Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
aki
Buna draguta.Pentru mine e cam naspa s-o dau in bara doh.gif .Daca mininc ceva mai mult,risc sa nu ma incapa fusta pe vineri la cumatrie devil.gif
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite, lumina in suflet si in casa! hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 25-04-2008, 08:28 AM) *

Buna draguta.Pentru mine e cam naspa s-o dau in bara doh.gif .Daca mininc ceva mai mult,risc sa nu ma incapa fusta pe vineri la cumatrie devil.gif

Lasa ca te incape fusta naughty.gif , n-are cum sa sa nu te incapa! pupic.gifpupic.gif Sunt sigura ca vei arata senzational cheer.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 25-04-2008, 09:31 AM) *

Sarbatori fericite, lumina in suflet si in casa! hug.gif

Multumesc asemenea Andreea! hug.gif pupic.gif
aki
PASTE FERICIT give_rose.gif Imagine
Cherie
Multumesc asemenea Akisor!
Cherie
Azi nu prea m-am simtit bine, am o stare asa de lesin parca, nu prea am nici forta.
Am vrut sa tin post azi, dar am abandonat ideea sad.gif

Am mancat 2 banane si putina ciorba de burta (care a fost extrem de naspa)

Va pupic.gif
Cherie
Am mai mancat o jumatate de conserva de file de ton scursa de ulei.. jumatatea cealalta mi-a cazut in timp ce ma kinuiam sa scurg uleiul mad.gif
dany
Mara , PASTE FERICIT !!!!!!!

Asta in cazul ca nu ne mai gasim pe aici zilele astea hug.gif
Mariana
Paste fericit pupic.gif give_rose.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 25-04-2008, 11:32 PM) *

Mara , PASTE FERICIT !!!!!!!

Asta in cazul ca nu ne mai gasim pe aici zilele astea hug.gif

Eu o sa mai intru!

Paste fericit si tie Dany! pupic.gifpupic.gif

CITAT(Mariana @ 26-04-2008, 09:02 AM) *

Paste fericit pupic.gif give_rose.gif

Paste fericit Mariana! pupic.gif
Cherie
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Vreau si eu asa ceva de la iepuras : Imagine
Cherie
OOOOOOOOFFFFFFFFFFFF!!! Mai am pana la 6 de stat la munca, innebuneessssc!!! dry.gif bang.gif
lucy
PASTE FERICIT!!!! give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
Eu mai stau putin si ma retrag. Ca atare, va urez un Paste fericit tuturor! pupic.gif
nella
HRISTOS A INVIAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Adevarat a inviat!

Buna seara dragele mele! pupic.gif
Sper ca ati avut un Paste minunat hug.gif
Am intrat decat sa va atasez pozele de la motz )).gif

Imagine
Eu cu baby.gif

Imagine

Eu cu baby.gif si cu tortul )).gif

Imagine

Noi doi wub.gif

Imagine
Leave me alone, leave meeeee aloone lol.gif

Imagine
Ne impacasem blum.gif
Cherie
Imagine
Si asta e poza pe care am promis-o in decembrie, cand m-am tuns blushing.gif
It's never too late grin.gif
Anyway, parul imi statea ca drq, a se observa ca nu avea nici o forma )).gif
julyalina
sa-ti traiasca Cherie !
hug.gif eu ma pregatesc pentru duminica biggrin.gif
Cherie
Chiaaaar w00t.gif
Uitasem ce e acum, imediat dupa paste.
Te astept cu multe, multe poze! hug.gif pupic.gif
bubbles
Neata beautiful blushing.gif pupic.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
ce simpatic e pustiul!
mie-mi place cum iti vine cu putin breton
pup u hug.gif pupic.gif
dany
Ce frumusica esti , Cherie !!!!! Ma tot gandesc c u cine semeni si nu-mi pot da seama .....

Iti sta tare bine cu un copilash naughty.gif
Cherie
Neatza Bubu! pupic.gif give_rose.gif

Ancule, poza e din decembrie. Si mie imi place bretonul, dar trebuie sa-l aranjez mereu, ca mi se increteste parul si sta ca drq dry.gif pupic.gif

Dany cu cine seman? ohmy.gif Zi-mi, zi-mi, te roog!!! hug.gif pupic.gif

Eu sunt franta de oboseala, am mancat ca o purcea, cred ca am luat 4 kg wacko.gif
dany
Pe bune ca nu imi pot da seama cu cine semeni doh.gif . Ma refer la poza din decembrie ca mie aia mi-a placut tare mult naughty.gif . Ma mai gandesc si iti spun .....

