Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
axe10
1. La multi ani si mult noroc si fericire!

2. Felicitari , sa fie intr-un ceas bun!

3. Mama ce de carnaraie acolo la voi de revelion!

Hei rup in noua tentativa de a slabi...oricum iti shade bine si asa mai plinutza, dar vorba aia trebuie mereu sa ne autodepasim!!

Te pup.
Cherie
Juli, Aki, Butterfly, multumesc frumos!!! milioane de pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu abia am reusit sa ajung la munca, cu greu, ninge afara de rupe!!!!

Axe, tot revelionul am mancat 3 felii de paine cu salata de vinete si niste Finlandia cu Redbul lol.gif Mersi frumos de urari!!!
axe10
Nici eu nu prea am consumat ca am dansat toata noaptea!

Beutura mai multa!!!..whiskey Grantz cu Redbull...si sampanie la miezul noptii!
Cherie
Am dansat si eu de m-am rupt! Parca atunci cand vad atata mancare, mi se si ia... salata de vinete a fost superba, e unul din felurile mele preferate de mancare, as baga non-stop, iar cea de acolo, a fost facuta ca la mama acasa!!! naughty.gif
Pisik
Felicitari viitoare duamna, sa fie intr-un ceas bun!
Sexymom
w00t.gif ce frumoasa esti fata w00t.gif ti-am vazut pozele pe langa unghii lol.gif

Poza mea preferata e aia in geaca verde unde dormi )).gif , si aia langa nenea ala brunet naughty.gif in care tii in poala un baton energizant (sau bombonele) nu imi dau seama bine ce sunt )).gif
Cherie
CITAT(Pisik @ 03-01-2008, 11:43 AM) *

Felicitari viitoare duamna, sa fie intr-un ceas bun!

Senq Pisikuto!!! pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 03-01-2008, 12:20 PM) *

w00t.gif ce frumoasa esti fata w00t.gif ti-am vazut pozele pe langa unghii lol.gif

Poza mea preferata e aia in geaca verde unde dormi )).gif , si aia langa nenea ala brunet naughty.gif in care tii in poala un baton energizant (sau bombonele) nu imi dau seama bine ce sunt )).gif

hehe, in poza cu geaca verde, eram sub efectul cererii neasteptate & finlandia lol.gif Asteptam taxi si vroiam sa dorm! Iar cea cu poala, cred ca sunt bateriile )).gif Senq si tie oricum, esti o dragalasa! pupic.gif hug.gif

In alta ordine de idei, mi-am inceput ziua cu un mar, bot de iepure, imens, rosu, stralucitor, delicios naughty.gif In continuare, blocati la munca fiind, am mancat niste piept de pui, cu ardei copti, cu 4 crackeri integrali si cu humus! deliciosss!!! Apoi o bomboana de ciocolata huh.gif Nush de ce drqului am venit azi, ca stam degeaba si ne uitam cu troieneste zapada... Abia am reusit sa ajung astazi la munca, maine nici nu cred ca ma mai duck!!! dry.gif
Cherie
S-a mai incheiat o zi, ma declar relativ multumita la sfarsitul ei! Voua cum va merg dietele proaspat incepute? naughty.gif
Cherie
Hmmmm, am vazut aici niste poze de la o intalnire mai veche de-a voastra si am recunoscut-o acolo pe Dilly, pe care am mai vazut-o pe la sala unde merg si eu, si cu care mai schimbam ocazional cate o vorba de duh, gen "Wai ce m-am ingrasat",etc lol.gif
julyalina
w00t.gif te duci la sala ? suuuupppeeer cheer.gif unde ? si ce anume faci?
Cherie
Get Fit Gym, pilates si cateodata step-aerobic naughty.gif Te bagi? naughty.gif
In spate la Cocor e sala! give_rose.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 03-01-2008, 09:33 PM) *

Eram sigura ca acolo te duci, de cind ai zis pe undeva ca antrenoarea ta de Pilates are atestat. Si cum numa' 2 sint in toata RO, una nefiind in Bucuresti... imediat m-am prins lol.gif
Cherie
Sunt 2 acum? Cine mai are in afara de Cori? ACE-ul eu stiu ca decat ea-l are blink.gif
Restul au certificari de tip YouTube lol.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 03-01-2008, 10:00 PM) *

Sunt 2 acum? Cine mai are in afara de Cori? ACE-ul eu stiu ca decat ea-l are blink.gif

Din cite tin eu minte ea are certificare in Winsor Pilates, cealalta in alt pilates. Sau invers. ACE-ul nu tine exclusiv de Pilates, e American Council on Exercise, si sint mai multe certificari. De la ACE mi se pare ca ea are cea de Personal Trainer.
Vezi pe blog la ea, ca scrie sigur.

