Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
Vorba aia, facem haz de necaz )).gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Imagine
LA MULTI ANI,DRAGA MissDiorCherie
Cherie
Aki, iubita!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Imagine

Sarbatori fericite si tie, alaturi de cei dragi!
Intru mai incolo, ca inca am treaba!!! Pupici tuturor!
ganesha
Spor la treaba si sper ca au plecat gindurile rele si necazurile!

Un Ajun linistit iti doresc, si un Craciun fericit!
crissy
Craciun fericit!
Cherie
Imagine

Va pup mult, va doresc un Craciun minunat, plin de lumina si bucurie, alaturi de cei dragi!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ganesha, Crissy hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif La fel si voua!!!!

Imagine

Imagine
Cherie
Buna dimineata iubitelor!!! Ce faceti? Eu m-am trezit putin mai devreme, azi noapte am fost intr-un club, unde m-am distrat f.misto alaturi de iubitul si prietenii mei, am baut (lucru pe care nu-l mai facusem de vineri, de la party-ul de la firma, si inainte, de la Paste, cred lol.gif) si m-am simtit tare tare tare bine!!! naughty.gif
Am fost in centrul atentiei zilele astea, toata lumea imi spunea ca am slabit, etc... de slabit, am slabit, am purtat cu mandrie blugii aia, stiti voi care, insa mai mult pe baza de stres, de oboseala, mancare putina, tigari multe, stiti probabil cum e... Lupta cu kg ramane in continuare, nu ma las asa de usor, mai ales acum! Sa fie clar! Hai va pup, ma duck sa mananc si eu ceva k mi-e foame! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Io-s la scarbici, dorm pe mine si ma simt mahmura ca am schimbat vinurile aseara lol.gif
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
bubbles
Craciun fericit si tot ce iti doresti hug.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 26-12-2007, 12:51 PM) *

Io-s la scarbici, dorm pe mine si ma simt mahmura ca am schimbat vinurile aseara lol.gif

Sexy, io am dat cu Finlandia aseara lol.gif plus vreo 2 cutii de Redbul, abia am adormit de la el! lol.gif
Julyana pupic.gif pupic.gif pupic.gif Frumoasa urare!
Bubbles, mersi mult iubita! hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Ce bine v-ati distrat w00t.gif .La voi pe ce loc e Anul nou?Adica dupa Craciun.Sarbatoriti la fel ca si Craciunul?
Cherie
Revelionul e pe 31 decembrie si in mare parte se sarbatoreste la fel...

Eu acum sunt terminata de suparare, tocmai a venit medicul veterinar si i-a facut o eutanasie catelului meu :crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif Era f. rau bolnav si azi a avut o cadere grava, nu mai mergea, se taraia, plangea, se uita in okii nostrii... a fost groaznic si nu ma consoleaza decat ideea ca nu mai sufera, ca a murit in liniste, fara chinuri, nici un minut nu cred ca a durat sorry.gif
ganesha
sorry.gif hug.gif
Cherie
Tnx sweetie! hug.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 26-12-2007, 08:49 PM) *

Revelionul e pe 31 decembrie si in mare parte se sarbatoreste la fel...

Eu acum sunt terminata de suparare, tocmai a venit medicul veterinar si i-a facut o eutanasie catelului meu :crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif Era f. rau bolnav si azi a avut o cadere grava, nu mai mergea, se taraia, plangea, se uita in okii nostrii... a fost groaznic si nu ma consoleaza decat ideea ca nu mai sufera, ca a murit in liniste, fara chinuri, nici un minut nu cred ca a durat sorry.gif

Ce boala a avut catelul tau?Si ce rasa era,ca mi-ai spus ,dar nu mai tin minte sorry.gif
Imi pare foarte rau.
Cherie
Mersi Aki hug.gif sad.gif
Avea 11 ani si o boala a batranetii lor, niste cioturi pe coloana, din cauza carora nu mai putea sa mearga, ii afecta un picior din spate, iar ieri nu si le mai putea misca pe amandoua, si se taraia pe jos sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
May
sorry.gif Naspa de tot sorry.gif pupic.gif
Cherie
Foarte! Asta este viata, ma consoleaza faptul ca poate ii e mai bine acolo unde e!!!

