Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
bubbles
Neata yahoo.gif .Vezi ca de multe ori simptomele de PMS sunt la fel ca cele de sarcina tease.gif .Durere de sani ,retentie de apa etc.Eu zic ca sa mai stai pana luni si daca nu apare sa faci un test blum.gif
Cherie
'Neata! Cum adica simptomele de pms sunt asemanatoare cu cele de sarcina? wacko.gif
Vrei sa cad de pe scaun? lol.gif

pupic.gif
bubbles
Eu stiu de la vara babuinului care la fel zicea.Ca trebuie sa ii vina ca are simptome de PMS :umflarea si durerea sanilor, o durea spatele, retinea apa etc si cand colo a fost insarcinata (sau insailata lol.gif lol.gif cum mai radem noi ) si acum are o minunatie de fetita de 1 an jumatate grin.gif

De ce crezi ca eu ma agitam luna trecuta cand mi-a intarziat ca stiam de la ea ca aa avut aceleasi simptome ca PMS si la fel aveam si eu simptome doar ca nu mai apareau rusii bang.gif
Cherie
Oh my God! Ma cam dor si shalele wacko.gif
Poate bag un test sorry.gif

Ma duck sa fac o baie si sa ma pregatesc sa plec la munca... dry.gif
bubbles
Mai stai pana luni blum.gif si vezi poate te "lovesc" pana la urma pupic.gif .Nu vreau sa te sperii degeaba dar mai bine sa fii prudenta floare.gif

Iti mai zic un secret..eu cand stiu ca tb sa vina rusii .. bag mai mult sex.gif si vin foarte usor lol.gif
aki
CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 10:14 AM) *

Mai stai pana luni blum.gif si vezi poate te "lovesc" pana la urma pupic.gif .Nu vreau sa te sperii degeaba dar mai bine sa fii prudenta floare.gif

Iti mai zic un secret..eu cand stiu ca tb sa vina rusii .. bag mai mult sex.gif si vin foarte usor lol.gif

lol.gif lol.gif
Dar eu ce sa fac ca nu pleaca de loc.Deja trei saptamini tease.gif
bubbles
De 3 saptamani ai rusi? swoon.gif Eu daca am o saptamana e muuult.De obicei 4-5 zile blum.gif .Vezi ca nu e bine deloc sorry.gif
aki
CITAT(bubbles @ 04-04-2008, 10:23 AM) *

De 3 saptamani ai rusi? swoon.gif Eu daca am o saptamana e muuult.De obicei 4-5 zile blum.gif .Vezi ca nu e bine deloc sorry.gif

E cred ca de la stirilet sorry.gif
anca veselie
mai e putin pana pe 3 mai!
da, bagam intalnire, sa vedem cand pt ca eu maine voi fi la campina.
pupici hug.gif
Cherie
Buna seara misses!
Acum vreo jumatate de ora am ajuns si eu acasa! rolleyes.gif
Azi, am ramas singura de la 5, pana la 10 si a aparut o clienta care vroia bilet de avion! Noroc ca-mi notasem pe o agenda ce am putut, l-am sunat pe colegul meu si am reusit pana la urma, singurica cheer.gif
In rest, am scapat de grija testului, mai devreme mi-au venit rusii, asa ca sunt yahoo.gif
Sunt franta, am nervii in piuneze, se cunoaste ca am lucrat, vineri seara, in Carrefour doh.gif )).gif

Va pupic.gif si ma duck la nani! naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Aki, nu e normal sa te tina 3 saptamani... ohmy.gif wacko.gif Ai fost la doctor????? pupic.gif
Bubule, mersi de pont, interesant, nu stiam naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif pupic.gif
Anca, vedem, ne vedem naughty.gif pupic.gif

bubbles
Cherie bine ca nu a fost sa fie blum.gif naughty.gif altceva tease.gif blum.gif
Cherie
Asa e! plecaciune.gif pray.gif
In schimb, ma doare burta de mor dry.gif
Cherie
Buna dimineata! pupic.gif

