Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
nella
Imi explici si mie ce e aia mancare keto?Ca am tot vazut multe discutii dar nu am inteles la ce se refera doh.gif
Cherie
Mancare keto: branzeturi grase, peste gras, carne mai grasa, ulei, unt, etc. Din astea, pot iesi mancaruri delicioase...
nella
Pai si nu ingrasa? w00t.gif

CITAT(nella @ 29-03-2008, 05:09 PM) *

Inca o intrebare...cum atasez o poza ca de 10 min incerc si nu merge...ale mele sunt salvate JPEG..si imi spune ca nu e buna extensia... doh.gif
Cherie

Daca tii cont de restul "contraindicatiilor" NU! Din contra! cheer.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 05:11 PM) *

Daca tii cont de restul "contraindicatiilor" NU! Din contra! cheer.gif

F interesant....poate ai sa imi explici mai multe intr-o zi sau imi spui unde ma pot informa.... pupic.gif
Cherie
Keto 1

Keto 2

Keto 3

Enjoy! pupic.gif
nella
Mersi mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cum ai atasat chestiile astea? doh.gif doh.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-03-2008, 05:45 PM) *

Mersi mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cum ai atasat chestiile astea? doh.gif doh.gif

Din optiune de link din toolbar-ul de sus, langa A-ul ala subliniat. grin.gif
Te-am omorat cu explicatia asta, dar nici eu nu ma prea pricep asa de tare laugh.gif

Am primit pe mail programul pentru saptamanile viitoare si guess what? Inainte de Paste, sunt in Unirea pana la ora 24, la nocturna lol.gif lol.gif lol.gif Sa rad? Sa plang? Sa ma bucur ca plec si scaaaaaaaaaaaaaaaaaaap!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Hello misses!!! yahoo.gif pupic.gif pupic.gif
Astazi am fost libera, calma si m-am bucurat de soarele intarziat de afara! cheer.gif
Uitasem ce bine e sa-ti petreci weekend-ul intr-un mod placut, alaturi de prieteni. wink1.gif
Am fost la un senzational gratar, cu aproape toata gasca, la casa de weekend al unui prieten de-al nostru, pe undeva pe langa Bucuresti. Dupa ce am stat blocati prin trafic ceva timp, am ajuns acolo, baietii s-au apucat de gratar, a aparut si soarele, asa ca am stat toata ziua afara, la masa, la povesti si a fost tare, tare frumos. M-am si bronzat pe fata ca tractoristii, am nasul si obrajii rosii lol.gif lol.gif lol.gif Bine ca mi-am dat okelarii de soare jos, ca as fi fost de coma lol.gif
That's all!
Voi cum v-ati petrecut aceasta minunata duminica?? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Va pupic.gif pupic.gif pupic.gif de o mie de ori si va astept cu vesti!
dany
Gratar in aer liber ???????? Wooowww !!!!! Ce fain o fii fost !!!
Noi de abia asteptam sa vina vremea buna sa stam doar in gradina si seara sa ne tratam doar cu grataruri ....

La noi azi a fost zi de mers la o plimbare , de stat vreo 2 ore in gradina ( am profitat ca a fost cald ca de maine vin ploile iar - de fapt au inceput azi dupa -masa doh.gif ) si in rest ....leneeeeeeeeeee )).gif

Cand te mai prindem pe aici ???? pupic.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 11:26 PM) *

Gratar in aer liber ???????? Wooowww !!!!! Ce fain o fii fost !!!
Noi de abia asteptam sa vina vremea buna sa stam doar in gradina si seara sa ne tratam doar cu grataruri ....

