Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
bine inteles ca cel mai bine iti prinde munca, dar si facultatea e buna la ceva, iti ofera macar niste repere. sa nu-ti para rau ca ai facut-o!
Cherie
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 09:25 PM) *

pupic.gif pupic.gif
bine inteles ca cel mai bine iti prinde munca, dar si facultatea e buna la ceva, iti ofera macar niste repere. sa nu-ti para rau ca ai facut-o!

Nu-mi pare rau. Si nu e vina ei. E vina sistemului de invatamant. Care pune accent pe vorbaraie si practica 0. Si pt niste viitori absolventi, care se presupune ca vor activa in diverse medii de afaceri, nu-i chiar f. ok.
anca veselie
nu e deloc ok sad.gif toata lumea cere experienta... pe care bietii absolventi nu au de unde s-o aiba sad.gif
Cherie
Profesorii sunt buni, numai din ASE & Universitate. Multi incearca sa-si imbunatateasca cursurile, sa le faca f. placute. Unii reusesc, in speta cei tineri. Am avut o profesoara de finante, la care stateam fascinata la ore. Nu ma miscam, nu respiram. Si sunt Matusalemii, care vin, citesc dintr-un suport de curs, mai misca de 2 ori din cap (cat sa vedem ca-s vii) si aia a fost. Pleci cu scurta la mana de la scris. Si evident, a 2-a oara, iti juri sa nu mai calci. )).gif
anca veselie
imi aduc aminte )).gif si eu am lucrat in timpul facultatii, abia aveam timp de cursuri, nu ma lasau sa plec de la serviciu. iar in sesiune era ingrozitor. la un moment dat seful meu imi zicea ca nu vrea sa ma mai auda ca am examene. eh, bine ca a trecut.
Cherie
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 09:27 PM) *

nu e deloc ok sad.gif toata lumea cere experienta... pe care bietii absolventi nu au de unde s-o aiba sad.gif

Acum 4 ani, cand m-am angajat, am umblat jumatate de an pe la interviuri. Raspunsul clasic: "Ne place de tine, esti f. deschisa, f. comunicativa, dar...nu ai experienta" La modul la care, parca se putea cumpara... doh.gif

CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 09:31 PM) *

imi aduc aminte )).gif si eu am lucrat in timpul facultatii, abia aveam timp de cursuri, nu ma lasau sa plec de la serviciu. iar in sesiune era ingrozitor. la un moment dat seful meu imi zicea ca nu vrea sa ma mai auda ca am examene. eh, bine ca a trecut.

Din punctul asta de vedere, la actualul loc de munca am avut noroc. Am avut aceasta libertate, dat fiind faptul ca lucram si cu o colega de facultate/an/grupa.
Insa la cel de dinainte, a trebuit sa plec, pt ca nu mai aveam cum sa ajung la cursuri (lucram sambata), iar daca se intampla sa intarzii vreo ora (cu anuntare in prealabil) pt ca aveam examen, gaseam niste colege cu niste fete acre si intoarse cu c.u.r.u.l. in sus, de zici ca omorasem pe cineva, nu alta )).gif
Cherie
Va anunt cu mandrie ca de la ultimul meu post, am facut sport!!! Pilates, putin cardio si dans cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 12:10 AM) *

Va anunt cu mandrie ca de la ultimul meu post, am facut sport!!! Pilates, putin cardio si dans cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Oooo, asa ceva duminica seara????? Esti de admirat...sincer pupic.gif
dany
Au ajuns stranuturile cu ambitie la ea , Ramo )).gif

Ce ai dansat , Cherie ?
Ramo
E bine, e bine, sa ajunga la toata lumea care are nevoie )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 10:12 PM) *

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 12:10 AM) *

Oooo, asa ceva duminica seara????? Esti de admirat...sincer pupic.gif

Sar'na give_rose.gif
Ma simt tare bine dupa ce fac sport. Ma cam ia si somnul, si mai vreau sa stau sa invat, asa ca m-am mobilizat cheer.gif

pupic.gif
dany
Au ajuns si la mine dar cred ca ambitia a zburat pe drum ....Ce sa-i faci : distanta mare , nene )).gif Poate vine mai cu intarziere grin.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:17 PM) *

Au ajuns stranuturile cu ambitie la ea , Ramo )).gif

Ce ai dansat , Cherie ?

