Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
Hello misses!

Va tot citesc de ceva timp si m-am regasit in multe dintre povestile voastre. Vesnic la dieta, ma confrunt ca si voi cu diverse probleme, esecuri, intreruperi si succese ale dietei. Imi place sa vad aici o comunitate unita, gata oricand cu o vorba buna... Experienta am in acest domeniu si sper sa pot fi si eu candva, cuiva de ajutor. salut.gif
Maine e luni si sincer, nu stiu ce sa fac... WW sau Monti? Am nevoie de sprijin, de comunicare in permanenta, am mereu un dracusor pe umar care se dovedeste a fi mai rau decat ingerasul de alaturi )).gif
That's all for the moment! hug.gif flowers1.gif

P.S. Si o mica tratatie pentru cine ma viziteaza...O cioco calda, langa seminu, ca tot sunt patrunsa de febra sarbatorilor baby.gif
Sexymom
Bine ai venit Lady floare.gif .
Eu iti doresc multa vointa, ambitie, sa ai spor in ceea ce ti-ai propus. Sunt alaturi de tine daca ai nevoie de un sfat ....dar.....la randul meu am nevoie de un sut in fund ca sa ma tin de treaba. La mine ziua de regim incepe intotdeauna luni ( nu se stie care luni, in ce luna sau an sad.gif ).
Vad ca vrei sa ajungi la 55 de kg. Asta imi doream si eu la 30 de ani, acum ma multumesc si cu 60 de kg.
Ce inaltime ai tu?Si ce varsta?
Cherie
Hehe, atunci ne-am nimerit hug.gif Astept cu nerabdare orice sut in fund pe care il voi merita! yahoo.gif Chiar imi doream sa am pe cineva care sa bataita.gif cu promptitudine. La cerere, ofer si eu astfel de servicii )).gif
Eu am 22 de ani si 1.64 dry.gif De maine voi incepe sa afisez si ce voi manca, eventual daca apare si ceva sport.
Multumesc de primire, esti o draguta!
Sexymom
Lady hai de maine amandoua la tranta.
Eu ma pun serios pe treaba, jur pe rosu blum.gif

Uite meniul meu de maine:
md: cafea cu lapte si zaharina
pranz(ora 13): 100 g sunca slaba, 100 g branza degresata, 100 g graham
gustare: 1 mar stafidit )).gif
cina: 2 iaurturi degresate si salata verde cu rosie, ceapa , 50 g. parmesan

daca mai am forta dupa asa o zi iti scriu si ce mananc marti lol.gif
Cherie
Gata missy, s-a notat, de maine de apucam de treaba naughty.gif Totusi, nu-i prea putin? Chiar ca nu cred sa mai ai si forta maine sa-m scrii meniul de marti... Mai adauga ceva acolo ca nu se poate! pupic.gif Eu deocamdata nush exact ce voi manca, maine fac anuntul oficial, pe masura ce voi manca. In acest moment viata mea e tare agitata, mananc pe fuga, muncesc de rup si tot asa! P.s. nu sunt fan produse degresate! Le urasc, mi se par fade si ne-masticabile. Prefer sa mananc lucruri sanatoase, desi cu oarecare grasime (sanatoasa, evident, nu jumari si slanina) gen lactate, putin unt, uleiuri, nuci si sa tin carbohidratii jos de tot. Pe mine, aia ma omoara! unknw.gif
Acum fug la nani, iti doresc o noapte placuta, vise minunate, iar de maine sa incepi o saptamana minunata, lipsita de griji si suparari si cu kg topite! pupic.gif Pe mine una, maine, ma asteapta o zi infernala. shout.gif
Pisik
Bine ai venit printre forumiste! Spor la dieta! Si eu sunt foarte familiarizata cu oscilatiile de greutate, iar de un an nu mai reusesc deloc sa ma mobilizez si sa dau jos sad.gif Simt pur si simplu ca am obosit...tie insa iti doresc mult succes! Cred ca WW e o solutie acum pt tine, ca prima dieta. Posteaza meniuri si o sa incercam sa te ajutam.
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif si bun venit printre noi wink1.gif Te-ai hotarat la vreo dieta.Bafta si la cat mai multe kg pierdute pupic.gif
Cherie
CITAT(Pisik @ 26-11-2007, 09:39 AM) *