La noi azi a fost zi de mers la o plimbare , de stat vreo 2 ore in gradina ( am profitat ca a fost cald ca de maine vin ploile iar - de fapt au inceput azi dupa -masa doh.gif ) si in rest ....leneeeeeeeeeee )).gif

Cand te mai prindem pe aici ???? pupic.gif

Daaaaaaa, a fost f. frumos!!!
Pana plec in Italia, ma gasitit zilnic pe aici naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif
dany
wacko.gif wacko.gif wacko.gif Si ...cand pleci in Italia ????? E ceva nou ca nu te-am auzit pana acum !!!! sau e o gluma ? wacko.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 11:53 PM) *

wacko.gif wacko.gif wacko.gif Si ...cand pleci in Italia ????? E ceva nou ca nu te-am auzit pana acum !!!! sau e o gluma ? wacko.gif

Nu, nu e gluma. Chiar plec sa lucrez cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nessie
Woooow! Esti de la o extrema la alta. )).gif Felicitari, scumpa! pupic.gif Tare mult ma bucur ca scapi de acolo si mai mult ma bucur ca ai obtinut ceva super si poate reusesti sa imbini placutul si utilul. wink1.gif Al tau ce zice ca pleci? wacko.gif Ce o sa faci acolo, ca nu am priceput?
amalia0701
pupic.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 01:02 AM) *

Woooow! Esti de la o extrema la alta. )).gif Felicitari, scumpa! pupic.gif Tare mult ma bucur ca scapi de acolo si mai mult ma bucur ca ai obtinut ceva super si poate reusesti sa imbini placutul si utilul. wink1.gif Al tau ce zice ca pleci? wacko.gif Ce o sa faci acolo, ca nu am priceput?

Utilul cu placutul, asa e!!! yahoo.gif
Plec sa lucrez intr-un resort, am pus detalii mai sus!!! cheer.gif

Acum ma pregatesc sa plec la munca, sunt pana diseara (de la 13.00 la 21.30) DAR, macar voi fi in agentie saptamana asta... Sa vezi ca trebuie sa le dau vestea zilele astea wacko.gif devil.gif

Al meu, ce sa zica? Se conformeaza, ma conformez si rezistam cateva luni, e un job de sezon! naughty.gif

CITAT(amalia0701 @ 31-03-2008, 07:50 AM) *

pupic.gif

pupic.gif hug.gif floare.gif

P.S. Ma ustura fata de mor de la soarele de ieri dry.gif
Plus de asta, arat minunat, zici ca am stat la prasit ieri doh.gif laugh.gif lol.gif
Va urez o saptamana frumoasa si mult, mult spor in toate!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
S-au modificat skimbarea naughty.gif naughty.gif , azi sunt libera cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce frumooosss!!! DImineata am fost pe la Biserica, m-am rugat, am aprins niste lumanari, am facut o baie senzationala si cand ma pregateam sa-mi scot hainele pentru azi, pak, sunt telefonul cheer.gif cheer.gif Aveam de recuperat o zi si iata ca o recuperez azi, ce rau imi pare naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Nessie
laugh.gif Relaxare placuta!
Cherie
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 11:39 AM) *

laugh.gif Relaxare placuta!

Senq naughty.gif naughty.gif naughty.gif
pupic.gif
Cherie
Doamne, ce bine e sa fi acasa yahoo.gif
Am dormit si eu vreo 2 ore, la pranz, ca sugarii & pensionarii, dar ma lovise rau de tot un yawn.gif
Evident, m-am trezit, am gasit mail de la munca, sunt responsabila de statiunile din Spania & Portugalia (vedeta sezon 2008 naughty.gif), deadline-uri, comenzi, etc. Eu, ca o persoana responsabila ce sunt, i-am dat sign out, il inkid si ma bag in varful patului, ca o diva, cu telecomanda in mana, ca ma asteapta alte vreo 100 de mailuri maine si alte 139429 de mii de lucruri de facut. Dar azi, sunt libera. Si fac ce vreau! devil.gif cool.gif
ironmissy
uau, Cherie! e super tare ca ai curaj si ca vrei sa gasesti acel job care sa ti se potriveasca la fix.
te hug.gif si te felicit!!!

mai egzact, pentru cate luni pleci? sorry.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 31-03-2008, 06:50 PM) *

uau, Cherie! e super tare ca ai curaj si ca vrei sa gasesti acel job care sa ti se potriveasca la fix.
te hug.gif si te felicit!!!

