Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
julyalina
w00t.gif se preconizeaza un conced naughty.gif deci sala mai asteapta smile.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 14-05-2008, 08:46 PM) *

Distractie placuta!
Mini concediu sau interes de serviciu?

Mersi Ramo!
Interes de serviciu, merg sa vad hotelurile de acolo. Sper sa am parte si de ceva distractie! naughty.gif

CITAT(Mariana @ 14-05-2008, 10:21 PM) *

Ce mult imi doresc si eu sa ajung in Grecia, anul trecut am zis ca mergem anul asta, anul asta spunem ca la anul ca acum avem multe modificari de facut in casa... si asa mai departe.... dar va veni ea si ziua cand vom ajunge si acolo. Poze vreau si eu.
pupic.gif
Mini concediu placut.

O sa vin cu poze! Iti aduc cat mai mult! pupic.gif
Daca ar fi fost concediu, nu as fi stat atat de putin, minim 8 zile, ala e concediu naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(aki @ 15-05-2008, 08:30 AM) *

Salut gazdei hug.gif si multi pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(julyalina @ 15-05-2008, 08:44 AM) *

w00t.gif se preconizeaza un conced naughty.gif deci sala mai asteapta smile.gif

Concediul prin septembrie cred. Iar cu sala, cel mai sigur, prin iulie, dupa licenta sorry.gif pupic.gif
Cherie
Ma duck sa imi fac bagajele! pupic.gif
Poate intru mai incolo!
anca veselie
supeeer! sigur o sa gasesti timp si de ceva distractie!
pup u hug.gif
lilistiuca
asteptam impresii!!!

pupic.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele!
Eu am revenit aseara in tara, am ajuns la 11 noaptea. A fost frumos, drumul lung, f. obositor, insa a meritat. Am si muncit, ne-am si distrat, o sa revin cu mai multe poze, acum sunt pe fuga, trebuie sa plec la munca. Va pup! hug.gif
Ramo
Bine ai revenit si te asteptam cu pozele. pupic.gif
Nessie
cheer.gif Ce fain sa pleci cu serviciu in Grecia si sa ai parte nu doar de munca. blum.gif Asteptam pozele. rolleyes.gif
aki
Pozeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
Mariana
Bine ai revenit. Astept pozele promise.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pozeeeeeeeeeee
Cherie
Hello, hello! pupic.gif
N-am mai reusit sa intru, sunt prinsa rau, rau, rau de tot.
Cat despre munca, se aude si ceva de o Antalya, dar nu cred ca ma bag, voi incepe sesiunea wacko.gif

Ma apuc de bagat cateva poze...
Va sarut de 100 de ori!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sorry for not rotate blushing.gif
Imagine

Imagine

Club

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Muntele zeilor - Olimp, se vedea si din camera

Imagine

Salonic

Imagine

My room..
Imagine

Salonic again

Imagine

My room again...

Imagine

Si cam atat pentru moment, sper sa va plaka pupic.gif
Mariana
Super pozele. Abia astept sa ajung si eu pe acolo.
pupic.gif
Ramo
Foarte frumoase pozele pupic.gif
nella
Bine ai revenit din concediu pupic.gif ...Si eu am fost plecata cam mult timp dar acum sunt pe baricade pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Superbe pozele , Cherie ! Imi place cum ti-ai facut acel turban pe cap naughty.gif
anca veselie
foarte faine!
pupic.gif
aki
Foarte frumoase pozele w00t.gif .Bun concediu ai avut wink1.gif
butterfly
minunate pozeee :x ahh..mi-ai fct dor de grecia
aki
Buna dimineata pupic.gif
La noi toarna cu galeata doh.gif
Un sf de saptamina cit mai placut iti doresc. w00t.gif
nella
pupic.gif f frumoase pozele ...un sf de saptama placut pupic.gif
Cherie
Va pupic.gif
Sunt prinsa rau!
amalia0701
Ce job misto ai biggrin.gif
Super pozele.
Peste 2 saptamani o sa fiu si io in Grecia, de abia astept cheer.gif
Ai fost pe bratul Kasandra?
Se mai vad urmarile incendiilor de anul trecut?
Cherie
Nope, n-am fost Amalia.
Cel mai departe am ajuns la Meteora, unde am zis ca voi muri pe serpentinele alea urate inconjurate de prapastii. dry.gif Aratam cam asa : bad.gif Nu recomand asa ceva celor cu rau de masina, asa ca mine blushing.gif
Sa inteleg ca pleci in Halkidiki? naughty.gif
Concediu placut anyway! floare.gif cheer.gif