* cealalta tipa e de prin Timisoara, sau ceva de genu'. Da' n-as baga mina in foc. Oricum de prin vestul tarii. Sau e din Constanta si si l-a luat in Ungaria. blushing.gif Oricum, stiu ca-s doo. biggrin.gif
julyalina

mercic de invitatie pupic.gif dar eu am o sala la numai 5 minute de casa asa ca ... nu dezertez biggrin.gif plus ca mie eu ma inteleg mai mult cu fitnessul . am facut si aerobic & co. dar imi e mai bine la fitness blum.gif
Cherie
CITAT(ganesha @ 03-01-2008, 10:06 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 03-01-2008, 10:00 PM) *

Din cite tin eu minte ea are certificare in Winsor Pilates, cealalta in alt pilates. Sau invers. ACE-ul nu tine exclusiv de Pilates, e American Council on Exercise, si sint mai multe certificari. De la ACE mi se pare ca ea are cea de Personal Trainer.
Vezi pe blog la ea, ca scrie sigur.

* cealalta tipa e de prin Timisoara, sau ceva de genu'. Da' n-as baga mina in foc. Oricum de prin vestul tarii. Sau e din Constanta si si l-a luat in Ungaria. blushing.gif Oricum, stiu ca-s doo. biggrin.gif

Din Ungaria e mai subtirel, tot cel din Canada e baza salut.gif Acolo e mama lui:) Iar blogul lui Cori il citesc mereu, e super tare! E o tipa de nota 20! Orele ei sunt o adevarata placere!

CITAT(julyalina @ 04-01-2008, 07:45 AM) *

mercic de invitatie pupic.gif dar eu am o sala la numai 5 minute de casa asa ca ... nu dezertez biggrin.gif plus ca mie eu ma inteleg mai mult cu fitnessul . am facut si aerobic & co. dar imi e mai bine la fitness blum.gif

Da, si mie imi place mult fitness-ul, dar si orele de pilates imi plac la nebunie si ma simt tare bine dupa. In alta ordine de idei, te invidiez, eu mi-am dorit intotdeauna sa am o sala de sport aproape de casa w00t.gif pupic.gif
ganesha
Mama lui e de fapt tata lui si e e in State. Da' tata lui e grec la origine. Dar de-atunci au aparut o gramada de deviatii, toate-s relativ cam la fel de ok.
Oricum, ce conteaza cu adevarat e ca faci TU ceva ce-ti place give_rose.gif
aki
Salut draguta pupic.gif hug.gif
Cherie
CITAT(ganesha @ 04-01-2008, 05:10 PM) *

Mama lui e de fapt tata lui si e e in State. Da' tata lui e grec la origine. Dar de-atunci au aparut o gramada de deviatii, toate-s relativ cam la fel de ok.
Oricum, ce conteaza cu adevarat e ca faci TU ceva ce-ti place give_rose.gif

Whatever blush.gif Cum ai zis si tu, conteaza intr-adevar ca fac ceea ce imi place naughty.gif

Aki, pup draguta! Eu sunt bine! pupic.gif Tu? Ce faci?
bubbles
Ziua si felicitari pt logodna hug.gif .Cum merge dieta?Eu nu m-am apucat ca au venit rusii sorry.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 05-01-2008, 04:53 PM) *

Ziua si felicitari pt logodna hug.gif .Cum merge dieta?Eu nu m-am apucat ca au venit rusii sorry.gif

Tnx bubbles! pupic.gifpupic.gifpupic.gif Eu sunt relativ bine cu dieta, azi am avut cateva accidentari blum.gif

Voi? Ce faceti?
Cherie
Hihi, i feel great!!! yahoo.gif Am inceput ziua in forta, mi-am facut treaba, am meditat, am avut un mic incident, dar nesemnificativ... Am luat hotararea sa renunt la ideile cretine de diete, voi merge mai departe cu mancatul sanatos, fara sa numar calorii sau puncte, am renuntat, cum va spuneam! Am fost la sala, m-am intalnit cu cineva f. important acolo, Cristi, nutritionistul meu, care m-a laudat, am mai slabit, nu m-am ingrasat de sarbatori (decat cele 0,4kg, care s-au dus o data cu rusi), am fost la sala... Ma pot declara multumita total de eforturile mele de pana acum, si, desi, am avut momente de scapari (inclusiv gandurile nebune de a ma reapuca iar de diete, ma potolisem si de acum m-am potolit definitiv, promit!). Ma simt f. bine, sportul ma ajuta f. mult, si ca sa slabesc si ca sa ma simt bine, relaxata, mai usoara, mai frumoasa! Iubesc sportul!

