Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Mariana
WE plin de liniste si odihna. pupic.gif hug.gif
Cherie
Da Dany, Burger King e "cica" mai sanatos decat Mc', dpv al prepararii, bla bla. Normal ca ambele sunt junk. Ei si le lauda, noi ar trebui sa le ocolim. hug.gif
Cat despre munca, da, voi avea grija mare ce voi alege! pupic.gif pupic.gif

Mariana, un weekend linistit si tie! pupic.gif

Eu chiar aveam nevoie de un weekend, simteam ca nu mai rezist, ca o iau razna. And now, sunt libera pana miercuri! cheer.gif
bubbles
pupic.gif un week placut si linistit hug.gif
Sexymom
Vii fata la intalneala cu noi miercuri al ora 19,30 in Shorley?

pupic.gif Pupici si week-end placut.
Cherie
CITAT(bubbles @ 26-07-2008, 01:54 PM) *

pupic.gif un week placut si linistit hug.gif

Same for you pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 26-07-2008, 02:00 PM) *

pupic.gif Pupici si week-end placut.

Lucrez sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sorry.gif

pupic.gif we placuut si tie hug.gif floare.gif
Panda
[quote name='Cherie' post='141628' date='26-07-2008, 03:58 PM']

[quote name='Sexymom' post='141617' date='26-07-2008, 02:00 PM']

[/quote]
ce paaaacat sad.gif sad.gif sad.gif
dany
CITAT(Cherie @ 26-07-2008, 12:25 PM) *

Eu chiar aveam nevoie de un weekend, simteam ca nu mai rezist, ca o iau razna. And now, sunt libera pana miercuri! cheer.gif

Superrrrrrr !!!!!! Relaxare placuta !!!!
aki
w00t.gif Buna,draguta pupic.gif .O saptamina frumoasa iti doersc yahoo.gif
Cherie
[quote name='lilianatutza' date='26-07-2008, 07:58 PM' post='141652']
[quote name='Cherie' post='141628' date='26-07-2008, 03:58 PM']

[quote name='Sexymom' post='141617' date='26-07-2008, 02:00 PM']

[/quote]
ce paaaacat sad.gif sad.gif sad.gif
[/quote]

Si mie imi pare rau, dar miercuri ma duc la munca sad.gif
Va urez distractie placuta si sa veniti cu multe poze!

CITAT(danyhoney @ 27-07-2008, 02:41 AM) *

CITAT(Cherie @ 26-07-2008, 12:25 PM) *

Superrrrrrr !!!!!! Relaxare placuta !!!!

Tnx Dany. Incerc sa ma relaxez, dar se pare ca am uitat cum e dry.gif

CITAT(aki @ 28-07-2008, 01:14 PM) *

w00t.gif Buna,draguta pupic.gif .O saptamina frumoasa iti doersc yahoo.gif

La fel si tie! naughty.gif naughty.gif pupic.gif
bubbles
Slaut salut.gif .Cum te simti in ziua ta libera? pupic.gif
Cherie
Obosita! Am fost sa-mi sustin colegele care dau astazi licenta, mai fac cate ceva pe acasa si dupa, mai vad eu!

Te pupic.gif
bubbles
Si cum e la licenta? grin.gif Nu imi vine sa cred ca am terminat blink.gif
Cherie
Pai, uite tocmai m-au sunat acum si erau ok. Azi au avut scris.
bubbles
Aaaaaa....eu am dat numai lucrarea .Am fost Bologna (ma rog daca asa se cheama) si nu a mai tb dat scris dar ama uzit ca la Cv si cei cu 3 ani au dat scris.La IAsi si la Cuza tot doar lucrarea s-a prezentat .. depinde de universitati eusa_think.gif
Cherie
Pai si la mine tot sistemul Bologna. Fiecare facultate isi alege modul de examinare.
Cherie
Ah, uitasem de P.S. am slabit 200 de grame lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Modific si tickerul blum.gif

pupic.gif
bubbles
CITAT(Cherie @ 28-07-2008, 02:23 PM) *

pupic.gif

Tare asta lol.gif lol.gif Oricum congrats si pt cele 200 g omorate devil.gif
Nessie
Pup, Marutza! pupic.gif Am auzit de ceva tratative, joburi, chestii, trestii... blum.gif Bafta multa si asteptam vesti! hug.gif
anca veselie
bafta multa cu jobul
e o decizie buna, nimic nu merita sa te imbolnavesti pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-07-2008, 02:25 PM) *