Bine ai venit printre forumiste! Spor la dieta! Si eu sunt foarte familiarizata cu oscilatiile de greutate, iar de un an nu mai reusesc deloc sa ma mobilizez si sa dau jos sad.gif Simt pur si simplu ca am obosit...tie insa iti doresc mult succes! Cred ca WW e o solutie acum pt tine, ca prima dieta. Posteaza meniuri si o sa incercam sa te ajutam.
pupic.gif

Hihi, nu ar fi prima dieta, am mai tinut si WW si Monti si multe altele... Voi aborda WW pt inceput si vedem dupa... Anul acesta am reusit sa dau jos 7 kg, la modul serios, fara yo-yo plecaciune.gif pupic.gif
CITAT(bubbles @ 26-11-2007, 10:01 AM) *

Neata yahoo.gif si bun venit printre noi wink1.gif Te-ai hotarat la vreo dieta.Bafta si la cat mai multe kg pierdute pupic.gif

Multumesc frumos de primire, esti o draguta! pupic.gif

Astazi m-am trezit f. bine dispusa, am mancat o banana mica, iar acum savurez o cana de cioco calda (aia de la Nestle-Cioco, e super tare) cu jumatate de lingurita de zahar brun, de mancat, daca apuc sa mananc pe la 3-4, e bine, am la treaba crazy.gif
Va urez o saptamana minunata!!! cheer.gif
Nessie
flowers1.gif Bine ai venit, Miss! Eu nu sunt nici cu WW, nici cu Monti acum, dar la un moment dat am fost cu fiecare. )).gif Te ajut si eu cu un sfat, cu o vorba buna, cu ce pot! pupic.gif

Succese multe iti doresc!

PS (socoteli administrative give_rose.gif ): Vad ca ai atasat o cafeluta si pentru ca esti la inceput probabil nu stii ca exista o limita fizica pentru fisierele atasate (care se termina repejor laugh.gif ) si sa evitam probleme viitoare, folosim cand chiar nu merge altfel functia de atasare. Pentru poze de obicei folosim imageshack.us. Uite aici un subiect despre Cum incarc o fotografie pe forum?

Pupici!
Cherie
CITAT(Nessie @ 26-11-2007, 11:46 AM) *

flowers1.gif Bine ai venit, Miss! Eu nu sunt nici cu WW, nici cu Monti acum, dar la un moment dat am fost cu fiecare. )).gif Te ajut si eu cu un sfat, cu o vorba buna, cu ce pot! pupic.gif

Succese multe iti doresc!

PS (socoteli administrative give_rose.gif ): Vad ca ai atasat o cafeluta si pentru ca esti la inceput probabil nu stii ca exista o limita fizica pentru fisierele atasate (care se termina repejor laugh.gif ) si sa evitam probleme viitoare, folosim cand chiar nu merge altfel functia de atasare. Pentru poze de obicei folosim imageshack.us. Uite aici un subiect despre Cum incarc o fotografie pe forum?

Pupici!

Oki, doki missy! Nu atasez eu asa de muuulte poze incat sa-mi termin ratia! Aia era asa, de bun venit naughty.gif Urmatoarea va fi peste ceva timp wink1.gif
Multumesc de primire, si relax, facem noi fata cumva pupic.gif
P.S. Acum vreo luna si ceva, mi-am luat o pereche de blugi care nu ma incapeau deloc, motivational asa, cu 2 numere mai mici, in speranta si motivatia sa-i port pana de Craciun. I-am probat acum o saptamana si ceva, pot sa-i inchid, insa plesnesc pe mine => ceva bun s-a intamplat si se va intampla si de acum incolo! Sunt super frumosi, am dat si ceva bani pe ei, asa ca trebuie neaparat sa ma tin de promisiune! cheer.gif cow.gif That's my motivation cool.gif

Voi ce papati astazi? eat.gif Sunt total lipsita de inspiratie.. w00t.gif
aki
pupic.gif Buna MissDiorCherie.Bine ai venit printre noi. hug.gif
Bafta la slabit
Pisik
Miss Dior, cu ce ai slabit cele 7kg? Pune-ne un meniu al unei zile de dieta. Pt astazi, nu stiu, cred ca ai putea sa papi ceva puiut cu salata daca nu tii post, daca tii legume, salate, etc.