Cred ca nu esti singura care a mancat mult zilele astea asa ca nu te intrista prea tare ! ) si de luni ....pe cai ca se filmeaza !!! hug.gif
Ramo
Chiar asa, nu ai de ce sa te intristezi si mai ales nu ai cum sa pui 4 kg intr-o saptamana. Sunt sigura ca si eu daca ma urc acum pe cantar am mai multe, de-aia nici nu ma cantaresc inca......
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 09:07 PM) *

Pe bune ca nu imi pot da seama cu cine semeni doh.gif . Ma refer la poza din decembrie ca mie aia mi-a placut tare mult naughty.gif . Ma mai gandesc si iti spun .....

Cred ca nu esti singura care a mancat mult zilele astea asa ca nu te intrista prea tare ! ) si de luni ....pe cai ca se filmeaza !!! hug.gif

Te astept cu raspunsul naughty.gif
Ce de luni? De maine, e 1 devil.gif
Neoficial, acum a inceput sezonul de plaja batista.gif
pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 09:14 PM) *

Chiar asa, nu ai de ce sa te intristezi si mai ales nu ai cum sa pui 4 kg intr-o saptamana. Sunt sigura ca si eu daca ma urc acum pe cantar am mai multe, de-aia nici nu ma cantaresc inca......

Sincer, la cat am mancat, cred ca puneam lejer 10 bang.gif
Mi-e frika sa ma cantaresc wacko.gif
Cred ca voi merge pe varianta ta, nu ma cantaresc inca, sper sa rezist eroic, desi ma indoiesc. Macar sa stiu de la cate plec cow.gif
dany
Crede-ma ca nu realizez cu cine semeni ....Poate ai fost vreo iubita de a mea intr-o viata anterioara si de aceea imi pare atat de cunoscuta fata ta lol.gif

Eu ziceam sa te apuci de luni ca pana atunci sa papi sanatos si sa nu ai un soc luni dimineata cand te cantaresti ...Ca sa stii de unde pleci hug.gif
Mariana
Cel mai bine e sa te apuci de ceva in momentul in care te hot ca de faci planuri tot cu planul poti sa ramai.
Eu cand spuneam ca de luni ma apuc de slabit tot la luni ramaneam/
Multa bafta .
dany
CITAT(Cherie @ 30-04-2008, 09:48 PM) *

Neoficial, acum a inceput sezonul de plaja batista.gif
pupic.gif

Ia asculta AICI cheer.gif cheer.gif

Dar cu volumul destul de tareeeeeeee.....

Interpretul a fost descoperit anul trecut la emisiunea " Gemania cauta un super-star " , si-a pierdut ambii parinti cu putin timp in urma , era in cautare de job ......
Partea interesanta e ca e ....homo siiiii melodiile sale sunt compuse de Dieter Bohln ( cel blond din Modern Talking - daca iti amintesti ) si pe care il uraste 90 % din natiunea nemteasca lol.gif lol.gif Videoclip-ul e filmat in Cuba ( vreau si eu acolooooooooooooooooo ) .
Recunosc ca melodia asta chiar ma face sa ma batzai pe scaun si sa astept vara ....

CITAT(Mariana @ 30-04-2008, 10:16 PM) *

Cel mai bine e sa te apuci de ceva in momentul in care te hot ca de faci planuri tot cu planul poti sa ramai.
Multa bafta .

Ai dreptate , Mary ! hug.gif Eu vroiam doar sa o fac sa nu cada in tristetze cantarindu-se acum urcandu-se pe cantar .
Ramo
Hai mai fetelor ca nu e chiar asa cu ziua de luni. Eu tot timpul am zis ca ma apuc lunea si lunea m-am apucat si ma si tinut.
Si acum zic la fel. De luni ma apuc si asa o sa fac.
Sexymom
Am vazut pozele, esti muy guapa, te avantajeaza parul scurt.

