Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
Va fac promit, insa sa-mi recuperez camera mai intai, ca e la cumnata mea blum.gif
Evident, ca la parul meu moale si catifelat si pufos, s-a dus drqului tot coafatul, m-am trezit dimineata ciufulita rau de tot lol.gif Pe mine, ma tine coafatul pana pun capul pe perna lol.gif Iar singura, nu stiu sa ma aranjez, sunt antitalent la par... yahoo.gif Am bagat si neste solar aseara, ala e in regula cheer.gif

P.S. tnx pt felicitarile de la ticker!!! yahoo.gif Am fost acum, dimineata, in Real (k tot nu fusesem niciodata) si mi-am facut un mic stoc de mancare sanatoasa: pomelo, iaurturi, muskiulet de vita, file de salau, unt, Almette ( lol.gif lol.gif ), kiwi, etc.... Plus, ce mai am acasa, imi ajung! salut.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 07-12-2007, 09:09 AM) *

Hmmm..am descoperit ceva super bun....Iaurt de la Tnuva, Yoplait, cu mar si scortisoara...yumy yumy.... naughty.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 07-12-2007, 10:10 AM) *

Mie imi spui de Exquisa? Unei ex-addicted? lol.gif
Am facut un calcul la Tnuva ala, evident dupa ce l-am mancat, aproape 10p crazy.gif

Tocmai am calculat asta cu scortisoara...3.3p la paharutzul de 125g....ce ziceai de 10?....exista si pahar mare?
Sau te refereai la Tnuva sana toata cutia? blink.gif

Hai ca sunt si eu curioasa de tunsoare!! rolleyes.gif

Cherie
Oi fi calculat eu prost lol.gif ca bagam si ceva in Ciel lol.gif mai si mancam si vb si cu colega mea lol.gif
Poze mai vechi gasiti aici blush.gif
Cu poze recente, soon salut.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 06-12-2007, 10:17 AM) *

Ce faceti? Ce v-a adus Mosul??? Eu m-am cantarit de dimineata: 69.8 cheer.gif
Voi ce obiceiuri aveti Aki? pupic.gif

La noi acus pe 13-14 decembrie se ung geamurile cu usturoi si se scot portile la fetele mari. tease.gif
E sf.Andrei.Apoi Anul-Nou,Craciunul si apoi Sf.Vasile.La noi totul e ca la neoameni doh.gif
Cherie
Misto aki! Fiecare obicei are ceva frumos, si aici sunt 100 si 1000 de obiceiuri, regiuni, oameni, etc... Vorba aia, cate bordeie, atatea obicee blum.gif

Am abandonat WW, mananc sanatos acum, n-am mai avut timp sa calculez punctele.. tease.gif doh.gif
Vreau niste rezultate rapide....as baga un disociat de 1 zi (fructe, lactate, legume, carne) Ce ziceti? rolleyes.gif
aki
Te-ai tuns scurt?
Am vazut pozele tale,foarte bine iti sta cu parul lung si cu cerc in cap.Si eu asa il port. w00t.gif
Cherie
Da, m-am tuns pana la ceafa, inainte aveam parul pana la umeri give_rose.gif
Ce e aia cerc in cap??? blush.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 09-12-2007, 10:44 PM) *

Da, m-am tuns pana la ceafa, inainte aveam parul pana la umeri give_rose.gif
Ce e aia cerc in cap??? blush.gif

Pai acus iti arat
Imagine
Vezi chestia care o am in par?Acela se numeste cerc w00t.gif
Cherie
Aaaaa, gata, m-am prins cheer.gif Noi ii spunem bentita pupic.gif
Ala e catelul tau???? Ce fruuuuuuuuuuuumooos e!!!! wub.gif Rotweiller???

Ca idee de tunsoare, va arat una mai veche(de asta vara, cand aveam parul mai scurt)
P.S. poza extrem de naspa, nu dormisem de joi seara, era sambata, eram la Timisoara, bla bla...
axe10
lol.gif lol.gif blink.gif lol.gif blink.gif lol.gif
Ai abandonat?!
Pai de abia te apucasi!

Bine, hai sa te vad, mananca sanatos si sa-mi zici ce-ti iese ca si eu sunt acrita....azi am rezistat fara dulce dupa o saptamana de orgii dulci. blushing.gif

Noapte buna.

