Imi vine sa-ti dau vreo 2 la fundulet bataita.gif da ma abtin si nu stiu pana cand devil.gif AM GLUMIT! Te iubesc si iti doresc un
CRACIUN FERICIT floare.gif
si
LA MULTI ANI! pupic.gif

PS vezi ca derutezi,iar ai intrat pe mine AUTENTIFICA-TE!!!!!!!!!!!!!!!!
crissy
Craciun fericit!
lucy
Mecik!!! V a urez si voua la fel... floare.gif give_rose.gif
nicoleta
Gata, Nu mai pot...
De acum n-o sa mai intru fara sa ma autentific. Promit!!!
Scz mamy...
lucy
Uite mey k iti las si yo o urare:
Craciun fericit mamy!!!
lucy
Ce faci furnicutzo?Mai trezestete si tu ca dormi ca valiza-n gara devil.gif hug.gif
nicoleta
Bene, gata, a trecut lenea!

M-am trezit!
nicoleta
bunaa!!!

stie cineva de pe aci cum se baga pozele din calculator la forum knd trimitzi 1 mesaj, adik la "add reply" sau "fast reply" k yo am incercat:(( da nu mi-a iesit:(( sorry.gif
crissy
nicoleta, citeste explicatiile pe care le-a dat Nessie aici: Cum sa incarc o fotografie pe forum?
nicoleta
dapy, merci crissy pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif pupic.gif biggrin.gif
nicoleta
hy!am lipsit?!? sweating.gif pey...am moolta preocupare q scoala asta sh q messu....c s fac? sad.gif

azi am fost la dentist...am fost curajoasa.nici pas n-am zis biggrin.gif

mi-e cam frica la plomba sad.gif k aq mi-a pus doar 1 pansament...ata e...vad yo ce sa fac... grin.gif
dulcikatty
Buna Nico floare.gif
Curaj ! la dentist Te pupic.gif si te mai asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Pup-o si pe mami ta din partea mea.
lucy
hug.gif pupic.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.