Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 18-01-2008, 12:43 PM) *

CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 12:35 PM) *

Deci azi ai pauza, bravo!

Oh, nu, n-am nici o pauza dry.gif

Ce pantofi ai la avatar naughty.gif

Sunt tare, nu?....ar merge cu o rochie verde din aia pe corp...am vazut-o odata pe Raicu cu o rochie super verde din matase...
Cherie
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 12:51 PM) *

Sunt tare, nu?....ar merge cu o rochie verde din aia pe corp...am vazut-o odata pe Raicu cu o rochie super verde din matase...

Matase verde, senzational, imi place mult. Iar Raicu, are muuulte chestii misto, marea majoritate!
axe10
Da, intr-adevar se imbraca bine, parerea mea...si nu numai a mea....

Dar am auzit ca e si fitzoasa...asta nu stiu....
amalia0701

Unde-s pantofiii ca io vad numai gratare mad.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 01:16 PM) *

Da, intr-adevar se imbraca bine, parerea mea...si nu numai a mea....

Dar am auzit ca e si fitzoasa...asta nu stiu....

Da, se imbraca bine, e si tare fitzoasa intr-adevar. Eu am vazut-o acum vreo 4-5- ani la Hollywood Music&Film pe Magheru, ala pe langa Ina Center, era nemachiata si m-am speriat, arata ca un cadavru. Brrrr!!! unsure.gif

CITAT(amalia0701 @ 18-01-2008, 01:33 PM) *

Unde-s pantofiii ca io vad numai gratare mad.gif

Da un refresh la pagina, poate iti merge asa! floare.gif
Cherie
Of, acum am ajuns si eu acasa la iubi, obosita si cu moralul la pamant. O sa fac o baie cu spume, un masaj relaxant( naughty.gif) si o sa mai citesc cate ceva... Am aplicat ieri la cateva posturi pe bestjobs, astazi am primit 2 telefoane: unul la care nu am putut sa vorbesc pt ca abia ajunsesem la munca, eram toti buimaci, politistii si criminalistii tipau sa nu atingem nimic, sa nu intram, bla bla bla si unul acum seara, pt un interviu maine dimineata, ma voi duce, inainte de facultate, sa vad despre ce e vorba... Astazi, am primit o veste minunata de la cineva, ceva ce-mi doresc eu mult, va voi spune eu la timpul potrivit (sunt tare superstitioasa dina cest punct de vedere give_rose.gif give_rose.gif)

Va pup si va doresc un weekend minunat pupic.gif
aki
hug.gif Sa ti se implineasca tot ce doresti hug.gif
Hotii nu ti-a furat colegul/colega rea tease.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(aki @ 18-01-2008, 10:48 PM) *

hug.gif Sa ti se implineasca tot ce doresti hug.gif
Hotii nu ti-a furat colegul/colega rea tease.gif pupic.gif

Mersi mult Aki, imi doresc asta tare, tare mult! pupic.gif
Din pacate, hotii nu au furat-o si chiar daca s-ar fi intamplat asta, probabil o aduceau inapoi, cu o suma consistente de bani si scuzele de rigoare! lol.gif

Pupici! hug.gif
Cherie
Ce faceti dragele mele? Eu va doresc un week-en placut de tot si distractie placuta naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
Ce mai we... sad.gif ...la munca, cu copilul dupa mine...

Dar ma consolez cu gandul ca sunt libera luni si marti... cheer.gif
Nessie
pupic.gif Ce faci, fata draga? Iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta aceea arzatoare! hug.gif

Eu am fost ieri la pump + tae bo. Nu ma intreba cum ma simt. doh.gif Stau tzeapana in pat si respir cat mai putin ca ma dor muschii spatelui. shucks.gif Ma simt batuta cu ciocanul de snitele si nu cred ca imi trece pana maine seara.

O sa sar peste pilates maine, si sper sa pot veni marti, de la 20:00, apoi miercuri la pilates.

floare.gif Pupici!
Cherie
CITAT(axe10 @ 20-01-2008, 10:34 AM) *

Macar e cuminte copilul? baby.gif
Luni si marti liber, ce frumos, mai ales lunea, cea mai urata zi cu putiinta w00t.gif Enjoy!

CITAT(Nessie @ 20-01-2008, 12:25 PM) *

pupic.gif Ce faci, fata draga? Iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta aceea arzatoare! hug.gif

Eu am fost ieri la pump + tae bo. Nu ma intreba cum ma simt. doh.gif Stau tzeapana in pat si respir cat mai putin ca ma dor muschii spatelui. shucks.gif Ma simt batuta cu ciocanul de snitele si nu cred ca imi trece pana maine seara.