mai egzact, pentru cate luni pleci? sorry.gif

Da, dupa zilele nefericite din Unirea, mi-am facut f. mult curaj, am analizat lucrurile si nu se merita unele lucruri. Multumesc pt felicitari hug.gif pupic.gif
Daca raman acolo, raman pana in septembrie naughty.gif
Nessie
pupic.gif Marutzule, n-ar scos nasu' deloc azi pe messenger. laugh.gif Cand apari vreau sa te intreb si eu ceva de un sejur, ca tot am pile la agentie de turism. tease.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 07:00 PM) *

pupic.gif Marutzule, n-ar scos nasu' deloc azi pe messenger. laugh.gif Cand apari vreau sa te intreb si eu ceva de un sejur, ca tot am pile la agentie de turism. tease.gif

Hai ca intru imediat! naughty.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele pupic.gif
Din pacate, am avut o singura zi libera, asa ca azi ma voi duce la munca, pe vremea asta urata sorry.gif
Cherie
Buna, eu sunt Mara, nice to meet u laugh.gif
Ce faceti bhey??? Eu acum am venit de la munca, unde am muncit yahoo.gif yahoo.gif muuuuuult yahoo.gif
Ma doare spatele, ca nu m-am miscat azi de la birou, ma dor talpile (asta nush de ce huh.gif), ma simt obosita, dar energica in acelasi timp(eu functionez cel mai bine in astfel de conditii, belive it or not naughty.gif) si abia astept sa ma bag in pat cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Buna, draga hug.gif .Am vazut ca pleci la munca in Italia w00t.gif .Bafta si numai bine pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 02-04-2008, 08:48 AM) *

Buna, draga hug.gif .Am vazut ca pleci la munca in Italia w00t.gif .Bafta si numai bine pupic.gif

Mersi Akisor!!! pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Azi esti acasa? pupic.gif
Cherie
Hello misses! pupic.gif

Aseara am visat ca ma intalneam cu Ness, Amalia si Sexy, care venise cu o prietena de-a mea care e tot in Spania )).gif
In alta ordine de idei, m-am cantarit dimineata si s-au dus 0,6kg, drept pt care am pus mana si am actualizat tickerul cheer.gif
Va pupic.gif si va hug.gif si m-am tirat la munca salut.gif
O zi senzationala! naughty.gif

CITAT(bubbles @ 02-04-2008, 11:25 AM) *

Neata yahoo.gif .Azi esti acasa? pupic.gif

Nope, acum plec la munca naughty.gif
Te pupic.gif
bubbles
Bravo si pt cele 600g alungate cheer.gif si servici usor pupic.gif
ironmissy
pupic.gif sa ai o zi minunata!
aki
FELICITARI PENTRU TIKER cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 02-04-2008, 11:32 AM) *

pupic.gif sa ai o zi minunata!

Asemenea! pupic.gif hug.gif

CITAT(aki @ 02-04-2008, 02:54 PM) *

FELICITARI PENTRU TIKER cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Senq Miss! pupic.gif
bubbles
Cum merge lucrarea de licenta? grin.gif blum.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 02-04-2008, 11:22 PM) *

Cum merge lucrarea de licenta? grin.gif blum.gif

Momentan nu merge blush.gif
Cherie
Am avut azi o zi de pomina! doh.gif
Iata-ma si la aceasta ora, mi-am luat sa lucrez si acasa, ca altfel, nu cred ca termin... Deadline-ul e 02.04., il prind, pt mine e tot miercuri seara, ca n-am apucat sa dorm )).gif
Mai am un deadline vineri si se mai linistesc lucrurile...

Mai raman pe aici pana imi termin treaba, poate dau si o tura de jurnale in caz ca nu adorm pe aici lol.gif
Somn usor! pupic.gif pupic.gif
Cherie
Cred ca ma duck direct la nani, ca nici nu mai vad, tastez pe principiul "oki direct in monitor, degetele canta la tastatura" yawn.gif