Va puuuuuuuup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Meniul de astazi:

-1 iaurt
-3 pesmeti integrali + 3 felii branza felii Hochland Fitness
-3 pesmeti integrali + 50 gr. Almette
-80 gr. piept de pui + 2 linguri humus + 2 lingurite salata de sfecla rosie & hrean
- 1 borcanel din ala mic cu piure de mere pt bebelusi naughty.gif
1 ora de pilates
-1 baton proteic
-inca 1 borcanel de piure de mere pt copii yahoo.gif

Pesmetii integrali sunt de la Mulino Bianco, sunt mici si tare buni!
aki
Salut draguta.Eu fac bine,s-au sfirsit sarbatorile si sunt pe cai w00t.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 07-01-2008, 10:26 PM) *

Meniul de astazi:

-1 iaurt
-80 gr. piept de pui + 2 linguri humus + 2 lingurite salata de sfecla rosie & hrean
1 ora de pilates
-1 baton proteic

lol.gif lol.gif ... daca nu ai avut atunci...macar acum sa vezi cum e... lol.gif
butterfly
cu piureul tau de mar...mi-am adus aminte de mar ras cu zahar si biscuiti ...uhmmm..bun rau..
Cherie
CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 02:52 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 07-01-2008, 10:26 PM) *

Meniul de astazi:

-1 iaurt
1 ora de pilates
-1 baton proteic

lol.gif lol.gif ... daca nu ai avut atunci...macar acum sa vezi cum e... lol.gif

Hehehe, nu-i timpul trecut! salut.gif Hello Miss Axe, comment ca va? Ce mai ziceti? Cum mai merge treaba? Va hug.gif cu drag!

Ziua de astazi a decurs bine, am fost pe la faq sa verific ceva, iarasi un mic/mare incident pe la munca, evident ca nu din vina mea, dar eram si eu in poveste, insa ne-am nimerit 4 muieri si am tipat de-am sculat in picioare toata firma, lumea credea ca ne paruim lol.gif lol.gif lol.gif Acum am ajuns si pe acasa, bag ceva si fug la sala yahoo.gif

Va pupa mami pe toate! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(butterfly @ 08-01-2008, 03:28 PM) *

cu piureul tau de mar...mi-am adus aminte de mar ras cu zahar si biscuiti ...uhmmm..bun rau..

Butterfly, nu`i problema, iti poti fac mar ras, cu scortisoara, cu indulcitor lichid si le calesti, asa, ca pt placinta! iese senzational de bun, bate orice mar cu biscuite, si e si mai light w00t.gif

Pup!
axe10
Fac bine in timp scurt...adica nu imi vad capul de trebi...dar trec!

Te pup si spor la mancat sanatos!

Si felicitari ca te misti la sala evident!
Cherie
CITAT(axe10 @ 08-01-2008, 08:14 PM) *

Fac bine in timp scurt...adica nu imi vad capul de trebi...dar trec!

Te pup si spor la mancat sanatos!

Si felicitari ca te misti la sala evident!

Multumesc, esti o draguta, ca de obicei. Apropo de miscat fundul la sala, tocmai acum m-am intors. Am fost pt prima data la ora de Cardio Mix, de unde am plecat f. incantata. In afara faptului ca am transpirat, n-am gafait, n-am plecat murind de acolo,.f. ok. Si culmea, instructor, un barbat, la al carui fund se uitau majoritatea cursantelor (fiind vorba de o sala cu specifix feminin, daca era la gramada, cred ca ar fi fost plin de gay gen Mircea Solcanu la ora lui lol.gif lol.gif lol.gif) Sunt f. incantata si voi renunta la orele de step aerobic si Pump! pt acest cardio mix. Deci, se poate sa si fumez si sa trag si cardio, sunt fericita! naughty.gif

Meniul de astazi ar aparea cam asa:

-50 gr. piept de pui condimentat & o lingura humus cu muuuult usturoi
-4 pesmeti din aia buni integrali cu Almette si sunca
-1 bomboana cioco
-1 colt de paine dry.gif
-30 gr. fistic
1 ora Cardio Mix
-1 baton proteic
-1 borcanel piure de mere pt bebei naughty.gif naughty.gif naughty.gif ( I love this stuff)

Precizez in acest fel ca bomboana si coltul de paine mi-au iesit pe nas inzecit la aceasta ora yahoo.gif
Axe, iti urez mult mult mult spor la treburi!