Cred ca important este sa iei micul dejun, vad ca iti lipseste....
May
Bine ai venit cheer.gif Poate ne spui mai multe despre tine: copii, sot, amant, soacra, purcei, catei alea alea pupic.gif
Cherie
Aki, mersi mult pupic.gif
Pisik, pai dieta & sport. Ideea a fost sa-mi schimb modul de viata si apoi sa slabesc.
Meniu al unei zile de dieta, ca de exemplu azi, nu am blushing.gif Mananc mai mult prin oras, iar mancare de acasa imi iau f. rar... Nu-mi place mancarea reincalzita, am si eu o nebunie crazy.gif Am traditionalele iaurturi, Almette sau alte mici trucuri. Fara paine, klar! Mai beau din cand in cand o cioco calda, mai ales cand am mult de treaba. Iar cu micul dejun, da, am o problema, nu prea il servesc sau il servesc pe la 11-12 ziua si atunci pe fuga. unknw.gif Shame on me wacko.gif

CITAT(Maybeline @ 26-11-2007, 12:28 PM) *

Bine ai venit cheer.gif Poate ne spui mai multe despre tine: copii, sot, amant, soacra, purcei, catei alea alea pupic.gif

Hehe. Am si eu un prieten, de vreo 3 ani (impliniti luna asta, pe 17), o familie frumoasa si nu prea numeroasa, un catel frumos, care a imbatranit si acum e cam bolnav (si sunt tare trista din cauza asta). Lucrez, sunt si la facultate, vorbesc mult, rad, sunt f. sociabila si comunicativa si in rest, ce sa va mai zic? Intrebati`ma voi si va raspund cu placere!
pupic.gif pt primire
May
Cand te vedem si noi? O poza, ceva? naughty.gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 26-11-2007, 12:38 PM) *

Cand te vedem si noi? O poza, ceva? naughty.gif

Pe mess, yahoo give_rose.gif
May
Pai iti poti pune poza pe ceva gen flickr.com sau shutterfly.com ( sper ca am scris bine), o vedem si apoi o faci privata daca nu vrei sa ramana pe forum.... ca nu cred ca stai sa ne bagi pe toate in mess, suntem muuuulteeee si curioase )).gif
bubbles
Si eu sar peste micul dejun si stiu ca nu e bine rolleyes.gif dar nu sunt obisnuita deloc sa mananc dimineata doh.gif .
Pisik
Miss, painea nu trebuie eliminata complet, are si ea rolul ei, mai ales daca este integrala.

Micul dejun trebuie luat, cat de putin, o banana, un sandvis cu sunca slaba, un ou, ceva

Mancarea gatita nu trebuie sa fie neaparat o oala de mancare, poate fi o mana de pastai de fasole aruncata intr-un wok, cu o lingura de sos de rosii, sau un cartof copt cu ceva sau niste brocolli, conopida cu mirodenii, etc., etc.

Daca spui ca mananci mai mult pe fuga si nu acasa incearca un sandvis cu paine neagra, cu o frunza-doua de salata, cu un pic de almette si o felie de sunca slaba, o sa te sature zic eu
bubbles
Eu mananc zilnic ori cartofi ori paste ca imi tin de foame.De obicei fierb 3-4 cartofi si imi fac piure cu 1 lgta margarina Delma sandwich ca are puncte putine la o lgta wink1.gif si poate cu putin lapte 0.1% si daca mananc mai tarziu pe la 6 seara ... cartofii imi tin mereu de foame pana a doua zi grin.gif
Cherie
Of, of, va dau linkul de hi5 lol.gif
Micul dejun a constat intr-o banana, deci, ceva acolo, pe drum spre munca am mancat!
Cu painea ma intalnesc destul de rar, iar sandwich`ul cu almette & sunca il ador devil.gif
Intre timp am mai mancat cateva alune de padure crude. Sunt o sursa f. buna de grasimi sanatoase, cat timp nu sunt prajite si sarate!

