Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
CITAT(bubbles @ 14-01-2008, 03:59 PM) *

Auzi madam vin si te ciufulesc daca mai pui ispite pe aici cuplu.gif lol.gif lol.gif Just kidding blum.gif

Chiar insist sa ma ciufuliti cheer.gif
Ma gandeam ca-s virtuale si nu fac atata rau blush.gif Macar le vedem, dar nu le si mancam devil.gif
Hehehe lol.gif
axe10
CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 12:56 PM) *

Problema cu bicilceta dispare in timp. O sa creasca durerea in primele 5 zile, apoi o sa te obisnuiesti si o sa dispara. In vreo 2 saptamani de biciclic zilnic nu o mai simti. wink1.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...cred ca daca imi dispare fundul...nu o sa ma mai doara!!!
Cherie
Din contra lady, fundul protejeaza de actiunea necrutatoare a bicicletei blum.gif

Tocmai am venit de la Pilates, o las pe Nessie sa va povesteasca naughty.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 09:48 PM) *

Din contra lady, fundul protejeaza de actiunea necrutatoare a bicicletei blum.gif

Eu am ajuns mai tarziu acasa, dar ma simt super bine! yahoo.gif Ma bucur ca am cunoscut-o pe Miss! pupic.gif E ca argintul viu si e mereu vesela.

A facut Cori cu noi instructie, nu pilates, cum zicea Miss. )).gif Ora a fost mai grea decat cea de sambata. doh.gif Am venit cracanata la propriu acasa, ca ma dor muschii interiori de la pulpe. tease.gif Pana miercuri cand mergem la "munca" iar, sper sa imi revin. grin.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 09:59 PM) *

A facut Cori cu noi instructie, nu pilates, cum zicea Miss. )).gif Ora a fost mai grea decat cea de sambata. doh.gif Am venit cracanata la propriu acasa, ca ma dor muschii interiori de la pulpe. tease.gif Pana miercuri cand mergem la "munca" iar, sper sa imi revin. grin.gif

uau, faceti Pilates cu Cori? Foarte fain! Intr-adevar, pilatesu' facut cum trebuie, cu cine trebuie (sau sa stii macar cateva principii de baza legate de executarea corecta a exercitiilor) e extraordinar, pune foarte bine muschii la treaba. Eu dupa prima ora abia ma puteam aseza pe scaun )).gif .

De fapt, intrasem sa va felicit pe tine, Miss, si pe Ness ca v-ati pus pe treaba si keep up the good work! give_rose.gif
Cherie
Tnx Luchi hug.gif Eu in aprilie implinesc cam un an de pilates cu Cori si de Get Fit Gym in general (step aerobic, pump, cardio mix) si ma pot declara tare multumita! Am vorbit cu Cristi si voi lua o pauza, sa-mi dau si eu linistita licenta si voi reveni dupa, in forta! naughty.gif

a inteleg ca ai trecut si tu prin mana lui Cori? naughty.gif Multumim de urari si te asteptam si pe tine! pupic.gif

CITAT(Nessie @ 14-01-2008, 09:59 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 09:48 PM) *

Eu am ajuns mai tarziu acasa, dar ma simt super bine! yahoo.gif Ma bucur ca am cunoscut-o pe Miss! pupic.gif E ca argintul viu si e mereu vesela.

Ti-am zis eu Nessie! Acele 5 minute de relaxare, sterg tot din memorie, eu sunt relaxata, de parca as fi venit de la masaj yahoo.gif Iti revii cu siguranta, vei dormi mai bine, te vei simti mai energica. Garantez eu! hug.gif

Tnx si mie mi-a placut tare mult de tine, esti o scumpa si o draguta! Abia astept sa ne vedem miercuri! naughty.gif

Pup o frumusica! pupic.gif

P.S. acei muschi de la coapse, se lucreaza taaaaaaaare greu, daca ii simti lucrati, bucura-te, e un lucru mare, tot Cori ne-a zis! Nici electrostimularea nu face prea mari minuni acolo! Cu okazia acestor ore de pilates vei descoperii niste muski, pe care nici nu stiai ca ii ai, eu una, asa am patit w00t.gif Insa a meritat!! naughty.gif
luchi
CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 10:18 PM) *

a inteleg ca ai trecut si tu prin mana lui Cori?

