Misto. Noi am stat azi la munca vreo 3 ore fara lumina, din cauza unei pene de curent de ieri, care, era sa ne arda si ce-a de-a doua cladire de birouri (cealalta a luat foc asta vara, cand eu eram in concediu) noroc ca a fost cineva acolo si a vazut ca iesea fum din panoul electric

In fine, frig, ca nu mergea centrala, bezna, ca era intunecat afara, soferii veniti in vama cu camioanele incepusera sa se panicheze, unii aveau descarcari/incarcari in alte parti si nu se stia cat va dura, clientii stateau buluc, altii s-au resemnat, altii au guitzat pe acolo, nu mergeau calculatoarele, electricianul care cumparase intre timp sigurantele, se misca ca okii mortului, absolut in reluare totala...imgineaza-ti ce a fost cand a venit curentul

nimeni nu stia ce sa faca mai intai... In fine, am terminat cu nebunia, m-am apucat de alte treburi si intr-ul final, pe la 5 jumate am plecat spre casa... Booooooooooon! Nu iesim bine din curte, mergem cam 1 km, si ne astepta o mare coada pe centura...cred ca am facut 2-3 km in jumatate de ora, era un politist in intersectie care n-a facut decat sa agite nervii si sa incurce treburile... Am ajuns in sfarsit aproape de casa, la City Mall, acolo m-a lasat colega mea, mi-am cumparat niste capsuni si m-am dus invartindu-ma spre casa, unde am ajuns pe la 7 si jumatate... M-am trantit pe canapea, am dat drumul la stirile Pro TV and so on! What a day
De sambata, ma apuc si eu de curatenie, insa singura, ii dau mamei mele concediu, pt ca nu-mi place sa fac curat cu cineva. Eu am rosturile mele, curat, frec, spal, orice, numai sa nu ma lovesc de cineva. Si sunt tare talentata la facut curat, parol, am eu fixurile mele, totul trebuie sa fie la locul lui, sa straluceasca! Plus alte multe fixuri
Ne-a anuntat si sefu' data party-ului de Craciun, asa ca, de maine, bag disociat, blugii aia trebuie imbracati, mai am putin

Nu dati cu pietre, ca voi fi f. atenta: vitamine, apa multa si cate o zi de fructe, lactate, legume, carne. Wish me luck!

Mai am o saptamana la dispozitie... si o zi!
Miliarde de pupici & tnx 4 listening (reading in cazul nostru

)
Special pentru voiCeeeeeeeeeee frumoooos!!! Ma face sa visez, ma relaxeaza si-mi da o stare de liniste interioara! Uitati-va ce imagini frumoase...
Pupici again!