O sa sar peste pilates maine, si sper sa pot veni marti, de la 20:00, apoi miercuri la pilates.

floare.gif Pupici!

Wow, da' vad ca nu te-ai incurcat cu sportul! Lasa, ca trece febra musculara, problema e sa nu intri pe supraantrenament, vezi ca e pe blogul lui Cristi un mare articol, f.f.f. interesant! Sper sa te simti mai bine, daca nu iti trece, vii miercuri, nu-i problema, numai sa te faci bine si sa te simti ok hug.gif
Mersi pt urarea frumoasa about my wish si intr-adevar, imi doresc tare, tare mult sa se indeplineasca, numai gandul ma face parca mai puternica! naughty.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

P.S. Macar ti-a placut la Pump?
Cherie
Buuun, am incheiat azi si cu cursurile de la facultate si ma declar oficial in sesiune dry.gif
Tineti-mi pumnii ca mi-e sa n-o iau razna! lol.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 20-01-2008, 12:58 PM) *

Luni si marti liber, ce frumos, mai ales lunea, cea mai urata zi cu putiinta w00t.gif Enjoy!

Da, e un copil cuminte dar care cere o atentie permanenta...ca asa vrea ea....la un mom dat imi zice...mami, colegii tai nu ma baga in seama... lol.gif lol.gif ...se simtea neglijata fata... lol.gif

Bafta ...ca succesul cere munca!

aki
CITAT(axe10 @ 20-01-2008, 04:16 PM) *

Da, e un copil cuminte dar care cere o atentie permanenta...ca asa vrea ea....la un mom dat imi zice...mami, colegii tai nu ma baga in seama... lol.gif lol.gif ...se simtea neglijata fata... lol.gif

Ce tare lol.gif lol.gif Smechera... hug.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 20-01-2008, 03:14 PM) *

Buuun, am incheiat azi si cu cursurile de la facultate si ma declar oficial in sesiune dry.gif

Bafta la sesiune pupic.gif pupic.gif Si eu de maine incep batista.gif
Andreea-Rodica
Bafta in sesiune si spor la invatat! floare.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 20-01-2008, 03:16 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-01-2008, 12:58 PM) *

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea! Orice copil e o minune, si cand mai e si cuminte, esti o mare, mare norocoasa!
Asa e...succesul cere multa munca, tocmai de aceea nu-mi pare rau, desi de multe ori ma duc la munca cu okii gen broscoiul Kermit, ca am stat noaptea sa invat blink.gif Insa la un moment dat, voi culege roadele acestor sacrificii! yahoo.gif

CITAT(bubbles @ 20-01-2008, 06:37 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-01-2008, 03:14 PM) *

Bafta la sesiune pupic.gif pupic.gif Si eu de maine incep batista.gif

O sa ne plangem virtual una pe umarul celeilalte hug.gif
floare.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 20-01-2008, 07:11 PM) *

Bafta in sesiune si spor la invatat! floare.gif

Multumesc asemenea iubita si spor si tie la tot ce vrei tu! pupic.gif

Imagine
Sexymom
Bafta in sesiune, si imi permit un mic sfat> lasa pt.cateva zile regimul, ai nevoie sa mananci bine sa te poti concentra, eu cel putin in sesiune simteam nevoia sa ma alimentez bine, in general cu ciocolata si cafele, tu fii ceva mai echilibrata, dupa ce scapi de ex. ai timp de regim.
Cherie
CITAT(Sexymom @ 20-01-2008, 09:01 PM) *

Bafta in sesiune, si imi permit un mic sfat> lasa pt.cateva zile regimul, ai nevoie sa mananci bine sa te poti concentra, eu cel putin in sesiune simteam nevoia sa ma alimentez bine, in general cu ciocolata si cafele, tu fii ceva mai echilibrata, dupa ce scapi de ex. ai timp de regim.

