Unu la mana: bine ai venit!
CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 09:15 PM)

Hello misses!
Va tot citesc de ceva timp si m-am regasit in multe dintre povestile voastre. Vesnic la dieta, ma confrunt ca si voi cu diverse probleme, esecuri, intreruperi si succese ale dietei. Imi place sa vad aici o comunitate unita, gata oricand cu o vorba buna... Experienta am in acest domeniu si sper sa pot fi si eu candva, cuiva de ajutor.
P.S. Si o mica tratatie pentru cine ma viziteaza...O cioco calda, langa seminu, ca tot sunt patrunsa de febra sarbatorilor

Doi la mana...sunt si oi negre pe aici...eu sunt una si ma laud...deci vei mai lua si palme! (macar sunt sincera)
CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 11:04 PM)

Hehe, atunci ne-am nimerit

Astept cu nerabdare orice sut in fund pe care il voi merita!

Chiar imi doream sa am pe cineva care sa

cu promptitudine. La cerere, ofer si eu astfel de servicii
Eu am 22 de ani si 1.64

De maine voi incepe sa afisez si ce voi manca, eventual daca apare si ceva sport.
Multumesc de primire, esti o draguta!
Suturi o sa primesti....o ai nevoie de protectie...
Da, la 22 de ani si 164cm...cam multishor 70 kg. Noroc ca ti-a venit mintea la cap, mai bine mai tarziu decat niciodata!
CITAT(MissDiorCherie @ 25-11-2007, 11:58 PM)

Gata missy, s-a notat, de maine de apucam de treaba

Totusi, nu-i prea putin? Chiar ca nu cred sa mai ai si forta maine sa-m scrii meniul de marti... Mai adauga ceva acolo ca nu se poate!

Eu deocamdata nush exact ce voi manca, maine fac anuntul oficial, pe masura ce voi manca. In acest moment viata mea e tare agitata, mananc pe fuga, muncesc de rup si tot asa! P.s. nu sunt fan produse degresate! Le urasc, mi se par fade si ne-masticabile.
Prefer sa mananc lucruri sanatoase, desi cu oarecare grasime (sanatoasa, evident, nu jumari si slanina) gen lactate, putin unt, uleiuri, nuci si sa tin carbohidratii jos de tot. Pe mine, aia ma omoara!
Asta e un principiu bun de urmat...vad ca ai si "cultura" de specialitate.
La noi e greu cu practica damn it!!
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 01:51 PM)

Bubbles, apropo de piure-ul tau, mi s-a facut pofta de cartoful copt de la Mall Vitan, cu cascaval muuuult deasupra! Yumi!!
App, cine e din Bucuresti?
Si eu tot din acest Bucuresti urat sunt.
CITAT(MissDiorCherie @ 26-11-2007, 02:48 PM)

Hehe, misto. Dupa facultate, voi iesi economist, dar pot lucra in muuulte domenii. Hotelurile ar fi interesante
).gif)
Oricum, partea comerciala is my big love.
Prin Plaza, nu prea ajung, mi-e mai la indemana City Mall ( stau f. aproape, dar e naspa mall-ul) sau Vitan, langa care sta iubi.

...si chiar vecina cu tine...pe la Brancoveanu stau....