Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Ramo
Bafta multa la examene pupic.gif pupic.gif
Mariana
Bafta.
pupic.gif hug.gif
Cherie
Bubu, Ramo, Mariana multumesc mult!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bub & Mariana bafta multa si voua la examene hug.gif floare.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele,

Ce faceti voi? Eu sunt libera azi si maine si ma voi ocupa de licenta!!!
Am intrat pe ultima suta de metri... Sunt cam aglomerata!
Am servit mai devreme o omleta cu legme si 1 felie de paine neagra, am scos la dezghetat niste carpaccio de somon sa-mi fac mai tarziu drool.gif
V-am pupat si va urez o saptamana minunata! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
Neata Cherie draga pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ps.am o mica intrebare........cum decurge sarcina? lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
E cuminte bebe lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
hai ca mai ai putin cheer.gif cheer.gif
oribil om profesorul ala... dar tare faza cu sarcina lol.gif
Ramo
Spor la invatat pupic.gif
Cherie
Va multumesc! pupic.gifpupic.gif
Azi sunt tot libera, ma pregatesc sa plec sa platesc diverse kestii, apoi sa ma re-pun pe invatat!
Va doresc o zi superba si ... Hai Romania! blum.gif
Cherie
Primul examen din sesiune, adjudecat cu 9 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pentru minim 12 ore de munca pe zi si 2 ore de somn, in medie, nu-i rau, huh??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Am re-primit si o veste buna mai devreme, so, i'm yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!!!
lilistiuca
BAFTA in continuare la examene!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Ooops, mi-am adunat jurnalul de pe pagina 2 blushing.gif
Am venit si eu pe aici sa va zic ca sunt relativ bine, invat, lucrez, m-am mutat la Baneasa de la 1.. Am intrat in linie dreapta cu licenta, mi-am dat si ultima restanta (astept rezultatul acum tease.gif ).
Dupa ce termin cu licenta, dorm o saptamana si apoi ma apuc de sala ca nu mai rezist fara sorry.gif
Va pup ! Vacante placute in caz ca ati plecat pe undeva pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Nessie
Cherie! pupic.gif Cum e in Baneasa? Mai faci ture si la Unirii? Cred ca se ajunge nasol pana acolo ca nu ai metrou si DN1 e criminal. devil.gif

Iti tin pumnii cu licenta si asteptam vesti! floare.gif
dany
Mara pupic.gif

Multa bafta cu licenta !!!!! Sa vii cu vesti bune ca altfel te alerg de nu te vezi ! Glumesc ! Sa dea D-zeu sa vii cu vesti super bune !!!!

Fata , nu vrei sa ne vedem pe 12 iulie in Bucuresti ? Am deschis subiect la " userii se prezinta " . Ce zici ? te incumeti sa cunosti o balena nemteasca ? lol.gif
Cherie
CITAT(Mariana @ 01-07-2008, 10:46 PM) *

pupic.gif hug.gif

pupic.gifpupic.gif

CITAT(Nessie @ 02-07-2008, 12:07 AM) *

Cherie! pupic.gif Cum e in Baneasa? Mai faci ture si la Unirii? Cred ca se ajunge nasol pana acolo ca nu ai metrou si DN1 e criminal. devil.gif

Iti tin pumnii cu licenta si asteptam vesti! floare.gif

Am scapat de Unirii!!! cheer.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif
In Baneasa am ajuns kiar nesperat de lejer, fac cam tot 1,5 ore, ca si pana in Colentina. Vineri seara am facut 45 de min pana acasa w00t.gif Merg pana la Romana cu metroul (sau Aviatorilor, depinde) si de acolo iau masina 131 de la cap, pana in parcare la Feeria unde are celelalt cap. naughty.gif

Sper sa vin cu vesti bune, azi am avut o veste proasta, am picat un examen la o baba nebuna, eu si inca vreo 60% din cei care l-au dat. mad.gif Il voi da iar pe 16...

pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 02-07-2008, 01:30 AM) *

Mara pupic.gif

Multa bafta cu licenta !!!!! Sa vii cu vesti bune ca altfel te alerg de nu te vezi ! Glumesc ! Sa dea D-zeu sa vii cu vesti super bune !!!!