V-am pupat, mai stau putin pe net si fug la nani!
aki
Salut hug.gif
Ce bine ca umbli la sala w00t.gif .Dar eu acasa singurica.Unu-doi,unu-doi cheer.gif cheer.gif
Cherie
E perfect Aki, orice fel de miscare e binevenita!!! cheer.gif

Pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
hello MissD !
am vazut aseara la tv, pe acasa parka, ca donsoara cori e iubita dlui cristi margarit smile.gif de cativa ani. sunt simpatici . ce nu mi-a placuta a fost stilul in care s-a facut filmarea ... adic gen film xxx bad.gif ea in sutien, chilor si sandale cu toc si platforma imensa de plastic transparent schimba hainele iar la un moment dat dl cristi o mangaia pe fund bad.gif
oricum, treaba lor ca au acceptat stilul sad.gif pacat doar ca putea sa iasa mai bine daca erau mai seriosi .
axe10
CITAT(julyalina @ 09-01-2008, 09:27 AM) *

hello MissD !
am vazut aseara la tv, pe acasa parka, ca donsoara cori e iubita dlui cristi margarit smile.gif de cativa ani. sunt simpatici . ce nu mi-a placuta a fost stilul in care s-a facut filmarea ... adic gen film xxx bad.gif ea in sutien, chilor si sandale cu toc si platforma imensa de plastic transparent schimba hainele iar la un moment dat dl cristi o mangaia pe fund bad.gif
oricum, treaba lor ca au acceptat stilul sad.gif pacat doar ca putea sa iasa mai bine daca erau mai seriosi .

Am vazut si eu emisiunea...de asta am venit pe aici sa intreb...tipa aia ii este instructoare?..Crina parca o chema?...Juli, ai vazut ca la un mom dat a zis ca cu pilates nu slabesti, cu doar te modelezi...o fi asa?

Si tipa era la Atkins clar!

O zi buna Miss!
Cherie
ce emisiune dom`ne??? Pe ce post? La ce ora? Cand? :shocked:

Tipa nu e la Atkins, e la Keto, intre cele 2 fiind o diferenta de la cer la pamant! Si da, chiar sunt impreuna, nu e nici un secret si tot da, sunt niste simpatici si niste draguti amandoi! Cori a aparut si in FHM-ul de luna asta cheer.gif

Axe, Cori o cheama, nu Crina:) O zi la fel de buna iti urez si eu! Si sper sa nu fii la fel de prinsa ca si mine, ca eu mai am putin si mor printre acte, hartii, etc dry.gif

Juli, eu sincer n-am absolut nimic impotriva filmarii, desi n-am vazut-o, sunt oameni mari, lipsiti de inhibitii si in plus sunt sigura ca abordarea a fost una cat de cat artistica, nu la modul ordinar si vulgar!
bubbles
Ziua salut.gif . pupic.gif pupic.gif
aki
Dar, cu dieta slabim, dar cu Pilates ne modelam si mergem mai departe yahoo.gif
Nessie
mama, dar cum arata Cori! doh.gif
pentru cei interesati: poza1 si poza 2.
Cherie
CITAT(bubbles @ 09-01-2008, 12:38 PM) *

Ziua salut.gif . pupic.gif pupic.gif

hello iubita! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 09-01-2008, 12:47 PM) *

Dar, cu dieta slabim, dar cu Pilates ne modelam si mergem mai departe yahoo.gif

Asa e Aki, pilatesul ne da niste forme senzationale, vezi in pozele de le Nessie cum arata Cori naughty.gif
Glumesc, insa e tare, tare bun!

CITAT(Nessie @ 09-01-2008, 12:57 PM) *

mama, dar cum arata Cori! doh.gif
pentru cei interesati: poza1 si poza 2.

