CITAT(luchi @ 14-01-2008, 10:23 PM)

CITAT(MissDiorCherie @ 14-01-2008, 10:18 PM)

a inteleg ca ai trecut si tu prin mana lui Cori?
Din pacate nu, da' le urmaresc blogurile -al ei si al lui Cristi, pentru care am toata stima - si postarile de pe getfit.ro , si ma gandesc ca la un moment dat sa apelez la serviciile de consultanta oferite de Cristi.
Un an de zile? Felicitari pentru ambitie si vointa.

Daaaaaa, si eu sunt fan al blogurilor, am invatat o gramada din ele. La un moment dat, prin blogul lui, Cristi a pus o poza pe care i-am trimis-o eu cu alunele/migdalele/nucile de brazilia crude din roll-box-ul meu de la munca intitulata sugestiv "Mara are...nuci"
Chiar dupa ce a plecat Gabita, o intreba o tipa pe Cori daca poate apela la Cristi si fara sa vina la sala, raspunsul a fost ca mai bine ar economisi cei 100 de euro lunar dati pe consultanta, fara sport, rezultatele sunt minuscule. Au preturi tare avantajoase de consultanta in nutritie & abonament full la sala pentru un an. Eu tot asa am un abonament, mi l-am facut la deschiderea salii noi.
Cat despre ei, numai lucruri bune, lucreaza ca o echipa, te ajuta tare, tare mult. Eu am fost o nemernica (by nature

) si am scapat de multe ori pe langa, daca il ascultam pe Cristi, as fi fost piesa pana acum, insa am obtinut lucruri mult mai importante: am reusit sa renunt la fast-food (inainte mancam minim de 2 ori pe zi-acum, aproape intr-un an, am mai mancat de 2 ori

), mi-am schimbat multe din ideile preconcepute despre diete, merg regulat la sala, am vreo 3 numere mai putin la blugi (senzational

), am renuntat la pilulele contraceptive si am reusit sa-mi aduc corpul la o stare de echilibru dupa socul produs de ele si multe alte lucruri bune!

Luchi!
CITAT(ganesha @ 14-01-2008, 10:28 PM)

Bravo voua, e tare fain sa faci
anumite chestii in cor, ca unde-s multi puterea creste
).gif)
Mai ales la chestiile care dor

(oricit de pasionat ai fi, tot conteaza

) Asa patesc si eu cu repetitiile citeodata, cind ma doare si sufletu' de oboseala, si nu m-as duce nici picata cu ceara, da' numai la gindul turmei de gagici care mi-s dragi una si una, parca ma apuca miscoriciu' si abia astept sa repetam impreuna
De mi-as gasi si un running buddy pentru momente grele (altul decit al meu sot ca el.. alearga fluierind si ma oftica

) tare bine ar fi.
Spor la toate!
Intr-adevar, e altfel cand te duci in cor. Eu sunt tare sociabila si nu-mi fac griji si cand nu mergea nimeni cu mine imi gaseam cate o tovarasa de
suferinta sau mai incurajam pe cineva, insa daca ar fi dupa mine, as merge cu o armata dupa mine

E taaaaaaaaare misto!