Fata , nu vrei sa ne vedem pe 12 iulie in Bucuresti ? Am deschis subiect la " userii se prezinta " . Ce zici ? te incumeti sa cunosti o balena nemteasca ? lol.gif

Dany, fac tot posibilul. Nu stiu ce program voi avea pe 12, decat ca va fi ziua fratelui meu si dimineata un examen. Problema e daca lucrez sau nu... dry.gif
Mai vorbim pana atunci! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Neata! pupic.gif
M-am cantarit dimineata : 69.8 kg, m-am ingrasat 100 de grame lol.gif

O zi minunata! floare.gif
Nessie
Lasa-te mai pe calcaie cand pe pui pe cantar, sa vezi cum le dai jos. tease.gif
bubbles
CITAT(Nessie @ 03-07-2008, 10:45 AM) *

Chestia asta nu o stiam grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 03-07-2008, 10:50 AM) *

CITAT(Nessie @ 03-07-2008, 10:45 AM) *

Chestia asta nu o stiam grin.gif

Nici eu naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Cherie
Hello dragele mele pupic.gif

Va las rapid niste pupic.gif
Desi am f.f. mult de invatat si examen sambata, fac tot posibilul sa ajung si eu sambata la intalnire.

hug.gif
anca veselie
ai pm!
bafta multa la licenta, ma bucur ca ai reusit sa iei toate ex! pupic.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 09-07-2008, 01:54 PM) *

ai pm!
bafta multa la licenta, ma bucur ca ai reusit sa iei toate ex! pupic.gif

Reply to ur PM pupic.gif
Sambata am ultimul examen si pe 16 ultima restanta. Sper sa mai apuc licenta in ritmul asta )).gif
O sa ma vedeti voi sambata ce fatza am bag.gif
Panda
am citit putin jurnalul tau.... chiar ca se potriveste numele....

succes in continuare
Cherie
CITAT(lilianatutza @ 10-07-2008, 09:45 AM) *

chiar ca se potriveste numele....

Hehehe, v-am zis eu!
Si n-am avut timp sa scriu in ultima perioada... loca, locaaaa!!! )).gif
Mult succes si tie! floare.gif
amalia0701
BAFTAAAAA! give_rose.gif
bubbles
Tin pumnii stransi stransi pupic.gif pupic.gif .
Cherie
Nu mai este cazul! Am convenit cu mosul libidinos sa dau licenta in february, e cel mai bine asa! Si sincer, cu munca si licenta n-o mai duceam mult, deja ma simteam rau, nu mai avea vlaga, nu mai dormeam, mancam o data pe zi si atunci numai prostii...
Asta este! Nu va muri nimeni fara licenta mea! Asa cum am invatat ieri de la Anca, ma numesc absolvent nana.gif Licentiat voi fi in februarie )).gif )).gif )).gif
Cherie
Astazi m-am trezit pusa pe fapte mari...putin cam tarziu, dar e bine si asa grin.gif
M-am cantarit: 71,7 shock.gif Ma simt ca un gogosar, cred ca am retinut 12840324321 tone de apa. => Stare de disconfort generala wacko.gif
Astazi voi presta bicicleta, in my own private gym, acasa, de maine, ma trezesc mai devreme si ma duc la sala! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ma duc sa bag bicicleta, apoi o tai la munca!
Have a nice day & week! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif Mariana
Ce mai faci tu?
dany
hug.gif fata pusa pe fapte mari !!

Sa nu te mai aud ca esti cat casa Poporului ca te iau la alergat , auzi ? grin.gif
Mariana
Bine Cherry, mai rar pe aici din criza de timp, ocupata cu serviciul si cu modificarile de prin casa.
pupic.gif
Nessie
Ieri a fost bicicleta de acasa, azi e sala? blum.gif Ti-ai facut abonament?
Cherie
CITAT(danyhoney @ 14-07-2008, 10:32 AM) *

hug.gif fata pusa pe fapte mari !!