Chiar acum am citit si eu pe blogul ei... Arata f.f.f. bine si in realitate, insa pozele sunt facute superb! Daca despre astea e vorba, nu gasesc nimic vulgar sau de prost gust! cheer.gif
bubbles
Sie u am dat jos cu Pilates cm buni blink.gif chiar daca la kg nu s-a cunsocut si de aia vreau sa ma reapuc wink1.gif .Apropo am vazut aseara un reportaj pe Euforia (o emisiune) in care s-au testat 4 creme anticelulitice de la una ff ieftina la unele fff scumpe iar castigatoare a iesit cea ieftina.Au fost testate 4 creme pe cate un bunch de cate 25 de femei pe 4 saptamani blink.gif iar the winner a fost Nivea good bye cellulite )).gif .Cred ca imi iau si eu sa inecrc grin.gif

Apropo .. vedeti ca toate vedetele arata bine dar de fapt toate au celulita si coaja de portocala dar foto sunt facute cu photoshop ca sa nu aratae rau in poze )).gif
Cherie
Depinde Bubbles, eu una, pe Cori o vad mereu la sala, in vestiar si crede-ma ca nu are pic de celulita! Cat despre restul, citeam asta vara prin Ciao despre vedetele noastre de la mare, pozele cred ca le-ati vazut si voi naughty.gif

Cat despre creme anticelulitice, nush ce sa zic.. Nu prea am folosit, nush daca ma credeti dar, la greutatea pe care o am, nu sunt plina de celulita. Am vazut si persoane slabe invadate de asa ceva si mi se pare tragic. Cand mai beti cate un pahar de suc sau o prajitura sau niste paine sau niste cartofi, imaginati-va ca acolo se va duce. Si uite asa, ne mai trece pofta naughty.gif

Bubule, Claudia de la Sexy, care mergea cu burta in vant pe plaja a zis ca i-au fost prelucrate pozele in PhotoShop... ca sa arate naspa lol.gif

pupic.gif
aki
E lata in spete,dar fundul e mic. blink.gif
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 01:27 PM) *

pe Cori o vad mereu la sala, in vestiar si crede-ma ca nu are pic de celulita!

Coti tine keto. Citeai jurnalul ei pe getfit cind mergea site-ul? Iar la intrebarea cuiva ca de ce se chinuie asa, raspunsul fuse fix "ma vad fetele in vestiar si tb sa nu am pic de celulita, etc" (ma rog, citatul nu e exact, ideea e )).gif )

Cremele... hm... chiar in EVENTUALITATEA in care ar ajuta la ceva, la cite porcarii au in ele... mai bine cu celulita decit cu asa ceva pe corp, zic eu. Altii nu.

Din'soara Dior, o zi faina sa ai floare.gif
Cherie
CITAT(aki @ 09-01-2008, 01:34 PM) *

Aki, sa stii ca asta e un truc. Tot de la ea il stiu, ne spune la ore. Un spate bine dezvoltat, poate masca un fund mare.

CITAT(ganesha @ 09-01-2008, 01:45 PM) *

Coti tine keto. Citeai jurnalul ei pe getfit cind mergea site-ul? Iar la intrebarea cuiva ca de ce se chinuie asa, raspunsul fuse fix "ma vad fetele in vestiar si tb sa nu am pic de celulita, etc" (ma rog, citatul nu e exact, ideea e )).gif )

Cremele... hm... chiar in EVENTUALITATEA in care ar ajuta la ceva, la cite porcarii au in ele... mai bine cu celulita decit cu asa ceva pe corp, zic eu. Altii nu.

Pai da, chiar tine Keto, i-am aratat inelul si m-a intrebat daca o sa am multe prajituri la nunta, i-am zis ca nu, va fi o nunta diet lol.gif pt ea, in mod special, cu meniu Keto. Apropo de keto, e f. misto, dar nu e pt oricine. Eu una, nu am reusit sa ajung unde am vrut cu ea. Nu din cauza dietei, ci din cauza mea, pt ca sunt o tampita. give_rose.gif

cat despre replica ei, sa stii ca mi se pare ca are f. mare dreptate, ce credibilitate ar avea un instructor cu fundul plin de celulita? Pt mine, nici una. Prezenta ei e impecabila, mi se pare f. in regula sa arati asa in fata clientelor, a cursantelor, etc. Poate fi un exemplu pt toata lumea, avand in vedere ca acum vreo 4-5 ani, daca nu ma insel, avea 84 de kg. Cum vi se pare transformarea? Cu multa munca, ambitie, vointa, perseverenta se poate! Si pt mine, ea este un model, un exemplu! Asa da, credibilitatea e maxima! Admir f. tare pe oricine poate face niste schimbari spectaculoase cu el insusi. Mi se pare admirabil. yahoo.gif