Stiu, m-am ars deja cu o experienta nefericita, soldata cu o cadere de calciu, asa ca sunt cuminte, incerc sa nu sar calul, dar nici de diete nu-mi arde... Oricum ma slabeste sesiunea si fizic si pshic dry.gif

Gracias por el consejo! (asa se scrie? give_rose.gif)
Pupici pt sexoasa doamna! pupic.gif
Cherie
Uf, o noua saptamana! va doresc sa fie linistita, frumoasa, plina de succese si lipsita de griji!
Week-end-ul asta, am mancat numai prostii, bateriile la cantar s-au dus de tot, o sa cumpar cand m-oi potoli dry.gif M-am trezit de dimineata cu o stare cam naspa, parca mi-e cam rau, mi-am luat niste crokete sa rod la ele, ca parca ma ia cu lesin, am luat un Ca&Mg si ma apuc de treaba!

pupic.gif
julyalina
'neatza Miss ! floare.gif
am inteles eu bine ca ai reusit sa o congingi pe nessie sa vina la sala ? cheer.gif

te pupic.gif si fug la munca
p.s. Bafta in sesiune !
Cherie
CITAT(julyalina @ 21-01-2008, 09:26 AM) *

'neatza Miss ! floare.gif
am inteles eu bine ca ai reusit sa o congingi pe nessie sa vina la sala ? cheer.gif

te pupic.gif si fug la munca
p.s. Bafta in sesiune !

Hehehe, da, mergem impreuna! Si e chiar misto! naughty.gif

Spor la munca pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Ness, cum te mai simti? Ti-a mai trecut febra musculara? flowers1.gif
Cherie
Va pup, ma duc sa ma bag in patut ca-s franta, ma mai doare si spatele de la stat cocosata doh.gif

pupic.gif Noapte buna!
aki
Bafta la examene floare.gif .Ai grija de tine hug.gif
Cherie
CITAT(aki @ 21-01-2008, 11:59 PM) *

Bafta la examene floare.gif .Ai grija de tine hug.gif

Tnx Aki! pupic.gif

Moaaa`, ce greu m-am trezit dimineata, imi venea sa mor, am tot amanat alarma vreo jumatate de ora, pur si simplu nu ma puteam ridica din pat dry.gif

A nice day dragele mele!
julyalina
la fel si tie MissD floare.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Si eu m-am trezit greu ca am dormit prost tare azi noapte blink.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 22-01-2008, 09:30 AM) *

la fel si tie MissD floare.gif

hug.gif iubita! Uite niste floricele proaspete pt tine!
Imagine

CITAT(bubbles @ 22-01-2008, 10:29 AM) *

Neata yahoo.gif Si eu m-am trezit greu ca am dormit prost tare azi noapte blink.gif

Hehe, eu nu stiu nici cum am ajuns la munca, de chiauna ce sunt grin.gif
pupic.gif pupic.gif O zi frumoasa, niste floricele si pentru tine! hug.gif

Imagine
bubbles
Uite ceva bun pt amandoua Imagine .Aziiar tb sa plec cu autobuzul/autocarul acasa wacko.gif si cand ajung acolo tb sa ma duc la cursul de operator calculator blink.gif
Nessie
pupic.gif Neata, printeso!

Ma simt mai bine, dar tot ma tin muschii pe ici, pe colea. Am programare la Mihai, la cardio mix. Imi zicea o prietena ca e "frate cu Razvan" si ca o sa ma alerge la fel de mult. )).gif De alergat cred ca pot, abdomene nu sunt capabila 1 sa fac. dry.gif

Spor la invatat si poate ne vedem maine seara la pilates. pupic.gif

Nu ne-ai mai zis nimic de spargere. S-a aflat cine a fost?
Cherie
CITAT(bubbles @ 22-01-2008, 10:55 AM) *

Uite ceva bun pt amandoua Imagine .Aziiar tb sa plec cu autobuzul/autocarul acasa wacko.gif si cand ajung acolo tb sa ma duc la cursul de operator calculator blink.gif

Drum bun si spor la curs!!! pupic.gif

CITAT(Nessie @ 22-01-2008, 11:01 AM) *

pupic.gif Neata, printeso!

Ma simt mai bine, dar tot ma tin muschii pe ici, pe colea. Am programare la Mihai, la cardio mix. Imi zicea o prietena ca e "frate cu Razvan" si ca o sa ma alerge la fel de mult. )).gif De alergat cred ca pot, abdomene nu sunt capabila 1 sa fac. dry.gif

Spor la invatat si poate ne vedem maine seara la pilates. pupic.gif

Nu ne-ai mai zis nimic de spargere. S-a aflat cine a fost?

hello iubita! pupic.gif
Diseara cred ca vin si eu la Mihai, am programare si te asigur eu ca nu e ca la Razvan, adica poti sa respiri, sa traiesti w00t.gif Cand vede ca obosim, se mai opreste, schimba exercitiul, are niste ore super misto! Aseara nu am fost nici eu la pilates, dar in seara asta vin naughty.gif Chiar imi lipseste sportul! O sa vezi tu diseara ce misto va fi! hug.gif

