Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Livin' la vida loca :)
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62
Cherie
Bubu grin.gif Da-i niste frunze de salata, o sa-i placa la nebunie!
ganesha
CITAT(MissDiorCherie @ 24-01-2008, 03:44 PM) *

Ce plictiseala! dry.gif

Ofofof, mie nu-mi ajunge ziua sa le fac pe toate sorry.gif care plictiseala? cry.gif

O zi faina sa ai! floare.gif
Cherie
CITAT(ganesha @ 24-01-2008, 06:13 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 24-01-2008, 03:44 PM) *

Ce plictiseala! dry.gif

Ofofof, mie nu-mi ajunge ziua sa le fac pe toate sorry.gif care plictiseala? cry.gif

O zi faina sa ai! floare.gif

Mie mi-a ajuns azi, chiar am avut o zi relativ ok, acum ma apuc sa invat, pe la 1-2 noaptea, sper sa adorm si eu dry.gif
Cherie
Ce faceti iubitele? pupic.gif

Eu am avut azi o zi dry.gif

Va pup, we placut va doresc! hug.gif
Cherie
Buna dimineara dragele mele! yahoo.gif

Ce zi frumoasa, soare, sa speram ca vine primavara!
Dieta e varza, nush ce sa mai fac! dry.gif

Va pup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Asaaa, anulate fiind deci planurile cu mersul la teatru, voi ramane acasa in seara asta, voi invata si voi face cu iubi lista invitatilor de la nunta noastra de peste vreun an si un pic lol.gif Cred ca am innebunit, insa vreau s-o luam din timp, sa nu ne gasim in ultimul moment cu toate pe cap... Nu suport kestiile de genul asta, din principiu, prefer sa le fac din timp decat sa ma aglomerez cu toate dintro data!

va pupic.gif
Cherie
Vad ca nu mai e nimeni pe aici bag.gif
M-am cantarit ieri dimineata si aveam, tineti-va bine 70.7 kg ceea ce e inadmisibil, am zis ca mor...
So far, meniul arata cam asa:
100 gr. carne vita 1.5p
50 gr. cartofi prajiti doh.gif 3.5p
1 chifla 2p
2 pateuri cu branza mici de tot (nu am putut sa scap sa nu le mananc) 4p

12p pana acum... dry.gif

Am mers o gramada pe jos azi, mai bag si o ora de pilates diseara si le scot eu cumva!
Ness, ne vedem diseara?

O saptamana minunata va doresc! pupic.gif

floare.gif
bubbles
Miss poate esti inainte de rusi? unsure.gif
Cherie
Da, sunt, insa am si bagat in mine ca o cow.gif

blushing.gif

Gata, am schimbat si tickerul l-am pus pe cel de purcica dry.gif
bubbles
Pai vezi ca inainte de rusi retii ffff tare apa dry.gif ca si eu sunt cam in aceeasi situatie blum.gif
Nessie
pupic.gif Salut, Missy!

Eu nu am tupeu sa ma cantaresc. bang.gif Si ar trebui, ca au crescut suncile pe burti. crying.gif Eu zic ca slabesc, dar parca ma implinesc pe zi ce trece. dry.gif

Eu merg deseara la pialates. Ti-am facut si tie programare de miercuri, asa ca poate ne vedem. wink1.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 28-01-2008, 02:19 PM) *

pupic.gif Salut, Missy!