Cat despre cremele anticelulitice, iar, una singura am folosit, de la Roc, insa, cum sa se vada exemplele, cand eu ma dadeam o data, si data viitoare, peste 2 saptamani??? )).gif )).gif Prefer insa masajul anticelulitic, ala da, imi place! naughty.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 12:28 PM) *

Tipa nu e la Atkins, e la Keto, intre cele 2 fiind o diferenta de la cer la pamant! Si da, chiar sunt impreuna, nu e nici un secret si tot da, sunt niste simpatici si niste draguti amandoi! Cori a aparut si in FHM-ul de luna asta cheer.gif

Axe, Cori o cheama, nu Crina:) O zi la fel de buna iti urez si eu! Si sper sa nu fii la fel de prinsa ca si mine, ca eu mai am putin si mor printre acte, hartii, etc dry.gif

Juli, eu sincer n-am absolut nimic impotriva filmarii, desi n-am vazut-o, sunt oameni mari, lipsiti de inhibitii si in plus sunt sigura ca abordarea a fost una cat de cat artistica, nu la modul ordinar si vulgar!

Da, ai dreptate.Am gresit...si zici ca keto e diferit...eu nu prea am timp de citit despre tot felul de diete dar auzind-o de carne, branzeturi de tot felul, nu dulce , nu carbohidrati in gen mi-a sarit gandul la Atkins.

Daca zici ca e in FHM atunci nu ma mai gandesc de ce a pozat/filmat in emisiune asa...arata bine, nu-i gasesc cusur (poate e mai micutza de inaltime ca sa gasesc unul )).gif )...poate pe Juli a derutat-o purtatul sandalelor de care vorbea...care clar afara din casa arati a tarfulitza...dar ea zicea ca le poarta numai in casa.

CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 02:02 PM) *

Aki, sa stii ca asta e un truc. Tot de la ea il stiu, ne spune la ore. Un spate bine dezvoltat, poate masca un fund mare.

Pai da, chiar tine Keto, i-am aratat inelul si m-a intrebat daca o sa am multe prajituri la nunta, i-am zis ca nu, va fi o nunta diet lol.gif pt ea, in mod special, cu meniu Keto. Apropo de keto, e f. misto, dar nu e pt oricine. Eu una, nu am reusit sa ajung unde am vrut cu ea. Nu din cauza dietei, ci din cauza mea, pt ca sunt o tampita. give_rose.gif

cat despre replica ei, sa stii ca mi se pare ca are f. mare dreptate, ce credibilitate ar avea un instructor cu fundul plin de celulita? Pt mine, nici una. Prezenta ei e impecabila, mi se pare f. in regula sa arati asa in fata clientelor, a cursantelor, etc. Poate fi un exemplu pt toata lumea, avand in vedere ca acum vreo 4-5 ani, daca nu ma insel, avea 84 de kg. Cum vi se pare transformarea? Cu multa munca, ambitie, vointa, perseverenta se poate! Si pt mine, ea este un model, un exemplu! Asa da, credibilitatea e maxima! Admir f. tare pe oricine poate face niste schimbari spectaculoase cu el insusi. Mi se pare admirabil. yahoo.gif

Cat despre cremele anticelulitice, iar, una singura am folosit, de la Roc, insa, cum sa se vada exemplele, cand eu ma dadeam o data, si data viitoare, peste 2 saptamani??? )).gif )).gif Prefer insa masajul anticelulitic, ala da, imi place! naughty.gif

Asa da exemplu pt cele care vin la sala...dar sa ne gandim ca asta face zi de zi, din asta traieste...e greu sa te gandesti tot timpul ce bagi in gura daca nu traiesti din asta...oricum la mine nu este o obsesie.
Cherie
CITAT(axe10 @ 09-01-2008, 02:14 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 12:28 PM) *

Da, ai dreptate.Am gresit...si zici ca keto e diferit...eu nu prea am timp de citit despre tot felul de diete dar auzind-o de carne, branzeturi de tot felul, nu dulce , nu carbohidrati in gen mi-a sarit gandul la Atkins.