Din pacate nu, da' le urmaresc blogurile -al ei si al lui Cristi, pentru care am toata stima - si postarile de pe getfit.ro , si ma gandesc ca la un moment dat sa apelez la serviciile de consultanta oferite de Cristi. grin.gif

Un an de zile? Felicitari pentru ambitie si vointa. floare.gif
ganesha
Bravo voua, e tare fain sa faci anumite chestii in cor, ca unde-s multi puterea creste )).gif Mai ales la chestiile care dor lol.gif (oricit de pasionat ai fi, tot conteaza lol.gif ) Asa patesc si eu cu repetitiile citeodata, cind ma doare si sufletu' de oboseala, si nu m-as duce nici picata cu ceara, da' numai la gindul turmei de gagici care mi-s dragi una si una, parca ma apuca miscoriciu' si abia astept sa repetam impreuna rolleyes.gif

De mi-as gasi si un running buddy pentru momente grele (altul decit al meu sot ca el.. alearga fluierind si ma oftica lol.gif ) tare bine ar fi.

Spor la toate!
Cherie
CITAT(luchi @ 14-01-2008, 10:23 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 10:18 PM) *

a inteleg ca ai trecut si tu prin mana lui Cori?

Din pacate nu, da' le urmaresc blogurile -al ei si al lui Cristi, pentru care am toata stima - si postarile de pe getfit.ro , si ma gandesc ca la un moment dat sa apelez la serviciile de consultanta oferite de Cristi. grin.gif

Un an de zile? Felicitari pentru ambitie si vointa. floare.gif

Daaaaaa, si eu sunt fan al blogurilor, am invatat o gramada din ele. La un moment dat, prin blogul lui, Cristi a pus o poza pe care i-am trimis-o eu cu alunele/migdalele/nucile de brazilia crude din roll-box-ul meu de la munca intitulata sugestiv "Mara are...nuci" lol.gif

Chiar dupa ce a plecat Gabita, o intreba o tipa pe Cori daca poate apela la Cristi si fara sa vina la sala, raspunsul a fost ca mai bine ar economisi cei 100 de euro lunar dati pe consultanta, fara sport, rezultatele sunt minuscule. Au preturi tare avantajoase de consultanta in nutritie & abonament full la sala pentru un an. Eu tot asa am un abonament, mi l-am facut la deschiderea salii noi.

Cat despre ei, numai lucruri bune, lucreaza ca o echipa, te ajuta tare, tare mult. Eu am fost o nemernica (by nature blum.gif) si am scapat de multe ori pe langa, daca il ascultam pe Cristi, as fi fost piesa pana acum, insa am obtinut lucruri mult mai importante: am reusit sa renunt la fast-food (inainte mancam minim de 2 ori pe zi-acum, aproape intr-un an, am mai mancat de 2 ori huh.gif), mi-am schimbat multe din ideile preconcepute despre diete, merg regulat la sala, am vreo 3 numere mai putin la blugi (senzational naughty.gif), am renuntat la pilulele contraceptive si am reusit sa-mi aduc corpul la o stare de echilibru dupa socul produs de ele si multe alte lucruri bune!

pupic.gif Luchi!

CITAT(ganesha @ 14-01-2008, 10:28 PM) *

Bravo voua, e tare fain sa faci anumite chestii in cor, ca unde-s multi puterea creste )).gif Mai ales la chestiile care dor lol.gif (oricit de pasionat ai fi, tot conteaza lol.gif ) Asa patesc si eu cu repetitiile citeodata, cind ma doare si sufletu' de oboseala, si nu m-as duce nici picata cu ceara, da' numai la gindul turmei de gagici care mi-s dragi una si una, parca ma apuca miscoriciu' si abia astept sa repetam impreuna rolleyes.gif

De mi-as gasi si un running buddy pentru momente grele (altul decit al meu sot ca el.. alearga fluierind si ma oftica lol.gif ) tare bine ar fi.