Daaaaaaaaaa, seriosss!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Va rog sa stranutati ori de cate ori va vine! Eu voi fi aici cu borcanul, sa-mi pun si rezerva pt zile negre naughty.gif pupic.gif pupic.gif

I'm every woman (am ramas de aseara, dar e o melodie atat de optimista, si-mi place de mor)
Craig David & Artful Dodger - Women Trouble
Tom Boxer & Anca nu-stiu-cum - Zamorena

Wanna dance2.gif with me? hug.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 10:18 PM) *

E bine, e bine, sa ajunga la toata lumea care are nevoie )).gif

Asa, asa! Eu nu ma supaaaar!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:20 PM) *

Au ajuns si la mine dar cred ca ambitia a zburat pe drum ....Ce sa-i faci : distanta mare , nene )).gif Poate vine mai cu intarziere grin.gif

Scot eu din borcan si-ti trimit intr-un plic! hug.gif pupic.gif
dany
Stai sa le caut pe youtube si ..... dansam impreuna )).gif

Era acum jdemii de ani un film : sambata seara dansam in familie . Noi schimbam pe duminica )).gif

Aaaa, adica tu ai un borcan plin si mie imi trimiti un plic ? Nu ma mai joc asa ...doar daca pui un plic din ala mareeee de tot blum.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:24 PM) *

Era acum jdemii de ani un film : sambata seara dansam in familie . Noi schimbam pe duminica )).gif

Ce-mi place filmul alaaa!!! Dem Radulescu e cel mai tare! Cred ca daca ma fortez un puc, vi-l zic din memorie. Ador filmele vechi, gen BD wub.gif

CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:25 PM) *

Aaaa, adica tu ai un borcan plin si mie imi trimiti un plic ? Nu ma mai joc asa ...doar daca pui un plic din ala mareeee de tot blum.gif

Facem jumi-juma naughty.gif
Ramo
Eeee, si eu cand o sa am nevoie, cine imi mai da inapoi?
Nu ma mai joc asa si...ma arunc pe jos (vorba mea la nervi).
dany
CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 09:26 PM) *

Ce-mi place filmul alaaa!!! Dem Radulescu e cel mai tare! Cred ca daca ma fortez un puc, vi-l zic din memorie. Ador filmele vechi, gen BD wub.gif

Wow !!!! Nu ma asteptam sa stii filmul ca esti mult mai tinerica decat mine wacko.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 10:27 PM) *

Conservam, nu-i problema. Punem departe pt zile negre! naughty.gif
pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:27 PM) *

lol.gif Iti da Cherie ca e cu borcanu` lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:27 PM) *

CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 09:26 PM) *

Wow !!!! Nu ma asteptam sa stii filmul ca esti mult mai tinerica decat mine wacko.gif

Ba daaaa, le stiu si-mi plac de moor! Am crescut cu ele, le am pe CD, pe DVD, nu le ratez nici la TV floare.gif
Ramo
Io zic sa faci repede rost de...macar o damigaena,...ca borcanul deja nu mai ajunge
Cherie
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:28 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:27 PM) *

lol.gif Iti da Cherie ca e cu borcanu` lol.gif

good.gif Nu facem risipa. A se folosi in situatii de maxima necesitate! cheer.gif
dany
CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 09:29 PM) *

Ba daaaa, le stiu si-mi plac de moor! Am crescut cu ele, le am pe CD, pe DVD, nu le ratez nici la TV floare.gif

Uite o idee buna de facut lista pentru maica-mea :DVD-uri cu filme vechi romanesti cheer.gif

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:30 PM) *

Io zic sa faci repede rost de...macar o damigaena,...ca borcanul deja nu mai ajunge

Nesatulo !!!!!
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 10:30 PM) *

Hopaa!! Deja se extinde afacerea )).gif Punem de-un SA? naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:31 PM) *

Uite o idee buna de facut lista pentru maica-mea :DVD-uri cu filme vechi romanesti cheer.gif

Chiar ca o idee buna! pupic.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 12:31 AM) *

CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 09:29 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:30 PM) *

Nesatulo !!!!!

Chiar ca sunt....doar ca acum nu am nevoie dar stiu ca vine si la mine....timpu pt asa ceva.

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 12:40 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 10:30 PM) *

Hopaa!! Deja se extinde afacerea )).gif Punem de-un SA? naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:31 PM) *

Chiar ca o idee buna! pupic.gif

O punen, o punem....de un SA, normal, la ce v-ati gandit?
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:43 PM) *

O punen, o punem....de un SA, normal, la ce v-ati gandit?