Iata-ma si astazi, duminica, la ora 9 (!!!), pe o vreme pe care ti-e mila sa dai si un caine afara, la munca, in Unirea. dry.gif sad.gif bang.gif
Mi-e somn de mor, ma doare si burta, deja sunt aici de 30 de min si am luat-o razna... imi vine sa ma culc!
O duminica placuta in continuare si nu va dati jos din pat pt nimic in lume! smile.gif
Ramo
Si la noi e tot asa vremea, nici nu iti vine sa iesi din casa...da cica de marti se indreapta.
Spor la treaba pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 06-04-2008, 11:22 AM) *

Si la noi e tot asa vremea, nici nu iti vine sa iesi din casa...da cica de marti se indreapta.
Spor la treaba pupic.gif

Sa speram ca se va indrepta dry.gif pupic.gif Ramo!
pupic.gifpupic.gif Nella

Ce sa va zic? Ca mai am putin si adorm? Ca am plecat ieri, cand era soare si frumos afara, imbracata ca o primavara, in tricou cu maneca scurta & un parpalac de jeans? Ca mai am putin si incep sa tip? Daca as fi acum intr-o padure, pe un camp, as tipaaaaaaaaa, pana as ramane fara voce. Nu mai pot! Probabil ca m-a tras si curentul, ca vad ca ma doare si spatele dry.gif
Zici ca sunt o baba plangacioasa si nu-mi place deloc. Eu nu-s asa! Dar uite ca unele situatii ma scot pur si simplu din sarite! mad.gif

Va pupic.gif de o mie de ori!
aki
Salut draguta pupic.gif Azi cum te simti?Mai bine ca eri? hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 07-04-2008, 09:15 AM) *

Neata Akisor! pupic.gif
La aceasta ora, da, sunt mai bine ca ieri, insa nu garantez pt mai tarziu )).gif )).gif
Iar e urat afara si plouaaaaaaaaaaa, nesimtitii anuntasera ca de ieri se face frumos nana.gif
Va pup si va doresc o zi si o saptamana minunata!
aki
CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:32 AM) *

Neata Akisor! pupic.gif
La aceasta ora, da, sunt mai bine ca ieri, insa nu garantez pt mai tarziu )).gif )).gif
Iar e urat afara si plouaaaaaaaaaaa, nesimtitii anuntasera ca de ieri se face frumos nana.gif

si la noi ploua de varsa doh.gif Cica de mine se face bine-20 grade si saptamina ceia iarasi ploi wacko.gif
Cherie
CITAT(aki @ 07-04-2008, 09:34 AM) *

CITAT(Cherie @ 07-04-2008, 09:32 AM) *

Neata Akisor! pupic.gif

si la noi ploua de varsa doh.gif Cica de mine se face bine-20 grade si saptamina ceia iarasi ploi wacko.gif

La noi zici ca sta sa ninga, asa e de urat si de innorat mad.gif
Vreau sa se faca soare, frumos, sa vedem cum vine incet, incet primavara! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
Si eu am auzit aseara la toate stirile (meteo) ca de azi e vreme frumoasa. Azi dimineata am auzit ca de maine!
Cert e ca si la noi e o vreme ff urata.
julyalina
pupic vecina pupic.gif

nici mie nu-mi place delok vremea asta sad.gif iar alea 20 de grade nu le simt . paote 10 pe un picior si 10 pe celalalt dry.gif
nella
O saptamana frumoasa si plina de reusite pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 07-04-2008, 10:24 AM) *

Si eu am auzit aseara la toate stirile (meteo) ca de azi e vreme frumoasa. Azi dimineata am auzit ca de maine!
Cert e ca si la noi e o vreme ff urata.

Asa ne vrajesc ei mereu cand o dau in bara cu prognoza "ba de azi, ba nu, de maine" dry.gif
Aici vad ca s-a oprit ploaia, parca se si lumineaza! w00t.gif

CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 10:58 AM) *

pupic vecina pupic.gif

nici mie nu-mi place delok vremea asta sad.gif iar alea 20 de grade nu le simt . paote 10 pe un picior si 10 pe celalalt dry.gif

Pup vecina ocupata! pupic.gif
Chiar ca 10grade/picior, bine zis )).gif
Am fost afara sa fumez si parca incepe asa usor sa se incalzeasca, poate se face frumos mai incolo cheer.gif cheer.gif cheer.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Plus de asta, pe mine ma oripileaza noroiul, de la toate sparturile de pe strada, santierele lor nenorocite.
Sambata mi-am bagat adidasii la masina, i-am dimineata si am ajuns cu ei din alb imaculat, in alb cu pete, gen dalmatian mad.gif
pupic.gif July!