Spor la toate!

Intr-adevar, e altfel cand te duci in cor. Eu sunt tare sociabila si nu-mi fac griji si cand nu mergea nimeni cu mine imi gaseam cate o tovarasa de suferinta sau mai incurajam pe cineva, insa daca ar fi dupa mine, as merge cu o armata dupa mine grin.gif E taaaaaaaaare misto! cheer.gif
luchi
Hahahaaa..imi aduc aminte de "Mara are nuci" laugh.gif . Imi pare bine de cunostinta.
Dap, sunt multe de invatat din bloguri, iar in ceea ce priveste consultanta..nu locuiesc in Bucuresti asa ca e mai dificil.
Cherie
CITAT(luchi @ 14-01-2008, 10:39 PM) *

Hahahaaa..imi aduc aminte de "Mara are nuci" laugh.gif . Imi pare bine de cunostinta.
Dap, sunt multe de invatat din bloguri, iar in ceea ce priveste consultanta..nu locuiesc in Bucuresti asa ca e mai dificil.

Nice to meet you too! pupic.gif
Atunci e ok cu consultanta si mergi la tine in oras la sala naughty.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 04:41 PM) *

CITAT(aki @ 14-01-2008, 03:12 PM) *

Salut draga,trec in fuga sa-ti las un pupic.gif

Te servesc si eu cu mai multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si cu ceva bun naughty.gif
Imagine

Merci mult.Ca un oaspete fara rusine,mininc tot,deoarece e virtual si nu ma ingras blum.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 11:37 PM) *

am renuntat la pilulele contraceptive si am reusit sa-mi aduc corpul la o stare de echilibru dupa socul produs de ele si multe alte lucruri bune!

De ce ai renuntat la pilulele contraceptive?Fac rau? huh.gif
Vorbeai ca pleci la Constanta si iti spuneam ca ai putea sa te intilnesti cu Mokut...Iti aduci aminte?
Luchi e Mokut blum.gif
Cherie
CITAT(aki @ 15-01-2008, 01:02 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 04:41 PM) *

CITAT(aki @ 14-01-2008, 03:12 PM) *

Salut draga,trec in fuga sa-ti las un pupic.gif

Te servesc si eu cu mai multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si cu ceva bun naughty.gif
Imagine

Merci mult.Ca un oaspete fara rusine,mininc tot,deoarece e virtual si nu ma ingras blum.gif

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 11:37 PM) *

am renuntat la pilulele contraceptive si am reusit sa-mi aduc corpul la o stare de echilibru dupa socul produs de ele si multe alte lucruri bune!

De ce ai renuntat la pilulele contraceptive?Fac rau? huh.gif
Vorbeai ca pleci la Constanta si iti spuneam ca ai putea sa te intilnesti cu Mokut...Iti aduci aminte?
Luchi e Mokut blum.gif

Mananca cu incredere atunci! cheer.gif
Nu eu plec la constanta, Ramona pleaca! blink.gif
Cat despre pilule, mie mi-au facut rau, si fac rau, ovarele noastre functioneaza anormal, menstruatia e impusa de pastile si tot asa... Ma simt mai bine de cand am renuntat!
pupic.gif Aki si o zi buna!
Cherie
Offffffff, ce mi-e soooomn!!! dry.gif
Cherie
Nessie, cum te simti astazi? pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Si mie mi-e somn dry.gif dar la 1 plec acasa cu autobuzul.Mi-am umplut MP4 cu seriale Dr House si muzica ca sa nu ma plictisesc blink.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 10:55 AM) *

Ziua yahoo.gif .Si mie mi-e somn dry.gif dar la 1 plec acasa cu autobuzul.Mi-am umplut MP4 cu seriale Dr House si muzica ca sa nu ma plictisesc blink.gif

Foarte bine Bubbles! Calatorie placuta & drum bun! Mergi mult cu autobuzul?
pupic.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 10:49 AM) *

Fresh, iubita! yahoo.gif Am facut o baie cu spume aseara, m-am epilat, cremuit alea-alea si m-am culcat inainte de 1. blum.gif (ceea ce rar se intampla) Ah! Si am gatit niste chiftele dietetice la cuptor.

