Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
dany
Iti doresc un WE placut , Cherie , si fara multe ingrasacioase ! pupic.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 11:01 AM) *

La fel doresc si eu pupic.gif
anca veselie
e vineeeeri! cheer.gif cheer.gif
pup u hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 11-04-2008, 10:40 AM) *

Nu mai pune mina pe ecleruri devil.gif ,ca vin la tine wink1.gif eu eri am rezistat eroic la cele mai iubite batonase de caramela.Bune foc.Am luat numai doua pentru Danuta si Sergiu w00t.gif

Bravo, asa da!!! Ieri a fost ziua mamei mele, asa ca mi-am permis naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Asemenea Dany! pupic.gif

CITAT(aki @ 11-04-2008, 11:04 AM) *

La fel doresc si eu pupic.gif

pupic.gifpupic.gif

CITAT(anca veselie @ 11-04-2008, 11:20 AM) *

e vineeeeri! cheer.gif cheer.gif
pup u hug.gif

Yey, vine weekend-ul peste noi!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gifpupic.gif
aki
Eu mine lucrez avem SUBOTNIC la [*****] de comunisti mad.gif .Dar cred ca ma cer ca mine plecam acasa e ziua mamei w00t.gif
Cherie
Ce e aia SubTonic? Un fel de sedinta? Si trebuie sa mergi obligat-fortat? pupic.gif
Mai bine mergi la ziua mamei tale, e mult mai importanta!!! Sa-ti traiasca 1000 de ani, sanatoasa, fericita si la fel de buna!!! hug.gif
Ramo
Aki, la multi ani mamicutei tale si distractie placuta pupic.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut! floare.gif
Cherie
Multumesc Andreea!! Asemenea! pupic.gif

In alta ordine de idei, ma doare capul de mor, parca ma si inteapa inima sau a luat-o la trap, o kestie de genul asta, nu pot sa-mi dau seama exact. E f.f.f.f. cald aici si nu e pic de aer, asa ca ies afara sa fumez, mai stau, mai iau aer, abia trece timpul, cu viteza nebuna a... melcului )).gif

Voi ce faceti? hug.gif
ironmissy
upsi, am ratat cand ai zis ca a fost ziua mamei tale!
deci, la multi ani!!! pupic.gif
Cherie
Tnx Missy! Sa-ti traiasca si tie mami a ta!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

dany
Cherie , sa-ti traiasca mama !!!!!!

iesim impreuna la o tigara ?? naughty.gif
Sexymom
Sambata asta m-ai lasat singura la scarbici )).gif ce iti pasa tie. blum.gif

La multi ani mamei tale din partea mea floare.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 11:57 PM) *

Cherie , sa-ti traiasca mama !!!!!!

iesim impreuna la o tigara ?? naughty.gif

Senq! Te astept la tigara, eu acum sunt cu tigara in mana naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Gand la gand )).gif

Fac o pauza de la treaba si trag si eu o tigara wink1.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 12-04-2008, 12:06 PM) *

Sambata asta m-ai lasat singura la scarbici )).gif ce iti pasa tie. blum.gif

La multi ani mamei tale din partea mea floare.gif

Lasa, ca eu merg maine la scarbici, mi-e atat de drag, duminica, ziua cand lumea se trezeste la 11-12, eu sa fiu pe drum la 7.30 catre munca mad.gif

In fine, aici la noi e f.f.f. cald, zapuseala chiar, parca sta sa ploua... Iubitul meu e la peste azi, eu sunt acasa si stau si lenevesc yahoo.gif Nu am chef de nimic!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mai incolo o sa ies cu o prietena, la un pahar de vorba naughty.gif naughty.gif naughty.gif

M-am cantarit dimineata, 70.5 cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am actualizat si tickerul cu jumatate de kg data jos! Poate il actualizez si pe cel de sport cheer.gif
dany
)).gif )).gif Chiar te intrebasem la Nella in jurnal daca ai slabit 500 gr )).gif Ce ochi de soacra am grin.gif

Felicitari ! hug.gif
Cherie
Hehehe, asa-mi place pupic.gif Dupa perioada de orgii culinare, ma bucur ca un copil pt jumatate de kg!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Pe HBO e acum "Men of Honor" cu Cuba Gooding Jr., Robert de Niro, Charlize Theron, ce-mi place filmul asta, o adevarat lectie de viata wink1.gif
Sexymom
Felicitari scumpa.Eu nu m-am mai cantarit, ar trebui sa o fac maine, am senzatia ca am pus vreun kil pe mine. sad.gif
Cherie
Eu vreau sa ma pun pe treaba, nu-mi mai place de mine, m-am culcat pe o ureke din cauza acestui serviciu pe care il am acum.