Fata zi-mi ca nu ai avut in picioare sandale la blugi lol.gif lol.gif , ca ... )).gif )).gif nu iti spun nimic mai mult. lol.gif
Cherie
Erau pantofi, nu sandale... Why?
ganesha
Si mie mi se pare ca semeni cu cineva )).gif Da' tare de tot, numa' ca nu stiu de unde sa te iau )).gif

Care-i faza cu sandalele la blugi? blink.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 11:12 PM) *

Eu ziceam sa te apuci de luni ca pana atunci sa papi sanatos si sa nu ai un soc luni dimineata cand te cantaresti ...Ca sa stii de unde pleci hug.gif

Din nefericire, n-am rezistat tentatiei si m-am cantarit: 71.6
Nici ziua de azi nu a fost una superba, dar din nici un punct de vedere: am muncit, si am muncit mult, am plecat la 22.15 de la munca ,mancatul sanatos s-a rezumat la niste salata, niste fasole pastai cu muschi de porc si 5 forneti (asta e tragica, merit omorata cu pietre bag.gif ) si 2 felii de cozonac de la mamaia. Cand am plecat de la munca, ma enervasem de mai aveam putin si plangeam, imi tremurau mainile de nervi.

CITAT(Mariana @ 30-04-2008, 11:16 PM) *

Multa bafta .

Cam la fel se intampla si la mine...

CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 11:37 PM) *

... Cuba ( vreau si eu acolooooooooooooooooo )

Mie imi spui??? Costa f. mult sejururile, insa viata acolo e saraca, la ei 25 $ sunt multi bani ... Cu respectiva suma, imi povestea fostul meu sef ca a vazut barurile de pe o strada intreaga. Si era strada din aia, cu bar langa bar. wacko.gif
Imagine
Imagine

CITAT(ramonavlas @ 01-05-2008, 08:54 AM) *

Hai mai fetelor ca nu e chiar asa cu ziua de luni. Eu tot timpul am zis ca ma apuc lunea si lunea m-am apucat si ma si tinut.
Si acum zic la fel. De luni ma apuc si asa o sa fac.

Esti un caz rar smile.gif

CITAT(ganesha @ 01-05-2008, 07:03 PM) *

Si mie mi se pare ca semeni cu cineva )).gif Da' tare de tot, numa' ca nu stiu de unde sa te iau )).gif

Cred ca e un complot asta )).gif

Va sarut pe toate dragele mele si ma bucur ca ati trecut pe aici. pupic.gif
Mariana
Buna hug.gif
Ramo
Si totusi, sunt 2 kg in plus, nu 4. Nu m-as mira nici eu sa vad vreo 2 in plus, da de-aia nici nu ma cantaresc. Lasa ca de acum pana la vara nu mai avem de ce sa luam asa pauze lungi si sa vezi ce belle ne facem. pupic.gif
Sexymom
CITAT(ganesha @ 01-05-2008, 06:03 PM) *

Ganesha, sandalele nu merg cu blugi, cel putin asta este parerea mea. )).gif Eu la blugi port numai adidasi, tenesi, cizme sau ghete.Si poate.....pantofi sport .

Cherie, poate ca semeni cu mine lol.gif ca suntem tunse la fel blum.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 02-05-2008, 10:36 AM) *

CITAT(ganesha @ 01-05-2008, 06:03 PM) *

Ganesha, sandalele nu merg cu blugi, cel putin asta este parerea mea. )).gif Eu la blugi port numai adidasi, tenesi, cizme sau ghete.Si poate.....pantofi sport .

Si vara ce faci? Parerea ta e super unicata si ciudata lol.gif N-am mai auzit (vazut) asa ceva lol.gif Pina si-n cataloagele de la victoria's secret vezi divele in blugi si sandale. Oh well, fiecare cu-ale lui lol.gif

Sexymom
Vara port pantaloni scurti de blugi cu sandale, in nici un caz nu port blugi lungi cu sandale, nu imi imaginez unghiile iesind de sub burlanul pantalonilor lol.gif lol.gif lol.gif

Ref. la cataloage cu dive. Am vazut-o pe Victoria Bekham in blugi si sandale, ii ieseau ghearele lungi de la picioare,. de culoare rosie purpuriu, YACHHHHH doh.gif
ganesha
Ia uite aici. Mmmmm... despre gheare lungi la picioare nu stiu, nu cunosc, n-am avut niciodata. Ale mele-s scurte, si frumos colorate. )).gif

Tie nu-ti plac doar blugii cu sandale, sau orice pantalon lung? Adica un pantalon de in, alb... evazat... mmm, si o sandaluta cu talpa joasa...

