Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Ramo
Bravo, bravo, ai si tu motiv de baut, da parca ne-ar trebui noua motive pt asa ceva )).gif
dany
Felicitari , Cherie ! cheer.gif cheer.gif hug.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 19-04-2008, 01:08 PM) *

Bravo, bravo, ai si tu motiv de baut, da parca ne-ar trebui noua motive pt asa ceva )).gif

Fara beutura nana.gif
Ingrasa )).gif
Apa plata rulz naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(danyhoney @ 19-04-2008, 01:10 PM) *

Felicitari , Cherie ! cheer.gif cheer.gif hug.gif

Senq cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Mi-au venit parfumurile care miros a liliac de la Yves Rocher cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Unul din parfumurile mele preferate give_heart.gif
Cherie
Am reactualizat ticker-ul cu inca 50 de min de chinuit bicicleta & putin pilates devil.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

De dimineata, am probat niste blugi care nici nu puteam sa-i trag pe mine, si i-am putut incheia cheer.gif
Stau ei cam ficsi pe mine, dar azi o sa-i imbrac, o sa mor in ei, dar merit, daca eram cuminte, acum ii purtam lejer nana.gif

Ma duck sa fac baitza! pupic.gif
Cherie
Tocmai am ajuns si eu acasa yahoo.gif
M-am intalnit cu prietena mea, am fost numai noi doua, la restaurantul unde am fost si sambata trecuta. Am stat la povesti la un pahar de apa plata si am servit niste tigaie picanta de pui cu foccacia siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, o portie de clatite cu dulceata cu gandul la cele ale Nellei, in contul sportului si a meniului subtirel de azi )).gif )).gif )).gif yahoo.gif naughty.gif naughty.gif
Apucam sa iesim de la terasa si incepe ploaia wacko.gif
Am gasit cu greu un taxi, am venit la iubi, am mai stat si acolo cu niste prietene si am aterizat si eu acum pe acasa.

Maine merg la alt restaurant, la o taiere de motz, a nepotelului baby.gif

Ma bag in patut, langa iubi naughty.gif tease.gif

p.s. meniul de azi:
- 100 gr. pilaf & piept de curcan
- idem
- tigaie picanta & foccacia
- 2 clatite cu dulceata
Cherie
Hellooooooooo yahoo.gif

Mai devreme am ajuns si eu acasa, am scapat cu greu (sau cu bine naughty.gif naughty.gif naughty.gif) din bratele lui iubi blushing.gif si am intrat aici sa vad ce faceti!!! cheer.gif

Am fost la petrecerea bebitzului, i-au taiat motzul, a ales de pe tavita un pix, bani, aur si cheile de la masina, am facut poze, dar le voi pune peste cateva zile, pt ca i-am lasat cumnatei mele aparatul sa-i mai faca poze nepotzelului proaspat ramas fara motz )).gif

Aspecte negative: dieta iock blush.gif si pantofii care m-au nenorocit angry2.gif

Revin cu pozele a.s.a.p. naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Destept bebitzu Ž !!!!!
pupic.gif pupic.gif
Cherie
Daaaaaaaaaa, bandit rau. Am uitat sa precizez ca dupa asta, mi-a pus mie mana pe san, asta se pune??? lol.gif lol.gif lol.gif

La multi ani tuturor fetelor cu nume de floricele!!! flowers1.gif pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 12:53 AM) *

Daaaaaaaaaa, bandit rau. Am uitat sa precizez ca dupa asta, mi-a pus mie mana pe san, asta se pune??? lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif

O sa fie proxenet )).gif
bubbles
Neata pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 21-04-2008, 09:20 AM) *

CITAT(Cherie @ 21-04-2008, 12:53 AM) *

lol.gif lol.gif

O sa fie proxenet )).gif

Doamne fereste shock.gif

)).gif

CITAT(bubbles @ 21-04-2008, 10:03 AM) *

Neata pupic.gif

Neatza Miss! pupic.gif Pe unde ai umblat?
bubbles
Am fost pe la nepoata si m-am jucat cu ea o gramada .Pun poze mai tarziu smile.gif
Cherie
Abia astept!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Hello misses!!! Va salut si eu azi, asa cum trebuie! pupic.gif

