Aki,

Panda.
La multi ani si tuturor persoanelor care si-au sarbatorit ziua de Sf. Marie.
Caldura mare mon cher. Cred ca daca nu aveam aer conditionat, muream. Nu suport caldura.
Weekend-ul asta am fost si eu libera, ieri am fost sa mancam pe marginea unui lac, cu toata gasca. Cand am ajuns acolo, am vazut ca aveau si piscina si ne venea sa

pentru ca nici unul nu era pregatit cu costume de baie
).gif)
In fine, am prestat o ciorba de vacuta cu smantana senzationala, one of my favourite

, si o tigaie picanta care de fapt nu prea era picanta

Apoi am sarbatorit Mariile & Marinii si cam atat.
Pe 2 septembrie, plec si eu in concediu, enfin
Ca veste buna, @ work am primit o promovare & o marire de salariu aferenta, incepand cu 1 septembrie, voi deveni coordonator al agentiei, urmatoarea treapta fiind cea de manager. Probabil ca imi voi castiga antipatia persoanelor care lucreaza acolo de la inceput ( si credeti-ma, ca exista persoane care nu sunt in stare nici dupa atata timp sa faca o factura sau un voucher cum trebuie, in conditiile in care exista un program f. ok pentru astfel de kestii...

), insa, sincer, i won`t give a damn, e munca mea, stres`ul meu si fara nici un pic de modestie, consider ca merit.

Pentru 6 luni de munca acolo, si fara experienta anterioara in domeniu, am ajuns sa pot face singura absolut tot, de la partea contabila, asigurari, turism, tickering, TOT.
Cam that`s all!
De maine, as vrea sa ma pun serios pe treaba, si asa voi fi free Willy anul asta pe plaja. May I count on you???
Va sarut de mii de ori