La .....nimic ...la SA tease.gif

Ramo , cum de esti asa activa azi pe forum ???? De obicei te vad fff rar sa scrii asa mult . hug.gif
Ramo
eeeei, cum da ambitia peste mine, cum nu mai scapati...tot de mine.
Da pot sa si is daca sunt PREA activa )).gif
Glumeaaaaaaam.
Cherie
Uf, aseara imi picase netul sorry.gif
Muream de curiozitate sa vad ce-ati mai scris hug.gif

M-am cantarit dimineata, ca sa inchei seria neagra de masuratori: 70.1 Imediat schimb si tickerul! dry.gif
Va doresc o saptamana minunata! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Latest edit: Numai mie imi putea iesi un asemenea ticker lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 11:11 AM) *

Latest edit: Numai mie imi putea iesi un asemenea ticker lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif Cum ai reusit ? lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 25-02-2008, 12:13 PM) *

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 11:11 AM) *

lol.gif lol.gif Cum ai reusit ? lol.gif

Sincer, nu stiu!!! Am introdus datele si iata ce a iesit!!! lol.gif lol.gif
Nessie
Imi pare rau, Mara, ca ai iesit de pe keto. sad.gif Ai incercat sa vezi din ce cauza? Ai calculat ce ai mancat? AI bagat indulcitori? Proteina prea multa? In situatia asta in care sa zicem ca ai iesit de pe keto, de ce renunti? unsure.gif Se fac incarcari periodice cu carbi, deci se iese period de pe keto, dar se revine... Poate keto ar fi si solutia oboselii tale. Eu am 11 ore de somn in 48h si ma simt super odihnita. Ma trezesc dimineata la primul tzar al telefonului si functionez ok dupa 20-30 de min. blink.gif Eu am pus asta tot pe seama dietei.

Ce am spus mai sus, am spus ca fapt divers. pupic.gif Tu termina cu bine sesiunea, ai grija de sufletel si vezi apoi cu dieta.

Vroiam sa vad ce a patit tickerul tau, dar vad ca e inca un mister. )).gif

Cherie
Voi mai incerca n-am zis ca renunt de tot la keto.
Si n-am renuntat la alimentatia high-fat.
Astazi n-am apucat sa mananc decat 2 felii de paine neagra (desi n-ar fi trebuit) cu pastrama de piept de pui condimentat facuta pe gratar, un sos de smantana si salata verde. Si vreun litru de apa.
Saptamana asta nu cred ca voi ajunge nici la sala... dry.gif
N-am renuntat, sunt aici, pe baricade! cheer.gif
cat despre ticker pope.gif

Ca sa fie tacamul complet, uitati orarul meu de la facultate si uitati cate examene voi avea eu in sesiunea dinainte licentei. Eu cred ca astia nu-s sanatosi!!!! angry2.gif
Cherie
M-a luat o durere de cap... doh.gif
Cred ca se apropie rusii... dry.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 02:11 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Mara nu esti numai tu in situatia naspa dinaintea licentei .. eu am tot vreo 19 examene shock.gif
lilistiuca
bafta la examene puiule!!!! pupic.gif
Nessie
Il ai pe Catoiu? doh.gif Frate, nush ce mai cauta omul asta in invatamant. E un dictator! Bafta multa!
Cherie
CITAT(bubbles @ 25-02-2008, 11:02 PM) *

CITAT(Cherie @ 25-02-2008, 02:11 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Mara nu esti numai tu in situatia naspa dinaintea licentei .. eu am tot vreo 19 examene shock.gif

Hai sa ne bang.gif amandoua!!!
Eu una, sunt deja crazy.gif
Incep sa ma lase nervii! Mi-a mai venit si ciclul, si probabil de aia sunt asa ciufuta! )).gif

CITAT(lilistiuca @ 26-02-2008, 12:09 PM) *

bafta la examene puiule!!!! pupic.gif

Sar'na! pupic.gif

CITAT(Nessie @ 26-02-2008, 12:27 PM) *

Il ai pe Catoiu? doh.gif Frate, nush ce mai cauta omul asta in invatamant. E un dictator! Bafta multa!

