Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
dany
pupic.gif pupic.gif fata obosita !!!!!

Imi cer scuze ca n-am mai intrat pe aici dar ....de fapt , nu am scuza doh.gif doh.gif

Sper sa-ti treaca durerea de cap si sa ai un 8 Martie superb ! hug.gif
anca veselie
nu te-am uitat!!!!!!!!!! hug.gif hug.gif pupic.gif
wee placut!
Andreea-Rodica
Imagine
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
nella
LA MULTI ANI SCUMPA MEA!!!!!!!!!
SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE,IUBIREA SI SANATATE.SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI FIE CA ACEASTA ZI SA-TI ADUCA UN NOU INCEPUT IN TOATE ASA CU ITI DORESTI!
PUPICEI DULCI!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 07-03-2008, 11:15 PM) *

pupic.gif pupic.gif fata obosita !!!!!

Imi cer scuze ca n-am mai intrat pe aici dar ....de fapt , nu am scuza doh.gif doh.gif

Sper sa-ti treaca durerea de cap si sa ai un 8 Martie superb ! hug.gif

Senq Dani scumpa! Un 8 martie superb si spor la mancat papa aia comandata de la grec. Enjoy! naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 07-03-2008, 11:23 PM) *

nu te-am uitat!!!!!!!!!! hug.gif hug.gif pupic.gif
wee placut!

Multumesc frumos! Asemenea si tie, si un 8 martie frumos si insorit! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
floare.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 08-03-2008, 10:22 AM) *

Imagine

flowers1.gif pupic.gif

CITAT(bubbles @ 08-03-2008, 12:16 PM) *

La multi ani !! pupic.gif

Mersi la fel Miss Bubu! pupic.gif

CITAT(nella @ 08-03-2008, 12:41 PM) *

LA MULTI ANI SCUMPA MEA!!!!!!!!!
SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE,IUBIREA SI SANATATE.SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SI FIE CA ACEASTA ZI SA-TI ADUCA UN NOU INCEPUT IN TOATE ASA CU ITI DORESTI!
PUPICEI DULCI!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif

Multumesc asemenea Nella!!! Pupici multi si multe flowers1.gif

Ce ma bucur ca nu m-ati uitat!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
E frumos azi afara, asa cum meritam!!!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
multe multe flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flori pentru ma Cherie!
Cherie
CITAT(ironmissy @ 08-03-2008, 08:57 PM) *

multe multe flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif flori pentru ma Cherie!

Uite ceva frumos pt tine!!! pupic.gif
Cherie
Dragele mele, va urez o primavara superba, cu multe bucurii, impliniri si tot ceea ce va mai doriti voi!!!

P.S. Va mai urez si asta Imagine naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Va pupic.gif de multe, multe ori!
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 09-03-2008, 03:32 PM) *

pupic.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
CITAT(Cherie @ 08-03-2008, 09:57 PM) *

Dragele mele, va urez o primavara superba, cu multe bucurii, impliniri si tot ceea ce va mai doriti voi!!!

Si eu doresc sa ai viata o primavara continua pupic.gif
Mie, personal, imi place foarte mult acest anotimp flowers1.gif
Multumesc mult pentru verzisori .Stai sa-i fotografiez:photo:
Cherie
CITAT(lucy @ 09-03-2008, 08:56 PM) *

CITAT(Cherie @ 08-03-2008, 09:57 PM) *

Si eu doresc sa ai viata o primavara continua pupic.gif
Mie, personal, imi place foarte mult acest anotimp flowers1.gif
Multumesc mult pentru verzisori .Stai sa-i fotografiez:photo:

Multumesc frumos Lucy! Si mie imi place mult primavara, e anotimpul in care m-am nascut! yahoo.gif
Sexymom
Mai e putin si bem la ziua ta fata draga si tinerica cheer.gif .
lucy
Si eu vin la party.gif party.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif hug.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 09-03-2008, 10:29 PM) *

Mai e putin si bem la ziua ta fata draga si tinerica cheer.gif .