CITAT(Cherie @ 28-07-2008, 02:23 PM) *

pupic.gif

Tare asta lol.gif lol.gif Oricum congrats si pt cele 200 g omorate devil.gif

Da, sunt f. tare lol.gif lol.gif lol.gif
As putea in Guinness cu recordul asta naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(Nessie @ 28-07-2008, 03:58 PM) *

Pup, Marutza! pupic.gif Am auzit de ceva tratative, joburi, chestii, trestii... blum.gif Bafta multa si asteptam vesti! hug.gif

Da, sunt in tratative yahoo.gif
Voi savura momentul plecarii mele... am nevoie de asta pentru self-esteem-ul din dotare. NU se mai poate!
Cand se vor concretiza lucrurile, vin si va anunt!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 28-07-2008, 05:09 PM) *

bafta multa cu jobul
e o decizie buna, nimic nu merita sa te imbolnavesti pupic.gif

Hope so. Din toate punctele de vedere e mai ok. Plus ca, fac 20 de minute... pe jos, pana la cel pe care mi l-as dori eu. Astept raspuns, ei m-au vrut. Ma dusesem pentru un cu totul si cu totul alt job si tipa de acolo m-a "scanat" ca nu-s genul de om potrivit sa stea inchis o zi intreaga intr-un birou, asa ca, ar cam vrea sa ma opreasca pentru ei. cheer.gif Plus ca, schimb de tot domeniul, voi ramane la starea initiala, cea de turist grin.gif

pupic.gif
aki
Bafta draga la job hug.gif
Nessie
doh.gif Moooama, ce curioasa m-ai facut! devil.gif
anca veselie
tin pumnii, suna bine ce zici tu!
Cherie
CITAT(aki @ 29-07-2008, 09:12 AM) *

Bafta draga la job hug.gif

Tnx pupic.gif

CITAT(Nessie @ 29-07-2008, 09:13 AM) *

doh.gif Moooama, ce curioasa m-ai facut! devil.gif

Iti povestesc eu mai multe cand s-o concretiza totul... Deja nu mai rezist aici, totul parca a devenit un calvar sorry.gif

CITAT(anca veselie @ 29-07-2008, 12:46 PM) *

tin pumnii, suna bine ce zici tu!

Da, sper sa fie si totul ok, inca nu am primit un raspuns dry.gif

Am vazut pozele de la intalnire si mi-a parut rau ca nu am ajuns... Am ajuns la 11 seara acasa sorry.gif
Serviciul asta a devenit un calvar, numai rele dupa rele... Nimic bun, nu am vazut asa ceva in viata mea dry.gif

In alta ordine de idei, de vreo 2 zile m-am mai potolit cu mancarea... Am facut si cate 15 min de bicicleta dimineata grin.gif
Ma uitam la pozele de anul trecut de la mare, parca eram mai fit, se cunostea ca faceam sport... so, => peste cateva zile, cand se vor reintregi finantele, ma voi indrepta cu incredere catre sala de sport, cea aproape de casa naughty.gif

Va urez o seara cat mai placuta si va pupic.gif de 1000 de ori! hug.gif
dany
aaaaa , pai nu ziceai dupa ce ne-am vazut noi ca mergi la sala ???? Glumesc !!

Multa bafta cu noul job si astept detalii ! hug.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 11:40 PM) *

aaaaa , pai nu ziceai dupa ce ne-am vazut noi ca mergi la sala ???? Glumesc !!

Multa bafta cu noul job si astept detalii ! hug.gif

As fi facut f. bine daca m-as fi dus atunci naughty.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cantarul oficial de 1 august imi arata fix 71 kg! Ma duck sa skimb tickerul, sa fac bicicleta si sa fug la munca!

Weekend placut! pupic.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 01-08-2008, 12:28 PM) *

pupic.gif

pupic.gif we placut!

