Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
CITAT(anca veselie @ 27-02-2008, 01:47 PM) *

munceeeesc sad.gif

me 2...mai am putin si scap!!!
Cherie
Am luat 5 la examenul pe care credeam ca-l voi pica!!!! Iuhuuu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ma simt ca si cum as fi luat 10!!!! lol.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 05:18 PM) *

Am luat 5 la examenul pe care credeam ca-l voi pica!!!! Iuhuuu!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravo! Stiu cum e sa te gandesti ca pici exam si iei 5.
Eu am ajuns acasa deja... naughty.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 03:21 PM) *

Uuuu!!! Te bagi la masa??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Mie mi-e o foame de lesin )).gif
Ce servesti bun? eat.gif
bubbles

Felicitari ca l-ai luat cheer.gif ca nota nu conteaza mai ales cand te astepti sa nu il iei cheer.gif cheer.gif
Ce ma dispera figurina asta eat.gif .Parca sunt eu inainte de masa lol.gif
Ramo
CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 05:22 PM) *

Ce servesti bun? eat.gif

Mmm, am mancat ciorbitza, sunca la gratar, ciuperci la gratar, perle de branza cu smantaba, rosii si castraveti,
Bun, bun pupic.gif
ironmissy
cheer.gif cheer.gif bravo pentru ca ai luat examenul!!!

te pupic.gif !
Cherie
CITAT(bubbles @ 27-02-2008, 05:50 PM) *

Felicitari ca l-ai luat cheer.gif ca nota nu conteaza mai ales cand te astepti sa nu il iei cheer.gif cheer.gif
Ce ma dispera figurina asta eat.gif .Parca sunt eu inainte de masa lol.gif

lol.gif lol.gif Emoticon Bubu @ lunch naughty.gif

CITAT(ramonavlas @ 27-02-2008, 06:06 PM) *

CITAT(Cherie @ 27-02-2008, 05:22 PM) *

Ce servesti bun? eat.gif

Mmm, am mancat ciorbitza, sunca la gratar, ciuperci la gratar, perle de branza cu smantaba, rosii si castraveti,
Bun, bun pupic.gif

Sunca la gratar? De care sunca?

pupic.gif

CITAT(ironmissy @ 27-02-2008, 10:28 PM) *

cheer.gif cheer.gif bravo pentru ca ai luat examenul!!!

te pupic.gif !

Da, ma simt bine yahoo.gif
Te pupic.gif si eu!
bubbles
Neata Donsoara grin.gif pupic.gif .Ce ai in program azi?Eu am reusit ieri sa calaresc bicicleta si .. mai rau e ca inca nu mi-au aparut rusii si nu mai tin minte exact pe cat au venit luna trecuta dry.gif Sper sa nu fie vreo problema de genul baby.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-02-2008, 09:23 AM) *

Neata Donsoara grin.gif pupic.gif .Ce ai in program azi?Eu am reusit ieri sa calaresc bicicleta si .. mai rau e ca inca nu mi-au aparut rusii si nu mai tin minte exact pe cat au venit luna trecuta dry.gif Sper sa nu fie vreo problema de genul baby.gif

'Neata Bub! In program n-am nimic senzational: penultima zi de preaviz, invatat pana tarziu la noapte, sa scap si de examenul asta nenorocit si in rest, nu mai stiu! Vedem ce mai apare pe parcurs!
Daca intarzie rusii, nu tre' sa fie neaparat baby.gif, poate ai racit, poate asa are el kef sa intarzie, ca vine primavara, e luna scurta, etc blum.gif
Eu abia astept sa scap de rusi.. dry.gif
Te pupic.gif
bubbles
Da..tocmai am verificat la mine in jurnal cand am scris de rusi si se pare ca au venit pe 30-31 luna trecuta asa ca mai am de asteptat putin ca sa vad rezultatul lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-02-2008, 09:29 AM) *

Da..tocmai am verificat la mine in jurnal cand am scris de rusi si se pare ca au venit pe 30-31 luna trecuta asa ca mai am de asteptat putin ca sa vad rezultatul lol.gif lol.gif

Esti in grafic atunci, relax! pupic.gif
Nu ziceai u ca vrei un bebe? naughty.gif
Te-ai razgandit? huh.gif
bubbles
Acuma nu stiu daca as mai vrea ca asta ar insemna ca la licenta sa ma duc cu burtica si nu as putea sorry.gif .Oricumimi plac baby.gif de mor .
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-02-2008, 09:34 AM) *

Acuma nu stiu daca as mai vrea ca asta ar insemna ca la licenta sa ma duc cu burtica si nu as putea sorry.gif .Oricumimi plac baby.gif de mor .