Eu am un program d rahat zilele astea. Imi vine sa fug unde vad cu okii... doh.gif
Va sarut, nu prea am asa mult timp sa intru sorry.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele!!!
Eu m-am cantarit dimineata, 71.1 kg...
Ieri m-am trezit cu o tentativa de rusi pe cap, iar azi, vad ca mi-a venit de-a binelea. Mi-a venit deja o data pe luna asta, pe 8 huh.gif Maica-mea spune sa-mi fac un test de sarcina sad.gif
amalia0701
Io zic sa mergi la un control hug.gif
Nessie
Iubita, stresul, nemancatul sau mancatul haotic pot duce la dereglarea ciclului. Si eu am patit-o chiar cand intrasem pe keto si dadeam vina de dieta. hug.gif Ai grija de tine si du-te la doctor.
bubbles
Cherie si eu am probleme de astea .Ori imi intarzie ,ori vin de doua ori pe luna.Mama a zis ca e o dereglare hormonala unknw.gif .Totusi fugi si la doctor sa vezi ce zice pupic.gif
Cherie
Va multumesc tuturor pentru suport!!! pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Si eu cred ca este o dereglare hormonala, am mai patit asa. Stresul si alimentatia haotica si-au pus amprenta, din pacate.
Cu licenta, lucrurile nu stau prea bine. Nu se va organiza sesiune de restante, asa ca eu, posesoarea a 2 minunate restante, voi da licenta in februarie. mad.gif

Voi ce faceti? Cum sunteti? Imi cer mii de scuze ca nu am cum sa intru mai des, n-am apucat sa dau ture de jurnale, nu mai sunt la curent cu nimic sorry.gif
Va pup de o mie de ori!!! hug.gif
buretel
CITAT(Cherie @ 30-05-2008, 11:52 AM) *

Cu licenta, lucrurile nu stau prea bine. Nu se va organiza sesiune de restante, asa ca eu, posesoarea a 2 minunate restante, voi da licenta in februarie. mad.gif

What?? unsure.gif E absurd. Esti sigura, la ce facultate esti? E complet aiurea sa mai astepti ~1 an pt licenta sad.gif
Cherie
Dap, e tristul adevar, la care, ce-i drept, si eu am o mare "contributie": restantele sunt din anul 1 & 2, am avut ocazii sa le dau, dar, nu am avut cand, nu am avut timp, am gasit mereu altceva mai bun de facut blushing.gif
Se va organiza o sesiune, insa numai pentru examenele din anul 3, la restul anilor, se presupune ca ai fost pana atunci sa-ti dai restantele blush.gif
Sper sa ma pot pregati mult mai bine pentru licenta din februarie, e o perioada moarta si la munca. Asta e singurul lucru care ma consoleaza si care ma face sa cred ca are un scop anume, dictat de destin grin.gif

Tnx 4 listening/reading Buretel! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif poate ca e mai bine ca nu oti s-o dai acum, deja esti stresata cu jobul pupic.gif
dany
Nasoala faza cu restanta dar ....cum ai spus si tu : o fii si mana destinului naughty.gif