Am inceput ziua de sambata in forta: m-am masurat si declar fericita urmatoarele yahoo.gif :
-1 cm in talie
-2 cm la burta
-1 cm sold
-3 cm coapsa
Cu mult mers pe jos, cu bicicleta, cu mancat sanatos.
Acum, ma duc sa ma biciclesc, sa fac o baie si sa plec la munca dry.gif
Va sarut dragele mele si va urez distractie placuta in acest weekend frumos de vara pupic.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
Si io ma montez sa plec la munca.
Cherie
Hello kitties pupic.gif

Am intrat si eu sa-mi adun jurnalul de la coada forumului bag.gif si sa va salut. hug.gif
Nu prea mai am timp deloc, de mai nimic, incep sa ma transform intr-o epava grasa si cu cearcane. sorry.gif
La inceputul lui septembrie plec si eu la mare, astept confirmarea de la hotel.
Cam atat.

Va sarut, noapte buna pupic.gif
Panda
pup cireasa pupic.gif
aki
hug.gif Chiar rarut dai pe aici pupic.gif .Bafta la serviciu pupic.gif
Cherie
pupic.gif Aki, pupic.gif Panda.
La multi ani si tuturor persoanelor care si-au sarbatorit ziua de Sf. Marie. flowers1.gif pupic.gif hug.gif

Caldura mare mon cher. Cred ca daca nu aveam aer conditionat, muream. Nu suport caldura. wacko.gif

Weekend-ul asta am fost si eu libera, ieri am fost sa mancam pe marginea unui lac, cu toata gasca. Cand am ajuns acolo, am vazut ca aveau si piscina si ne venea sa bang.gif pentru ca nici unul nu era pregatit cu costume de baie )).gif In fine, am prestat o ciorba de vacuta cu smantana senzationala, one of my favourite naughty.gif , si o tigaie picanta care de fapt nu prea era picanta dry.gif Apoi am sarbatorit Mariile & Marinii si cam atat.
Pe 2 septembrie, plec si eu in concediu, enfin cheer.gif

Ca veste buna, @ work am primit o promovare & o marire de salariu aferenta, incepand cu 1 septembrie, voi deveni coordonator al agentiei, urmatoarea treapta fiind cea de manager. Probabil ca imi voi castiga antipatia persoanelor care lucreaza acolo de la inceput ( si credeti-ma, ca exista persoane care nu sunt in stare nici dupa atata timp sa faca o factura sau un voucher cum trebuie, in conditiile in care exista un program f. ok pentru astfel de kestii... doh.gif ), insa, sincer, i won`t give a damn, e munca mea, stres`ul meu si fara nici un pic de modestie, consider ca merit. blushing.gif Pentru 6 luni de munca acolo, si fara experienta anterioara in domeniu, am ajuns sa pot face singura absolut tot, de la partea contabila, asigurari, turism, tickering, TOT. grin.gif
Cam that`s all!
De maine, as vrea sa ma pun serios pe treaba, si asa voi fi free Willy anul asta pe plaja. May I count on you??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Va sarut de mii de ori hug.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
aki
Salut,draga.Pe unde iti umbla piciorusele?Rarut pe aici blink.gif
dany
Astea da vesti bune !! cheer.gif cheer.gif

CITAT(Cherie @ 17-08-2008, 10:06 PM) *

De maine, as vrea sa ma pun serios pe treaba, si asa voi fi free Willy anul asta pe plaja. May I count on you??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

SURE ! hug.gif
Panda
felicitari pt promovare cheer.gif
Cherie
Multumesc dragele mele ! pupic.gif pupic.gif
aki
Neata pupic.gif
Cherie
Azi am avut parte de o supriza placuuuta!!! cheer.gif

Stateam eu azi la munca abatuta, ciufulita si adormita si vine o don`soara f. draguta si ma intreaba daca scriu pe forumul Oneden. laugh.gif Era Buretzelul scump, w00t.gif yahoo.gif ma recunoscuse din poze, desi de dimineata avem o fatzaaa blushing.gif

Te pupic.gif Buretzelule si va pupic.gif dragele mele!
Ramo
Woe, asta da surpriza cheer.gif
Cherie
Da Ramo, o super supriza !!! yahoo.gif