Daaa, mai e putin!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ca detaliu, duminica voi lucra toata ziua!!! Dar, sarbatorim sambata naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif si duminica, ca voi avea laptop-ul cu mine devil.gif

CITAT(lucy @ 11-03-2008, 10:39 AM) *

Si eu vin la party.gif party.gif

Te asteptam, prezenta e obligatorie! naughty.gif

CITAT(bubbles @ 11-03-2008, 11:01 AM) *

pupic.gif pupic.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ce faci Bubulina? floare.gif
Cherie
Saptamana asta sunt detasata in Carrefour Unirea. lol.gif
O zi de la ora 8 la ora 22, o zi libera... Va dati seama ce dragut e??? lol.gif
Si pt ce? Pentru un stand de RCA lol.gif lol.gif lol.gif
Oooof! Aseara am ajuns la 10.30 acasa, daaaaaaar astazi sunt libera naughty.gif naughty.gif
Zilele astea mi-am propus sa ma okup de lucrarea de licenta, m-am pus serios pe treaba!

Imagine

Va puuuuuuuup, voi ce faaaacetii??? Ce mai ziceti? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 11-03-2008, 02:34 PM) *

pupic.gif

pupic.gif vecina!!! hug.gif floare.gif
Ramo
Sunt si eu invitata la party, da????????????? Nu ai uitat de mine....sper. pupic.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 04:06 PM) *

Sunt si eu invitata la party, da????????????? Nu ai uitat de mine....sper. pupic.gif

Ei da?! Cum sa uit? Tocmai de tine? hug.gif
Never! Plus de asta, avem experienta de la ultima petrecere naughty.gif naughty.gif
pupic.gif Ramo!
Ramo
Ma simt onorata pupic.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 04:32 PM) *

Ma simt onorata pupic.gif

pupic.gif
E bine ca AMR7 si prinzi party-ul!
Eu cred ca n-as mai dormi noaptea blushing.gif
Multe poze vrem! Asa-i, dragele mele? naughty.gif
Ramo
Iti dai seama ca nu cred ca voi putea dormi we asta.....abia astept sa plec cheer.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 04:35 PM) *

Iti dai seama ca nu cred ca voi putea dormi we asta.....abia astept sa plec cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ai o singura escala? Decat in Londra stai? Cate ore?
Ramo
Da, o singura escala, stau 1 ora in Londra numa.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 04:55 PM) *

Da, o singura escala, stau 1 ora in Londra numa.

Bei o cafea, un Starbucks de la mama lui naughty.gif
Ramo
La cate calorii are... )).gif si nu am timp intr-o ora...trebuie sa fac imbarcarea si check in-ul pt celalalt zbor de 11 ore w00t.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 06:48 PM) *

La cate calorii are... )).gif si nu am timp intr-o ora...trebuie sa fac imbarcarea si check in-ul pt celalalt zbor de 11 ore w00t.gif

w00t.gif Chiar ca n-ai timp! E cam scurta escala. Sper sa n-ai probleme/intarzieri cu primul zbor.
Cu ce companie zbori pana in Londra?
Ramo
Da, sper si eu sa nu aiba intarziere. Cu British merg de la Bucuresti la Londra si tot cu ei Londra _LA.
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 07:36 PM) *

Da, sper si eu sa nu aiba intarziere. Cu British merg de la Bucuresti la Londra si tot cu ei Londra _LA.

Bun asa, nu cred sa ai probleme! cheer.gif
Ramo
Sper....sapatamana viitoare pe vremea asta...mai am 3 ore de zbor cheer.gif si o sa merg direct la shopping...cred ca voi fi cam nauca la inceput, pana ma acomodez cu fusul orar...daca ma obisnuiesc pana ma intorc )).gif
dany
Si aici ma" enervezi " cu plecarea la shopping , Ramo ? )).gif )).gif )).gif

British e o coimpanie buna si nu am auzit reclamatii pana acum ....

Cherie ....curand facem chef , daaaaaaaaaa ??????? Eu pe 15 am chef acasa cu prietenii asa ca .... merg inainte spre cheful tau lol.gif lol.gif

Ramo
Dany, ai glumit cum ca te enervez, nu? )).gif )).gif
Moama, pai prind si eu chefurile cheer.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Bubulina adica Je se gandeste ca tb sa se apuce de lucrarea de licenta .. dar momentan sunt inca in faza de gandire lol.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 11-03-2008, 08:43 PM) *

Sper....sapatamana viitoare pe vremea asta...mai am 3 ore de zbor cheer.gif si o sa merg direct la shopping...cred ca voi fi cam nauca la inceput, pana ma acomodez cu fusul orar...daca ma obisnuiesc pana ma intorc )).gif

O fi rau oare? naughty.gif
Te acomodezi tu cu fusul orar, eu in LA m-as obisnui sa traiasc si fara mancare lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 12:53 AM) *

Si aici ma" enervezi " cu plecarea la shopping , Ramo ? )).gif )).gif )).gif

British e o coimpanie buna si nu am auzit reclamatii pana acum ....

