Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
dany
cheer.gif pentru cantar si bafta la slabeala ! hug.gif
aki
pupic.gif pentru calculul okiometric )).gif
Cherie
Multumesc, multumesc :placaciune: pupic.gif Dany, Aki
Sper sa ma tin de treaba, nu se mai poate altfel.
In acest moment tratez situatia cu mult calm, nu ma mai agit. Iau lucrurile cum vin...
lilistiuca
ce faci, copil frumos???]
eu iti recomand un set de analize si un consult la ochisori!!!

si BAFTA la slabit!!! ..eu sunt un mare porc si maninc numai prostii...beau bere la greu.....si am o burta tuguiata de zici ca-s gravida..... blum.gif

pupic.gif pupic.gif
Cherie
Ce sa fac Lilisorule? Prostii bag.gif
Ma luase foamea, asa ca am coborat sa-mi iau ceva de mancare. Booooooon. Mi-am luat o salata de rosii asortata, vreo 60 gr. feta si 60 gr. sunca de pui Delicio. Boooon again. Dar parca ma rodea stomacul, asa ca am luat si 2 chifle graham si 2 eugenii din alea bune, de la Dobrogea. blush.gif

Imediat revin si cu calculele dry.gif

buretel
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 01:30 PM) *

Ce sa fac Lilisorule? Prostii bag.gif
Ma luase foamea, asa ca am coborat sa-mi iau ceva de mancare. Booooooon. Mi-am luat o salata de rosii asortata, vreo 60 gr. feta si 60 gr. sunca de pui Delicio. Boooon again. Dar parca ma rodea stomacul, asa ca am luat si 2 chifle graham si 2 eugenii din alea bune, de la Dobrogea. blush.gif

Imediat revin si cu calculele dry.gif

Vreo 270 cal de la eugenii; din ce-mi amintesc in jur de 370kcal/100gr, o eugenie are 36 gr (stiu pt ca de Paste am mancat vreo 20 lol.gif ). Hai ca nu e asa rau smile.gif

L.E. mai multe calorii., verifica tabelul sad.gif gramajul mi-l aminteam corect, insa )).gif
Cherie
Checked, tocmai am adaugat cu manuta mea eugeniile grin.gif

The rest of the piggy-meal:
Eugenie - Dobrogea - 72 grame, 354.2 calorii, 4.3 proteine, 12.2 lipide, 47.5 carbohidrati, 0 fibre
Sunca presata light - 60 grame, 64.2 calorii, 10.7 proteine, 1.1 lipide, 2.2 carbohidrati, 0 fibre
Urda - 60 grame, 81.6 calorii, 10.8 proteine, 2.4 lipide, 3.6 carbohidrati, 0 fibre
Paine Graham - 100 grame, 268 calorii, 10.1 proteine, 1 lipide, 54 carbohidrati, 3.2 fibre
Ardei verde - 5 grame, 1.2 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.2 carbohidrati, 0.1 fibre
Castraveti - 20 grame, 2.4 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.4 carbohidrati, 0.1 fibre
Rosii - 50 grame, 9 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 2 carbohidrati, 0.6 fibre
Ulei de masline - 5 grame, 41.2 calorii, 0 proteine, 5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 372 grame, 821.8 calorii, 36.6 proteine, 21.8 lipide, 109.9 carbohidrati, 4 fibre

P.S. 20 de eugenii??? w00t.gif

Grand total, so far:
Calorii - 1042,5
Proteine - 49,4
Lipide - 39,1
Glucide - 116 Jalnic, eforturile mele pe ziua de azi s-au dus d.r.a.c.u.l.u.i. pokey.gif doh.gif
buretel
20, da, in cateva zile )).gif Plus pufarine, ciocolata, covrigi...eeee, but who's counting? lol.gif
Cherie
M-am linistit laugh.gif
Am avut si eu o zi nebuna, e scrisa pe aici pe undeva prin jurnal, se speriasera fetele cate prostii mancasem blushing.gif
Nu mai vreau asa ceva... prefer sa ma simt vinovata dupa 2 eugenii, decat plina dupa 'nspe mii de prostii grin.gif
bubbles
Eu am rezistat sa nu imi iau eugenii ca mereu ma gandeam la ele din cauza lui SExy lol.gif
Cherie
Si mie imi plac mult cele de la Dobrogea, as manca cate o cutie devil.gif )).gif
bubbles
Da si mai sunt unii ca am uitat cum se chemau .. niste biscuiti trasi in ciocolata si erau cate 2 la pachetel drool.gif
Cherie
Nu ii stiu pe aia... Slava Domnului naughty.gif
bubbles
Off ca nu mai stiu cum se cheama lol.gif lol.gif si mai tin minte ca aveau o hartie argintie in care erau inveliti.erau criminali drool.gif
buretel
Nici eu nu stiu biscuitii aia, dar eugeniile Dobrogea cu cacao rulz! salut.gif
Cherie
Da, eugeniile cu cacao de la Dobrogea rulz, motiv pentru care am mai prestat 2 bang.gif
Si un Activia de baut dry.gif