Calorii pe ziua de azi dry.gif dry.gif dry.gif

Cozonac - 60 grame, 324 calorii, 4.4 proteine, 7.3 lipide, 48.1 carbohidrati, 2 fibre
Inghetata Nestea fructe de padure Nestle - 56 grame, 49.8 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 12.3 carbohidrati, 0 fibre
Carne de porc grasa - 120 grame, 408 calorii, 18 proteine, 36 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Cartofi prajiti McDonalds - 80 grame, 258.4 calorii, 3.4 proteine, 12.4 lipide, 32.6 carbohidrati, 3.4 fibre
Faina de porumb (malai) - 100 grame, 361 calorii, 7 proteine, 4 lipide, 77 carbohidrati, 7 fibre
McChicken McDonalds - 143 grame, 360.4 calorii, 0.1 proteine, 15.7 lipide, 40 carbohidrati, 1.9 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 559 grame, 1761.6 calorii, 32.9 proteine, 75.4 lipide, 210 carbohidrati, 14.3 fibre

bag.gif
Am mancat numai prostii cry.gif
Ramo
Da promiti ca iti revii, da?
Cherie
Inceeeerc sau risc sa ma rostogolesc in curand laugh.gif
Cherie
Un alt motiv de "fericire" - mi-am amanat si concediul, nu mai plec la mare de pe 2 sorry.gif
Ramo
Da mai mergi?
dany
CITAT(Cherie @ 22-08-2008, 06:54 PM) *

Stateam eu azi la munca abatuta, ciufulita si adormita si vine o don`soara f. draguta si ma intreaba daca scriu pe forumul Oneden. laugh.gif Era Buretzelul scump, w00t.gif yahoo.gif ma recunoscuse din poze, desi de dimineata avem o fatzaaa blushing.gif

sad.gif sad.gif Vreau si eu sa vad Buretelu` live!!!!! ma super bucur ca v-ati vazut !!!! hug.gif

hai la calorii ca daca nu te tii de treaba sunt si eu pe aici sa te alerg lol.gif hug.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 23-08-2008, 06:46 PM) *

Da mai mergi?

Nu cred, poate asa vreun weekend intarziat, eu cu mosii de la "Litoralul pt toti" )).gif

CITAT(danyhoney @ 24-08-2008, 12:24 AM) *

CITAT(Cherie @ 22-08-2008, 06:54 PM) *

sad.gif sad.gif Vreau si eu sa vad Buretelu` live!!!!! ma super bucur ca v-ati vazut !!!! hug.gif

hai la calorii ca daca nu te tii de treaba sunt si eu pe aici sa te alerg lol.gif hug.gif

Da, e o scumpa Buretzica si o slabutza naughty.gif
Ma bag si eu de maine sa folosesc calculatorul asta de calorii cheer.gif

pupic.gif
Cherie
Pulpa de vita - 150 grame, 373.5 calorii, 25.5 proteine, 28.5 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
Orez alb negatit - 200 grame, 730 calorii, 14 proteine, 2 lipide, 160 carbohidrati, 2 fibre
Paine alba - 100 grame, 266 calorii, 7.6 proteine, 3.3 lipide, 50.6 carbohidrati, 2.4 fibre
Briosa - 95 grame, 328.7 calorii, 9 proteine, 7.1 lipide, 54.9 carbohidrati, 3 fibre
Ulei floarea soarelui - 5 grame, 44.2 calorii, 0 proteine, 5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Pasta de rosii - 10 grame, 6 calorii, 0.5 proteine, 0.1 lipide, 1.3 carbohidrati, 0.1 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 560 grame, 1748.4 calorii, 56.6 proteine, 46 lipide, 267.7 carbohidrati, 7.5 fibre

Pulpa de vitel cu sos de rosii si condimente si garnitura de orez. blush.gif
Plus ca azi noapte am facut turul Bucurestiului si am gasit un loc in care sa mancam abia la ora 2, in conditiile in care plecasem de la 11 si absolut toate restaurantele, de la bombele de cartier pana la cele mai cunoscute erau pline de nunti!!! Nu ne-a venit sa credem, erau cu noi si niste prieteni veniti din Scotia si s-au inchinat )).gif

Asa ca, azi noapte pe la ora 3 mancam si beam si un pahar cu vin naughty.gif
Am stat o gramada pana ne-a venit mancarea, am fost pe terasa unui restaurant unde era o nunta si evident ca toti erau ocupati cu nunta. dry.gif

Abia astept sa vina ziua de maine! Pentru inceput, imi fixez un target de 1600 kcal, o saptamana-doua, de acomodare, apoi voi incepe sa scad. yahoo.gif

P.s. poate ma si cantaresc!
Ramo
Poate? Pai sa te cantaresti sa vezi cum merge cu 1600/zi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.