PS M-am uitat la poze, dragutza foc, tot vreau sa vad tunsoarea ca sunt curioasa...poate ma apuc sa-mi tai si eu parul!!
Cherie
Tnx ma'am! salut.gif
Promit sa va aduc cele mai frumoase poze, machiata, solarizata, cosmetizata si coafata blum.gif
Celelalte esecuri cu WW se datorau tot lipsei calculelor, ma enerveaza la culme chestia asta... Merg pe mancatul sanatos, abandonez ideile nebune de disociat naughty.gif Maine imi fac programare si la sala si sper sa-mi termin treaba in timp util, astfel incat sa si ajung doh.gif yahoo.gif
Ma duc sa fumez cateva tigari, sa-mi pun carnita de vitel in casoleta si sa-mi fac si o baita!

P.S. am avut si eu cateva orgii saptamana asta, si sper sa nu se mai repete tease.gif bang.gif
Pentru orgiile tale dulci bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
dany
Ce misterioasa esti !!! Imi place tare mult!!
Cine e bb-le ???Ce ochi albastrii are, frumuselul ??
Daca asta e prietenul tau...semanati mult de tot !!!!

M-ai innebunit ( in sensul bun ) cu diferitele tunsori si culori de par pe care le-ai avut ai avut )).gif )).gif

Asteptam si poze recente si ..... oare de ce nu mai merge WW-ul ??? Mai incearca , nu te da batuta !!! E prea repede !!! Daca ai tinut multe diete pana acum , e normal ca , corpul tau sa nu reactioneze imediat ! da-i un pic de timp !
Cherie
Dany, tnx! pupic.gif
Bebele nu-i al meu, e nepotelul iubitului meu (si al meu evident naughty.gif)
Tipul din poza nu e sotul meu, e ...fratele meu, de acolo si asemanarea, iubi e celalalt, din restul pozelor cheer.gif
Imi place sa-mi schimb look-ul, apoi, ma razgandesc, si tot asa o tin grin.gif
Am promis si poze mai recente, nu va pacalesc! salut.gif
Si ii voi da corpului meu, care e intr-adevar satul pana peste cap de diete, un timp...nu stiu exact cat, dar ii voi da tease.gif naughty.gif
Te pup, o saptamana minunata iti (va) doresc!!!
pupic.gif & hug.gif all!
dany
Modificasem si eu postarea mea in timp ce tu scriai lol.gif lol.gif

Hai , nu te lasa de WW !!! Parerea mea e ca e cel mai sanatos mod de a slabi !!! DACA tii cont de cele 6 reguli importante ( le-am pus eu pe undeva ..... cred ca la " Diete " ) si daca nu te stresezi prea tare . Eu nu am tinut nici o dieta pana la WW ( apropo : WW e un mod de slabire sanatos , nu o dieta ) si am slabit repede si frumos ....acum 2 ani . Apoi m-am lasat pe tanjala si acum incerc sa imi revin dar .... greu , frate , in preajma Sarbatorilor doh.gif )).gif

Cine a tinut jdemii de diete inainte de WW nu se poate astepta la un rezultat miraculos in primele saptamani ! Corpul are nevoie de timp sa-si dea seama ce vrei de la el .

Fa-ti si tu papa mai slaba , fa-ti salata boeuf " saraca " care sa te tina cateva zile ( la mic dejun sau pranz - cum vrei ) ......

In jurnalul meu am mai pus cateva retete cu poze si punctaj ...... daca ai timp poate intri si te mai inspiri un pic . Nu mai stiu la ce pagini dar ma uit imediat si iti spun .

Hai , capul sus !!!!! Macar saptamanile astea pana la Craciun ....apoi iei o pauza de Sarbatori ( dar nu cu tone de dulciuri & co )).gif ) si continui .