Cat despre spargere, nu s-a auzit nimic... Probabil ca nici nu se va mai auzi )).gif
Problema e sa nu fi vazut/placut si sa revina sa ne lase gata de zugravit, cum a zis un coleg de-al meu lol.gif
Nessie
cheer.gif Super! Deci ne vedem deseara! hug.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 22-01-2008, 11:09 AM) *

cheer.gif Super! Deci ne vedem deseara! hug.gif

Abia astept! naughty.gif
Cherie
Ce mai ziceti frumuselelor? Eu am la treabaaaaaaaaaa dry.gif

Cum va merg dietele? Ce mai tineti? Eu una, nu stiu ce sa mai fac sorry.gif
Nessie
Tu fara diete acum. pupic.gif Mananaca bine, cu bun simt, cu vitamine si grasimi bune sa ai putere de invatat.

Eu astept sa se vada ceva si la mine ... si sa imi cumpar baterii la cantar. doh.gif
Cherie
Hihi, nici eu n-am baterii la cantar si parca-i mai bine asa...
Nu e vorba de dieta, dar tot scap ca cow.gif in tot felul de prostii.. dry.gif Si ma enerveeeeeeez!

pupic.gif Iubita!
Cherie
Buna dimineata Misses! Ce urat e afaraaa!!! doh.gif
Am fost la facultate, m-au usurat de vreo 8mil jumatate pe a doua parte de scolarizare si am ajuns la munca, sa ma pot apuca de treaba! dry.gif

Ness, iubita, cum esti azi? pupic.gif

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Tocmai m-am intors de la masa, am iesit cu totii sa mancam si declar asa:
Ficatei Sote + Cartofi Prajiti + mult mujdei!!! yahoo.gif
Ce pofta imi era! w00t.gif

Astept bataita.gif

lol.gif
bubbles
Moama cartofi prajiti swoon.gif shock.gif bataita.gif .Si eu am facut un platou mare aseara si nu m-am atins de nici unul macar bataita.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 23-01-2008, 05:20 PM) *

Si eu am facut un platou mare aseara si nu m-am atins de nici unul macar bataita.gif

Asa da, bravo! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tu meriti flowers1.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu sunt o nebuna... macar de ar fi fost asta singura abatere, dar nu, eu am continuat regulamentar dry.gif

Imagine
Cherie
Deci, astazi, toata ziua, am ras cu lacrimiiiiiiii!!!!! sursa Treceti peste dansul penal, peste sutienul pus pe jumatate si uitati-va la tot!!!

E lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Prostie in stare pura.
Va astept cu pareri )).gif )).gif )).gif
Cherie
Is somebody here? blush.gif
O zi buna va doresc!
julyalina
o zi buna si tie MissD ! pupic.gif
eu cica muncesc si printre picaturi umblu pe la voi prin jurnale biggrin.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 24-01-2008, 09:46 AM) *

o zi buna si tie MissD ! pupic.gif
eu cica muncesc si printre picaturi umblu pe la voi prin jurnale biggrin.gif

Eu pana nu citesc pe aici, nici nu ma apuc de treaba, parca nu am spor yahoo.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sper sa avem o zi minunata si plina de succese! floare.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif July!
bubbles
Neata yahoo.gif E filmul cumva cu aia care cade cu tot cu dulapul? )).gif Nu l-am mai deschis ca dupa descriere asa se pare blum.gif .
Azi dimineata am rontait cativa cartofi uscati uitati de babuin .. nu am putut manca multi ca nu mi-au placut la gust blink.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 24-01-2008, 12:00 PM) *

Neata yahoo.gif E filmul cumva cu aia care cade cu tot cu dulapul? )).gif Nu l-am mai deschis ca dupa descriere asa se pare blum.gif .
Azi dimineata am rontait cativa cartofi uscati uitati de babuin .. nu am putut manca multi ca nu mi-au placut la gust blink.gif

Da, e aia cu dulapul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

HEy, intru si eu in actiune cu bataita.gif doar preventiv asa!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif iubita!
Cherie
Ce plictiseala! dry.gif
bubbles
Mda .. eu incerc sa ma imprietenesc cu papagalul care mi l-am luat lol.gif .Cine ma vede vb atat zice ca sunt crazy.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.