Dupa weekend-ul liber, am primit minunata veste ca abia joi ma voi ma duce la munca cheer.gif cheer.gif cheer.gif So, 5 zile libere, iuhuu!!! Ma voi duce diseara putin prin agentie si aboi stau acasa ca belfera blum.gif devil.gif

Voi ce faceti? hug.gif
julyalina
pupic.gif
io la scarbiciu si printre mese de florii incerc sa mai fac una alta ...

Cherie
Ati avut multe florii?

Eu nu prea: frati-miu & 2 prietene, am scapat usor smile.gif

Te pupic.gif si ne vedem soon la sala naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cherie
Am mai chinuit bicicleta 30 de minute!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
bravo cheer.gif
pupici dulci si bucura-te de zilele libere! pupic.gif
Mariana
Buna pupic.gif
nella
Felicitari pt biciclit cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai si la mine ca sa am cu cine sa ma aiu sa mai dau si eu la pedale ca am tras chiulul sapt trecuta doh.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulci
Cherie
CITAT(anca veselie @ 21-04-2008, 02:33 PM) *

bravo cheer.gif
pupici dulci si bucura-te de zilele libere! pupic.gif

Asta fac cool.gif
Ieri seara am fost in agentie, pana la 11, insa mi-a placut, era gol, am avut timp sa-mi fac actele in liniste, nu m-a stresat nimeni, am luat taxi si am plecat acasa!

pupic.gif Ancule!

CITAT(Mariana @ 21-04-2008, 03:15 PM) *

Buna pupic.gif

pupic.gifpupic.gifpupic.gif Mariana si bine ai venit pe la mine! Simte-te ca acasa! hug.gif

CITAT(nella @ 21-04-2008, 05:33 PM) *

Felicitari pt biciclit cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai si la mine ca sa am cu cine sa ma aiu sa mai dau si eu la pedale ca am tras chiulul sapt trecuta doh.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulci

Pai atunci vin direct cu batzul bataita.gif
Mp3 in ureki si biciclesc linistita. Pune si tu muzica, uita-te la tv (eu faceam inainte bicicleta de la 7 la 8, cat tineau stirile pro tv laugh.gif )

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
am venit cu galeria pt biciclit cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 11:32 AM) *

am venit cu galeria pt biciclit cheer.gif cheer.gif

Biciclesc si azi naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 11:33 AM) *

Neata pupic.gif

pupic.gif
bubbles
Spers i eu sa biciclesc diseara dry.gif chit ca nu mai am timp sa termin tickeru` blink.gif
Cherie
Pai nici eu nu-l voi atinge, dar fac pt mine, pt linistea sufletului si a suncilor mele )).gif
aki
Bicicliti,bicicliti ca trebuie tease.gif
Cherie
Pai normal ca trebuie cheer.gif
anca veselie
CITAT(Cherie @ 22-04-2008, 11:44 AM) *

Pai nici eu nu-l voi atinge, dar fac pt mine, pt linistea sufletului si a suncilor mele )).gif

asa te vreau cheer.gif
Cherie
naughty.gif naughty.gif

Am servit niste migdale crude, mai stau putin si-mi voi face ficatei cu usturoi si langa un ou oki cheer.gif
anca veselie
ce bine sunaaaaa. mi-e foameee si poftaaaa
Cherie
Dap. Chiar acum plec sa prepar minunatul fel! Dupa, ma bag la curatenie! Revin!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Vreaus i eu ce mananci acolo .. macar o lingura de pofta lol.gif
Cherie
Ti-am oprit blum.gif