Daca zici ca e in FHM atunci nu ma mai gandesc de ce a pozat/filmat in emisiune asa...arata bine, nu-i gasesc cusur (poate e mai micutza de inaltime ca sa gasesc unul )).gif )...poate pe Juli a derutat-o purtatul sandalelor de care vorbea...care clar afara din casa arati a tarfulitza...dar ea zicea ca le poarta numai in casa.

CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 02:02 PM) *

Asa da exemplu pt cele care vin la sala...dar sa ne gandim ca asta face zi de zi, din asta traieste...e greu sa te gandesti tot timpul ce bagi in gura daca nu traiesti din asta...oricum la mine nu este o obsesie.

Nu traieste numai din asta, te asigur, insa ca idee, sa vrei sa arati bine, sa poti fi luata de exemplu, sa pari credibila, mi se pare ok! Dar nu mi-ati spus ce emisiune, pe ce post, cand, poate prind si eu reluarea naughty.gif

Cat despre keto, da, intr-adevar, alimentatia se axeaza pe grasimi sanatoase in primul rand (uleiuri crude, unt, nuci & alune crude, branzeturi,etc), carne, carbohidratii (principala noastra sursa de ingrasare, dar si de energie cum zic unii si altii) fiind redusi la minim, cateva grame pe zi. Si te vei intreba probabil cum. Bun. Corpul este fortat astfel sa consume drept carburant pt arderea grasimilor, chiar grasimile pe care le mancam noi, inducand starea de cetoza (asta la ceva timp dupa inceperea regimului) ca metoda, e f. eficienta, grasimea scade, masa musculara este protejata. Nu va ganditi insa ca mancati numai si numai grasimi (deci, nu va ganditi la slanina si alte nenorociri) sursele trebuie sa fie curate, de buna calitate, nu ai voie sa te joci, de aceea, se recomanda a fi tinuta sub stricta supraveghere, cu analize facute periodic. Mancarea trebuie cantarita la fix, nutrientii calculati. Desi privita cu neincredere, metoda e folosita cu succes, de ani buni pe afara, in randul sportivilor de performanta, numai la noi, lumea cand aude de grasimi, se gandeste la jumari, nu au invatat sa faca diferenta intre grasimi bune, necesare organismului nostru si grasimi rele.
axe10
Era vorba de povestiri adevarate alea cu Cabral...aseara nu era el insa. Poate in we sa vezi ceva reluare sau pe youtube daca ai noroc. Eu am vazut-o in reluare pe la 1 noaptea....nu aveam somn! doh.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 09-01-2008, 07:33 PM) *

Era vorba de povestiri adevarate alea cu Cabral...aseara nu era el insa. Poate in we sa vezi ceva reluare sau pe youtube daca ai noroc. Eu am vazut-o in reluare pe la 1 noaptea....nu aveam somn! doh.gif

Vine acum si link-ul naughty.gif
Pagina mea web
M-am uitat de 2 ori, am vazut faza cu sandalele, ascultati cu atentie, tipa nu iese cu asa ceva pe strada, nush cine ar fi atat de nebuna, le are acasa, in dulap, le incalta cum vrea, cu asa ceva in picioare, eu n-am vazut-o niciodata, din contra, cum spune si acolo, e adepta stilului sport, vara in slapi, f. ok!
Cat despre "gen XXX" :shocked: Unde? Ca o ia Cristi de fund? lol.gif
aki
Interesanta tema,dar daca nu prea inteleg despre cine-i vorba,doar va citesc w00t.gif
Cherie
CITAT(aki @ 09-01-2008, 08:25 PM) *

Interesanta tema,dar daca nu prea inteleg despre cine-i vorba,doar va citesc w00t.gif

Aki, Cori e tipa de la sala cu care fac pilates si Cristi, nutritionistul meu cheer.gif
Iar in link-ul de mai sus, sunt ei, la emisiune. w00t.gif
Nessie
Multumesc pentru link! cheer.gif Muream de curioasa! )).gif Si mie mi s-a parut putin vulgar. grin.gif

Adica daca as fi avut o copila de 12-13 ani parca nu as fi vrut sa vada reportajul. blushing.gif Cred ca tine de fiecare.

CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 08:05 PM) *
Cat despre "gen XXX" :shocked: Unde? Ca o ia Cristi de fund? lol.gif

Nu xxx, ci doar vulgar. In locul ei m-as fi bazat pe ce stiu sa fac (sport) si nu sa arat cat de sexy pot fi. Acum nu mai e doar pentru iubitul ei, ci pentru tot poporul. smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.