In alta ordine de idei, toata lumea ma felicita pentru cat am slabit ohmy.gif Nici nu m-am mai cantarit, dar parca stau hainele mai largi pe mine... blink.gif
Cherie
Poza de la Craciun smile.gif
Cocosata ca de obicei lol.gif
dany
CITAT(MissDiorCherie @ 26-12-2007, 06:49 PM) *

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Imi pare tare , tare rau !!!!!!!!!!! D-zeu sa-l odihneasca in pace !!!!Mama mea a avut un catel timp de 18 ani si ...... a murit singurel ( fara eutanasiere ) si rau a mai fost sad.gif sad.gif Dar a fost totul fff repede ....n-a fost timp de a chema medicul sad.gif

Si noi suntem in stadiul de : ne luam catel sau nu ne luam ....... Stiu ca sunt animale sensibile si sufletiste !

hug.gif sa iti mai aline durerea !

CITAT(MissDiorCherie @ 27-12-2007, 09:33 PM) *

)).gif )).gif Cocosata nu esti .....cel putin eu nu vad asta .....dar .....nu-ti vedem fata blum.gif tease.gif Mie nu mi se pare ca esti GRASA ! E ceva in plus pe acolo dar .....nu te categorisi ca " grasa " !!!!
Cherie
CITAT(danyhoney @ 27-12-2007, 11:53 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 26-12-2007, 06:49 PM) *

Eu acum sunt terminata de suparare, tocmai a venit medicul veterinar si i-a facut o eutanasie catelului meu :: crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif Era f. rau bolnav si azi a avut o cadere grava, nu mai mergea, se taraia, plangea, se uita in okii nostrii... a fost groaznic si nu ma consoleaza decat ideea ca nu mai sufera, ca a murit in liniste, fara chinuri, nici un minut nu cred ca a durat sorry.gif

sad.gif sad.gif Imi pare tare , tare rau !!!!!!!!!!! D-zeu sa-l odihneasca in pace !!!!Mama mea a avut un catel timp de 18 ani si ...... a murit singurel ( fara eutanasiere ) si rau a mai fost sad.gif sad.gif Dar a fost totul fff repede ....n-a fost timp de a chema medicul

Si noi suntem in stadiul de : ne luam catel sau nu ne luam ....... Stiu ca sunt animale sensibile si sufletiste !

hug.gif sa iti mai aline durerea !

CITAT(MissDiorCherie @ 27-12-2007, 09:33 PM) *

)).gif )).gif Cocosata nu esti .....cel putin eu nu vad asta .....dar .....nu-ti vedem fata blum.gif tease.gif Mie nu mi se pare ca esti GRASA ! E ceva in plus pe acolo dar .....nu te categorisi ca " grasa " !!!!

Mersi Honey, esti o skumpa si o draguta!!! pupic.gif hug.gif Ca de obicei! give_rose.gif
N-am zis ca sunt obeza, insa pana la 55 d kg tot tre` sa ajung... E greutatea pe care am avut-o ani intregi, nici atunci nu sunt uscata, fiind pekineza de inaltime biggrin.gif
julyalina
Missy, imi pare tare rau bde catelul tau sad.gif
eu am avut un catel vreo 14 ani si intr-o zi a plecat pur si simplu de acasa sad.gif l-am cautat mult timp peste tot dar cineva zicea ca a simtit ca noare si a plecat el de acasa sorry.gif mult timp am sperat sa se intoarca pentru ca-l iubeam mult de tot si el pe noi . il aveam de cand era puiutz mic mic de incapea in cusul palmei ... acum ne uitam la pozele cu el si ne aducem aminte cu drag de el . uneori daca vad vreunul semnanad cu el ma duc mai aproape ca poate este el .
Cherie
CITAT(julyalina @ 28-12-2007, 09:34 AM) *

Missy, imi pare tare rau bde catelul tau sad.gif
eu am avut un catel vreo 14 ani si intr-o zi a plecat pur si simplu de acasa sad.gif l-am cautat mult timp peste tot dar cineva zicea ca a simtit ca noare si a plecat el de acasa sorry.gif mult timp am sperat sa se intoarca pentru ca-l iubeam mult de tot si el pe noi . il aveam de cand era puiutz mic mic de incapea in cusul palmei ... acum ne uitam la pozele cu el si ne aducem aminte cu drag de el . uneori daca vad vreunul semnanad cu el ma duc mai aproape ca poate este el .