Eu nu am tupeu sa ma cantaresc. bang.gif Si ar trebui, ca au crescut suncile pe burti. crying.gif Eu zic ca slabesc, dar parca ma implinesc pe zi ce trece. dry.gif

Eu merg deseara la pialates. Ti-am facut si tie programare de miercuri, asa ca poate ne vedem. wink1.gif

pupic.gif Ness, mergem, cum sa nu mergem? naughty.gif
Lasa ca mergem noi diseara si ne facem frumoase! yahoo.gif

Subscriu inca 5p... Total 17 so far! dry.gif
Nu e deloc bine! sorry.gif
bubbles
Uhh ce ai mancat de 17 puncte pana acum blink.gif ?
Cherie
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 02:12 PM) *

Pai vezi ca inainte de rusi retii ffff tare apa dry.gif ca si eu sunt cam in aceeasi situatie blum.gif

Stiu Bubule, insa ca sa iti faci o idee, ieri, in afara de mancare, am mancat gogosele, 2 snickers mari, vreo 12 bomboane din alea de ciocolata cu visine, 2 felii de Alka prajitura casei cu ciocolata... De mancare nu-ti mai povestesc lol.gif

Deci, am retinut f. putina apa!!! bang.gif

CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 02:32 PM) *

Alea 12 de mai devreme plus jumatate de croissant simplu cu o felie de muski file dry.gif
Sunt sub orice critica! doh.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 28-01-2008, 04:32 PM) *

Stiu Bubule, insa ca sa iti faci o idee, ieri, in afara de mancare, am mancat gogosele, 2 snickers mari, vreo 12 bomboane din alea de ciocolata cu visine, 2 felii de Alka prajitura casei cu ciocolata... De mancare nu-ti mai povestesc lol.gif

swoon.gif swoon.gif Am si eu momente de astea dar tb sa recunosc ca nu mananc atat shock.gif .Nu te supara acum give_rose.gif

Croissant bataita.gif cuplu.gif .Ufff sorry.gif si mie imi plac de aia nu cumpar sa am in casa ca le-as da gata intr-o clipa blink.gif
Cherie
Nu ma supar, ieri zici ca am fost posedata, cred ca am mancat tot ce mi-a fost pofta de o luna incoace... Am fost si putin suparata, si iata rezultatul... sorry.gif

Croissantul a fost simplu, decat cu unt, insa era cald si miroasea de dadeai pe spate... dry.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 28-01-2008, 04:36 PM) *

Nu ma supar, ieri zici ca am fost posedata, cred ca am mancat tot ce mi-a fost pofta de o luna incoace... Am fost si putin suparata, si iata rezultatul... sorry.gif

Croissantul a fost simplu, decat cu unt, insa era cald si miroasea de dadeai pe spate... dry.gif

Ehhh lasa sa treaca rusii si vezi apoi cum te simti.Incearca sa bei ffffff muuuulta apa inainte de masa ca sa te simti satula dinainte sa te apuci de mancat wink1.gif
Cherie
Eu beau apa f. multa de fel... Sa asteptam sa vina si sa treaca rusii si sa vedem deznodamantul... salut.gif

Am luat 1 pastila de crom picolinat... poate ma mai potoleste doh.gif

Mai am 7p pe ziua de azi...pe care le voi imparti asa: inainte si dupa sala, 2 chifle de paine neagra cu seminte (2x2p) si 2 felii de muski file (2x1,5p)

P.s. precizez ca zilnic am 24p...
axe10
Fata, nu-ti bate joc de timpul petrecut la sala...hai, opreste-te!

Te pup si-ti tin pumnii!!
Cherie
CITAT(axe10 @ 28-01-2008, 03:01 PM) *

Fata, nu-ti bate joc de timpul petrecut la sala...hai, opreste-te!

Te pup si-ti tin pumnii!!

gata, ma potolesc, promit, jur!
m-a dat peste cap si sesiunea asta, n-am nici un kef sa invat, n-am kef de nimic...
vorba ta, nu merita sa-mi bat joc singura de munca mea, am reusit sa fiu cuminte de sarbatori, si ma inec acum ca tiganul la mal dry.gif

M-am remediat, tnx pt incurajari, kiar imi prind tare bine acum! salut.gif
Te pup si eu!
axe10
Eu apreciez f tare pe cele care reusesc sa se miste, nu asa ca mine...si dáia zic!