Cherie ....curand facem chef , daaaaaaaaaa ??????? Eu pe 15 am chef acasa cu prietenii asa ca .... merg inainte spre cheful tau lol.gif lol.gif

Hopaaaa w00t.gif
Dublu chef cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif Dany scumpa! hug.gif

CITAT(bubbles @ 12-03-2008, 10:45 AM) *

Neata pupic.gif .Bubulina adica Je se gandeste ca tb sa se apuce de lucrarea de licenta .. dar momentan sunt inca in faza de gandire lol.gif

Of, apuca-te Bubulino, ca e mult, asa am amanat si eu pana acum si acum, sincer, imi cam pare rau dry.gif
Sari repede peste faza de gandire, ca nu e timp lol.gif
Fritz ce face? naughty.gif Nu ne-ai mai povestit de mult timp de el... A trecut cu bine de intamplarea cu dulapul? laugh.gif
pupic.gif Bubule!

CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 09:52 AM) *

A glumit, eu sunt sigura! )).gif
Ramo, fara tine, nici nu dadeam drumul la chef! naughty.gif naughty.gif naughty.gif pupic.gif
Ramo
Eu am muncit la prima lucrare de diploma aproape un an univeristar intreg. La a doua m-am invatat minte, am dat 100Euro si mi-a facut-o cineva in 4 saptamani.
Tot 10 am luat la amandoua. cheer.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 12:04 PM) *

Eu am muncit la prima lucrare de diploma aproape un an univeristar intreg. La a doua m-am invatat minte, am dat 100Euro si mi-a facut-o cineva in 4 saptamani.

Merge si varianta a doua, numai ca acum nu prea mai am cand. Ar fi trebuit sa ma gandesc la aceasta varianta inainte sa ma inscriu la profesor )).gif )).gif )).gif

In alta ordine de idei: lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cand sotul a ajuns la hotel a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa . Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi . Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!....
dany
CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 08:52 AM) *

BINEINTELES CA AM GLUMIT !!!!!!!!! pupic.gif

Deeeeciiiiii, pe 15 imi tin ziua ( sper sa iasa bine - inca nu stiu ce sa fac de papa doh.gif ) si ....cand se termina ( daca ma mai tin balamelele ca doar mi-s batrana rau ) vin la cheful lui Cherie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
CITAT(Cherie @ 12-03-2008, 06:35 PM) *

Merge si varianta a doua, numai ca acum nu prea mai am cand. Ar fi trebuit sa ma gandesc la aceasta varianta inainte sa ma inscriu la profesor )).gif )).gif )).gif

Cand sotul a ajuns la hotel a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa si mailul a fost trimis la alta adresa . Mailul ajunge din greseala la o vaduva ce venise tocmai de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: " Draga mea , am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale , dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi . Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta , vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala!....

lol.gif lol.gif lol.gif tareeee pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
cum mai e la serviciu?
hug.gif pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 12-03-2008, 02:01 PM) *

Of, apuca-te Bubulino, ca e mult, asa am amanat si eu pana acum si acum, sincer, imi cam pare rau dry.gif
Fritz ce face? naughty.gif Nu ne-ai mai povestit de mult timp de el... A trecut cu bine de intamplarea cu dulapul? laugh.gif
pupic.gif Bubule!

Am sa ma apuc dupa Paste ca pana atunci nu cred ca am timp doh.gif .Fritz e un nebun si jumatate .A trecut cu bine peste faza aia .Am vrut sa ii iau pereche dar nu am gasit nici o tipa frumoasa )).gif
nella
Si eu te pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot!!!!!!!!!!1 hug.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 11:32 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 12-03-2008, 08:52 AM) *

BINEINTELES CA AM GLUMIT !!!!!!!!! pupic.gif

Deeeeciiiiii, pe 15 imi tin ziua ( sper sa iasa bine - inca nu stiu ce sa fac de papa doh.gif ) si ....cand se termina ( daca ma mai tin balamelele ca doar mi-s batrana rau ) vin la cheful lui Cherie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Hey, hey, si eu tot pe 15, sambata ca oamenii sa nu o fac duminica, cand e de fapt si sa ma injurati dup-aia ca ati mers cu ochii umflati la munca, a doua zi blum.gif
Dany, ma okup eu de pregatiri, mancare, bautura, tot, aranjez si masuta aici, aducem flori si pun si muzica. Merge asa? naughty.gif