Of, poate l-a furat cineva sad.gif Chestia cu muritul poate fi si ea adevarat, chiar simt, si chiar ar fugi... sad.gif
aki
Eu nu-mi inchipui sa i se intimple ceva lui Graphut.E copilul meu si nu cerd ca as suport sa vad ca moare pe minile mele(Dumnezeu sa ne fereasca) sorry.gif
Cherie
CITAT(aki @ 28-12-2007, 12:42 PM) *

Eu nu-mi inchipui sa i se intimple ceva lui Graphut.E copilul meu si nu cerd ca as suport sa vad ca moare pe minile mele(Dumnezeu sa ne fereasca) sorry.gif

E tare, tare trist! sad.gif
May
Mama ce gagica naughty.gif dar ce cu pofta trageai din tigarea aia! bataita.gif
aki
CITAT(Maybeline @ 28-12-2007, 02:17 PM) *

lol.gif lol.gif
Cherie
Am bagat un KFC, ce draguuuuuuuuuuuuut! wub.gif

CITAT(Maybeline @ 28-12-2007, 01:17 PM) *

Imi place la nebunie sa fumez, am si eu un viciu cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Tnx oricum! pupic.gif Esti o draguta, am vazut pe undeva si poze cu tine, nu mai stiu exact unde baby.gif, si esti tare tare frumusika! hug.gif

BIG P.S.!!!! M-am uitat si eu acum cu atentie la poza, si la modul cum trageam din tigara, zici ca am 150 de kg la fatza lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
Am vazut si eu poza, mai pune, mai pune! Am vazut ca venit deja May cu batzu' grin.gif

O zi super sa ai! floare.gif
May
CITAT(MissDiorCherie @ 28-12-2007, 03:46 PM) *

Tnx oricum! pupic.gif Esti o draguta, am vazut pe undeva si poze cu tine, nu mai stiu exact unde baby.gif, si esti tare tare frumusika! hug.gif

Aaaaaa incerci sa ma mituiesti? Mai na o bataita.gif !!! )).gif pupic.gif
Cherie
salut.gif May, te mituiesc cu o give_rose.gif hihih pupic.gif
Ganesha, la fel si tie iubita! pupic.gif Numai tampenii am mancat azi dry.gif Veniti cu mai multe betze, aveti ce bate la mine!!! w00t.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 27-12-2007, 10:33 PM) *

Da unde petrecusi?...sau ai zis?

Imi pare rau pt catel ,dar zic ca e mai bine asa!

Petrecere frumoasa de Revel... cheer.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Am avut si eu o catelusa .. Ela .. care a murit anul trecut in vara .Nua mai putut saraca.Avea 14 ani si cancer mamar ,iar caldura a dat-o gata.A murit in bratele bunicii sorry.gif .Imi pare rau de catelul tau hug.gif .
Arati foarte bine w00t.gif .
Cherie
Axe, am fost in Metropolis si a iesit super misto, chiar m-am distrat! De Revelion, vom merge la restaurantul unui prieten, unde am mai fost si tare misto! Vom fi toata gasca si se anunta distractie maxima! naughty.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bubbles, multumesc pupic.gif si pt catel, si pt poza pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Voi ce faceti de Revelion? Va urez oricum distractie placuta de pe acum! hug.gif
bubbles
De revelion stam acasa sorry.gif ca babuinul lucreaza pe 1 bang.gif .Cred ca ne vin niste prieteni in vizita wink1.gif
aki
Salut.Am trecut sa-ti las pupic.gif
Cherie
Misto Bubbles, sa te distrezi!!! pupic.gif