Nu mai vreau! Ma pun pe treaba! Poate ma duck mai incolo la cumparaturi, nu prea mai am mancare de-a "mea", e frigiderul plin si pana ca nu-l mai umplu si eu cu ceva, nu ma simt bine! Alaltaieri, am fost cu colega mea la cumparaturi, ma intreba ce sa-si ia de mancare, sa-i zic eu ce sa cumpere. A luat carne de vitel, muschi de porc, legume, cascaval, unt, iaurt gras, i-am explicat sa nu se mai atinga de cartofi, paine (oricum nu manca), dulciuri (nici cu ele nu se omora), suc, orez, etc. Vorbeam azi cu ea si zicea ca s-a tinut de treaba! cheer.gif A trecut pe low-carb! cheer.gif Zicea ca se simte super ok! Parca imi creste sufletul, cand oameni care accepta usor ideile noi!
dany
Ce m-as bucura si eu daca as da macar 100 gr jos )).gif . Dar cum [*****] sa dau jos daca nu ma tin de treaba ? doh.gif
Las` ca-mi revin eu ca doar nu vreau sa am nevoie de 2 locuri doar pentru mine in avion grin.gif
Cherie
Dany, ne apucam serios amandoua! pupic.gif cheer.gif
dany
cheer.gif salut.gif

Daca numar caloriile am voie sa mananc paine ? Fara toast la micul - dejun nu pot sad.gif
Cherie
Cred ca poti, numai alba sa nu fie!!
dany
Nu e alba , e toast din faina integrala . Dar o felie are 50 kcal si cantareste 20 gr doh.gif . cam multe calorii , asa-i ?
Cherie
E bine ca e din faina integrala, si daca mananci 2 felii, dimineata, eu zic ca e ok! pupic.gif
dany
2 felii ???? De obicei mananc 3 sau 4 )).gif . Dar la noi nu exista pranz , mancam tarziu dimineata si apoi seara mancare calda .....Deci m-as scoate cumva , nu ? Peste zi rontai legume de obicei .

Am disparut ! Sa ai o sambata perfecta ! pupic.gif
Cherie
Atunci e ok! )).gif
Cherie
Acum am ajuns si eu acasa yahoo.gif
Am iesit cu iubi la un restaurant italienesc la care vroiam sa merg de mult, e aproape de mine, la Filaret, "Il Cantuccio" se keama. Din pacate, asa cum am citit la Missy, si eu apucasem sa mananc inainte, asa ca am prestat o limonada si un melon glace, my favourite, always w00t.gif cheer.gif

Ma duc sa ma bag in pat, ca maine ma trezesc la 7 dry.gif
Va pupic.gif si va urez o noapte buna si placuta!
ironmissy
noapte buna! si duminica placuta, pe cat se poate ca stiu ca trebuie sa mergi la job devreme! pupic.gif
Cherie
Senq Missy! O duminica placuta si tie! pupic.gif
dany
Somn usor si maine o zi usoara !!!! pupic.gif
Cherie
Senq! Am si ajuns de vreo jumatate de ora la munca si deja m-am plictisit )).gif
Moaaa, si ce bine dormeam, si ce bine dormea iubi, am dormit cu geamul deschis aseara, la el duduiau caloriferele de caldura wacko.gif Daca va zic ca sunt 10 oameni in tot magazinul... Duminica se doarme pana la 11-12, as I said )).gif lol.gif lol.gif
Oricum, sunt mai bine dispusa azi!
Maine si poimaine, vor fi 2 zile f.f.f. importante pt mine, va trebui sa iau decizia corecta, sa plec sau sa nu plec... Imi tineti pumnii, da??? hug.gif pupic.gif
lucy
give_rose.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif Lucy!
nella
o duminica placuta pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
La fel Nella! pupic.gif
Duminica mea e compromisa )).gif
Cherie
Mi-am facut rezervare la avion cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Rezervarea tine 3 zile si am preferat varianta asta, daca ma razgandesc si nu mai plec, macar nu pierd banutii de avion naughty.gif