Sa nu te mai aud ca esti cat casa Poporului ca te iau la alergat , auzi ? grin.gif

Bineeeeeeeeee, cat Arcul de Triumf giggle.gif
pupic.gif

CITAT(Mariana @ 14-07-2008, 11:17 AM) *

Bine Cherry, mai rar pe aici din criza de timp, ocupata cu serviciul si cu modificarile de prin casa.
pupic.gif

Iti urez mult spor la toate! pupic.gif

CITAT(Nessie @ 15-07-2008, 05:55 PM) *

Ieri a fost bicicleta de acasa, azi e sala? blum.gif Ti-ai facut abonament?

Am ramas tot in stadiul de bicicleta acasa, LUNI.
Nu am apucat sa merg la sala, am avut un program horror zilele astea mad.gif
Week-end-ul viitor plec la mare, abia astept, inca sunt daramata. O sa-mi ia ceva timp sa-mi revin, si atunci... ma voi apuca iar, pentru februarie )).gif

Va pup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Hello kitties pupic.gifpupic.gif

M-am masurat w00t.gif
Ultima masuratoare a avut loc fix acum o luna. Rezultatele ar fi cam astea:
Bust: 101 (-2)
Talie: 81 (+1 mad.gif )
Burta: 93 (-3 cheer.gif cheer.gif cheer.gif )
Sold: 101 (-3 cheer.gif cheer.gif cheer.gif )
Picior sus: 62 (-1)
Gamba: 41 (-1)
Brat: 27 (same)
Cam cu asta ceva m-am ales dupa aproape 2 luni de nesomn si mult stress.
Cel mai sigur, cred ca de luni voi ajunge la sala...
Cu weekend-ul la mare... nu stiu daca voi putea ajunge. sorry.gif
Cam atat, am vrut sa impartasesc cu voi aceste vesti bune.
Va pupic.gifpupic.gifpupic.gif si va hug.gif de o mie de ori.
Nessie
pupic.gif Hello! Centimetrul ala in plus la talie poate fi din cauza ca nu ai masurat fix in acelasi loc sau esti putin balonata. Iar la bust, poate ai avut alt sutien pe tine. wink1.gif

In rest, arata super. cheer.gif Distractie frumoasa la mare!
Cherie
Ma masor fara sutien blushing.gif
La talie, se poate sa nu fi masurat in acelasi loc...
Oricum, e ok, zic eu, tinand cont ca nu prea am fost cuminte... asa cum ziceam mai sus, e strict rezultatul stresului si a altor asemenea factori urati.
In seara asta, am fost sa mananc si eu la Burger King, eam curioasa. Nu prea mi-a placut, ma asteptam la ceva senzational... Parca nu avea nici un gust... M-am linistit )).gif )).gif )).gif Si bine ca m-am linistit ca erau amplasate strategic: unul la munca, unul langa casa devil.gif
aki
Salut,draguta.Felicitari pentru absolvire cu licenta de felicit la anul grin.gif
bubbles
Ziua .Am terminat cu licenta party.gif rock.gif .Sa nu iti faci probleme catrece atat de usor blum.gif
dany
CITAT(Cherie @ 17-07-2008, 10:21 PM) *

In seara asta, am fost sa mananc si eu la Burger King, eam curioasa. Nu prea mi-a placut, ma asteptam la ceva senzational... Parca nu avea nici un gust... M-am linistit )).gif )).gif )).gif Si bine ca m-am linistit ca erau amplasate strategic: unul la munca, unul langa casa devil.gif

lol.gif
Ma gandeam ca doar mie nu-mi place mancarea de la King dar vad ca nu sunt singura )).gif

Felicitari pentru masuratori cheer.gif
Cherie
Multumesc Akisor pupic.gif
Bubule, ce-ai facut la licenta? Cat ai luat? w00t.gif Oricum, felicitari!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dany, pe bune, kiar nu m-a dat pe spate, kiar mi s-a parut faaad, dpv al gustului Mc` rulz! naughty.gif naughty.gif naughty.gif