Cam DE LA PAGINA ASTA incep retetele puse de mine .....
bubbles
Neata yahoo.gif .Sper sa ajung si eu sa ma tund ca am o claie in cap )).gif si mai rau e ca imi cade parul.POate te razgandesti si nu renunti la WW cat despre disociat .. nana.gif nu e bun!!!1
Cherie
Dany, nu stiu exact ce voi face cu WW, o sa vad pana la urma si la urma! Promit sa intru sa citesc la tine in jurnal, insa nu acum, ca sunt prinsa rau de tot, am f. multa treaba sorry.gif
Am inceput astazi cu 2 felii de paine neagra cu Almette...si atat! Mi-am facut programare diseara la Pilates, sper sa ajung!
Bubbles, stiu, am renuntat la ideea de disociat cheer.gif. Am preferat sa ma tund, desi ma tunsesem in vara ultima data, pt ca aveam cateva fire tocite si imi si cadea... Prefer un par scurt si cu aspect sanatos, decat o pleata tocita lol.gif
pupic.gif
Cherie
Am prestat mai devreme niste WuXing dry.gif Jumatate de portie de orez picant cu legume, si jumatate de portie de vita cu cartofi... Cred ca ajung si diseara la sala cheer.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 09-12-2007, 07:55 PM) *
Poze mai vechi gasiti aici blush.gif
)).gif Mai frate, daca ti-am vazut eu parul in starea lui naturala. Il ai mereu prins sau batut de vant! laugh.gif Asteptam pozele noi, dar sa stai ca la pozat, sa putem vedea. photo.gif

Citisem ceva de un disociat, dar ma fac ca nu am vazut bine... laugh.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 10-12-2007, 04:55 PM) *

Am prestat mai devreme niste WuXing dry.gif Jumatate de portie de orez picant cu legume, si jumatate de portie de vita cu cartofi... Cred ca ajung si diseara la sala cheer.gif

Oops! Asta e crima la dieta! Orezul cu legume merge, e ok, dar vita cu cartofi? wacko.gif Prajiti cartofii? Si cu sosuri cred, nu?
axe10
Sunt bune chinezestile astea, dar pregatite acasa .De la restaurant sunt gustoase dar prea uleioase. unsure.gif
Hualong recomand pt comenzi acasa si servici....portiile mai mari si mie cel putin mi-au placut mai mult decat wuxing. wink1.gif

Cherie
Nessie naughty.gif O sa fac si pozele, iar parul il am si in stare naturala in anumite poze, saten si cret dry.gif Cat despre vita aia cu cartofi, cartofii erau fierti si au stat in sosul ala si capatasera un gust bun, iar sosurile alea mie nu-mi plac, asa ca nu le mananc...am servit decat carnea & legumele, scurse de zeama cheer.gif
Va pupa mami! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

Axe, Hualong-u` asta livreaza si la mama drq unde lucrez eu? Au site ceva? Sa ma interesez yahoo.gif
Repet, sosurile nu-mi plac de fel, nici pe cele facute in casa nu se servesc eat.gif
axe10
Aduce din Stefan cel Mare pana la noi in cartier...au site :papa

Poti suna sa intrebi...e cel mai sigur.Au sediu si in Crangasi...
Cherie
Oh da, eu lucrez pe centura ( lol.gif ) la 1 km de groapa de gunoi Glina, cu siguranta pana acolo, mai mult costa transportul decat mancarea lol.gif In fine, o sa vad eu!
Tocmai m-am intors de la sala, plouata ca o curca, dar simtindu-ma minunat, dupa ora de pilates!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am mancat un baton proteic si gata! salut.gif Mi-e somn clap.gif
Pup pupic.gif
bubbles
Si mie mi-e somn dar stau belendeu si surfez pe net lol.gif .Felicitari pt Pilates cheer.gif .La noi in orasul uitat nu ai cum sa gasesti asa ceva dry.gif
aki
Salut.Bafta la Pilates pupic.gif
Cherie
Aki, Bubbles pupic.gif hug.gif
Am spor la pilates pt ca imi place f.f.f. tare!!! Diseara, sper sa ajung la step aerobic!!! cheer.gif
Nessie
Maaama, unde lucrezi! doh.gif Mai ai timp sa faci ceva in afara serviciului? Eu lucrez la Semanatoarea si nu am timp sa ma duc la o sala, iar tu din afara Bucurestiului reusesti! Felicitari! Cate ore faci pe drum dus-intors?
Cherie
pupic.gif Pai, treseu: iau metroul de la Eroii Revolutiei si merg 3 statii pana la Aparatorii Patriei. De acolo, ne ia un microbuz de la firma, o ia prin Popesti-Leordeni, stanga la centura, cu care facem cam 15, maxim 20 de min. Deci, nu fac f. mult, maxim, maxim, 40 de minute. Plus inca 40 de min. la intors, si asta e ziua biggrin.gif
aki
Traiesti cu parintii? pupic.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 11-12-2007, 02:19 PM) *

pupic.gif Pai, treseu: iau metroul de la Eroii Revolutiei si merg 3 statii pana la Aparatorii Patriei. De acolo, ne ia un microbuz de la firma, o ia prin Popesti-Leordeni, stanga la centura, cu care facem cam 15, maxim 20 de min. Deci, nu fac f. mult, maxim, maxim, 40 de minute. Plus inca 40 de min. la intors, si asta e ziua biggrin.gif