Licenta e in iulie, si ar insemna o burtica cam de 5-6 luni, nu cred ca-i f mare! cheer.gif
Tu stii cel mai bine cand sa alegi sa ai un baby.gif mic si frumos!
Si mie imi plac la nebunie!!! wub.gif
lilistiuca
blum.gif
CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 11:36 AM) *

Licenta e in iulie, si ar insemna o burtica cam de 5-6 luni, nu cred ca-i f mare! cheer.gif

lol.gif da, sunt scumpi foc....dar iti cam iau toate gradele de libertate....si pe masura ce cresc lucrurile devin mai grele...nu ma intelegeti gresit, dar trebuie sa fii constient ca viata ti se schimba....ai mai multe bucurii, fara doar si poate, dar si griji cit cuprinde....

caprita mea a fost un bebelus "rau", nu dormea noaptea, nu statea singurica nici o secunda, facea nazuri la papa...mai aveam putin si intram in colaps..... blum.gif ...
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 28-02-2008, 10:06 AM) *

blum.gif
CITAT(Cherie @ 28-02-2008, 11:36 AM) *

lol.gif da, sunt scumpi foc....dar iti cam iau toate gradele de libertate....si pe masura ce cresc lucrurile devin mai grele...nu ma intelegeti gresit, dar trebuie sa fii constient ca viata ti se schimba....ai mai multe bucurii, fara doar si poate, dar si griji cit cuprinde....

caprita mea a fost un bebelus "rau", nu dormea noaptea, nu statea singurica nici o secunda, facea nazuri la papa...mai aveam putin si intram in colaps..... blum.gif ...

Si eu am fost un bebe rau, mi-a povestit mama mea blush.gif
Lili, ai dreptate cu tot ceea ce ai spus!!
Cunosc persoane de varsta mea cu copii si sunt schimbate total!
lilistiuca

[/quote]

[/quote]

da, iti schimba viata......

acum depinde si ce vrei de la viata....eu mi-am dorit un copil mai presus de orice, recunosc....dar primul an ca mamica a fost ingrozitor de greu....

cert este ca lucrul cel mai important din viata mea este caprita!!! "copilul meu perfect"!!! cheer.gif
Cherie
[quote name='lilistiuca' date='28-02-2008, 10:22 AM' post='120383']
[/quote]

[/quote]

da, iti schimba viata......

acum depinde si ce vrei de la viata....eu mi-am dorit un copil mai presus de orice, recunosc....dar primul an ca mamica a fost ingrozitor de greu....

cert este ca lucrul cel mai important din viata mea este caprita!!! "copilul meu perfect"!!! cheer.gif
[/quote]

Cred ca e greu. Tocmai de aia, voi face un copil cand voi fi pregatita din toate punctele de vedere. Nu vreau sa am un copil care sa-i spuna bonei sau bunicii "mama" si pe care sa-l vad in weekend sad.gif
lilistiuca
puiule, dar esti si foarte tinara....ai tot timpul....eu am facut-o pe Cris a mea la aproape 27 de ani....cind am ramas insarcinata aveam impresia ca e prea tirziu...si dupa ce am nascut-o am realizat ca ce bine era sa mai fi copilarit.....

prima oara m-am casatorit la 22 de ani.....si am divortat la 30.....si apoi am comis-o iar la 35...... blum.gif , de...imi plac bisurile..... wink1.gif
Cherie
Am aflat la care Carrefour voi fi!!!!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La Colentina!!! Incep de luni naughty.gif

CITAT(lilistiuca @ 28-02-2008, 02:15 PM) *

puiule, dar esti si foarte tinara....ai tot timpul....eu am facut-o pe Cris a mea la aproape 27 de ani....cind am ramas insarcinata aveam impresia ca e prea tirziu...si dupa ce am nascut-o am realizat ca ce bine era sa mai fi copilarit.....

prima oara m-am casatorit la 22 de ani.....si am divortat la 30.....si apoi am comis-o iar la 35...... blum.gif , de...imi plac bisurile..... wink1.gif

Normal ca mai stau sa copilaresc!!! naughty.gif
Am toata viata inainte, nu-mi fac griji!!! cheer.gif
Nu-ti face griji ca ai comis-o, e dreptul nostru sa ne gasim fericirea!!! hug.gif pupic.gif
anca veselie
bravooo pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 04:18 PM) *

bravooo pupic.gif

hug.gif
Ramo
Cherie....bravo, bravo hug.gif
Acum am mancat sunca Caroli Premier la gratar, dar orice fel de sunca pun pe el....
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 28-02-2008, 05:19 PM) *

Cherie....bravo, bravo hug.gif
Acum am mancat sunca Caroli Premier la gratar, dar orice fel de sunca pun pe el....

Mersi Ramo! hug.gif pupic.gif
N-am mancat niciodata sunca pe gratar w00t.gif
Ramo
Ia incearca sa vezi.Si daca sunca mai are si ceva grasime ( a mea nu are) se duce [*****] (grasimea nu sunca) )).gif
Cherie
Pfuuu, apuc si eu sa intru in sfarsit pe aici...
Am avut azi ultima zi de preaviz, mi-am invatat noua colega (care se misca intr-o reluare totala, eu sunt spirt, cand vad cate un om mototol, ma ia capul doh.gif)
M-am cantarit dimineata, 69.7, bun asa, nu m-am straduit f. tare, vad ca eu asa slabesc. 400 gr. in minus. Iuhu...
Ma doare capul, ma ustura okii si am toata noaptea la dispozitie sa invat. Apropo, pana acum n-am nici o restanta, il mai am pe cel de maine si gata cu sesiunea asta.
Voi ce faceti?