Daca nu as avea de alergat in seara asta pe la doctorul de familie, m-as duce si la Cardio Mix.

pupic.gif Pup si iti doresc o zi usoara!
bubbles
2 ore jumate.Nu ar fi problema doar ca tb sa urcam Cheile Bicazului si autobuzul merge cu viteza melcului ranit lol.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 15-01-2008, 11:02 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 10:49 AM) *

Fresh, iubita! yahoo.gif Am facut o baie cu spume aseara, m-am epilat, cremuit alea-alea si m-am culcat inainte de 1. blum.gif (ceea ce rar se intampla) Ah! Si am gatit niste chiftele dietetice la cuptor.

Daca nu as avea de alergat in seara asta pe la doctorul de familie, m-as duce si la Cardio Mix.

pupic.gif Pup si iti doresc o zi usoara!

CE MA BUCUR!!!! pupic.gif Ti-am zis eu ca o sa fi fresh! Poate vii joi la Cardio Mix, meritaaa! naughty.gif

Ai facut tu chiftele dietetice sau le-ai cumparat? w00t.gif Cred ca sunt super bune eat.gif
O zi minunata si usoara iti doresc si eu! hug.gif

CITAT(bubbles @ 15-01-2008, 11:06 AM) *

2 ore jumate.Nu ar fi problema doar ca tb sa urcam Cheile Bicazului si autobuzul merge cu viteza melcului ranit lol.gif

Lasa, ca macar ai ce vedea, e superba zona! cheer.gif
Nessie
CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 11:31 AM) *
Ai facut tu chiftele dietetice sau le-ai cumparat? w00t.gif Cred ca sunt super bune eat.gif
De unde sa cumperi dietetice, ca nu exista... dry.gif

Le-am facut din piept de pui cu usturoi si ierburi. Le-am pus pe o foaie de copt unsa cu putin ulei si dat la cuptor 30 de minute la foc mediu.
Cherie
CITAT(Nessie @ 15-01-2008, 12:09 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 11:31 AM) *
De unde sa cumperi dietetice, ca nu exista... dry.gif

Le-am facut din piept de pui cu usturoi si ierburi. Le-am pus pe o foaie de copt unsa cu putin ulei si dat la cuptor 30 de minute la foc mediu.

Suna senzationaaal, mai ales cu niste rosii proaspete, yuuuuuumy naughty.gif grin.gif

Cherie
Ma pregatesc de plecare acasa cheer.gif
Spor la treaba in continuare! pupic.gif
aki
CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 10:26 AM) *

doh.gif Scuze pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 15-01-2008, 05:13 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 15-01-2008, 10:26 AM) *

doh.gif Scuze pupic.gif

Nici o problema! pupic.gif

Aseara nu am mai ajuns la ora de Cardio Mix, am ajuns tarziu acasa, ma luasera si niste stari de raceala si am sunat sa anulez. Sper sa ajung astazi la pilates. Vii Nessie?
axe10
Bravo voua!!

Spor la sport si aveti grija ce mancati... grin.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 10:13 AM) *

Bravo voua!!

Spor la sport si aveti grija ce mancati... grin.gif

Senq! Eu deja am avut grija sa fac praf ziua de azi dry.gif si e abia aproape 11 naughty.gif
Dar la sport tot ma duck, mai streg din pacate! cheer.gif
Nessie
Vin, Miss, cum sa nu? biggrin.gif Picioarele sunt aproape refacute si important e ca pot merge, chiar alerga din cand in cand dupa autobuz. )).gif Sper ca azi sa fie mai light putin, ca am vazut ca e program de incepatori. wink1.gif

Ma gandeam sambata sa ma duc la Pump it! si apoi la tae bo imediat, dar nu stiu daca fac fata. Cum e Pump? Un fel de cardio?
Cherie
CITAT(Nessie @ 16-01-2008, 10:57 AM) *

Vin, Miss, cum sa nu? biggrin.gif Picioarele sunt aproape refacute si important e ca pot merge, chiar alerga din cand in cand dupa autobuz. )).gif Sper ca azi sa fie mai light putin, ca am vazut ca e program de incepatori. wink1.gif

Ma gandeam sambata sa ma duc la Pump it! si apoi la tae bo imediat, dar nu stiu daca fac fata. Cum e Pump? Un fel de cardio?

