Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
aki
A fost putina w00t.gif
Cherie
Haha, nu-i nimic, mai aducem!!!! pupic.gif
Cherie
Astazi, zi de lactate, a fost ok pana acum! cheer.gif
bubbles
Buna ziua madam hug.gif .Cum merge disociatul?La kg cum mai stai? pupic.gif
aki
Cind va vad pe toata ce cuminti sunteti,ma apuca inima si capul si toata organele care le am
doh.gif
Cherie
Bubbles, am cam stricat eu putin in seara asta, si anume: am fost la restaurantul unor prieteni, unde a fost super misto de altfel, toata gasca, misto, misto, si am luat cateva linguri de ciorba de vacuta cu smantana si am mancat 1 salata cu pui (pui, masline, ardei, salata, rosii, ceapa si castraveti), am baut o limonada fresh si o cioco calda, plus 4 bucati foccacia cu usturoi, subtire, subtire, calda, abia scoasa din cuptor w00t.gif Ideea e ca, in restul zilei, nu prea am mancat, asa ca sper sa se compenseze naughty.gif Oricum, m-am distrat tare bine, am stat cu fetele la povesti, ca nu ne mai vazusem de mult, ne-am simtit tare bine!!! Acum am ajuns acasa, la iubi!!! naughty.gif Am trecut automat la ziua de legume lol.gif de care sincer vorbind, mi-e tare frica! Nush ce sa mananc... Ma gandeam sa cuplez zilele, legume& fructe si carne & lactate, 1 si 1...
Daca nu uit, ma si cantaresc maine dimineata pupic.gif
Aki, uite ca si eu am calcat putin pe langa (spun putin, pentru ca alta data m-as fi bagat si la niste clatite sau alte nenorociri) M-am abatut putin, asta e, imi asum greseala si merg mai departe! Invat ce e de invatat din ea si gata! Nu mai fi suparata pupic.gifpupic.gifpupic.gif hug.gif

Acum, ma bag sa ard surplusul naughty.gif lol.gif
Cherie
Oh da, si continuand in stilul mare de ieri, am facut praf ziua de azi, s-a dus [*****] tot disociatul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif si in acelasi timp sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif Am o stare asa ciudata, parca am epuizat totuuuuuuuuuuuuuuulllllllll, si resurse, si energie, si rezultatul tot nu ma multumesteeeeeeeeeee!!!!! Nu mai pot de nerviiiiiiiiiiiii!!!!! Voi ce faceti in astfel de momente? unsure.gif

ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 15-12-2007, 08:53 PM) *

Oh da, si continuand in stilul mare de ieri, am facut praf ziua de azi, s-a dus [*****] tot disociatul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif si in acelasi timp sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif Am o stare asa ciudata, parca am epuizat totuuuuuuuuuuuuuuulllllllll, si resurse, si energie, si rezultatul tot nu ma multumesteeeeeeeeeee!!!!! Nu mai pot de nerviiiiiiiiiiiii!!!!! Voi ce faceti in astfel de momente? unsure.gif

Asemenea momente pentru mine au devenit rutina de zi cu zi in ultima vreme sorry.gif Eu ce fac... suck it up, string din dinti si incerc sa merg mai departe fara sa ma uit in urma (chiar daca 'in urma' inseamna si cu juma' de h inainte). Multa putere sa alungi momentele astea si sa nu le lasi sa te cucereasca!!! floare.gif

(disociatul e o chestie tare nefireasca... poate si din cauza lui ai starile astea, vezi poate te orientezi spre ceva mai echilibrat wink1.gif )
Cherie
Ganesha, esti o scumpa pupic.gif M-au linistit tare mult vorbele tale, parca m-am regasit in starile respective give_rose.gif
Promit sa ma las de astfel de activitati neconstructive like porcaria de disociat, daca stau bine sa ma gandesc, nici nu stiu exact ce a fost in capul meu.... Probabil ma autodezamagesc singura si ajung la astfel de solutii extreme! wink1.gif
Nu stiu ce voi face de maine, insa sper sa fac ceea ce e mai bine!!! te pup mult si iti multumesc inca o data pentru vorbele frumoase! Millions of flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif

P.S. tu cu ce te chinui cu kg ? Monti, WW?
amalia0701
CITAT(MissDiorCherie @ 16-12-2007, 12:35 AM) *

Imagine

Servus!
De cate ori vad un pantof cu astfel de toc nu pot sa nu ma gandesc ca starea lui normala e in sus lol.gif lol.gif lol.gif , nu e firesc sa fii incaltzata cu astfel de pantofi si tocurile sa atinga pamantul lol.gif lol.gif lol.gif
Ai grija cu disociatul ala, io am facut depresie dupa 2 luni de disociat.
pupic.gif
Cherie
haha, misto amalia!!! pupic.gif
eu una, cred ca as muri sa ma incalt cu asa ceva lol.gif insa mi-a placut ideea si motto-ul naughty.gif
la disociat am renuntat, pe mine m-a terminat dupa 2 zile hug.gif hug.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 15-12-2007, 10:42 PM) *

P.S. tu cu ce te chinui cu kg ? Monti, WW?

floare.gif Nu ma mai chinui acum, m-am chinuit cu vreo 16-17 kile de le-am dat jos, acum mi-s numa' bine, doar ca-mi mai trebuie mie cucuri (6-pack, alea alea, procent de body fat mic mic mic, performante la alergat si alte minuni). Eu sint pe principiul echilibrului: adicatelea o alimentatie completa si echilibrata tine doctoru' departe, si implicit, si kilele, si a mers de minune tehnica asta )).gif Eu si ai mei sintem atenti la ce mincam (macro si micronutrienti, ii socoteam cu sfintenie intr-o vreme - adica acum vreo 3 ani am inceput, in ultima jumate de an am facut-o mai mult din ochi, capatasem experienta). Oricum, detalii gasesti la mine in jurnal. Apelez citeodata la puntele WW cind o iau razna si am nevoie de o ...instanta superioara de control )).gif , dar am 2 cuie mari cu WW: e hipocalorica, te tine sub 1000 calorii (chestie care e foarte daunatoare pe termen lung) si nu face diferenta intre grasimile bune si rele (sint punctate la fel, tendinta e sa maninci cit mai putin pt ca au puncte - chestie care IAR e daunatoare pentru organism). Iar de pacaliciu' de Monti... nu mai comentez )).gif

Tare faza cu pantoful, Amelie! lol.gif

Bine c-ai renuntat la disociat!!! Sport faci (poate ai zis, da' mi-a scapat blushing.gif ) floare.gif
bubbles
Si eu tin disociat .. o zi bomboane de pom, o zi ciocolati lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Ce fain ar fi daca s-ar slabi si asa lol.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 16-12-2007, 04:16 PM) *

Si eu tin disociat .. o zi bomboane de pom, o zi ciocolati lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .Ce fain ar fi daca s-ar slabi si asa lol.gif

Bubule, esti mortala lol.gif
Cherie
Da Ganesha, ai ales calea cea mai dreapta! hug.gif Bravo!
Fac si sport, imi place mult, insa cateodata, timpul imi este tare limitat si atunci... sorry.gif
Bubbles, nu mai zice de bomboane de pom, ca de ceva timp m-am potolit cu ele, tot disociat din ala tineam si eu lol.gif Si, nu, n-am reusit sa slabesc lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Da .. dar nici nu te-ai ingrasat .. ca apoi cum zice nenea Monti .. Mananci acelasi fel la masa .. Sau ceva in genul lol.gif lol.gif .Eu mor dupa bomboanele cu jeleu drool.gif
Cherie
Nuuu, aici nu ne mai potrivim:) Mie imi plac alea cu interior fondant, ca alea cand eram copchila devil.gif
Plec in oras sa ma plimb, sa mananc ceva bun, ca tare frumos mai e devil.gif
bubbles
Uhh Uhh mie cele cu jeleu .. cred ca as devora si cate 10 kg pe zi ca doar tot disociat ar fi .. ca nu as mai manca nimic altceva secret.gif sau mai nou sunt la noi acolo in Hg bomboane de la unguri cu martipzn drool.gif .Doamne cate tentatii... ca in reclama de la Citroen .. Parinte am pacatuit .. vreau si cu jeleu dar si cu martipan lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
hahahaah lol.gif lol.gif lol.gif super tare!