Wow! Asa e super! Faci mai putin decat face prietenul meu in Bucuresti, cu metroul. )).gif Face o ora pana la serviciu.
Cherie
Da Aki, traiesc cu parintii!!! Stau si la iubi din cand in cand! naughty.gif pupic.gif
Nessie, da, ajung relativ repede; eu una, ma declar fan metrou, nu se compara cu nimic!!!
Cherie
Yeah, the end of the day unsure.gif O zi plina, agitata, intr-un final am reusit sa o fac lata, nu am mai ajuns nici la ora de step aerobic, nu am facut nimic din ce mi-am propus... Sper macar sa ma pot mentine saptamana asta, fara kg in plus... dry.gif
Voi ce ati facut azi? Cum a fost ziua asta?

Ah, colac peste pupaza, ma enerveaza si noua tunsoare, n-am ajuns nici la solar!!! huh.gif
Va pup! pupic.gif
Cherie
Am facut o baitza senzationala, mai fumez o tigara si ma bag la nani. M-am dat cu noul parfum luat azi-de suparare-(L'eau par Kenzo - one of my favourites naughty.gif) asa ca miros senzational, m-am dat cu creme, pleata in vant si gata si pe ziua de azi! Abia astept sa se mai relaxeze lucrurile yahoo.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 11-12-2007, 10:38 PM) *

Ah, colac peste pupaza, ma enerveaza si noua tunsoare, n-am ajuns nici la solar!!! huh.gif
Va pup! pupic.gif

Ufff...e enervant cand nu-ti mai sta ca la coafor!!!

O zi plina de realizari.
Cherie
Asa e Axe, iar eu am un par de [*****], nu sta de nici o culoare bang.gif bang.gif bang.gif
Sper ca ati avut o zi minunata!!!!
axe10
Minunat de ocupata, dimineata treaba acasa, dupa masa la servici...acum in sfarsit acasa relaxata...maine o iau da capo...mai am putin si termin curatenia cu participarea extraordinara a sotului!!! grin.gif
Cherie
Misto. Noi am stat azi la munca vreo 3 ore fara lumina, din cauza unei pene de curent de ieri, care, era sa ne arda si ce-a de-a doua cladire de birouri (cealalta a luat foc asta vara, cand eu eram in concediu) noroc ca a fost cineva acolo si a vazut ca iesea fum din panoul electric pray.gif plecaciune.gif In fine, frig, ca nu mergea centrala, bezna, ca era intunecat afara, soferii veniti in vama cu camioanele incepusera sa se panicheze, unii aveau descarcari/incarcari in alte parti si nu se stia cat va dura, clientii stateau buluc, altii s-au resemnat, altii au guitzat pe acolo, nu mergeau calculatoarele, electricianul care cumparase intre timp sigurantele, se misca ca okii mortului, absolut in reluare totala...imgineaza-ti ce a fost cand a venit curentul lol.gif nimeni nu stia ce sa faca mai intai... In fine, am terminat cu nebunia, m-am apucat de alte treburi si intr-ul final, pe la 5 jumate am plecat spre casa... Booooooooooon! Nu iesim bine din curte, mergem cam 1 km, si ne astepta o mare coada pe centura...cred ca am facut 2-3 km in jumatate de ora, era un politist in intersectie care n-a facut decat sa agite nervii si sa incurce treburile... Am ajuns in sfarsit aproape de casa, la City Mall, acolo m-a lasat colega mea, mi-am cumparat niste capsuni si m-am dus invartindu-ma spre casa, unde am ajuns pe la 7 si jumatate... M-am trantit pe canapea, am dat drumul la stirile Pro TV and so on! What a day yahoo.gif
De sambata, ma apuc si eu de curatenie, insa singura, ii dau mamei mele concediu, pt ca nu-mi place sa fac curat cu cineva. Eu am rosturile mele, curat, frec, spal, orice, numai sa nu ma lovesc de cineva. Si sunt tare talentata la facut curat, parol, am eu fixurile mele, totul trebuie sa fie la locul lui, sa straluceasca! Plus alte multe fixuri lol.gif
Ne-a anuntat si sefu' data party-ului de Craciun, asa ca, de maine, bag disociat, blugii aia trebuie imbracati, mai am putin lol.gif lol.gif Nu dati cu pietre, ca voi fi f. atenta: vitamine, apa multa si cate o zi de fructe, lactate, legume, carne. Wish me luck! pray.gif Mai am o saptamana la dispozitie... si o zi! grin.gif