Daca tot ai timp, vointa si placere sa mergi la sala...nu strica frumusetea mancand ciocolate si bomboane....nu ca eu nu as manca. Vad de la un timp pe aici ca va apuca mancatul ala de zici ca se termina mancarea... lol.gif ...eu dau iama in dulce, dar nici chiar asa.... plecaciune.gif
Cherie
CITAT(axe10 @ 28-01-2008, 03:11 PM) *

Eu apreciez f tare pe cele care reusesc sa se miste, nu asa ca mine...si dáia zic!

Daca tot ai timp, vointa si placere sa mergi la sala...nu strica frumusetea mancand ciocolate si bomboane....nu ca eu nu as manca. Vad de la un timp pe aici ca va apuca mancatul ala de zici ca se termina mancarea... lol.gif ...eu dau iama in dulce, dar nici chiar asa.... plecaciune.gif

Eh uite azi, am un motiv de fericire, nu am mancat nimic dulce si sunt tare mandra de mine yahoo.gif
Cred ca daca mai mancam ceva, in secunda doi, cred ca faceam direct diabet lol.gif

Oricum, bomboanele alea cu visine, sunt moartea mea... naughty.gif
Cherie
Ziua de ieri s-a terminat conform planului, cu 24p... Nu le mai scad pe cele din sport, le las asa! Am avut si o ora nebuna de pilates, deci, am de unde cheer.gif

Azi noapte, am adormit pe la vreo 3:30, adunand impresionanta suma de 3,5 ore de somn dry.gif
Sunt zombi, abia m-am tarat pana la munca dry.gif

O zi buna va doresc, fara cele 3 ceasuri rele si nemernice! pupic.gif
floare.gif
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 28-01-2008, 02:33 PM) *

Alea 12 de mai devreme plus jumatate de croissant simplu cu o felie de muski file dry.gif

doh.gif esti cumva sora mea? asa fac si eu uneori si pe urma imi pare rau blushing.gif vorba lu' axe ... zici ca se termina mancarea sad.gif noroc ca eu ma mai sot cu sportul dar in ultimul timp nici ala nu mai merge la ce cantitati basculez blushing.gif
axe10
"Nu stiu altii cum sunt", dar eu cand ma gandesc la pateuri....mor de pofta!

Ce chinuri indur cand ies de la metrou, atat la Universitate cat si la Brancoveanu....noroc ca merg mai mult cu masina, asa nu-mi "miroase" nimic.

Preferata mea e cioco alba Ritter Sport cu alunele ei uriashe!!! blushing.gif

Dar sunt cuminte.... blum.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 29-01-2008, 10:33 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 28-01-2008, 02:33 PM) *

doh.gif esti cumva sora mea? asa fac si eu uneori si pe urma imi pare rau blushing.gif vorba lu' axe ... zici ca se termina mancarea sad.gif noroc ca eu ma mai sot cu sportul dar in ultimul timp nici ala nu mai merge la ce cantitati basculez blushing.gif

Hahaha, chiar ca! Au venit si rusii, astept cantarul pe 1 februarie!
Eu cu sportul merg bine, vorba ta, el ne mai salveaza naughty.gif
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Eu nu imi cumpar dulce ca daca il aduc in casa nu ma las pana nu il dau gata dry.gif .Aseara am desfacut o ciocolata care mie nu imi place la gust .. e cu scortisoara si de acum numai de asta am sa iau ca ii place lui babu cheer.gif
julyalina
CITAT(axe10 @ 29-01-2008, 10:36 AM) *

Ce chinuri indur cand ies de la metrou, atat la Universitate cat si la Brancoveanu....noroc ca merg mai mult cu masina, asa nu-mi "miroase" nimic.