In ultimele zile, mananc de rup... Tre` sa-mi vina si ciclul, ma dor sanii de mor, si cand calc... dry.gif
Abia astept sa treaca rolleyes.gif
Eu mai devreme am ajuns acasa de la munca, am avut o zi de k.k.t. sorry.gif
Va pupic.gif si va urez un weekend placut!
Panda
salut.gif
las' ca trece....
pupic.gif
tease.gif gogosarul meu tease.gif giggle.gif
julyalina
salut.gif ce mai face vecina mea ?

eu nici macar nu am incercat burger king biggrin.gif si ma bucur ca nu ti-a placut ca nici nu o sa mai vreau sa incerc smile.gif
aki
Buna draguta pupic.gif
O z mai frumoasa ca vineri iti doresc hug.gif
Mariana
O saptamana super iti doresc. pupic.gif hug.gif
bubbles
A fost bine.Am luat aproape 10 (nu stiu exact profa zice 9.92 iar la sc mi-au zis 9.83 cand au strigat prim aoara) .Parca mai conteaza )).gif
Ramo
Pe unde umbli DJ?? pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(lilianatutza @ 19-07-2008, 02:04 PM) *

salut.gif
las' ca trece....
pupic.gif
tease.gif gogosarul meu tease.gif giggle.gif

Gata, mi-a trecut, au venit rusii nana.gif
)).gif

CITAT(julyalina @ 21-07-2008, 09:41 AM) *

salut.gif ce mai face vecina mea ?

eu nici macar nu am incercat burger king biggrin.gif si ma bucur ca nu ti-a placut ca nici nu o sa mai vreau sa incerc smile.gif

Ce sa fac? De toate, si parca nimic. Caut sa-mi skimb job-ul naughty.gif
Burger King suks. Desi, e mai natural decat Mc. Probabil de aia lol.gif

CITAT(aki @ 21-07-2008, 09:55 AM) *

Buna draguta pupic.gif
O z mai frumoasa ca vineri iti doresc hug.gif

Desi raspund cu o intarziere de o saptamana, asemenea si tie pupic.gif

CITAT(Mariana @ 21-07-2008, 10:13 AM) *

O saptamana super iti doresc. pupic.gif hug.gif

Asemenea pupic.gif hug.gif

CITAT(bubbles @ 22-07-2008, 01:31 PM) *

Parca mai conteaza )).gif

Exaaaaaaaaaaaaaact!!! )).gif
Felicitari oricum! pupic.gifpupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 22-07-2008, 09:03 PM) *

Pe unde umbli DJ?? pupic.gif pupic.gif

Pai, muncesc de nebuna. Pe de alta parte, umblu sa-mi skimb jobul. Nu se mai poate... simt ca nu mai rezist. Deja am inceput unele demersuri. grin.gif
Am tras linie si nu imi place ce a iesit. Am fost la un pas sa ma imbolnavesc, beneficii nu exista, practic nu ma poate tine nimic in loc. Ati vazut si voi cum aratam la intalnire, abia am scos cateva cuvinte, eram terminata de oboseala. Iar eu nu-s asa !
Cam atat. Nu am citit pe la voi, nu am avut cand. sad.gif

Va pup de o mie de ori! pupic.gif floare.gif
dany
CITAT(Cherie @ 25-07-2008, 10:58 PM) *

Burger King suks. Desi, e mai natural decat Mc. Probabil de aia lol.gif

Burger mai natural decat Mc ???? Eu cred ca amandoua nu sunt sanatoase .....Dar asta e parerea mea . pupic.gif

CITAT(Cherie @ 25-07-2008, 10:58 PM) *

Pai, muncesc de nebuna. Pe de alta parte, umblu sa-mi skimb jobul. Nu se mai poate... simt ca nu mai rezist. Deja am inceput unele demersuri. grin.gif
Am tras linie si nu imi place ce a iesit. Am fost la un pas sa ma imbolnavesc, beneficii nu exista, practic nu ma poate tine nimic in loc. Ati vazut si voi cum aratam la intalnire, abia am scos cateva cuvinte, eram terminata de oboseala. Iar eu nu-s asa !

In primul rand e sanatatea !!!!!!! Asa ca ....multaaaaaa bafta sa gasesti ceva potrivit ! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.