Bubbles, apropo de piure-ul tau, mi s-a facut pofta de cartoful copt de la Mall Vitan, cu cascaval muuuult deasupra! Yumi!! baby.gif
App, cine e din Bucuresti?
bubbles
Nici eu nu mancam paine dar mi-a zis mama ca din cauza asta imi cade parul blink.gif si de atunci mai mananc si paine .. ca nu vreau sa chelesc lol.gif
Pisik
Miss Dior, f buna cartoful de la Senor Patata, yummyyyy, mie imi place sa il fac doar cu cascaval, branza si eventual smantana )).gif

A, eu sunt din Buc
Nessie
O-ho! Suntem multe din Bucuresti! Ne si intalnim frecvent, (organizat sau nu) avem si cateva poze de la intalniri aici daca ai timp si chef sa te uiti.

La ce facultate esti si ce an, ca nu ne-ai spus?
Cherie
Bubbles lol.gif lol.gif lol.gif p-asta, chiar ca n-o stiam lol.gif
Pisik, mie nu-mi place smantana yahoo.gif Eu stiu de Kartofino, Senor Patata ce e?
Nessie, misto. Fac: Cantemir, Management Turistic si Comercial, An 3 si licenta la vara naughty.gif
Nessie
Suna bine facultatea ta! Poate dupa ce termini iti gasesti un job sa te plimbi in inspectie pe la diherite hoteluri. laugh.gif

Senor Patata e la fel cu Kartofino, dar se gaseste in Plaza.
bubbles
Si eu sunt anul 3 la facultate .La oloaga psihic A.K.A. psihologie laugh.gif si la anu .. uff licenta doh.gif
Cherie
Hehe, misto. Dupa facultate, voi iesi economist, dar pot lucra in muuulte domenii. Hotelurile ar fi interesante )).gif Oricum, partea comerciala is my big love.
Prin Plaza, nu prea ajung, mi-e mai la indemana City Mall ( stau f. aproape, dar e naspa mall-ul) sau Vitan, langa care sta iubi. yahoo.gif

Bubbles, batem palma, o sa chelim sigur pana la licenta, cu, sau fara paine salut.gif
Apropo de asta, tocmai am mancat: paine alba, Almette cu verdeata, my love & 3 felii jambon de porc. blink.gif
axe10

Unu la mana: bine ai venit!

CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 09:15 PM) *

Hello misses!

Va tot citesc de ceva timp si m-am regasit in multe dintre povestile voastre. Vesnic la dieta, ma confrunt ca si voi cu diverse probleme, esecuri, intreruperi si succese ale dietei. Imi place sa vad aici o comunitate unita, gata oricand cu o vorba buna... Experienta am in acest domeniu si sper sa pot fi si eu candva, cuiva de ajutor. salut.gif
P.S. Si o mica tratatie pentru cine ma viziteaza...O cioco calda, langa seminu, ca tot sunt patrunsa de febra sarbatorilor baby.gif

Doi la mana...sunt si oi negre pe aici...eu sunt una si ma laud...deci vei mai lua si palme! (macar sunt sincera)

CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 11:04 PM) *

Hehe, atunci ne-am nimerit hug.gif Astept cu nerabdare orice sut in fund pe care il voi merita! yahoo.gif Chiar imi doream sa am pe cineva care sa bataita.gif cu promptitudine. La cerere, ofer si eu astfel de servicii )).gif
Eu am 22 de ani si 1.64 dry.gif De maine voi incepe sa afisez si ce voi manca, eventual daca apare si ceva sport.
Multumesc de primire, esti o draguta!

Suturi o sa primesti....o ai nevoie de protectie...
Da, la 22 de ani si 164cm...cam multishor 70 kg. Noroc ca ti-a venit mintea la cap, mai bine mai tarziu decat niciodata!

CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 11:58 PM) *

Gata missy, s-a notat, de maine de apucam de treaba naughty.gif Totusi, nu-i prea putin? Chiar ca nu cred sa mai ai si forta maine sa-m scrii meniul de marti... Mai adauga ceva acolo ca nu se poate! pupic.gif Eu deocamdata nush exact ce voi manca, maine fac anuntul oficial, pe masura ce voi manca. In acest moment viata mea e tare agitata, mananc pe fuga, muncesc de rup si tot asa! P.s. nu sunt fan produse degresate! Le urasc, mi se par fade si ne-masticabile. Prefer sa mananc lucruri sanatoase, desi cu oarecare grasime (sanatoasa, evident, nu jumari si slanina) gen lactate, putin unt, uleiuri, nuci si sa tin carbohidratii jos de tot. Pe mine, aia ma omoara! unknw.gif

Asta e un principiu bun de urmat...vad ca ai si "cultura" de specialitate.
La noi e greu cu practica damn it!!

CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 01:51 PM) *

Bubbles, apropo de piure-ul tau, mi s-a facut pofta de cartoful copt de la Mall Vitan, cu cascaval muuuult deasupra! Yumi!! baby.gif
App, cine e din Bucuresti?

Si eu tot din acest Bucuresti urat sunt.

CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 02:48 PM) *

Hehe, misto. Dupa facultate, voi iesi economist, dar pot lucra in muuulte domenii. Hotelurile ar fi interesante )).gif Oricum, partea comerciala is my big love.
Prin Plaza, nu prea ajung, mi-e mai la indemana City Mall ( stau f. aproape, dar e naspa mall-ul) sau Vitan, langa care sta iubi. yahoo.gif

...si chiar vecina cu tine...pe la Brancoveanu stau....
Cherie
Misto Axe, suntem vecine cheer.gif
Mintea la cap imi venise de ceva timp, insa gratie unor regimuri cretine, am ajuns sa ma ingras, in loc sa slabesc sorry.gif
O sa va dau pozele de pe hi5 si o sa vedeti ca nu par de aceasta greutate, dar...da, e mult, avand in vedere k pana la aproape 20 de ani nu am depasit 55 de kg...
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 03:41 PM) *

Misto Axe, suntem vecine cheer.gif
Mintea la cap imi venise de ceva timp, insa gratie unor regimuri cretine, am ajuns sa ma ingras, in loc sa slabesc sorry.gif
O sa va dau pozele de pe hi5 si o sa vedeti ca nu par de aceasta greutate, dar...da, e mult, avand in vedere k pana la aproape 20 de ani nu am depasit 55 de kg...

Ok astept....
Si daca tot te-am vrajit...uite iti dau si floare.gif ...de casa noua!
Cherie
Iti multumesc pupic.gif de floricica.
Am facut un calcul la ce am mancat pana acum si mi-au iesit 12p, din 24 cate am voie. Nu-mi e nici foame, sunt f. ok.
Calculelele arata cam asa yahoo.gif
Banana mica 1p
cioco calda 2p + 1/2 lingurita zahar brun 0p
paine 3p + jambon 1,5p + Almette 3p
alune 1,5p
Daca am gresit ceva, va astept cu corectari.
pupic.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 04:03 PM) *

Iti multumesc pupic.gif de floricica.
Am facut un calcul la ce am mancat pana acum si mi-au iesit 12p, din 24 cate am voie. Nu-mi e nici foame, sunt f. ok.
Calculelele arata cam asa yahoo.gif
Banana mica 1p
cioco calda 2p + 1/2 lingurita zahar brun 0p
paine 3p + jambon 1,5p + Almette 3p
alune 1,5p
Daca am gresit ceva, va astept cu corectari.
pupic.gif

Habar nu am cate alune ai mancat!!
In rest cred ca e bine.
Cherie
F. putine alune, vreo 10!
axe10
Merge!

Vezi ce mai mananci....
Cherie
Yes ma'am! salut.gif
Chiar acum mananc ceva si am si fugit in Carrefour dupa hrana! naughty.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 06:52 PM) *

Yes ma'am! salut.gif
Chiar acum mananc ceva si am si fugit in Carrefour dupa hrana! naughty.gif

Vezi ca se face si la noi in cartier...cica il termina anul asta...langa metro berceni.
Cherie
Am auzit! Eu merg la Unirea, imi e f. aproape!!! Cu metroul fac 10 min yahoo.gif
Chiar acum mananc niste piept de pui facut la teflon si cu o salatica de rosii, castraveti, ceapa & ulei de masline, o nebuniiiiiie! good.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 07:01 PM) *