P.s. Un nou ticker senzational dry.gif
bubbles
Seara si bafta la invatat blum.gif .Apropo criminal ticker ai .. explica foarte minutios si la milionimea de kg cat ai dat jos lol.gif lol.gif
Ramo
Spor la invatat si bafta la ultimul exam...maine bem, da?????????? pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:17 PM) *

Seara si bafta la invatat blum.gif .Apropo criminal ticker ai .. explica foarte minutios si la milionimea de kg cat ai dat jos lol.gif lol.gif

Eu n-am vazut in viata mea un asemenea ticker, cum spuneam, numai mie imi putea iesi asa! )).gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:17 PM) *

Bem, cum sa nu bem? tease.gif
pupic.gif
Cherie
Of... ce stare d k.k.t. am... bag.gif
Ramo
Stii cu ce iti trece, nu?????
TRECI LA INVATAT!!! Maine ai exam si nu vrem sa o dai in bara pe ultima suta de metri. blum.gif
bubbles
Si eu .. si eu bag.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:37 PM) *

Stii cu ce iti trece, nu?????
TRECI LA INVATAT!!! Maine ai exam si nu vrem sa o dai in bara pe ultima suta de metri. blum.gif

Cu ce imi trece? w00t.gif
Stiu ca am examen, si am mult de invatat, dar sunt franta de oboseala. Mai stau putin, fac o baie, mai fumez o tigara si ma apuc si de invatat. sorry.gif

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:38 PM) *

Si eu .. si eu bag.gif

sorry.gif
anca veselie
bafta maximaaaaaaaaaaaa! tin pumniii cheer.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 09:06 PM) *

bafta maximaaaaaaaaaaaa! tin pumniii cheer.gif pupic.gif

Senq! pupic.gif
Tocmai am vb o ora cu o colega la telefon, nu mai are nimeni chef/nervi de invatat. Deci, nu sunt singura! cheer.gif Am cautat ceva mai bun de facut, dar tot trebuie sa ma apuc de invatat, desi sunt rupta de oboseala! tease.gif
Week-end-ul asta poate ma odihnesc si eu! yahoo.gif
Desi, ma indoiesc naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ramo
Inca nu te-ai apucat de invatat??? mad.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:29 PM) *

Inca nu te-ai apucat de invatat??? mad.gif

Neah yahoo.gif yahoo.gif
naughty.gif
Nu ma mai trage inima. Pe la 12-1 ma apuca pe mine doh.gif
Ramo
Pai atunci te mai astept pe la mine pana atunci...
Ca la discutii de gagici vineri noaptea...... naughty.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:31 PM) *

Normal! Astea-s cele mai tari. Mi-e dor de noptile de stat la povesti cu prietenele mele, cu rasete cu lacrimi si alte minuni discutate si ras-discutate...
Asa ca, la treaba!!! yahoo.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 07:17 PM) *

Si eu prezenta la baut !!!!!!!!!!

Treci la invatat , donshoara! hai ca e ultimul !!!! pupic.gif pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:31 PM) *

Si eu prezenta !!!!!! O tema anume ? naughty.gif naughty.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 10:34 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 07:17 PM) *

Si eu prezenta la baut !!!!!!!!!!

Treci la invatat , donshoara! hai ca e ultimul !!!! pupic.gif pupic.gif
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:31 PM) *

Si eu prezenta !!!!!! O tema anume ? naughty.gif naughty.gif

Sa pregatesc paharele!
Teme? Orice, la alegere!!! Ce vreti voi! naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cherie
Eu m-am dat pe ciocolata!!! lol.gif

Tre' sa am energie pt invatat lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ce frumos ma mint singura, nu? naughty.gif
Ramo
devil.gif devil.gif
Da-l in colo de examen, sigur il iei, ratezi asa un party?
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:01 PM) *

devil.gif devil.gif
Da-l in colo de examen, sigur il iei, ratezi asa un party?

Normal. Dar totusi, niste ciocolata mergeeeeeeeee!!! devil.gif
Ramo
ce ciocolata ai? Dai si la altii? naughty.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:04 PM) *

ce ciocolata ai? Dai si la altii? naughty.gif

Primola cu frisca! naughty.gif
Dau la toata lumea!!!
Imagine
Ramo
Acum ca s-a reparat mouse-ul, poate se strica tastatura de la atata salivat.
Si uite asa devii tu responsabila de stricaciunile din casa (cantar, tastatura, ce urmeaza?) )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:09 PM) *

Acum ca s-a reparat mouse-ul, poate se strica tastatura de la atata salivat.
Si uite asa devii tu responsabila de stricaciunile din casa (cantar, tastatura, ce urmeaza?) )).gif

Sunt fata serioasa, platesc ce stric!!! cheer.gif
Ramo
Atunci m-am linistit.
Nu vrei tu sa faci ceva sa imi strici toata casa, am de gand sa ma mut, motiv numa bun, nu?
Cherie
Vedem. Dar vezi ai grija de masina, ca de ea, nu mai am bani )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.