WE superb ! hug.gif
nella
Imi pare rau sa aud ca treci printr-un asemenea stres....important e sa nu te racesti de invatat ,ca multi patesc asta..........mult succes si fruntea sus
un weekend placut pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Eu tin pumnii si ai sa vezi ca iti va fi mai daca nu vei stresata de job floare.gif Normal ar tb sa te lase sa dai si acum restantele din anul 1 si 2 .Cel putin la noi asa e dry.gif ca am o gramada de colegi care au restante de atunci blink.gif
bubbles
La multi ani Cherie pupic.gif pupic.gif
Cherie
Va multumesc dragele mele pentru vorbele frumoase, mi-au mers la suflet! pupic.gif
Eu am avut niste zile nebune... nebune de tot! Azi m-a cam intepat ficatul... That`s not good! huh.gif
Sa va traiasca puiutii mici (sau mari) de acasa, sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi, frumosi si cuminti! hug.gif floare.gif

La multi ani Bubu baby.gif blum.gif pupic.gif

V-am lasat cate un pupic prin jurnale! Nu am avut timp sa citesc sad.gif
Cum va mai merg dietele? naughty.gif
A mea e... bag.gif
lilistiuca
sa stii ca ficatul te poate intepa de la oboseala.....

nici "dieta" mea nu merge...ca nu mai tin nimic.... sorry.gif

noi sa fim sanatoase si iubite!!!! pupic.gif
aki
CITAT(Cherie @ 01-06-2008, 11:41 PM) *

Cum va mai merg dietele? naughty.gif
A mea e... bag.gif

A noastre la fel pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif o saptamana frumoasa si usoara pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
Lasa, ce-a fost a trecut pupic.gif Incepi saptamana de la 0 wink1.gif
Mariana
Ce se intampla cu noi fetelor cumva astenie de vara sad.gif mad.gif ? nici la mine nu prea merge dieta. pupic.gif hug.gif
Cherie
Hello, hello pupic.gif

Cantar dimineata: 70,7 cheer.gif
Nu ma mai inteapa ficatul, dar constat unele mici probleme la ochi: am momente cand vad ca prin ceata si imi lacrimeaza f. tare. Cred ca ar fi cazul de un control, si eventual niste okelari. naughty.gif
Skimb tickerul si fug, azi sunt libera si stau sa invat, duminica am examen.

Mii de pupic.gifpupic.gif si va doresc o zi frumoasa!
anca veselie
pupic.gif bafta la ex! si mergi la un control. probabil e tot de la oboseala, dar mai bine mergi pupic.gif
Mariana
Multa bafta.
pupic.gif hug.gif
Cherie
Buna ziua fetele!

De astazi am hotarat sa ma potolesc cu mancatul de tampenii, am nevoie sa fiu sanatoasa, energica, in forma maxima. Voi incerca si bicicleta de acasa, pana voi termina cu sesiunea & nebunia, pentru ca de sala nici nu se pune problema acum.
Pana acum, am prestat decat 20 gr. de migdale crude, pe strada, alergand spre munca )).gif
Ma voi folosi si de minunata optiune "Tabel calorii" care imi place la nebunie!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Va pupic.gif si va doresc o zi senzationala!
aki
Salut,domnita pupic.gif O zi buna iti doresc w00t.gif
bubbles
Neata pupic.gif pupic.gif
Cherie
Am mai servit o salata mexicana evaluata okiometric cam asa:
30 gr. piept pui
10 gr. castraveti murati
5 gr. nuci
10 gr. maioneza

Raportul pana acum arata cam asa:

Piept de pui file, fara piele - 30 grame, 37.8 calorii, 7.5 proteine, 0.6 lipide, 0.3 carbohidrati, 0 fibre
Castraveti murati - 10 grame, 1.2 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.3 carbohidrati, 0.1 fibre
Migdale - 20 grame, 115.6 calorii, 4.3 proteine, 10.1 lipide, 3.9 carbohidrati, 2.4 fibre
Nuci - 5 grame, 32.7 calorii, 0.8 proteine, 3.3 lipide, 0.7 carbohidrati, 0.3 fibre
Maioneza light - 10 grame, 33.4 calorii, 0.1 proteine, 3.3 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 75 grame, 220.7 calorii, 12.8 proteine, 17.3 lipide, 6.1 carbohidrati, 2.8 fibre

Aki, Bubu pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.