P.S. nici martipanul nu-mi place tease.gif

Tocmai m-am intors din oras, cu un kg mai mult lol.gif lol.gif lol.gif Am fost am mancat, dup`aia am fost intr`o cafenea, ne-am plimbat, mi-am facut toate poftele naughty.gif E asa de frumos afara, doamne, ce-mi place cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sper sa ninga pana de revelion, fara oprire. Aaaa...afara ningea de rupea si eu mancam inghetata lol.gif lol.gif lol.gif Omorati`ma repedeeeeeeeeeee, ca am deraiat w00t.gif
bubbles
Te-as omora dar .. si pe mine ma gandea azi gandul sa imi iau 2-3 tortulete ca sa fie acolo .. ashea .. la congelator.In caz de nebunie totala .. ca sa nu omor sotul .. mai bine iau 1/2 de tortulet lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Ce nebune sunteti doh.gif
Va pup pupic.gif
bubbles
Neata .. Doamne cat sunt de bolanda lol.gif .In loc sa scriu ma batea gandul am scris ma gandea azi gandul[i] blink.gif .Stau si ma gandesc acum daca este posibil asa ceva .. sa ma gandeasca gandul lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
hahahahah bubbles, super tare!!! si eu sunt fonfaita baby.gif
Aki pupic.gif
Cherie
Ce faceti iubitele? pupic.gif Sunteti bine?
ganesha
Eu mi-s bine, printr-o mare minune sint acasa intr-o dimineata de luni yahoo.gif
A! si eu maninc inghetata iarna, mi se pare mai firesc asa, vara nu-mi vine. Decit poate noaptea tirziu cind e mai racoare.
floare.gif
Cherie
Adevarul e ca nici eu nu ma inghesui vara la inghetata...si nu-mi place orice fel de inghetata, decat cea cu fructe, my favourite! naughty.gif
Pup o ganesha frumusica! pupic.gif flowers1.gif

Ce site-uri romanesti de cumparaturi online cunoasteti? Pe google nu gasesc mare lucru sad.gif
ATi folosit vreunul? Ati fost multumite?
Tnx anticipat! hug.gif
bubbles
Eu nu folosesc site-uri de cumparaturi sorry.gif .Tu cum stai cu disociatul swoon.gif ca imi vine sa te bat numai cand tb sa pronunt cuvantul disociat blum.gif .Ma gandeam ca mi-a aratat G. cum este treadmill-ul (eu mai inchistata si inculta nu am stiut ca asa se spune la banda de alergat de la noi tomato.gif caramida.gif - ma rog asta mi-s eu lol.gif laugh.gif ) si ma gandeam ca ce fain ar fi sa am unul acasa iar cand ma apuc ,babuinul sa stea in fata mea si la fiecare 5 minute sa ma "incarce" cu cate o bucata/bomboana de ciocolata .. asta ca sa nu imi pierd energia lol.gif lol.gif .. Ehh ce ziceti grin.gif ?
Cherie
CITAT(bubbles @ 17-12-2007, 09:48 PM) *

Eu nu folosesc site-uri de cumparaturi sorry.gif .Tu cum stai cu disociatul swoon.gif ca imi vine sa te bat numai cand tb sa pronunt cuvantul disociat blum.gif .Ma gandeam ca mi-a aratat G. cum este treadmill-ul (eu mai inchistata si inculta nu am stiut ca asa se spune la banda de alergat de la noi tomato.gif caramida.gif - ma rog asta mi-s eu lol.gif laugh.gif ) si ma gandeam ca ce fain ar fi sa am unul acasa iar cand ma apuc ,babuinul sa stea in fata mea si la fiecare 5 minute sa ma "incarce" cu cate o bucata/bomboana de ciocolata .. asta ca sa nu imi pierd energia lol.gif lol.gif .. Ehh ce ziceti grin.gif ?