)).gif a fost odata ca niciodata ... cam acu 10 ani cand am tinut o dieta de la nutritionist si ... dupa cateva zile, cand ma duceam in piata sa-mi iau muschi de vita, peste sau carne de pui... de cum coboram in statie, simteam mirosul de la gogoseria care era in celalta parte a pietei biggrin.gif eram ca un copoi lol.gif si faza tare e ca mi se ascutisera simturile mai ales mirosul grin.gif
Cherie

Of, si pateurile... In spate la Lido, e un French Bakery, o minunatie...merita sa faci foamea o zi pt ceva bun de acolo yahoo.gif Si bomboanele cu visine, si fondantele doh.gif
Si tot apropo de patiserii de metrou si la mine la Eroii Revolutiei e una... cu niste strudele cu mere senzationale dry.gif De aceea, ocolesc, o iau pe partea cealalta a scarilor cheer.gif
julyalina
ah... si eu prefer ritter dark cu mouse de cioco drool.gif sau cioco neagra de orice fel )).gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 10:41 AM) *

Neata yahoo.gif .Eu nu imi cumpar dulce ca daca il aduc in casa nu ma las pana nu il dau gata dry.gif .Aseara am desfacut o ciocolata care mie nu imi place la gust .. e cu scortisoara si de acum numai de asta am sa iau ca ii place lui babu cheer.gif

Cumva aia de la Milka editie de Craciun? naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 10:46 AM) *

Si tot apropo de patiserii de metrou si la mine la Eroii Revolutiei e una... cu niste strudele cu mere senzationale dry.gif De aceea, ocolesc, o iau pe partea cealalta a scarilor cheer.gif

stai la eroii revolutiei ???? w00t.gif si eu tot pe acolo blum.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 12:46 PM) *

Cumva aia de la Milka editie de Craciun? naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Nu-ti zic blum.gif tease.gif ca sa ti se faca pofta lol.gif .Lasa in colo ciocolata ca nu e buna bad.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 29-01-2008, 10:45 AM) *

)).gif a fost odata ca niciodata ... cam acu 10 ani cand am tinut o dieta de la nutritionist si ... dupa cateva zile, cand ma duceam in piata sa-mi iau muschi de vita, peste sau carne de pui... de cum coboram in statie, simteam mirosul de la gogoseria care era in celalta parte a pietei biggrin.gif eram ca un copoi lol.gif si faza tare e ca mi se ascutisera simturile mai ales mirosul grin.gif

Ce dragut lol.gif lol.gif Super tare, insa tu mergeai dupa muski de vita, nu? blum.gif

CITAT(julyalina @ 29-01-2008, 10:47 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 10:46 AM) *

stai la eroii revolutiei ???? w00t.gif si eu tot pe acolo blum.gif

Opaaa, pe unde? naughty.gif

CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 10:48 AM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 29-01-2008, 12:46 PM) *

Nu-ti zic blum.gif tease.gif ca sa ti se faca pofta lol.gif .Lasa in colo ciocolata ca nu e buna bad.gif

Hahah, lasa ca nu`mi faci pofta, de ieri sunt cuminte yahoo.gif
pupic.gif
julyalina
langa city mall blum.gif
Nessie
pupic.gif 'Neata! Felicitari pentru vointa de ieri! cheer.gif Si instructie la sala si invatat pana tarziu si serviciu astazi. Esti tare. grin.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 29-01-2008, 10:52 AM) *

langa city mall blum.gif

Eu stau pe viilor, vis-a-vis de Spitalul Filaret, la 2 statii de City Mall naughty.gif

CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 10:56 AM) *

pupic.gif 'Neata! Felicitari pentru vointa de ieri! cheer.gif Si instructie la sala si invatat pana tarziu si serviciu astazi. Esti tare. grin.gif

Senq give_rose.gif
Chiar ca instructie ieri la sala lol.gif Simt si o usoara febra mushkiulara blum.gif
Azi nu ma duck la Mihai, din cauza de rusii blink.gif
Dimineata am prestat un sandwich din ala cu chifla neagra cu seminte luata din Cora (super tare) si muski file...3,5p
Mai am un zuzu de baut, dar il beau mai incolo, ca deocamdata nu mi-e foame. Are 2,5p naughty.gif
julyalina
era si vecine si nu stiam )).gif
cand te mai eliberezi , poate ne vedem la mall la o apa plata smile.gif
Cherie
Oricand vrei naughty.gif