Si eu sunt fresh! Si abia astept! naughty.gif
Pump-ul are de toate... nu prea seamana orele intre ele, dar are si cardio putin si abdomene si lucru cu greutati si de toate! Orele sunt f. misto, iar Miki e o tipa tare draguta si face orele f.misto! Eu rezistam la pump dupa orele de step aerobic, banuiesc ca merge si in combinatie cu tae bo!
Cherie
Tocmai mi-a stricat cineva ziua... dry.gif
axe10
Eu cad de somn...i-am dat tel sotului sa vina sa ma ia si sa ma transporte pana la pat....macar o ora sa apuc sa atipesc pana vine copilul... ohmy.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 16-01-2008, 02:09 PM) *

Eu cad de somn...i-am dat tel sotului sa vina sa ma ia si sa ma transporte pana la pat....macar o ora sa apuc sa atipesc pana vine copilul... ohmy.gif

Of, nu mai zice de somn, ca adorm aici cu capul pe birou, si am la treabaaaaaaa!!! dry.gif
Astazi declar zi de destrabalare, care ma va costa vreun kil pe cantar, dar... asa am avut chef cheer.gif
bubbles
Dar cine stie poate nu va costa nimic blum.gif .Sa stii ca mie mi se pare bun WW ca desi am calcat stramb muuult si cu multe dulciuri asta vara nu am pus nici macar un gram pe mine cat am fost la mare si am balotat gogosi cu cioco .Iar acum de Sarbatori am pus 1.5kg ..poate si de la rusi dry.gif Asa ca dupa o zi de cheat day dai inainte cu tupeu pupic.gif hug.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 16-01-2008, 10:02 PM) *

Dar cine stie poate nu va costa nimic blum.gif .Sa stii ca mie mi se pare bun WW ca desi am calcat stramb muuult si cu multe dulciuri asta vara nu am pus nici macar un gram pe mine cat am fost la mare si am balotat gogosi cu cioco .Iar acum de Sarbatori am pus 1.5kg ..poate si de la rusi dry.gif Asa ca dupa o zi de cheat day dai inainte cu tupeu pupic.gif hug.gif

Dar bineinteles ca ii dam inainte cu tupeu!!! naughty.gif Astazi m-am trezit ciufuta lol.gif Si am la treabaaaa tease.gif M-am si cantarit: 69.7 dry.gif O sa-mi fac si ticker mai incolo!

Ness, cum esti astazi? pupic.gif
bubbles
Felicitari pt ticker cheer.gif si lasa .. bine ca ai trecut de pragul de 70 hug.gif
Nessie
Hello, hello! pupic.gif Iote, eu sunt bine! Parca am burta mai stransa putin, dar nu stiu cate kile am. doh.gif Inca mi-e frica de cantar. Maine sau luni daca imi fac putin curaj, o sa ma urc pe el.

Te simti ciufuta, azi? No problem! Razbuna-te pe colega de birou si deschide geamul cand prinzi ocazia. devil.gif (Zic si eu...)
lliliana
Salut...am venit shi eu pe-acilea sa te cunosc. Gabitz te-a sfatuit bine...chestiile astea se rezolva facand zile fripte cuiva )).gif Numai ca daca deschizi geamul...primavara de afara te-arunca-n melancolie. Lasa-l inchis shi da muzica mai tare pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 17-01-2008, 12:06 PM) *

Felicitari pt ticker cheer.gif si lasa .. bine ca ai trecut de pragul de 70 hug.gif

Da, asta e intr-adevar un lucru bun! naughty.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 17-01-2008, 12:27 PM) *

Hello, hello! pupic.gif Iote, eu sunt bine! Parca am burta mai stransa putin, dar nu stiu cate kile am. doh.gif Inca mi-e frica de cantar. Maine sau luni daca imi fac putin curaj, o sa ma urc pe el.