Miliarde de pupici & tnx 4 listening (reading in cazul nostru blum.gif)

Special pentru voi

Ceeeeeeeeeee frumoooos!!! Ma face sa visez, ma relaxeaza si-mi da o stare de liniste interioara! Uitati-va ce imagini frumoase...
Pupici again! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Hello sweeties!!! A inceput marele disociat!!!! cheer.gif cheer.gif
Pana acum: 1 pahar fresh portocale & mandarine facut acasa si baut pe inima goala, 1 banana. Mi-am pregatit o delicioasa salata de fructe din capsuni, banane, kiwi si mandarine, care troneaza pe birou!!!! Mi-am facut si o vitamina efervescenta si gata! I feel great! pupic.gif
aki
Salut pupic.gif
Cherie
pupic.gif fetele, am terminat si salata de fructe. Mai am 2 mandarine, 1 pomelo mare acasa si la nevoie, mai cumparam hug.gif

Aki, iubita, ce faci? pupic.gif
Cherie
pupic.gif
axe10
Iti urez succes...si cred ca o sa intri in blue jeansii aia daca nu trebuie sa dai jos mai mult de 3 kile...max!!!

CITAT(MissDiorCherie @ 12-12-2007, 11:22 PM) *

Vreau si eu Craciun alb!!
Cu vin fiert si prieteni in jurul bradului.
Cherie
CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:56 PM) *

Iti urez succes...si cred ca o sa intri in blue jeansii aia daca nu trebuie sa dai jos mai mult de 3 kile...max!!!

Pai cam asa imi trebuie! Ma declar multumita de ziua de azi, totul a decurs conform planului cheer.gif

Ai vazut cat de frumos e afara???? naughty.gif Maine dimineata, vreau sa plec cu sania la munca naughty.gif
Am fost acum cu cainele afara si m-am bucurat ca un copil yahoo.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 13-12-2007, 02:56 PM) *

Aki, iubita, ce faci? pupic.gif

Ce sa fac?Pe aici dau avize pe net.Catam la gazda doh.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 12-12-2007, 10:22 PM) *

Eu " visez la un Craciun alb" de 7 ani sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif O veni candva....

bafta la imbracat blugii !!!!!! hug.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 13-12-2007, 10:53 PM) *

CITAT(axe10 @ 13-12-2007, 07:56 PM) *

Pai cam asa imi trebuie! Ma declar multumita de ziua de azi, totul a decurs conform planului cheer.gif

Ai vazut cat de frumos e afara???? naughty.gif Maine dimineata, vreau sa plec cu sania la munca naughty.gif
Am fost acum cu cainele afara si m-am bucurat ca un copil yahoo.gif

A fost frumos aseara cand ningea. Dimineata am stat in dubii daca sa iau masina, pana la urma m-am incurajat!!!

Daca ninge peste zi nu stiu cum ies din parcare. I-am lasat baiatului cheile sa mi-o tina mai aproape de iesire...si i-am lasat si un mic cadou de sarabatori!!
Cherie
Ce faceti dragele mele? pupic.gif

Aki, succes si sper sa-ti gasesti cea mai buna gazda din lume! pupic.gif
Honey, nu fi suparata, nici noi n-am mai avut zapada de ceva timp! Mersi pt urare!!! pupic.gif
Axe, hai ca azi e bine, sa speram ca n-o incepe mai incolo vreun viscol!!!!
aki
Buna dimineata gazda hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 14-12-2007, 11:18 AM) *

Buna dimineata gazda hug.gif

Buna dimineata scumpo!!!! pupic.gif

Va servesc cu o salata proaspata de fructe, ca o gazda buna ce sunt pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Foarte frumos din partea ta.Merci pupic.gif
Cherie
A fost buna macar? blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.