dany
M-ati terminat cu eugeniile doh.gif doh.gif . Da` nu merg eu acasa peste 1 luna si nu ma intorc cu valiza plina doar de eugenii ? Na , asa . )).gif
Cherie
Iaurt Danone Activia de baut natur - 330 grame, 115.5 calorii, 10.2 proteine, 3 lipide, 11.9 carbohidrati, 0 fibre
Eugenie Dobrogea - 72 grame, 354.2 calorii, 4.3 proteine, 12.2 lipide, 47.5 carbohidrati, 0.7 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 402 grame, 469.7 calorii 14.5 proteine, 15.2 lipide, 59.4 carbohidrati, 0.7 fibre

CITAT(danyhoney @ 05-06-2008, 07:06 PM) *

M-ati terminat cu eugeniile doh.gif doh.gif . Da` nu merg eu acasa peste 1 luna si nu ma intorc cu valiza plina doar de eugenii ? Na , asa . )).gif

grin.gif
Daca ie bune, ce sa facem? blum.gif

Sa refacem grand totalul doh.gif

1512,2 calorii
Carbsii nu i-am mai calculat ca ma lua inima dry.gif
bubbles
Ei lasa ca ma uit pe acasa pe la magazin si vad eu cum se cheama si va zic grin.gif
Cherie
Nu este nevoie lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Ba este ca ma dispera ca i-am uitat devil.gif .Si erau atata de buni .. asteptam sa merg la scoala doar ca sa imi iau grin.gif
buretel
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:18 PM) *

Indeed lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 10:42 PM) *

Ba este ca ma dispera ca i-am uitat devil.gif .Si erau atata de buni .. asteptam sa merg la scoala doar ca sa imi iau grin.gif

CITAT(buretel @ 05-06-2008, 10:46 PM) *

CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:18 PM) *

Indeed lol.gif lol.gif lol.gif

Daaa?!??? )).gif )).gif )).gif

Azi e sambata, eu sunt la munca, n-am nici un chef, am de invatat, maine am examen dry.gif
V-am pupic.gif
Sexymom
)).gif Si eu tot la scarbici, vad ca ne potrivim mereu la ture )).gif .
Fata , cred ca ai punctat cam mult eugenia, nu cred ca are asa de multe calorii.
Eu am mancat aseara 2 buc , de 35 g fiecare, si le punctez asa : 35 g = 100 cal.
Cherie
Sexy, e crudul adevar, alea sunt informatiile de pe ambalajul eugeniilor sorry.gif batista.gif
dany
Iar ati ajuns la eugenii ? lol.gif lol.gif
Cherie
Facem noi ce facem, si tot acolo ajungem naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Sexymom
Eu am facut o obesie pentru eugenii, si cand le primesti din tara parca sunt de 3 ori mai bune )).gif

-Ce mananci azi la munca Cherie?
Cherie
Ohoo, mie imi zici, ca sunt fan devil.gif

Azi la munca am servit cam asa ceva:
1 chifla cu mac, 1 salata de rosii asortata cu branza feta & sunca de pui.
Si un croissant, ca n-am mai gasit eugenii lol.gif

Tu? Ce-ai mancat bun?
Sexymom
E mai bun ce ai papat tu, eu am mancat asta :
gustare : cafea cu lapte
-pranz (cam ciudat dar sunt la birou) : 2 iaurturi degresate cu 100 g stiksuri integrale , 1 sandwich cu branza light si 4 feliute de rosii (400 cal)
-gustare . 1 suc Tropical f. zahar (70 cal)
Cherie
Bun ce ai mancat tu, mai inedit as putea spune, nu m-as fi gandit la sticks-uri cu iaurt.
Eu sunt cam in pana de idei, si cand gasesc cate ceva nou de mancat, merg pe varianta aia pana mi se acreste. unsure.gif

Sa ne fie de bine, oricum! cheer.gif
Sexymom
CITAT(Cherie @ 07-06-2008, 02:50 PM) *

sticks-uri cu iaurt.