Dai un PM si se rezolva cheer.gif
Cherie
Ma pun pe iaurtul ala...cred ca imi ia vreo 2-3 ore sa il beau pe tot )).gif
Cherie
Hai ca mai am putin din iaurtul ala baby.gif

Vecina July, unde mergi la sala? hug.gif
Cherie
Bubule, ce face Fritz? cheer.gif
bubbles
Ce iuart ai zis ca mananci?Am si eu unul bun de baut cu piersici si are 4.2p la 350 g grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 01:20 PM) *

Ce iuart ai zis ca mananci?Am si eu unul bun de baut cu piersici si are 4.2p la 350 g grin.gif

Zuzu cu 2% grasime, simplu, fara fructe! 330gr naughty.gif
bubbles
Aaaaaaaaaaa si eu am zuzu de ala pe vere cu 0.1% grasime tease.gif Iar ala cu fructe are 1% )).gif

Fritz e cam nebun se joaca singur si scoate niste zgomote de ma sperie.Mi-e frica sa nu fie posedat pope.gif lol.gif .Ce facin de tine...24 puncte rolleyes.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 01:39 PM) *

Aaaaaaaaaaa si eu am zuzu de ala pe vere cu 0.1% grasime tease.gif Iar ala cu fructe are 1% )).gif

Fritz e cam nebun se joaca singur si scoate niste zgomote de ma sperie.Mi-e frica sa nu fie posedat pope.gif lol.gif .Ce facin de tine...24 puncte rolleyes.gif

da, are 1% grasime, dar are si zahar, citeste pe etiketa! salut.gif
Am avut si eu candva un papagal, apoi am mai luat unul si cand se puneau amandoi pe tipat, iti venea sa-i arunci!!! lol.gif Chiar ca posedati )).gif
Tu cate puncte ai zilnic? pupic.gif
Nessie
Auzi, Miss, eu ma tot gandesc de unde ai tu 24p? blink.gif Nu prea iese la socoteala. Singurul lucru de unde ai putea sari, ar fi activitatea, dar dupa cum stiu eu, ai activitate de birou, deci 0p. eusa_think.gif
bubbles
Eu 19 sorry.gif .Stiu ca are si zahar.Stai ca acum i-am dat drumul din cusca ca sa ii fac curat si s-a pus pe sifonier si i-am pus melodia si se apuca de dansat lol.gif
Nessie
dupa socoteala mea ai avea 20p:

1.sex: f = 7p,
2. 21-35ani=4p
3.greutate : 70-79kg=7p
4.inaltime : peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
Cherie
CITAT(Nessie @ 29-01-2008, 01:52 PM) *

Auzi, Miss, eu ma tot gandesc de unde ai tu 24p? blink.gif Nu prea iese la socoteala. Singurul lucru de unde ai putea sari, ar fi activitatea, dar dupa cum stiu eu, ai activitate de birou, deci 0p. eusa_think.gif

Ness, acum ma cunosti, ma vezi tu pe mine stand 8 ore la birou? lol.gif
Sunt ca un fluturas, nu prea stau locului f. tare... acum sunt in cladire, in 3 minute ma vezi prin curte, la depozite, si sunt vreo 3000 mp de depozite, iti imaginezi tu cat e curtea )).gif
Dar bine, fie, las la 0p activitatea fizica, desi cred ca ar trebui sa am 6p lol.gif

CITAT(bubbles @ 29-01-2008, 01:53 PM) *

Eu 19 sorry.gif .Stiu ca are si zahar.Stai ca acum i-am dat drumul din cusca ca sa ii fac curat si s-a pus pe sifonier si i-am pus melodia si se apuca de dansat lol.gif

Foarte frumos, lasa-l sa faca sport, sa danseze, sa se destrabaleze cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.