Don't mind me, eu acu' visez cu ochii deschisi ca la mine au fost cam 0 grade in ultimele zile, dupa ce 2 saptamini am purtat numai sandale m-am intors la ghetute lol.gif De aia m-a prins asa tare discutia lol.gif pupic.gif
Sexymom
Fata tu ai vazut cati metri de craci au astea din catalog w00t.gif , daca aratam ca ele imi puneam si eu sandale cu toc inalt la blugi.
Eu numai blugii lungi nu ii pot asocia cu sandale * asta ca piticul dupa creier spune ca jeans/ul e pantalon sport si sandaua nu )).gif ( in rest port si eu pantaloni lungi, evazati, scurti, pana la genunchi sau trei sferturi cu sandale.

Apropo de temperaturi )).gif am fugit de la scarbici spre casa, m/am imbracat in costum de baie , am dat fuga jos la piscina si s/a innourat brusc.O fii din cauza ca arat asa lol.gif sau natura are ceva cu mine lol.gif lol.gif
Cherie
Problema cu sandalele, pantofii, blugii si alte obiecte vestimentare, m-am ametit wacko.gif )).gif

CITAT(ramonavlas @ 02-05-2008, 10:53 AM) *

Si totusi, sunt 2 kg in plus, nu 4. Nu m-as mira nici eu sa vad vreo 2 in plus, da de-aia nici nu ma cantaresc. Lasa ca de acum pana la vara nu mai avem de ce sa luam asa pauze lungi si sa vezi ce belle ne facem. pupic.gif

Sper sa ai gura aurita Ramo! pupic.gif
Tns 4 support!

CITAT(Mariana @ 02-05-2008, 10:14 AM) *

Buna hug.gif

Buna iubita! pupic.gif
dany
hug.gif Si doresc un WE superb !!!!!!!!
Mariana
WE placut si tie, eu speram ca vom merge la un picnic WE asta dar ploua de 2 zile sad.gif sad.gif sad.gif , de 1 si 2 mai am lucrat.
Dar la cine are unde si cum va urez distractie placuta. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Asemenea Dany! pupic.gif Eu am lucrat azi, maine si poimaine sunt libera cheer.gif

Mariana pupic.gif , a plouat azi aici la noi cu galeata. A tunat o data, de-am intepenit, vorbeam cu un client si cred ca am scos si un sunt din ala de sperietura )).gif S-a speriat si omul ala )).gif

Eu am ajuns mai devreme acasa, am o avut o zi plina si pt un moment, am avut impresia ca lucrez in zona crepusculara, nu mai mergea nimic: net, calculator, mail, sharing, imprimanta, xerox wacko.gif Toate erau lemn )).gif
Ma duc la nani! pupic.gif
Cherie
Buna ziua! pupic.gif

Cantar dimineata: 70.8 E mai bine decat data trecuta, dar tot rau!

O femeie se plange alteia ca barba-su nu mai vrea sex si cum vine acasa o intreaba doar: "ce avem de mancare?"... Cealalta ii zice: "Draga, am avut si eu problema asta. Nu e grav... imbraca niste chiloti negri, cu dantela, o palarie neagra, ciorapi ... si il astepti in usa, sexy asa... si se rezolva... A doua zi se intalnesc din nou... "E, cum a fost?"... "Am facut exact cum mi-ai spus, chiloti negri, dantela, palarie sexi... ce sa mai... bomba"... "Si???"... "Si cand a deschis usa mi-a zis: "Zorro, faci si tu ceva de mancare azi??"
Nessie
Hello! pupic.gif Esti pe drumul cel bun cu greutatea si asta e important acum! cheer.gif

Ce mai mananci tu acum dupa Paste?
Cherie
Incerc sa ma mentin in limitele decentei, sa reintru macar pe fagasul cel bun. N-am avut un meniu anume. Am descoperit in Colentina, la City Bistro o salata f.f.f. buna: salata verde, rosiutze cherry, feta, masline si piept de pui si cam asta voi manca la munca, mai o migdala, mai o friptura, si asta e. Ieri am mancat kiar si un ecler blushing.gif
De saptama viitoare, dupa ce iau salariul, dau fuga la sala de langa mine, cea la care merge si July! Momentan, stau f. prost cu finantele, se simte nevoia si de unele cumparaturi. Vreau sa ma pun serios pe treaba!

Tu? Cand te reapuci de sala? pupic.gif

P.S. mai devreme, m-am intalnit cu colegele mele la Unirea si am fost la Pita Fan sa mancam gyros de porc devil.gif insa, a la carte, cu pita & cartofi prajiti naughty.gif
anca veselie
salutare!
te astept la sala, ca si eu merg acolo, la ce vrei sa mergi?
Cherie
As vrea fitness!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.