Si ecologice pe deasupra. )).gif )).gif asa scria pe ambalaj )).gif

Cum e la tine la munca ca la mine e o mare plictiseala sad.gif

Am frecat toate site-urile cunoscute pana acum, si am citit si 1 revista )).gif ca doar de asta ma platesc lol.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 07-06-2008, 03:55 PM) *

Cum e la tine la munca ca la mine e o mare plictiseala sad.gif

Am frecat toate site-urile cunoscute pana acum, si am citit si 1 revista )).gif ca doar de asta ma platesc lol.gif

Si la mine e la fel de plictiseala, am trecut peste activitatile enumerate mai sus de tine, am vb vreo 3 ore la telefon, am facut niste grile pentru examenul de maine, am avut 2 clienti (ceea ce, aici, e o performanta) si cam atat. Acum stau cu mp3 player-ul in ureki si in curand ies sa fumez.
Problema e ca stau pana la 9.30 bang.gif
buretel
CITAT(Cherie @ 07-06-2008, 04:20 PM) *

Si la mine e la fel de plictiseala, am trecut peste activitatile enumerate mai sus de tine, am vb vreo 3 ore la telefon, am facut niste grile pentru examenul de maine, am avut 2 clienti (ceea ce, aici, e o performanta) si cam atat. Acum stau cu mp3 player-ul in ureki si in curand ies sa fumez.
Problema e ca stau pana la 9.30 bang.gif

bang.gif Uuuff...nu poti trage chiulul? grin.gif
Beey, nu-mi vine sa cred ca dupa atatea zile, tot la eugenii ne-am intors. Deh, dragostea dintai nu se uita niciodata lol.gif
pupic.gif
Cherie
Nope, n-am cum sa trag kiului batista.gif

About Eugenia, nasty us giggle.gif naughty.gif

pupic.gifpupic.gif
Cherie
Gata si cu primul examen!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Buna dimineata! It's me, Mara, remember me? blum.gif
O zi frumoasa tuturor!
Ramo
pupic.gif O zi frumoasa si tie.
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Cherie
Buna dimineata! Vin cu vesti bune: 69.7 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif yeah.gif
Azi am o restanta. Daca o iau pe asta si reusesc sa o dau si pe cealalta pot sa dau si eu licenta in vara! cheer.gif
Sunt happy, mi-a mers bine saptamana asta, asa e cand o incepi bine de lunea!!! naughty.gif

Va pupic.gif si ma pun sa skimb tickerul! w00t.gif

P.S> Vorbim de -1 kg aici, daaa??? yahoo.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, Cherie!!!! Multa bafta azi la examen! Iti tin pumnii sa scapi de restanta si apoi de licenta. give_rose.gif
aki
Bafta la examene si apoi la licenta pupic.gif
Mariana
Sa fie bafta cu carul.
pupic.gif hug.gif
May
Bafta si de la mine! cheer.gif
anca veselie
marutzaaaa pupic.gif , tin pumnii cheer.gif cheer.gif
bravo pt -1kg cheer.gif cheer.gif
dany
1 kg ?? Super !!!! pupic.gif

Multa bafta ! give_rose.gif
Cherie
Va multumesc din suflet!!! pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Am dat azi restanta si am facut totul bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Maine ma duck la profesorul cu licenta si va trebui sa-l intreb cum procedez sa dau si eu o restanta din primul an cu el.. Va dati seama ce moment sublim va fi laugh.gif De vis, poate lesina mosu` lol.gif

Va pup si ma pun pe invatat! pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif BRAVOOOO cheer.gif cheer.gif
poate reusesti s-o dai se pe cealalta!
Cherie
Caldura mare, mon cher! Parol! sweating.gif
Pe mine una, m-a nenorocit. Voi cum suportati?
Am fost ieri la mosul nemernic, am plecat de acolo angry2.gif , m-a umplut de draci. First of all, e genul de om care cand vorbeste pune mana pe tine ( personal, detest astfel de persoane, mi se par libidinoase, iar stimabilul domn imi confirma parerea). Apoi, m-am enervat pentru ca sunt la mana lui cu restanta, mi-a sugerat subtil ceva. Va dati seama ca trebuie sa decartez, pentru ca nu se mai da acest examen, si omul trebuie sa traga sfori. (din acest punct de vedere, ma consider o cretina, am tot lasat-o si uite ce patesc). Apoi, cand incepuse sa-si ia privirea lui naturala gen " naughty.gif " si m-a intrebat daca am copii, i-am spus franc "Nu, insa astept unul" laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mi-a spus ca nu par, si i-am zis "Oh da, e inca mic" lol.gif lol.gif lol.gif Toate astea dupa ce eu, fata draguta i-am luat o sticla de Asti Martini, nevestei lui care ne e tot profesoara niste bomboane din alea de ciocolata cu interior de menta. Imi era si rusine, dar omul le-a luat ca si cum ar fi fost ceva natural, nici macar acolo de forma un "Ah, dar nu era nevoie..". En fin... Maaaaaaare jepcar. dry.gif
O intreaga aventura, pe cuvand. Maine, ta naaaaaaaa, ma duc iar. doh.gif
Eu sunt pe cai cu invatatul, cred ca in ultimele zile am cumulat impresionanta suma de 10 ore de somn.
Caldura asta imi mai lipsea. nana.gif

V-am pupat pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif
P.S. am luat restanta de alaltaieri cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Tin pumnii stransi tare de tot cheer.gif si felicitari pt kg pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.