CITAT(nella @ 07-04-2008, 11:04 AM) *

O saptamana frumoasa si plina de reusite pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Asemenea Nellla!!! cheer.gif pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif .ghici cu cine-am luat aseara cina .. cu vecina naughty.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 11:12 AM) *

Neata pupic.gif .ghici cu cine-am luat aseara cina .. cu vecina naughty.gif lol.gif

Hopaaaaaaaaaaa, care vecina?
pupic.gif
aki
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 11:12 AM) *

Adica cu cine? w00t.gif
Cherie
Cu vecina July? Adica nu am luat eu cina cu ea, ca stam la 2 statii si iei tu? lol.gif

Ma duck sa bag o tigara pana la lamureste Bubulina sau ... vecina )).gif
bubbles
Era o melodie .. o faza cu ghici cu cine-am luat aseara cina lol.gif lol.gif .Eu am luat cina cu vecinu` babuinu` .Cate un paharel de vin )).gif si apoi am mancat nsite sana ca aveam broaste in burta dry.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 07-04-2008, 11:38 AM) *

Era o melodie .. o faza cu ghici cu cine-am luat aseara cina lol.gif lol.gif .Eu am luat cina cu vecinu` babuinu` .Cate un paharel de vin )).gif si apoi am mancat nsite sana ca aveam broaste in burta dry.gif

Bun asa Bubule, imi suna a cina romantica naughty.gif naughty.gif naughty.gif

In alta ordine de idei, a iesit soarele cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Si in ultima ordine de idei: Un tip i se adreseaza unei tipe, intr-un bar:- Vrei sa jucam "Magic"?- Ce joc e asta?- Mergem la mine acasa, facem sex, apoi dispari.. lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif o sapt mai frumoasa ca cea care-a trecut!
Cherie
CITAT(anca veselie @ 07-04-2008, 02:26 PM) *

pupic.gif pupic.gif o sapt mai frumoasa ca cea care-a trecut!

Sa te auda Dumnezeu pray.gif si sa-mi dea si mie, si tie, si tuturor o astfel de saptamana!
Trebuie sa merg sa-mi fac pasaport, desi nu inteleg de ce, voi calatori intr-o tara membra UE dry.gif
Am sunat-o pe tipa de la agentia cu care voi pleca si era cam panicoasa, m-a molipsit si pe mine smile.gif

Meniul pe ziua de azi arata cam asa (preventiv va anunt sa nu dati cu pietre )).gif )
- 2 exquisa diet cu afine (sa zicem ca ar fi ok...)
- 150 gr. foietaj au sucre glace wacko.gif ( blushing.gif blushing.gif blushing.gif)
-100 gr. ciocanele pui rotisate + 100 gr. salata de telina cu morcovi & maioneza (astea sunt ok)
Cherie
Ooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff ce m-am plictisit!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Macar ma consolez cu gandul ca maine sunt libera, si, desi sunt libera, ma voi duce si in agentie sa-mi termin unele kestii. Poate le dau si vestea cea mare, cum ca plec. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Inca nu stiu?O sa fie un soc pentru ei? pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 07-04-2008, 04:14 PM) *

Inca nu stiu?O sa fie un soc pentru ei? pupic.gif

Nu, nu stiu. Si DA, va fi un soc f. mare. La fel cum a fost si pt mine cand am auzit ca trebuie sa stau cu zilele in Unirea sa casc gura, desi postul meu presupune cu totul altceva! nana.gif

pupic.gif
Cherie
Mai am putin si plec acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am observat ca, atunci cand sunt aici, in Unirea, mananc de plictiseala dry.gif
Azi e ziua mondiala a sanatatii, si e aici o doamna dr de la Medlife, mi-a luat glicemia, 120 wacko.gif dar a zis ca e in regula la ora asta tarzie, plus ca am mancat si dulce huh.gif tease.gif
Inca nu mi-au trecut rusii si vad ca inca mi-e pofta de dulce sorry.gif
Abia astept sa treaca mad.gif

Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup! hug.gif
Cherie
Neata misses!
Acum vreo 30 de minute m-am trezit si eu, cu o durere de cap si cu gatul umflat, de abia pot sa vorbesc sad.gif
Azi sunt libera, dar ma voi duce putin mai incolo prin agentie sa-mi termin unele treburi.
Va urez o zi minunata, vad ca a iesit si soarele! cheer.gif
pupic.gif
Nessie
pupic.gif O zi frumoasa, Maruta! Le dai vestea cea mare azi? naughty.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 08-04-2008, 11:40 AM) *

pupic.gif O zi frumoasa, Maruta! Le dai vestea cea mare azi? naughty.gif

Eu asa sper, mai ales ca nu voi fi decat eu & managera. Sunt crispata, parca mi-e frica, rusine, ma incearca o gramada de sentimente. Contradictorii!!!! wacko.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
hug.gif Chiar nu e cazul. Incearca sa ai un ton neutru. Nu te bucuri, nu plangi, ca sa lasi loc de "Buna ziua!".
Cherie
Normal, nu sunt eu genul care sa-si puna mainile in sold si juma' de ora sa nu-mi mai taca gura in legatura cu nemultumirile mele legate de ei. Ideea e ca, vor fi socati! Si va incepe tirul de intrebari... dry.gif

P.S. M-am cantarit dimineata, 71 fix, am slabit fix 100 de grame doh.gif doh.gif doh.gif
Nessie
CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 11:53 AM) *
P.S. M-am cantarit dimineata, 71 fix, am slabit fix 100 de grame doh.gif doh.gif doh.gif
)).gif Bune si alea. Gandeste-te cum era sa le fi pus pe tine.
Cherie
Sa stii ca asa e... Dar parca m-am tampit de tot! )).gif )).gif )).gif
Stai asa ca schimb si tickerul lol.gif
julyalina
pupic.gif felicitari si pentru 100 de grame cheer.gif mai ales ca esti in perioada aceea (parka)
Cherie
CITAT(julyalina @ 08-04-2008, 12:02 PM) *

pupic.gif felicitari si pentru 100 de grame cheer.gif mai ales ca esti in perioada aceea (parka)

Da, din nefericire dry.gif blum.gif
pupic.gif hug.gif floare.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Nella!

Si haideti sa ma vedeti cat sunt de patetica, de ratata:

Masuratori 24.02.2008 / 08.04.2008
Bust: 104 / 103
Talie: 84 / 82
Burta: 89 / 90
Sold: 101 / 100
Coapsa: 105 / 105
Picior sus: 59 / 61
Gamba: 41 / 41
Brat: 29 / 28
Incheietura picior:24 / 24

Astept cu aceasta ocazie o ploaie de pietre, betze si alte obiecte contondente din dotare! Va multumesc!
cry.gif
aki
CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 12:52 PM) *

Astept cu aceasta ocazie o ploaie de pietre, betze si alte obiecte contondente din dotare! Va multumesc!
cry.gif

Pai de ce sa aruncam cu pietre,doar muncesti incontinuare hug.gif
bubbles
Nu mai spune asa bataita.gif .Auzi la ea ratata angry2.gif ca te iau la alergat pe aici valea.gif
Cherie
CITAT(aki @ 08-04-2008, 01:08 PM) *

CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 12:52 PM) *

cry.gif

Pai de ce sa aruncam cu pietre,doar muncesti incontinuare hug.gif

Pai merit sorry.gif
pupic.gif

CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 01:10 PM) *

Nu mai spune asa bataita.gif .Auzi la ea ratata angry2.gif ca te iau la alergat pe aici valea.gif

Pai da, pe bune, asa se cheama un om care tot bate apa in piua ca face, ca drege si cand colo, face pe drq! bang.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.