Va pupic.gif si va urez o noapte placuta! give_rose.gif
Nessie
Mamica, draga, dar ce faci tu acolo e mai rau ca pe plantatie! doh.gif Ai grija de tine! pupic.gif Ia si tu niste vitamine sa nu te apuce vreo anemie.
Cherie
Da, dar totusi e mai bine decat sa stau in Unirea )).gif
Azi sunt libera, iar cheer.gif SI sambata cheer.gif
SI duminica ma duck in Unirea lol.gif
OOOOOOOOOffffffff!!! doh.gif
Azi mai am de terminat a doua parte a prezentarilor: Portugalia, vedeta incontestabila a sezonului 2008, superb. Am facut aseara si statiuni din Spania, Coste-le (Brava, Dorada, Maresme, Garaff) o minunatie. Vi le recomand cu draga inima!
pupic.gif
Ramo
Ce dor mi-a fost de tineeeeeeee cheer.gif
Bravo pt cantar! pupic.gif pupic.gif
Cherie
Si mie mi-a fost dor de tine!!! Abia astept sa vad pozele naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Booon, cateva lucruri de precizat:
1. saptamana asta nu am mancat nimic dulce
2. imi intarzie rusii, cam de vreo 8 zile huh.gif Simptomele de PMS le am, dar... nu inteleg! In fine smile.gif
Ma apuc de treaba! pupic.gif Spor la toata lumea! floare.gif
Nessie
cheer.gif Ce realizare fara dulciuri! Felicitari! pupic.gif Poate pasul urmator e "fara junk food". blum.gif

Daca ai PMS e ok, intarzie si el putin din cauza stresului, racelii. pupic.gif

Felicitari pentru cele 600 (de kile lol.gif lol.gif ). Am citit prin vecini. tease.gif
anca veselie
pupic.gif draga mea, felicitari pt summer job!!!!!!! cheer.gif cheer.gif mi se pare o super aventura!
si felicitari pt slabit si lipsa de dulciuri pupic.gif
sa stii ca si mie mi-a intarziat 11 zile luna asta.
aki
Salut .domnita hug.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 03-04-2008, 02:07 PM) *

cheer.gif Ce realizare fara dulciuri! Felicitari! pupic.gif Poate pasul urmator e "fara junk food". blum.gif

Daca ai PMS e ok, intarzie si el putin din cauza stresului, racelii. pupic.gif

Felicitari pentru cele 600 (de kile lol.gif lol.gif ). Am citit prin vecini. tease.gif

Aaaa, pai de junk nu ma apucasem... Adica, imi mai scapa f.f.f.f. rar... Intr-un an, cam de 6-7 ori. Acum un an, era minim de 2 ori/zi wacko.gif
Cat despre rusii, cred ca de aia imi intarzie, sper laugh.gif
600 de kile naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 03-04-2008, 02:10 PM) *

pupic.gif draga mea, felicitari pt summer job!!!!!!! cheer.gif cheer.gif mi se pare o super aventura!
si felicitari pt slabit si lipsa de dulciuri pupic.gif
sa stii ca si mie mi-a intarziat 11 zile luna asta.

Multumesc Anca, sa stii ca asta e cuvantul potrivit: aventura Cred ca avem nevoie de putina aventura, din cand in cand, sub diferite forme! cheer.gif
Multumesc pt felicitari, sper sa ma tin de treaba, am realizat aceasta performanta fara sa-mi fac vreun plan anume, fara sa ma gandesc "Gata, ma apuc de dieta". Pur si simplu asa am simtit! yahoo.gif
Sper sa nu ajung si eu la 11 zile de intarziere, ca deja voi intra in panica )).gif

Te pupic.gif

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:14 PM) *

Salut .domnita hug.gif

Buna ziua Miss! pupic.gif
anca veselie
poate apucam sa ne mai intalnim inainte de aventura!
da, si eu cred ca avem nevoie de cate-o chestie inedita din cand in cand!
cand pleci?
Cherie
Trebuie sa-mi iau bilet de avion, cred ca pe 3 mai! Atunci am vazut ca am zbor!
Mi-ar placea la nebunie sa ne mai vedem, poate ne strangem mai multe! naughty.gif cheer.gif
Daca nu pot fetele, suntem semi-vecine, vorbim si am si zburat la o cafea/apa/suc naughty.gif naughty.gif
Cherie
Profesoara vorbi mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni… Maria: - Dar eu as dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - “Priviti! Se misca, se misca!!!”

lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.