Bubulina, nu mai stau deloc cu disociatul, ne-am despartit pe cale deloc amiabila lol.gif O porcarie cheer.gif
Relax cu banda de alergat, asa ma visam si eu cu bicicleta, acum 3 ani cand am cumparat-o si am folosit-o cu sarguinta vreo luna lol.gif lol.gif lol.gif Dar ce frumos imi asez hainele pe ea wub.gif wub.gif wub.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 17-12-2007, 10:23 PM) *

Dar ce frumos imi asez hainele pe ea wub.gif wub.gif wub.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Imi recunosc bicicleta mea eliptica lol.gif lol.gif
aki
Daca as avea eu bicicleta,nu m-as da jos de pe ea nici noaptea tease.gif
dany
Esti sigura , Aki ???? Eu o am de vreo 2 ani .... am folosit-o vreo 3 luni eu si vreo 3 luni al meu sotz ....si gata )).gif Si eu ziceam ca si tine cand am cumparat-o : wooowww , nu ma mai dau jos de pe ea ....dar mi-a trecut , din pacate doh.gif
aki
Oare? blink.gif
May
Ia uite mai la ele, si-au cumparat cuiere si eu ma dau de ceasul mortii ca a inceput sa imi behaie bicicleta de la cat am folosit-o si mi-e ca da coltul cat de curand si trebuie sa cumpar alta sorry.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:45 AM) *

Ia uite mai la ele, si-au cumparat cuiere si eu ma dau de ceasul mortii ca a inceput sa imi behaie bicicleta de la cat am folosit-o si mi-e ca da coltul cat de curand si trebuie sa cumpar alta sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Atleto !!!!!! hug.gif Bravo tie !!!
May
Aplauze va rog )).gif cool.gif box.gif clap.gif yeah.gif cow.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 02:01 AM) *

Aplauze va rog )).gif cool.gif box.gif clap.gif yeah.gif cow.gif

Eu te aplaud la scena deschisa!!! clap.gif Te dau de exemplu, ca pe linga ca esti frumoasa si desteapta, mai esti si hotarita si ambitioasa, bravo tie!!! Vezi Aki, mai exista si biciclete care n-au liniste ca le calaresc stapinele in nestire lol.gif

Don'shoara Dior, o zi minunata sa aveti! floare.gif
Cherie
Multumesc frumos Ganesha! pupic.gif Din pacate, am avut o zi ingrozitoare, parca mi-a pierit si cheful de sarbatori si tot sorry.gif Sunt deprimata rau in acest moment, si as omori cu sange rece o persoana, daca ar fi acum in fata mea! dry.gif Nu am cumparat cadouri, nu am fost la sala, nu am reusit sa fac nimic bang.gif bang.gif bang.gif

Ma bucur in schimb sa va gasesc aici, puse pe treaba, insa fetele au dreptate, bicicleta nu va prezenta interes mai mult de o luna:) maxim 3:) din pacate huh.gif
Va pup mult si aveti grija de voi, nu lasati, ca mine, toti idiotii sa va strice ziua/saptamana/etc give_rose.gif
Pentru voi:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sunt deprimata, ce drq? Am voie! Va invit sa gustati din bunatatile virtuale! hug.gif
ganesha
Imi pare rau ca ai avut o zi proasta floare.gif Sper sa nu fie nimic grav. Timpul le rezolva pe toate.

Cu bicla (sau alte aparate) e relativ cred, depinde si de stilul de viata, de cit de tare si-o doreste persoana care si-o cumpara, de cite sacrificii a facut ca sa si-o procure. Pe mine ma doare ceva inauntru cind trece o zi fara sport.

floare.gif
May
Vai ganesha blushing.gif m-ai bagat in pamant blushing.gif give_rose.gif. Ai f multa dreptate cu ce spui... cred ca o persoana care isi doreste ffff mult un aparat de sport, oricare ar fi el, si cumpararea lui mai implica si anumite sacrificii, se tine mult mai bine de treaba. hug.gif

Dior, cherie, nu lasa un/o idiot/idioata sa iti strice spiritul tau vesel floare.gif pupic.gif
Cherie
Sunteti niste dragute si niste scumpe!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Am citit cu placere cuvintele voastre frumoase! Va multumesc!!!