Te simti ciufuta, azi? No problem! Razbuna-te pe colega de birou si deschide geamul cand prinzi ocazia. devil.gif (Zic si eu...)

Ness naughty.gif Ii las in plata domnului, dar cu prima okazie...plec, deja m-au innebunit, m-au facut din om, neom dry.gif
)).gif

CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 01:07 PM) *

Salut...am venit shi eu pe-acilea sa te cunosc. Gabitz te-a sfatuit bine...chestiile astea se rezolva facand zile fripte cuiva )).gif Numai ca daca deschizi geamul...primavara de afara te-arunca-n melancolie. Lasa-l inchis shi da muzica mai tare pupic.gif

Bine ai venit Liliana hug.gif Simte-te ca acasa floare.gif te servesc cu ceva light de baut blum.gif
Imagine

Zile fripte, am facut eu destule, nu asta-i problema, ca ma pricep devil.gif, insa parca ma descurajeaza cand vad atata nesimtire... dry.gif
Cherie
Declar oficial si ziua de azi una varza bang.gif
Sper ca voi ati avut o zi minunata, plina de veselie si realizari! pupic.gif
Nessie
Ce s-a intamplat? hug.gif Hai spune-ti of-ul aici si descarca-te putin, sa vezi ce bine iti prinde. pupic.gif
aki
Un pupic.gif sa treaca supararea hug.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 17-01-2008, 05:17 PM) *

Ce s-a intamplat? hug.gif Hai spune-ti of-ul aici si descarca-te putin, sa vezi ce bine iti prinde. pupic.gif

Pai in mod special nimic, insa nu-mi plac persoanele false, prefacute, ticaloase si razbunatoare care se bip cu seful, mai baga si strambe si nici nu fac nimic toata ziua. dry.gif Eu sunt o persoana tare sincera si corecta si ma cam dezamagesc astfel de comportamente, ma scarbesc... Plus, ca este o atmosfera apasatoare, parca sta sa izbucneasca un scandal, o furtuna in orice clipa si nu-mi place deloc. M-am saturat! cu prima ocazie plec... Deja s-au adunat prea multe, am fost prea buna, intelegatoare si vad ca fost luata de proasta, drept pt care, mi-am schimbat total atitudinea. box.gif

Of, chiar ca mi-a prins bine, desi ar trebui sa va explic pe larg ca sa intelegeti cel mai bine situatia, foarte intortocheata de altfel. Va pup mult & tnx 4 listening! give_rose.gif

Ness pupic.gif
Aki pupic.gif
Nessie
Yo zic sa cauti, ca se gaseste. wink1.gif Vezi ce zice ejobs, alea-alea, ca esti tanara, acu' termini si facultatea si sigur exista un post pe placul tau. pupic.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 17-01-2008, 07:04 PM) *

Yo zic sa cauti, ca se gaseste. wink1.gif Vezi ce zice ejobs, alea-alea, ca esti tanara, acu' termini si facultatea si sigur exista un post pe placul tau. pupic.gif

Nu de asta imi fac probleme, cat timp exista BestJobs, sunt asigurata grin.gif

In fine, da-i drq! Trec eu si peste asta!

Tnx Ness! Esti o bombonika! flowers1.gif
Cherie
Buna dimineata dragele mele!
Eu am ajuns la munca si ne-au calcat hotii azi-noapte! tease.gif
amalia0701
CITAT(MissDiorCherie @ 18-01-2008, 11:33 AM) *

grin.gif
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 12:10 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 18-01-2008, 11:33 AM) *

grin.gif

Asa ziceam si eu, am ajuns dimineata, era curtea plina de politisti, criminalisti,etc... Am intrat noi abuziv in cladirea ca muream de frig pe afara si am studiam cu acelasi grin.gif mersul anchetei!

Hi hi hi
axe10
Deci azi ai pauza, bravo!
Cherie
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 12:35 PM) *

Deci azi ai pauza, bravo!

Oh, nu, n-am nici o pauza dry.gif

Ce pantofi ai la avatar naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.