Dom' doctor, cred că am probleme cu ochii. - De ce credeți asta, domnule? - Păi, de cînd m-am căsătorit nu mai văd un ban prin casă...)).gif
bubbles
Nu-mi mai trebe ca am mancat si eu un castronel de ciorba de perisoare )).gif grin.gif cu paine fitness cheer.gif
Cherie
Buna dimineata misses!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
pupic.gif Buna draguta
Cum e timpul la voi?La noi ploua si bate vintul sorry.gif
bubbles
Ziua buna blum.gif .Ieri am reusit sa calaresc si eu bicicleta 30 minute cheer.gif
aki
CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:59 PM) *

Ziua buna blum.gif .Ieri am reusit sa calaresc si eu bicicleta 30 minute cheer.gif

Bafta blum.gif
Mariana
Buna seara.
Are efect bicicleta sau e doar o investitie intr-un asa zis bibelou, ca am mai vazut asa ceva.Credeti ca e mai buna cea reala (dar nu prea am timp sa merg pe ea).
Mii pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 23-04-2008, 10:49 AM) *

pupic.gif Buna draguta
Cum e timpul la voi?La noi ploua si bate vintul sorry.gif

A fost si frumos, si urat. A batut rau vantul
pupic.gif pupic.gif

CITAT(bubbles @ 23-04-2008, 12:59 PM) *

Yeeyy!! cheer.gif cheer.gif
Eu n-am mai reusit de doua zile bang.gif pokey.gif
Azi am zis ca ma duck o ora la munca si am reusit sa stau 7 )).gif)).gif

CITAT(Mariana @ 23-04-2008, 09:08 PM) *

Buna seara.
Are efect bicicleta sau e doar o investitie intr-un asa zis bibelou, ca am mai vazut asa ceva.Credeti ca e mai buna cea reala (dar nu prea am timp sa merg pe ea).
Mii pupic.gif

Pai are si rol de bibelou (stau hainele f. frumos pe ea blum.gif grin.gif ) dar are si efect, daca te tii de ea. Eu zic ca e o investitie buna, una peste alta.

Te pupic.gifpupic.gifpupic.gif si eu de o mie de ori! hug.gif
anca veselie
pupic.gif neatza!
bubbles
Neata Mara biciclista blum.gif .Ce faci? hug.gif
bubbles
Paste fericit pupic.gif pupic.gif
aki
Salut pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 24-04-2008, 11:10 AM) *

pupic.gif neatza!

Buna seara iti spun la ora asta )).gif pupic.gifpupic.gif

CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 11:14 AM) *

Neata Mara biciclista blum.gif .Ce faci? hug.gif

Azi sunt ne-biciclista, da??? blum.gif
Uite de la 8 dimineata, pana acum si pana la 12 noaptea eu sunt la munca wacko.gif

CITAT(bubbles @ 24-04-2008, 12:04 PM) *

Paste fericit pupic.gif pupic.gif

Paste fericit si tie! hug.gif pupic.gif
Nu mai intri pana de Paste?

CITAT(aki @ 24-04-2008, 12:21 PM) *

Salut pupic.gif

Hello! pupic.gif
Cherie
Asa... Mai am o ora si jumatate si plec acasa, yuhuu!!! Am fost 5 zile oficial libera , am mai fost prin agentie, dar mi-a placut (recunosc blushing.gif ) si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti in pliktiseala asta. Daca munceam 14 ore, nu aveam starea asta.
A fost azi o aglomeratieeeeee, doamne, zici ca au trecut termitele pe aici, sunt rafturile goaleeeeee, erau niste cozi, zici ca se dadea gratis ceva )).gif)).gif)).gif

Am stat toata ziua si am citit, mi-a trecut timpul mai repede cheer.gif
Maine o iau de la capat wacko.gif

pupic.gifpupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dulce de tot...sper sa te distrezi si sa te odihnesti in zilele tale libere... hug.gif hug.gif hug.gif
Cherie
Mersi la fel Nella! pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif

Si mult spor cu dieta, eu am dat-o in bara deja blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.