pupic.gif
Mai am si eu putin ( 1 ora si jumatate )).gif ) si plec acasa sa mananc ciocanele de pui la ceaun cu muuult mujdei, poate si putina mamaliguta drool.gif Mor de pofta!!! naughty.gif
Cherie
Cred ca intru in magazin la o cumparatura naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cherie
Yuhuu, am ajuns acasa!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am luat o gramada de bunatati - in sens bun din Carrefour. Nu mai aveau in schimb migdale/alune/fistic crud. wacko.gif Asa ca voi ataca sacul cu nuci, in caz ca mai exista si nu l-a impartit maica-mea in cele patru zari laugh.gif
Nush ce fac, ma mai fatai pe aici prin casa, poate prestez si niste bicicleta, sa-mi mai actualizez tickerul, ca s-a prafuit saracul de 3 zile incoace naughty.gif

pupic.gif
Cherie
Inca 20 de min de sport!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Si ce frumos e ca se actualizeaza singur, decat ii skimb valorile, nu mai intru sa-mi skimb semnatura!!! Ce tehnica, dom'ne lol.gif lol.gif lol.gif
aki
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 12:35 PM) *

Ce e aia SubTonic? Un fel de sedinta? Si trebuie sa mergi obligat-fortat? pupic.gif
Mai bine mergi la ziua mamei tale, e mult mai importanta!!! Sa-ti traiasca 1000 de ani, sanatoasa, fericita si la fel de buna!!! hug.gif

Subotnic e o zi care nu se plateteste,dar sunt obligati toti lucratorii sa iasa la facut ordine prin parcuri,la sadit copaci wacko.gif
Cherie
Am inteles Aki! salut.gif Cum a fost la ziua mamei tale? pupic.gif

Eu am mai actualizat un pic tickerul, ma duck sa ma spal si plec.
Sa-mi tineti pumnii!!! pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 14-04-2008, 10:06 AM) *

A fost foarte vesel.Am cintat Bordeias cu usa in vale yahoo.gif si am dansat w00t.gif
nella
O saptamana frumoasa pupic.gif
Nu am prins ideea unde pleci? naughty.gif
Cherie
CITAT(aki @ 14-04-2008, 10:13 AM) *

CITAT(Cherie @ 14-04-2008, 10:06 AM) *

A fost foarte vesel.Am cintat Bordeias cu usa in vale yahoo.gif si am dansat w00t.gif

Super frumos! cheer.gif

CITAT(nella @ 14-04-2008, 01:10 PM) *

O saptamana frumoasa pupic.gif
Nu am prins ideea unde pleci? naughty.gif

Mersi la fel Nella!
Pai.. cam plec in Italia )).gif
Desi acum nu am nici un chef de plecare, azi am fost in agentie, a fost super misto, parca am stat 1 ora.
Am vb si cu coordonatorul, care e un tip super de treaba si poate plec alea 15 zile de proba, daca nu-mi place, ma intorc naughty.gif
O sa vad )).gif )).gif )).gif
Sunt asa energica la ora asta, nush de ce.
Am bagat dimineata 15 min de bicicleta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Meniul arata cam asa:

-50 gr. salam de Sibiu
-30 gr. feta + salata din jumatate de rosie, un fir de ceapa verde si 2 ridichii + ulei & otet balsamic
-turta dulce ( blushing.gif e targ din ala cu mesteri populari, oua rosii & pictate, ii si alte cocometuri, chiar la 3 pasi - in adevaratul sens al cuvantului - si e turta dulce din aia moale si pufoasa si plina de scortisoara grin.gif)
-4 ciocanele de pui facute la ceaun + salata din castraveti, ceapa verde, ridichii cu ulei si otet balsamic

pupic.gif (btw, e cam liniste pe aici, pe unde umblati?)

P.S. maine sunt in unirea, poimaine libera lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Mai adaug la masa de aseara vreo 10 migdale si inca 50 gr. salam de sibiu

Azi e o vreme de k.k.t. Am ajuns fleasca la munca, asta in conditiile in care avem umbrela mad.gif
Plus de asta, numai eu stiu cum m-am trezit dimineata! )).gif
Dar, maine sunt libera cheer.gif Poate merg sa-mi fac pasaport!
O sa am o gramada de umblat, dar jur ca pana la 12 nici nu ma dau jos din pat! Mai ales daca o fi vreo vreme din asta! devil.gif

anca veselie
neatza! si eu am ajuns cam fleasca la serviciu sad.gif asta e vreme de zacut la caldurica...
pup dulce hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ancule noi am zis ca azi e numa bun de numarat bani si facut copii lol.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.