Am auzit! Eu merg la Unirea, imi e f. aproape!!! Cu metroul fac 10 min yahoo.gif
Chiar acum mananc niste piept de pui facut la teflon si cu o salatica de rosii, castraveti, ceapa & ulei de masline, o nebuniiiiiie! good.gif

Nu mai calc pe acolo....ca am fost cu masina odata si m-a costat parcarea o gramada!
Eu am familie mare(adica noi trei persoane....)....si luam juma de magazin!
lol.gif lol.gif

Sa nu indraznesti sa iei ceva care ingrasa....si sa nu ne spui si noua sa baloshim pe aici... lol.gif lol.gif
Cherie
Skimbare de plan, nu mai merg ca ploua de rupe mad.gif
Ma duck maine direct de la munca doh.gif
aki
Vad ca te tii de treaba hug.gif .Bravo tie w00t.gif
Cherie
Yep, in afara unui Bounty si a unui Kinder Country, punctate corespunzator bang.gif
bubbles
Ziua.Cum merge? pupic.gif
Nessie
Hello! N-ai sarit din schema cu dulciurile alea? Ca degeaba le punctezi, daca depasesti punctajul zilnic. unsure.gif
Cherie
Merge bine. Stiu Nessie ca dulciurile ar trebui sa lipseasca, problema cu depasitul punctelor e deja istorie lol.gif
Pana acum am vreo 20p...Sandwich-uri de la snack attak cu piept de pui & cruditati/sunca si 2 cioco calde. Am calculat punctele dupa lista de nutrienti de pe ambalaj. Sunt franta, am capul tandari si am muncit de nu mai pot! Sper sa ajung in seara asta in Carrefour.. mad.gif
pupic.gif fetele! La voi cum merge?
Nessie
Sanwishurile de la snack attack mi se par pacatoase. dry.gif M-am ars de cateva ori. Sunt o fatza de nu te saturi, dar au maioneza multa si creste punctajul.
Cherie
Yeah, mi-am luat si eu teapa...intai le-am mancat, apoi am calculat...Nu stiam cate puncte au, desi mai mancasem dry.gif Asta e, acum imi revin cu WW, imi pierdusem antrenamentul... huh.gif
Din ce in ce mai putine puncte yahoo.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 27-11-2007, 08:32 PM) *

Yeah, mi-am luat si eu teapa...intai le-am mancat, apoi am calculat...Nu stiam cate puncte au, desi mai mancasem dry.gif Asta e, acum imi revin cu WW, imi pierdusem antrenamentul... huh.gif
Din ce in ce mai putine puncte yahoo.gif

Numai painea si iti vine rau cand calculezi....asa am patit eu cu bunatatea de sandwich-uri de la french bakery...

Te reobisnuiesti tu, incetul cu incetul!
Cherie
Pai stai asa, painea n-ar fi fost multa, in total 3 felii paine neagra, restul ingredientelor sunt beleaua dry.gif
Cat despre French Bakery, hehe, ala din spate de la Lido, a fost pacatul meu mult timp, si nu sandwich-uri, cat croissantele si alte impletituri cu creme, migdale, etc clap.gif Bine ca nu mai lucrez in zona lol.gif
Am ajuns si in Carrefour azi, am cumparat numai prostii, bagasera decoratiuni din alea pt Craciun si chiar nu m-am putut abtine yahoo.gif
Am depasit cu succes si astazi punctele, sunt de belea...Trebuie sa ma reobisnuiesc sa gandesc WW, ca acum, intai mananc si dup-aia calculez... bang.gif O sa consider zilele astea de acomodare... baby.gif
Astept bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif plecaciune.gif ca altfel nu ma mai pot concentra
hug.gif pupic.gif pupic.gif iubitele!
Sexymom
Gagico, ce program ai la munca?Asa poti organiza mesele....
Eu lucrez de la 10 -16 si nu mananc decat 2 sandwich-uri cu paine neagra sunca degresata si branza light, si beau 1 cutie de suc de portocale natural. In rest apa la greu ca vb. mult, asta defect de femeie, nu numai ca sriu mult dar nici gura nu sta de pomana lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.