L-ai avut si tu? Ce-ai facut cu el?
Deci, e clar... voi avea mult de tras )).gif
Daca scap anul asta, ma autoproclam EROINA! lol.gif
Nessie
Am facut cu el Cercetari si modelare de marketing. El n-avea traba cu materia, doar ne facea dobitoci la examen, cand ne aseza in banca. I-a facut cineva (politicos) observatie ca suntem la master, ca unii au o varsta apropiata cu a lui si ca ar fi normal sa vorbim politicos. S-a inrosit, a facut spume la gura, a urla cat il tineau plamanii, ca la el nu comenteaza nimeni, ca suntem nesimtiti, ca atata timp cat noi stam in banca el e sefu si face ce vrea. doh.gif

Din toata seria (vreo 200) au trecut maxim 50. w00t.gif In restanta nu a trecut nimeni, am dat si anul urmator, iar nimeni. Mai avem 2 saptamani si trebuia sa ne sustinem lucrarea de dizertatie, dar nu eram siguri ca trecem la materia asta. Intr-un final s-a facut o sesiune speciala pentru restantierii de la master care terminau in februarie si ne-a trecut. dry.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 26-02-2008, 07:43 PM) *

Am facut cu el Cercetari si modelare de marketing. El n-avea traba cu materia, doar ne facea dobitoci la examen, cand ne aseza in banca. I-a facut cineva (politicos) observatie ca suntem la master, ca unii au o varsta apropiata cu a lui si ca ar fi normal sa vorbim politicos. S-a inrosit, a facut spume la gura, a urla cat il tineau plamanii, ca la el nu comenteaza nimeni, ca suntem nesimtiti, ca atata timp cat noi stam in banca el e sefu si face ce vrea. doh.gif

Din toata seria (vreo 200) au trecut maxim 50. w00t.gif In restanta nu a trecut nimeni, am dat si anul urmator, iar nimeni. Mai avem 2 saptamani si trebuia sa ne sustinem lucrarea de dizertatie, dar nu eram siguri ca trecem la materia asta. Intr-un final s-a facut o sesiune speciala pentru restantierii de la master care terminau in februarie si ne-a trecut. dry.gif

Ce nemernic! dry.gif
Unde ai facut tu masterul? pupic.gif

N-am apucat azi nici sa deskid nimic pe net... Am avut la treaba doh.gif
Ma pregatesc serios pt ultimul examen... deosebit de urat! Nu e greu, dar e muuult!
Am niste cearcane, ceva de speriat... gen zombie )).gif
Ramo
Bafta la ultimul examen. hug.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 26-02-2008, 08:02 PM) *
Ce nemernic! dry.gif
Unde ai facut tu masterul? pupic.gif
ASE, Marketing dry.gif

Bafta multa la examen! pupic.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 26-02-2008, 08:03 PM) *

Bafta la ultimul examen. hug.gif
Senq! cheer.gif
hug.gif

CITAT(Nessie @ 26-02-2008, 08:41 PM) *

ASE, Marketing dry.gif

Bafta multa la examen! pupic.gif
pai ti-am zis eu ca majoritatea sunt din Ase...In fine, o scot eu cumva la capat!
Sa fie! Sa fie!!! cheer.gif
lilistiuca
iubita sa ai BAFTA, Succese....tot ce vrei tu....numa' sa scapi!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 27-02-2008, 10:37 AM) *

iubita sa ai BAFTA, Succese....tot ce vrei tu....numa' sa scapi!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Scap eu, ca mai am putin, putin de tot!
Azi m-a trezit mai optimista, e frumos afara, vine primavara, n-am de ce sa stau ca o bufnita. Desi, ma usturau ochii de la soarele de afara, eu fiind atat de desteapta, incat am plecat fara okelarii de soare! doh.gif
Cherie
Mai am 2 zile de preaviz!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Si tot nu stiu prea multe detalii!!! tease.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 12:10 PM) *

doh.gif Nu asta asa! Suna-i sa nu ai surprize ca s-au razgandit sau ca nu mai au nevoie acum de tine ci peste x luni.
Cherie
CITAT(Nessie @ 27-02-2008, 12:15 PM) *

CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 12:10 PM) *

doh.gif Nu asta asa! Suna-i sa nu ai surprize ca s-au razgandit sau ca nu mai au nevoie acum de tine ci peste x luni.

Nuuu, ca nu de asta sunt eu curioasa, eu sunt curioasa unde ma voi duce devil.gif
anca veselie
spor la invatat cheer.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 27-02-2008, 01:30 PM) *

spor la invatat cheer.gif

Senq Miss! pupic.gif
Tu? Ce faci?
anca veselie
munceeeesc sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.