Aki, draguta! pupic.gif
Va pup iubitele, eu mai am ceva treaba de facut, pentru ca maine lucrez dry.gif O sa renunt la ideea de solar, pt ca a venit rusii, asa ca voi merge numai la coafor, manikiura & stuff mad.gif Abia astept sa treaca si revelionul, am mancat numai prostii, sunt terminata. O sa-mi fac si programarile pentru sala, abia astept... salut.gif Cred ca ma voi apuca de dieta la 0:01 noaptea lol.gif ma simt ca un porc dry.gif Voi ce aveti de gand sa faceti din acest punct de vedere? De ce va apucati? Monti, WW, calorii?? Help... w00t.gif
Cherie
Dragele mele, deja am intrat in linie dreapta catre noul an! Va urez un an nou fericit, mai bun decat toate cele de pana acum, multa sanatate, copii frumosi, impliniri multe si tot ceea ce va doriti, alaturi de cine va doriti! Distractie placuta diseara!!!!

Imagine
Cherie
La multi ani!!!!! cheer.gif cheer.gif Abia asteptam sa intru sa va povestesc: aseara la 12 noaptea, am fost ceruta de sotie, cu inel, pozitia in genunki si tot tacamul cheer.gif cheer.gif cheer.gif Uitasem si de revelion si de tot...a fost tare frumos!!!! yahoo.gif In rest, de fericire, am baut pana m-a luat somnul, la un momentdat, chiar cu capul pe masa, asteptand taxiul lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
La Multi Ani !!! Tot ce iti doresti si muulte kg alungate pupic.gifpupic.gif in noul an
Cat despre dieta .. de maine sus pe sa ca si eu sunt cat o scrofela si cred ca tot WW scrie pe mine de maine cheer.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 01-01-2008, 01:41 PM) *

La Multi Ani !!! Tot ce iti doresti si muulte kg alungate pupic.gifpupic.gif in noul an
Cat despre dieta .. de maine sus pe sa ca si eu sunt cat o scrofela si cred ca tot WW scrie pe mine de maine cheer.gif

Uitasem sa va spun, alt motiv de fericire, m-am cantarit acum dimineata: 70.4 kg cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Inseamna ca in timpul sarbatorilor am luat decat 0,4 kg, astea cu tot cu rusii cheer.gif Sunt f. bine dispusa azi, sper sa o tin asa tot anu`!

Tot ce`ti doresti Bubbles si un An Nou asa cum il vrei tu!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Felicitari pt kg cheer.gif .Si mie tb sa imi vina rusii sorry.gif si sunt umflata ca o gogoasa lol.gif lol.gif
Cherie
Huh, inca mai sunt sub feeria noptii de Revelion, dar am reusit sa ma adun, am fost azi la cumparaturi, alimente sanatoase, de maine, pe cai cheer.gif Maine, la munca! Mi-am mai facut azi putin de cap, ca sa ma pot apuca cu sufletul impacat naughty.gif V-am pupat si vin maine, cu raportul salut.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 01-01-2008, 01:39 PM) *

La multi ani!!!!! cheer.gif cheer.gif Abia asteptam sa intru sa va povestesc: aseara la 12 noaptea, am fost ceruta de sotie, cu inel, pozitia in genunki si tot tacamul cheer.gif cheer.gif cheer.gif Uitasem si de revelion si de tot...a fost tare frumos!!!! yahoo.gif In rest, de fericire, am baut pana m-a luat somnul, la un momentdat, chiar cu capul pe masa, asteptand taxiul lol.gif lol.gif lol.gif

Wooooooow, felicitari!!!!!!!!!

Imagine

Si La Multi Ani!

Si-mi place avatarul tau de mor )).gif
Cherie
Multumesc iubita hug.gif Engagement-ul acum, nunta in 2009 yahoo.gif

Si mie imi place mult avatarul, e copie fidela de-a mea pupic.gif hihi
Cherie
Fotografii:) lol.gif
butterfly
felicitaaari!!!
aki
Felicitari draga cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
julyalina
Imagine

felicitari Mara ! sa fie intr-un ceas bun hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.