CITAT(aki @ 09-01-2008, 01:34 PM)

E lata in spete,dar fundul e mic.

Aki, sa stii ca asta e un truc. Tot de la ea il stiu, ne spune la ore. Un spate bine dezvoltat, poate masca un fund mare.
CITAT(ganesha @ 09-01-2008, 01:45 PM)

CITAT(MissDiorCherie @ 09-01-2008, 01:27 PM)

pe Cori o vad mereu la sala, in vestiar si crede-ma ca nu are pic de celulita!
Coti tine keto. Citeai jurnalul ei pe getfit cind mergea site-ul? Iar la intrebarea cuiva ca de ce se chinuie asa, raspunsul fuse fix "ma vad fetele in vestiar si tb sa nu am pic de celulita, etc" (ma rog, citatul nu e exact, ideea e
).gif)
)
Cremele... hm... chiar in EVENTUALITATEA in care ar ajuta la ceva, la cite porcarii au in ele... mai bine cu celulita decit cu asa ceva pe corp, zic eu. Altii nu.
Din'soara Dior, o zi faina sa ai

Pai da, chiar tine Keto, i-am aratat inelul si m-a intrebat daca o sa am multe prajituri la nunta, i-am zis ca nu, va fi o nunta diet

pt ea, in mod special, cu meniu Keto. Apropo de keto, e f. misto, dar nu e pt oricine. Eu una, nu am reusit sa ajung unde am vrut cu ea. Nu din cauza dietei, ci din cauza mea, pt ca sunt o tampita.
cat despre replica ei, sa stii ca mi se pare ca are f. mare dreptate, ce credibilitate ar avea un instructor cu fundul plin de celulita? Pt mine, nici una. Prezenta ei e impecabila, mi se pare f. in regula sa arati asa in fata clientelor, a cursantelor, etc. Poate fi un exemplu pt toata lumea, avand in vedere ca acum vreo 4-5 ani, daca nu ma insel, avea 84 de kg. Cum vi se pare transformarea? Cu multa munca, ambitie, vointa, perseverenta se poate! Si pt mine, ea este un model, un exemplu! Asa da, credibilitatea e maxima! Admir f. tare pe oricine poate face niste schimbari spectaculoase cu el insusi. Mi se pare admirabil.

Cat despre cremele anticelulitice, iar, una singura am folosit, de la Roc, insa, cum sa se vada exemplele, cand eu ma dadeam o data, si data viitoare, peste 2 saptamani???
).gif)
Prefer insa masajul anticelulitic, ala da, imi place!