Imagine

Azi sper sa termin cu bine!

P.S. M-am cantarit dimineata, 70 de kg wacko.gif M-am ingrasat 200 gr... in 2 saptamani cred doh.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 19-12-2007, 12:05 PM) *
P.S. M-am cantarit dimineata, 70 de kg wacko.gif M-am ingrasat 200 gr... in 2 saptamani cred doh.gif
ello, ello!

E relativa faza cu 200g, nu-i da importanta. Poate ai baut o cana de apa si aia e. )).gif Eu variez cu 1-1,3 kg in cursul unei zile. wink1.gif
Cherie
Stiu asta, insa m-am cantarit dimineata, pe inima goala... Oricum, e totusi bine, m-am suit pe cantar cu inima indoita, ma asteptam sa vad 1 kg smile.gif
Cherie
Siiii a inceput marea nebunie w00t.gif
Joi si vineri la munca, va fi nebunie curata! Maine, adica joi, dupa munca, trebuie sa ma duc sa-mi cumpar pantofi si sa merg la solar, plus diverse alte cumparaturi! Vineri, munca multa, mini-petrecere la munca, speach-ul sefului (very boring, il stiu din clipa in care m-am angajat acolo si e acelasi lol.gif lol.gif) termin treaba, plec acasa, fac baie, ma schimb, plec la coafor, gasesc cu greu un taxi si ajung la petrecerea firmei, care banuiesc ca se va intinde pana dimineata, ca si anul trecut:) Ah, si sambata s-ar putea sa lucram, cred ca va fi coada de camioane la vamuit in curte! Tot sambata, voi face si marea curatenie, desi se face zi de zi, iar sambata mereu cate o curatenie generala, dar voi face totul perfect! Cand termin, fac si bradul, daca nu se face 12 noaptea intre timp, ma intalnesc si cu o prietena pe care nu am vazut-o de ceva timp si de care mi-e tare dor. Cumparaturile, le voi face duminica, voi face parte din gloata de oameni care vor alerga descreierati dupa cadouri. dry.gif
Si cum imi zice iubitul meu, cred ca m-am nascut agitata, stresata, etc... Inainte parca eram mai organizata, acum... doh.gif Mos Craciun stie insa cat am fost de cuminte! devil.gif
Va pup si va admir ca ati reusit sa va organizati din timp!
dany
Moaaammmaaaa, ce de-a treaba ai !!!!!! Bafta !!!

Si...Moshul va stii ca ai fost cuminte ( pe cuvantul tau ? blum.gif ) si iti va aduce ceva !!!

Cine s-a organizat din timp ??? Cred ca toate suntem ....incet-incet ...in criza de timp )).gif
bubbles
Jo te quiero mucho !!! Asta daca se scrie corect in spaniola !!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Honey, sa speram ca va fi totul bine! Dupa ce ai scris tu, m-am uitat la mosul tau din semnatura lol.gif lol.gif lol.gif Taaaaaaaaaaaaaaaare!!!!

Bubbles, jo te quiero mucho tambien!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Madre mia , como hablan estas mujeres lol.gif no teneis novios en casa? El unico a lo que quiero yo es my marido, guapo, alto, gordo, calvo, inteligente y estresante lol.gif lol.gif

Besos pupic.gif

Suerte en perder peso y adelgazar (adicatelea pe romaneste : succes sa scapi de kilele in plus si sa slabesti)
aki
Da in romina? blink.gif
Salut draguta.Cum te simti in ajun de sarbatori? w00t.gif
Cherie
Sexy, am facut si eu nitica spanioleasca in liceu, e trecuta si pe CV lol.gif
Imi place tare mult limba asta, mi se pare f. melodioasa! Sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti la fel de mult mereu! hug.gif

gata, m-am hotarat, imi caut alt serviciu lol.gif lol.gif lol.gif M-au sunat azi unii si n-am cand sa ma duc la interviu! Ce ziceti sa fac?

Aki, ce sa fac? Am nervi! lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Da, vesela mai esti doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.