CITAT(nella @ 12-03-2008, 11:42 PM) *

CITAT(Cherie @ 12-03-2008, 06:35 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif tareeee pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Foarte tare, ieri radeam de nebuna prin magazin, se uita lumea la mine lol.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 12-03-2008, 08:35 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 10:44 AM) *

neatzaaaa!
cum mai e la serviciu?
hug.gif pupic.gif

Incerc sa nu innebunesc saptamana asta. Sper sa trec cu bine...
Luni ne ducem la o prezentare organizata de niste colaboratori celebri de-ai nostri intr-un hotel fitzos din Baneasa. Partea draguta e ca merg direct de la munca si tre' sa ma teleportez cumva din Colentina in Baneasa, undeva in jurul ore 15.00, cand aglomeratia e in toi lol.gif
Azi sunt libera, dar am trecut si prin Unirea sa-i las colegei banii.
De luni, trec iar in Colentina.
crazy.gif
pupic.gif Ancule si sper ca nu te`am plictisit hug.gif

CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 11:26 AM) *

CITAT(Cherie @ 12-03-2008, 02:01 PM) *

pupic.gif Bubule!

Am sa ma apuc dupa Paste ca pana atunci nu cred ca am timp doh.gif .Fritz e un nebun si jumatate .A trecut cu bine peste faza aia .Am vrut sa ii iau pereche dar nu am gasit nici o tipa frumoasa )).gif

Oooo, imi amintesc si eu cand am fost sa`i iau o sotie papagalului nostru, i`am ales tocmai un alt papagal, dar cu o silueta care mi`a creat mie impresia ca ar fi femeie. Si ma si miram d c nu faceau pui si se mai si bateau ca chiorii lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(nella @ 13-03-2008, 12:49 PM) *

Si eu te pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot!!!!!!!!!!1 hug.gif

anca veselie
nu m-ai plictisit pupic.gif
dar nu poti intarzia putin la munca, pana la urma la prezentare mergi in interes de serviciu, nu?
e asa de aglomerat la serviciu? iti place?
Cherie
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 04:42 PM) *

nu m-ai plictisit pupic.gif
dar nu poti intarzia putin la munca, pana la urma la prezentare mergi in interes de serviciu, nu?
e asa de aglomerat la serviciu? iti place?

Intre timp, mi-am dedicat aproape intreaga zi interesului de serviciu dry.gif
M-am dus in Orhideea, protectia munci, psi, etc. Mi-au facut ecuson si am o fatza crazy.gif in poza angry2.gif
Macar domnii de acolo au fost tare de treaba si a fost totul ok, am ras, am terminat repede treaba.
Tre' sa scanez niste acte urgent si n-am unde doh.gif O sa caut eu maine prin Unirea...
Despre luni Anca, ma duck dimineata la munca si de acolo plec direct la prezentare.
Nici nush in ce sa ma imbrac. Elegant nici daca vreau, n-am cu ce lol.gif
Voi alege un casual gen office. O sa merg si sambata la cumparaturi. Poate gasesc ceva.
Foarte aglomerat inca nu e la munca, weekend-urile sunt mai agitate. Eu sunt dornica sa invat totul si ma enerveaza astfel de intreruperi (gen saptamana asta in Unirea) dar inteleg situatia: unii colegi sunt la cursuri, eu cu colega mea in Unirea, nici daca vreau n-are cine sa-mi arate. E o usoara dezorganizare, dar sper sa se indrepte lucrurile. E o meserie frumoasa si o voi invata (fura, mai bine zis) cu mare placere. cheer.gif
Cherie
Ce faceti dragele mele? pupic.gif
Se apropie incet, dar sigur weekendul naughty.gif naughty.gif naughty.gif
De aia e asa de liniste pe aici? huh.gif
Eu sunt la munca, mi-au trimis colegii din agentie cate ceva de facut, si ma bucur tare mult, ca mi-a trecut timpul altfel. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Si astazi am continuat seria de mancat prostii sorry.gif
Va pup si astept sa vad ce faceti pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.